הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. LFC ROCKS Member

חח אוהד בית'ר, כמו שאתה רואה יש פה אנשים שעוקבים אחרי הפועל קצת יותר טוב ממך, אז ראית כמה משחקים - ואתה טועה בגדול בקשר לפאהס. אני בכלל לא צריך להסביר שהוא הרכש היעיל ביותר של שום.
    בקשר לבונדר, כן הוא שחקן מעולה ואני מת עליו, אבל בכל זאת אם אני מצביע על חוליה חלשה בהגנה זה הוא. הוא צריך לתפוס ביצים! בשער 5 אנחנו קוראים לו "צבי הנינג'ה", כל שניה הוא מתעופף או שם איזה בעיטת מספריים. במקום לעשות את זה - שים גליץ', דני!! תבעט, תמסור, תעבור. אתה שחקן טוב - אתה לא צריך להפגין את זה כצב נינג'ה!

2. Raulito Madridista

איך לא שמתי לב שהדיון שלנו התעורר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

LFC ROCKS, את הקישור האחורי של הקבוצה יש לחזק, שים לב, אבוקסיס לא מגיע לכמעט חצי מהמשחקים של הפועל בהם הוא מציג יכולת לא טובה, אבוקסיס מלך בהפועל, אהוב הקהל, אבל צריך להגיד את האמת, הוא לא ילד, ובשנה הבאה גם אם לא ייפרוש, והוא לא, הוא צריך לשחק רק חצי מהמשחקים שלנו, מה גם שעוד לא קיבלנו תרומה משמעותית מדיי מבאדיר, לא אותו שחקן של חיפה ובאדיר הוא שחקן שהקבוצה נלחמה עליו ממש. אני חושב שהקבוצה רוצה להביא קשר אחורי שייתחרה עם אבוטבול על מקום בהרכב, שמת לב שכבר כמה שנים אומרים שאבוטבול כישרון אדיר ושמחכים לפריצה, והיא לא באה?
    בקשר לבונדר: הוא לא שותף מספיק לחלק הקדמי, אבל זה יישתפר.

bruchian 8, פאאס סגר בהפועל עד תום העונה והראש שלו רק בוולפסון. הוא שחקן ההגנה הטוב ביותר שלנו, אבל בהחלט יש משחקים שהוא מוזר, הוא לא שומר על יכולת עקבית, אבל רואים שהוא יודע את עבודת ה"ניקוי" - בלמות. אני חושב שהחולייה החלשה אצלינו היא אנטבי, נכון יש משחקים שהוא טוב, אבל זה כבר לא זה. עומר פרץ יישתלב בקבוצה בעונה הבאה אני מניח, שום לא נותן כל-כך הזדמנות לצעירים, רק שאין לו ברירה, בעמדת הבלם לדוגמא שכולם פצועים, היו פצועים הכוונה, או כמגן ימני כי פשוט חליבה הוא אפס ובונדר הוא באמת כישרון!

חייבים לנצח היום את פ"ת, יאללה הפועל! מי מפה הולך למשחק נגד ריינג'רס בבלומפילד? אני שם!

3. Dimitar Berbatov Member

מסכים איתך בכל מה שאמרת, לפאאס יש משחקים טובים מאוד ולצידם משחקים חלשים מאוד שהוא עושה טעויות טפשיות. ולדעתי היא אפשר לסמוך עליו יותר מדי.
    אנטבי כבר כמה שנים לא טוב, יעשה טוב שומי אם יביא במקומו מגן שמאלי זר (איפה הכסף של פנסטיל וגרשון?).
    אני בעד לתת לבונדר כמה שיותר דקות משחק, הוא שחקן נהדר, הוא השתפר.

4. Raulito Madridista

אני חושב שפאאס צריך בלם טוב שיישחק לצידו ואז הוא יהיה יותר טוב, הוא לא מספיק אחראי כדי להיות בלם ראשון. הדוגמא הכי טובה שלי היא הגול שלו בדרבי מקרן, ואחרי כמה דקות מכבי הרימו קרן קצרה והוא לא שמר על נמני, פאאס מאוד מוזר אני מסכים איתך גם יש לו קטעים שהוא מעיף כדורים במקום לתת פס פשוט.

אנטבי מאז המסע האדיר באירופה שלנו ב2002 בירידה, תשאל כל אוהד הפועל והוא יסכים על זה. הייתה לו עונה טובה מאוד התקפית ב04\2003 שהוא הבקיע חמישה שערים ובישל כמה גולים, אבל חוץ מזה לא הרבה. יש לו משחקים טובים פה ושם, אבל זה לא מספיק. אבל, אין כמו הרגעים שהוא יוצא קדימה באגף שמאל ומגביהה כדור, הרבה מגנים יכולים ללמוד את יכולת ההגבה שלו, זה אחד הדברים שהכי מזכירים את אנטבי, הגבהה טהורה.
    את הכסף הרב על גרשון, פנסטיל ובן סהר, שילמו על טועמה שעלה מליון דולר ויש לו חוזה שמן מאוד, דה ברונו לא עלה גרושים, את חליבה קנינו מבית"ר, את מאור פרץ מאשדוד, חאבייר פאאס, אבל עדיין היה אפשר לקנות יותר.

בונדר שחקן הרכב קבוע עכשיו, הוא יישתפר לאט לאט.

5. אורדון במכתש Member

הפועל צריכים רק קשר אחורי במקום אבוקסיס הנכה....
    וגם מגן שמאלי (אבל זה בעדיפות שנייה ולא צריך למהר עם זה)

קשר אחורי וכל ההגנה של הפועל משתפרת פלאים

6. M.G Member

נצחון לא משכנע במיוחד, אבל שאר התוצאות בצמרת מעודדות ביותר.
    הדרבי בשבוע הבא הוא המשחק הכי חשוב העונה של הפועל.
    כל אוהד שמכבד את עצמו צריך להיות נוכח שם. מלחמה!

7. Manuel Neira Member

חורחה אקוניה, קשר אחורי מצ'ילה, ששיחק בעברו בפיינורד ההולנדית, הוא המועמד החדש לקבוצה.
    מסיפורים עליו, אפשר להבין שהוא חזק, טכני וחד, והפועל זקוקה לאחד כזה, לצידו של אבוקסיס.
    מנואל ניירה, הרכש הטרי, גם הוא מצ'ילה, שהרשים מאד את ראשי הקבוצה באימון האחרון, צפוי לערוך את הופעת בכורתו במשחק נגד צסק"א מוסקבה ב"טורניר הערוץ הראשון".

8. Raulito Madridista

ואימרו אמן - ניירה חתם לשנה וחצי

מקווה מאוד שהוא חלוץ טוב, המספרים שלו מצביעים על זה, יש לנו בהחלט בעייה, אנחנו אולי מבקיעים לאחרונה מספיק שערים(לא ששיחקו נגד הגנות "ברזל", פ"ת, הקבוצה הגרועה בליגה, עמידר והרצליה[פרט ליא יא פטי שהוא שחקן אדיר!), ההגנות אולי החלשות בליגה, וההגנה של חיפה בינונית), אבל אנחנו מייצרים מצבים רבים יותר משני גולים. אם היינו מבקיעים להגנות כמו של מכבי פ"ת, בית"ר ומכבי, שני שערים לדוגמא הייתי יותר מרוצה. הציפיות בשמיים, ניירה, אוהבים אותך.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מקווה מאוד בשביל הפועל (ובשביל הליגה) ששום פגע בניירה ולא נכשל כמו יוליץ', הפועל הייתה עד עכשיו בלי סקורר כובש שערים אמיתי ובשביל להתחזק היא חייבת אחד כזה, בוא נראה אם שום פגע בול.

10. LFC ROCKS Member

חחח אני רואה כבר שמישהו מפה שם את הניק מנואל ניירה. אהבתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    רק אחי, תגיד לנו מי אתה? מה היה הניק הקודם שלך? שנוכל לזהות!
    דור, אני כמובן הולך למשחק מול ריינג'רס (שער 5, אתה?) ואולי למשחק באייברוקס.

ניירה חתם לעונה וחצי וזה מעולה, שיישאר כמה שיותר. בקשר לאקוניה - מי שבא ברוך הבא, נשמע אחלה בוא נראה מה הוא יכול לעשות.
    מישהו יודע מה קורה עם המרטין פאלרמן הזה שהיה במבחנים מיוזמתו?

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איך אתה קובע שאתה רוצה אותו כמה יותר בלי שראית איך הוא משחק פה בכלל...?

12. LFC ROCKS Member

רקורד. שיחק בפיינורד, רוצים אותו בוויגאן. נראה לי ששחקן כזה ירשים בליגת העל.
    איך כולם שמחו על מנואל ניירה בלי שראו אותו? בגלל אשתו?? לא נראה לי...

13. אורדון במכתש Member

לא רוצים אותו בוויגאן...והוא נבחן סדרתי ובשום מקום לא רוצים אותו והוא גם לא שיחק יותר מחצי שנה כדורגל...

אין לתלות תקוות.....

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רקורד...? על זה אתה סומך?

תבין משהו, בכדורגל, הרקורד לא תמיד עוזר.

יש כל כך הרבה דוגמאות לשחקנים עם רקורדים מרשימים שבאו לפה ונכשלו... אז אחלה.. רקורד. לא נותן כלום.
    לניירה יש המון מה להוכיח וצריך לראות אותו כדי לקבוע אם רוצים אותו עוד שנתיים או לא. גם יוליץ' היה עם רקורד לא רע, גם פביאני, גם פינטו.. בקיצור, רקורד זה כלום.

15. Dimitar Berbatov Member

מסכים עם לירן אין לשפוט לפי רקורד, תסתכל את הרקורד של פביאני שיחק בלאנוס, ארחניטונס ג'וניורס והורקאן הארניטיניות בקיצור, אין לקבוע לפי רקורד.