הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. LFC ROCKS Member

נכון שרקורד זה לא הכל, וגם לא הרוב. ראינו המון פלופים בשנים האחרונות.
    אבל מה לעשות, אם נפסול כל אחד כי לא ראינו אותו משחק, לא נקבל שום רכש, נכון?
    צריך לסמוך על מה שעושים בקבוצה.

2. EL Capitan Member

חורחה אוקניה היה שחקן טוב פעם, ולא סתם הביאו אותו לפיינורד. אבל כמו שלא סתם הוא היה בפיינורד, לא סתם הוא בילה כשחקן חופשי מהעונה שעברה ועד עכשיו, ולא סתם וויגן דרשה ממנו לבוא למבחנים לפני שהיא מחליטה לגביו. מה שמוזר ומראה כמה התקשורת שלו על הפנים הוא המשפט, שאומר שמ2003 הוא מזומן באופן קבוע לסגל של נבחרת צ'ילה. הוא היה פצוע פעמיים למשך תקופה ארוכה, הוא לא משחק מהעונה שעברה, אז איך...? לדעתי, גם הפועל צריכה לזמן אותו למבחנים, ורק אח"כ להחליט לגביו. בכל מקרה, בכדורגל שלנו אוהבים לבזבז סתם כסף, והפועל תחתים אותו עד לסיום העונה כדי לא להפסיד עוד יותר.

3. Manuel Neira Member

לא היה לי ניק קודם.
    הצטרפתי לפני כמה ימים, עם הניק הזה.
    ראית את השחקן באימוני הקבוצה, והוא בסדר גמור לדעתי.
    ייקח לו קצת זמן להתרגל, אבל הוא טוב.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

איבן יוליץ' דווקא היה חלוץ מצוין, הוא פשוט לא התאים להפועל תל אביב. גם זה קורה לפעמים. זה כמו במקרה איבן ראזיץ' ומכבי תל אביב. השחקן לא היה שחקן רע, הוא דווקא היה שחקן טוב, אבל הוא לא התאים למכבי תל אביב.

אני מקווה מאוד בשביל הפועל תל אביב שהיא תחתים את הקשר האחורי ושהוא באמת יהיה טוב. בקשר לחלוץ, אז בשביל שהליגה שלנו תמשיך להיות מעניינת, אני מקווה מאוד שהוא אכן טוב.

5. Raulito Madridista

העיניים כבר נשואות לגבי הדרבי הקרוב, אני לא מאמין שאני יהיה בו אבל אני אנסה להשיג כרטיס, בכל מקרה הסיכויים קלושים. אני מאוד חושש ממכבי ת"א למרות שאני לא יודע למה. יש יותר סיכויים שהיא תופיע ללא השחקן הכי דומיננטי שלה בהתקפה(בעיתון פירסמו שהוא ייעדר חודש וחצי, באתר ספורט5 שזו רק מתיחה והוא כשיר לדרבי ובאתר אחר רשמו שהוא את הדרבי מחמיץ גם ככה), אנחנו קבוצה הרבה יותר כשרונית ומוכשרת וגם זה אוהד מכבי ת"א אומרים בעצמם.
    אבל, הפועל השנה קבוצה מאוד שאננית וכך היה גם בדרבי הקודם. ההגנה שלנו עדיין לא הגנה מספיק טוב, עומר פרץ אוהב להתעורר נגדינו, ושבחון שחקן מעולה ואם נמני ייחסר הוא ייתלבש על המשבצת שלו, בשמאל, מרטיקוביץ גם שחקן לא רע. בכל אופן, המטרה בדרבי היא לשלוט באמצע לטעמי בייחד עם וואליד שחוזר ליכולת שלו מחיפה, ואבוקסיס.

איבן יוליץ לטעמי חלוץ לא טוב, ראיית משחק אין לו בשקל, המשחק בטדי היה משחק שלמרות הגול הוא הרס כל התקפה, קבלת החלטות הפוכה, לא רוצה לדבר עליו יותר. הדבר היחיד שייאמר לזכותו שהוא השקיע ושאולי הוא יכל לקבל יותר צ'אנסים.

אני מקווה שניירה חלוץ טוב, לטעמי הפעם שום פגע בדיוק בזרים, למרות שלא ראיתי אותו זו תחושה שלי. אנחנו חייבים אותו בסגל כבר לדרבי ואני מקווה שירשים מחר בטוטו. גם דה ברונו מאוד חשוב בדרבי, ראיית המשחק שלו היא זהב, אני לא בטוח שאפשר לסמוך על וורמוט בקישור, ששליטה בכדור יש לו יותר מטועמה.

מצידי 1-0 הכי הכי הכי מסריח ומקפח שיש, לטובתינו, אסור להפסיד עוד דרבי.

Last edited: Jan 23, 2007
  6. MHFC Member

מישהו ראה כאן היום, אחד על אחד דני ענבר מארח את אוגבונה?
    היה אירוח נחמד, חבל שהשאלות של דני ענבר רק איכזבו מעט, וחיפשו את השלילי שבאוגבונה לפחות לדעתי. אבל אחלה שחקן אוגבונה, עם הרבה מהירות, כח, רק אם הוא היה גם טכני אין לי שום ספק שהוא היה משחק כבר באירופה. כבר כמה שנים ברציפות שהוא מלך השערים של הקבוצה, ועדיין לא מובן לי איך בדיוק הוא שחקן ספסל בהפועל ת"א, כי אם הוא מלך השערים של הקבוצה מהספסל, הוא חייב להיות שחקן הרכב.

בקשר לניירה, אני מקווה שאפשר יהיה לראות אותו משחק בדרבי, בכדי לראות את יכולתו.

7. Dimitar Berbatov Member

הפועל ת"א הפסידה בטוטו לכפ"ס, דה ברונו לא ישחק בדרבי, אקוניה חתם באוניברסידאד דה צ'ילה

מכה קשה להפועל ת"א, הקשר הארגנטינאי ספג כרטיס צהוב שני משום שמחא כפיים לשופט ולא ישחק בדרבי התל אביבי הגדול ביום ראשון. לאדומים מצפה ביום חמישי גם משחק קשה מול צסק"א מוסקבה במסגרת טורניר אברמוביץ' והם עלו הערב בהרכב חסר. מי שכן שיחק 90 דקות הוא הרכש הצ'יליאני החדש, מנואל ניירה שלא הרשים בהופעת הבכורה שלו.

מהלך המשחק:

האורחים עלו ליתרון כבר בדקה השנייה. שלו מנשה הגביה וז'וזה דוארטה נגח מקרוב לרשת של גליל בן שאנן. 0:1 לכפ"ס.

בדקה השמינית ניירה הגיע להזדמנות הראשונה שלו. גילי ורמוט הכניס לו כדור יפה, אבל הצ'יליאני לא היה חד והחמיץ. בדקה ה-13 האדומים חזרו למשחק. אבי כנפו, המושאל מהפועל ת"א, הכשיל ברחבה את מאור פרץ. שי אבוטבול בעט מ-11 מטרים פנימה. 1:1.

בדקה ה-35 שוב פסק השופט דודו מור חיים על פנדל, אחרי שיוסי ביטון הכשיל את אורן ניסים. ניסים בעצמו ניגש לבעוט, בן שאנן זינק לפינה הלא נכונה. 1:2 להפועל כפ"ס.

המחצית השנייה הייתה הרבה פחות מעניינת, אבל בדקה ה-75 איבדו המארחים את לוסיאנו דה ברונו שהורחק בצהוב שני.

הרכב הפועל ת"א: גליל בן שאנן, תומר חליבה (דני בונדר, 64), יוסי ביטון (רמי דואני, 46), חאבייר פאס, מאור פרץ, שי אבוטבול, ביבראס נאתכו, לוסיאנו דה ברונו (הורחק, 75), גילי ורמוט (סלים טועמה, 46), זיטו אוגבונה (אליניב ברדה, 46), מנואל ניירה.

הרכב הפועל כפ"ס: אוהד לויטה, ולנטין תאודוריקה, דגלאס דה סילבה, אלון חלפון, עמנואל פאפו, אביחי ידין (יעוזה אבובקרי, 57), גיא דיין, שלו מנשה (גיז'רמו ישראלביץ', 74), אבי כנפו, אורן ניסים, ז'וז'ה דוארטה (סמואל יבואה, 61).

Last edited by a moderator: Jan 24, 2007
  8. Raulito Madridista

מאוד התאכזבתי לשמוע על ההפסד שלנו בגביע הטוטו לכפר סבא, אני חושב שעדיף לזכות בגביע הטוטו מאשר כלום, ה"כוכבים" נחים ומשחקים רק במידת הצורך, צעירים מקבלים דקות, ונתאכו יותר משתפשף וגם שחקני ההגנה, כי שאר הקבוצות מלבד קבוצות הצמרת בשנים האחרונות, הפועל, חיפה, בית"ר ומכבי נניח, שאר הקבוצות משחקות עם הרכב חזק בגביע הטוטו ברוב המשחקים כי הוא חשוב להם, וכך רמי דואני וביטון היה מקבלים דקות ובעיקר עומר פרץ. מהלך טיפשי מאוד של דה-ברונו האדום הזה, בהתחלה שקראתי שהוא לא יישחק בדרבי פחדתי שהוא נפצע, אבל בהחלט, מהלך מטופש מאוד, אין טעם להתווכח עם השופט. דה ברונו אולי השחקן היחיד בהפועל שיכול להעמיד שחקן במצב מול שוער(גם לדגו יש יכולת מסירה כזו אבל יכולת של כדורגלן ברמה של הפועל ת"א, הוא לא הראה המון זמן, פעמיים רצוף והוא מנייה בטוחה רק בלחימה וביכולת הגנתית לא רעה בכלל, לכן שום מרכיב אותו בהרכב שיעזור לקישור ההגנתי גם במקום דה ברונו שלא עושה הגנה), ואולי סלים טועמה, אבל טועמה בדר"כ מגביהה. אני בכל מקרה מקווה שנמני לא יישחק בדרבי וגם עם נמני אנחנו קבוצה יותר לטעמי אבל אני חושש מהם.
    ניירה חלוץ הרכש לא הרשים ואני מקווה מאוד מאוד שזה היה משחק ראשון והכל, בקיצור, שלא יהיה כאן עוד פלופ כמו יוליץ למרות שאחרי משחק אחד זה עוול לשפוט.

בקשר לאקוניה, לא לעניין ששחקן שבקושי שיחק כדורגל היה מגיע אליינו. לא נורא. שאבוטבול ייפרוץ כבר.

Last edited: Jan 24, 2007
  9. BugSniper Member

צסק"א משתפים פעולה עם ריינג'רס, ופוצעים להפועל ת"א את כל השחקנים..
    פציעה לא קלה לניירה..
    גם יוסי אבוקסיס דידה החוצה..

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מכה להפועל , ניירה אולי גמר את העונה...
    אפילו משחק ליגה הוא לא רשם , חבל חבל..

11. Dimitar Berbatov Member

רחמים עליו, עוד לא הספיק להראות לנו משהו...

12. Raulito Madridista

קיבלתי היום תעודות בפעילות בית ספרית ומחר אנחנו לא לומדים, איזה כיף, אני גם שמח שלא ראיתי את הביזיון של הפועל היום. צסק"א קבוצת כדורגל מוכשרת, היא קבוצה עדיפה עליינו, מאוד מאכזב הפציעות של ניירה ואבוקסיס, השני הרבה יותר קריטי לדרבי, אני מאמין שגם בלי חלוץ נוסף לצד ברדה, אם וורמוט וטועמה יהיו טובים, ברדה ייקבל מספיק מצבים להבקיע. אמרתי מההתחלה שהטורניר הזה סתם מזיק ויכול לגרום לפציעות רבות ולא מתאימות ובנוסף סתם מקשה על השחקנים. היכולת הביזיונית שלנו לפי מה שהבנתי, ממש לא אינדיקציה לדרבי, ואם יוסי לא יכול לשחק, אנחנו בבעייה, והגיע הזמן שאבוטבול ייתן משחק גדול. אני מקווה שזה לא גדול עליו להיות הבעל בית שלנו במרכז המגרש, כבר כמה שנים מחכים שייפרוץ.

13. burning soil Member

יש לי הרגשה אבוקסיס משחק ביום ראשון.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבוקסיס לא יוותר על דרבי , הוא ישחק לפחות מחצית.

ונקווה שאישתו של ניירה תגיע לארץ ו(http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx)הם לא יעזבו את ארצנו בשביל ההחלמה שלו

15. The-Gunner Member

שצסק"א תבוא כל יום! גם ניירה וגם אבוקסיס נפצעו. איזה כיף שלא נראה אותו בדרבי (ואם נראה, הוא יראה כמו איזה חולה אנגינה). מגיע לו, על כל התאקלים הברוטלים שלו, על כל הכיסוחים שלו. סוף סוף הוא קיבל את שלו. איך מנואל ניירה, שרק הגיע לפה, כבר גמר את העונה. קצת חבל על הבחור, אבל הוא שחקן הבועל, אז אני מקבל את זה ברגשות מעורבים.

עכשיו רק נשאר שנימני יהיה כשיר לדרבי.

:aaa021:

Last edited: Jan 26, 2007