הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Daniel_Harush Member

על פי ספורט חמש שום פוטר

2. הרצליה Member

ע"פ ספורט 5 שום פוטר.
    לא שאני תומך בהחלטה הזאת, ממש ממש לא ואני גם לא רואה מחליף ראוי באופק אבל כבר מהקיץ זה היה עניין של זמן.

מי יגיע לשם כרגע? לופא קדוש?

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טוב, שום פוטר. לדעתי מדובר בהחלטה טובה, למרות ההישג בגביע אופ"א הפועל לא מיצתה את כל הפוטנציאל שבה, מקווה שהמאמן הבא יהיה גיא לוי.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא חשבתי בכיוון של שייע פיינגבהום.

ההחלטה של הפועל תל אביב היא החלטה נוראית. הפועל תל אביב השיגה הרבה מעבר למה שחשבתי שהיא מסוגלת להשיג ולכדורגל של יצחק שום יש חלק ענק בכל זה. מה שיותר גרוע מההחלטה עצמה, זה התזמון הגרוע להפליא. אוטוטו שלב ההדחות בגביע אופ"א מתחיל והליגה עוד כמה שבועות נכנסת לשליש האחרון והמכריע שלה.

5. לא מצאתי כינוי Member

שייע באום אל פאחם. אם ההנהלה תחליט להביא את סיני הולך להיות שמח, האוהדים של הפועל לא אוהבים אותו בלשון המעטה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שוב: גיא לוי. 99% שהוא עוזב את הנבחרת הצעירה בקיץ, אם לא למנות אותו עכשיו אז לסגור לעונה הבאה.

7. The-Gunner Member

נהדר, הבלאגן בהבועל חוגג! :aaa021:

אני לא חושב שזה היה צעד נכון מצד ההנהלה (יש כזאת?), הבועל בקדנצית שום נראתה נהדר והתקפי, מקום שני ושלוש נקודות מבית"ר זה מצוין. לא כל-כך ברורה לי ההחלטה, אבל מי אני שאתלונן?

לגבי המועמדים להחליפו, לופא בנצרת, שייע באום אל פאחם, גיא לוי בנצרת עילית, לא? או שפספסתי והוא כבר לא שם.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גיא לוי עזב את נצרת עילית. והבעיה טמונה בילה "התקפי", לא הייתה להפועל הגנה בכלל, שום לא מדד כראוי את ההשפעה של עזיבת הזמר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/07
  9. burning soil Member

אם אלי גוטמן היה מחכה כמה ימים...

הפיטורים של שום, היו כאלה שצפו אותם עוד מתחילת העונה.. הפיטורים לא באים רק בעקבות
    יכולת לא טובה, או אי הצלחה בטורניר הרוסי אלא כנראה בגלל מע' יחסים לא טובה בין שום
    להנהלה, קרו דברים מתחת לשטח כנראה.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רק לי יש את התחושה שהפיטורים הללו של שום רק יוסיפו למעמדו המעורר בתקופה האחרונה של רוני לוי?
    יש לי תחושה שבעוד כמה מחזורים שום נמצא בחיפה.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1052141
    יש יש יש! לפי וואלה גיא לוי וגיא לוזון מועמדים להחליף את שום, שניהם מאמנים מצוינים ורוב הסיכויים הם ללוי כי הוא לא עובד באף קבוצה.

12. Raulito Madridista

דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה ליצחק שום על המשחקים הטובים שהוא הפיק בקבוצה, יותר נכון שהקבוצה הפיקה. היו כמה רגעים השנה בהפועל שהעלתי חיוך והייתי גאה בקבוצה שלי. המשחק הכי גדול היה ההצגה נגד פאריס סן זרמן בגביע אופ"א, הייתה לנו שם עונה יפה, קאמבק נגד דומז'אלה(ותסלחו לי שאני אומר כל הזמן"הייתה" בקשר לאירופה, לא רואה אותנו עוברים את ריינג'רס), בליגה זה לא שאנחנו יורדים ליגה, אנחנו במרחק לא הכי גדול מהמקום הראשון וגם 6 נקודות מבית"ר זה לא אסון. היה לנו משחק מעולה נגד מכבי חיפה השנה שמחקנו אותם עם 2-0 וכמה משחקים עם יכולת מעולה שלא השכלנו לנצח אותם. הבעייה עם יצחק שום הייתה שהוא לא הצליח להטריף את השחקנים, הוא עשה הישגים יפים, וסבירים בהפועל, אבל הפועל רצו יותר, האמינו שאפשר לזכות באליפות ולא לעניין להיכשל ברגעי האמת: לא מנצחים עשרה שחקנים של בית"ר, התיקו האומלל אתמול, תיקו בדרבי, הפסד שערורייתי לבית"ר בטדי בדקות האחרונות, לא בועטים לשער נגד אשדוד ומכבי פ"ת. בנוסף, להפועל ת"א לא הייתה הגנה, שום קיבל תקציב אדיר להעברות, הוא לא אשם בפציעת נאיירה לדוגמא אבל ביוליץ הוא פיספס, זה זר שמרוויח אצלינו המון! דה ברונו ופאאס היו רכישות טובות אבל ההגנה שלנו חלשה מאוד וזו הסיבה שאליפות לא ניקח למרות שגם להתקפה יש חלק. הקבוצה לא הצליחה לשמור על יציבות ולא נתנה רצף של יותר מדיי משחקים טובים, למרות הכדורגל ההתקפי וזה שאנו הקבוצה הפורייה ביותר בליגה, היו משחקים שלא ניצחנו בזכות עצמינו ויותר מדיי, חודש אנחנו לא משחקים כדורגל, בנוסף, האוהדים השנה לא באים לבלומפילד כמעט ולא מובן לי למה, שנה שעברה המון משחקים היו מלאים בקהל והשנה בקושי, הקהל לא מאמין בשום.
    שורה תחתונה, הקדנצייה של שום הייתה פספוס מסויים בהפועל כי הוא קיבל סגל אדיר וכל פעם שהייתה הזדמנות ממש להיכנס בראשות הטבלה או לצמק את הפער לשטויות, הפועל פישלו.
    כמובן שבהנהלת הפועל סימנו את שום מסיבה לא ברורה ולא יודעים להיפרד מאנשים שתרמו לקבוצה. בהתחלה לשום בקדנצייה הבאה שלו ומקווה שזה יהיה בחו"ל, שום גם לא רצה להישאר פה הוא הצהיר יותר מדיי פעמים שהוא לא רוצה להישאר, בעקיפין.

אני לא רוצה את גיא לוזון כמאמן, הוא מאמן מעולה אבל אני לא יכול לראות את הפועל חוזרת למגמה הגנתית, ואני לא יודע אם לוזון יכול עדיין לאמן קבוצה בסדר גודל שלנו, אנחנו זה לא פ"ת עם כל הכבוד לפער הקטן שיש בין שתי הקבוצות, פ"ת באים בגישה שאופ"א זה טוב ואצלינו רוצים אליפות למרות שהשנה זה לא ייקרה. גיא לוי הוא אחד שרציתי שייאמן אותנו כבר מזמן אבל אני לא בטוח שהשידוח ייצא טוב. הפועל היו צריכים קודם לסכם עם מאמן, כמו שעשה לדוגמא יאמר, זה מגעיל אבל זה מהלך חכם, ואז לפטר את שום. חבל ששלמה שרף לא רוצה לאמן ממנו אני מחזיק. רק לא ניר לוין.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט ביזיון מה שהנהלת הפועל ת"א עשתה לשומי.
    כל העונה לא נתנו לו שקט,ויושבו לו על הראש,מרות ההישג הענק באירופה.
    עשה עבודה גדולה,משחק את הכדורגל הכי התקפי ויפה בליגה,אין עוד הרבה מאמנים כמוהו שחושבים רק על התקפה,והפועל אומנם לא יציבה,אבל זה תהליך של בנייה,וש התחיל ליבנות בהפועל קבוצה טובה.
    כל מאמן שיבוא במקומו,וישחק כדורגל הגנתי פשוט יזיק ויהרוס את מה ששומי נתן לקבוצה הזו,חבל.
    הפועל אחת הקבוצות שאני יותר אוהב ונהנה ליראות,חבל שככה מסיימים את הרומן עם שומי,לא יפה ולא מכובד.

14. ירוק עד המוות Member

לא מבין את ההחלטה הזאת
    שום רק תרם להפועל ת"א
    הפועל ת"א עברה את שלב הבתים בגביע או"פא
    הפועל ת"א נמצאת במקום השני בליגה והיא יכולה להתמודד על האליפות
    הפועל ת"א משחקת כדורגל התקפי וטוב
    מה עוד הם רוצים

15. Raulito Madridista