הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. M.G Member

רציתי שהם יביאו חלוץ מנוסה, בסביבות גיל 27
    הביאו בגיל 29, גם טוב. עדיף על כל הבני 20 האלה שניסו לדחוף להם עם כרטיסי שחקן במיליון דולר. עושה רושם שהוא יכול לתרום הרבה להפועל, הוא שיחק גם בלאס-פאלמס.
    מה שלא הבנתי זה למה ספורט 5 הרגישו צורך כ"כ עז להראות את אשתו בכל חור, אבל כנראה שתקשורת נורמלית בישראל זו בקשה מוגזמת מדי.
    שיהיה בהצלחה מנואל !!!

נ.ב
    איפה כל התומכים הגדולים של יוסי ביטון? אני מקווה שיצאתם מהלה-לה-לנד שלכם...ככה לא לוקחים אליפות

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/07
  2. LFC ROCKS Member

מה רע ביוסי ביטון?! קודם כל, גם אם הוא גרוע הוא שחקן של הפועל וצריך לתמוך בו. שנית, הוא בכלל לא רע, מול חיפה אף אחד לא היה טוב חוץ מברדה אז אין מה להאשים אותו.
    בקשר לניירה, מקווה מאוד שהוא יצליח, רקורד מרשים, בגיל טוב, אחלה מוטיצביה.
    והודעה משמחת - דה ברונו חוזר למגרשים!!! היום נגד אשדוד (0:0) הוא שיחק, משמח נורא. VAMOS LUSIANO :aaa021:

3. Raulito Madridista

את התגובה שלי על המשחק נגד מכבי חיפה תוכלו לראות בדיון של המחזור בפורום, בכל מקרה, משחק הגנה מרושל ונתנו לחיפה את המשחק במתנה. אסור שדברים כאלו יחזרו העונה, לפחות נגמר 3-2 ולא 5-0. בלי בלם אנחנו יכולים לשכוח מאליפות(לא מאמין כבר), ואולי גם ממקומות 2-3, יש את חיפה שהיא תטפס ותגיע למקום הזה, במכבי אני לא מזלזל, ובעונה לא ברורה שלנו גם אשדוד מסוכנת, הקבוצה התקדמה מאוד, וגם מכבי פ"ת של לוזון. בלם עושה את ההבדל בין המקום הנוכחי לבין המקום של בית"ר. לא מאשים רק את יוסי ביטון, גם אנטבי היה על הפנים נגד חיפה אבל זה לא חדש שיגאל לא מעורב.

אני בדר"כ לא מרוצה מהמספרים שאני שומע על שחקנים זרים שבאים להפועל, אבל אם הצ'ילאני הבקיע 41 גולים בארצו, אז הוא שחקן טוב ומספרים כאלו שהם באמת יפים לא משקרים, מקווה שהוא יישתלב בקבוצה, ככל הנראה אנחנו נשחק עם שני חלוצים ולא במערך האהוב עליי, אני רוצה מערך של 4-5-1, כאשר ברדה בשפיץ(אין שחקן בהפועל עם סיומת טובה יותר משלו), וורמוט וטועמה באגפים, ודה ברונו שסוף סוף חזר, מנהל את המשחק. חבל שאישתו של החלוץ לא באה, "הופה הופה - סחורה אירופה" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נקודת אור מהמשחק היום נגד אשדוד היא חזרתו של דה ברונו, היה חסר לנו את השחקן שייעשה פעולה מעניינת וייתן כדור עומק טוב. דגו ניכשל בעמדת הפליימקר והציג רק שני משחקים טובים מאז שדה ברונו נפצע(מאלדה, לא חוכמה, הוא קיבל מכה בראש ואז פתאום הוא התחיל לשחק טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ומכבי הרצליה שהוא היה טוב בייחד עם כל הפועל אבל להיות טוב נגד הרצליה ועל הפנים נגד חיפה זו לא חוכמה). עוד נקודת אור היא שלא ספגנו, אנחנו אחת ההגנות החלשות בליגה, וכל פעם שאנחנו שומרים על רשת נקייה אני מרוצה. אבל, עם וורמוט, דה ברונו, נתאכו ואוגבונה בהרכב מאכזב לא להבקיע, ההגנה של אשדוד גם שהיא בהרכב הראשון שלה היא בינונית מאוד.

בקשר למשחקים הקרובים: פ"ת משתפרים והם חייבים נקודות, אך הם בתחתית והפועל ייזלזלו כמו מה שנראה לי. אם לא מנצחים בדרבי, כישלון.

4. M.G Member

יקיר לוסקי יצר קשר עם משפחתו והוא בריא ושלם
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354187,00.html

אני באמת לא מבין את היחס של ההנהלה של הפועל כלפי השחקן הזה. מה הוא עשה? לא רוצים אותו? אין בעיה. תשאילו, תשחררו. אבל למה להרוס לו את השנים הכי קריטיות של שחקן כדורגל? זה הרבה יותר מתאים למכבי של השנים האחרונות האמת...
    אני מקווה שזה לא יקרה שוב, ובמיוחד לא איתו. הפועל צריכה לתת לו לעזוב להכ"ח.

ולנושא אחר, מזל טוב לשי אבוטבול שחוגג יום הולדת 24 היום

5. Raulito Madridista

כמו שלהנהלת הפועל ת"א היו החלטות נכונות והם חיזקו את הקבוצה לדוגמא עם סלים טועמה שנלחמו עליו, הביאו את דה ברונו שהוא זר איכותי, וגם שנה לפני עשו רכש טוב, יש להנהלה גם החלטות מאוד מכוערות, אחת מהם היא לייבש לחלוטין את יקיר לוסקי הצעיר, חבל לי עליו, הוא בצדק בדיכאון, הפועל סתם מפריעה לו, הוא הפסיד כבר שלוש שנים בגלל הקבוצה(שיחק בליגה רק פעם אחת, נגד נתניה ב04\2003, קשטן סיפק לו דקות), ולא מובן לי למה עושים לו סיפור.
    לפחות הכל בסדר עם השחקן ולא קרה לו כלום, חוץ מהדיכאון שיש לו, אני מקווה שכל הסיפור ייגמר בטוב והוא יעבור לקבוצה אחרת בתום חלון העברות הנוכחית, כי מה לעשות, שחקן ברמה של הפועל ת"א הוא לא אך זו לא סיבה לגמור לו את הקריירה.
    לפי אתר ONE חלוץ הרכש שלנו הרשים באימון אך לא יוכל לשחק נגד הפועל פ"ת. אני קוסס ציפורנים, אני מת לראות את החלוץ החדש שלנו. למה אישתו לא באה לארץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

6. BugSniper Member

שמתם לב שבמכבי חיפה משחקים חמישה דרום אמריקאים ואפריקאי:
    (אולארה, בוקולי, אנדרסון, דירסאו, קולואוטי + מסודי)

בבית"ר י-ם ארבעה דרום אמריקאים ואפריקאי:
    (מירוסביץ', פינטו, טוטו, שוונקה + בוטאנג)

ובהפועל ת"א רק שלושה דרום אמריקאים ואפריקאי:
    (פאאס, דה-ברונו, ניירה + אוגבונה)

מסקנה: הפועל ת"א צריכה להביא עוד בלם דרום אמריקאי שיחבור לפאאס, כי טל חן לא עושה את העבודה.
    [התוכנית של שום להביא קשר אחורי זר ולהסיט את באדיר לעמדת הבלם לצמיתות, לא נראית לי טובה. באדיר לא בלם, ויכול להיות קשר אחורי מצויין]

7. Dimitar Berbatov Member

טל חן בהחלט עושה את העבודה שלו, הפועל ת"א חיייבת מגן שמאלי ובלם במקום פאאס ואז הקבוצה תוכל להתמודד על האליפות.
    ההרכב שלי: אלימלך, בונדר, חן, זר, זר, אבוקסיס, באדיר/דה ברונו, טועמה, ורמוט/דגו, ניירה וברדה.

8. Raulito Madridista

שניכם כתבתם דברים לא כל-כך נכונים:

BugSniper, דבר ראשון, יש לנו ארבעה זרים בייחד עם החלוץ החדש ניירה.
    אני בעד שתיהיה קבוצה ישראלית בהרכבה, מצידי שלא יהיה זר אחד, ההיפך, צריך לחפש את השחקן הישראלי ואת השחקנים הצעירים, היו המון פלופים של זרים שהגיעו בשנים האחרונות. טל חן פתח את העונה רע מאוד אבל חזר ליכולת טובה לאחרונה, אני רואה חולשה בהפועל בעמדת המגן השמאלי, ביגאל אנטבי, אבל הטעויות בהגנה לא נובעות בהכרח ממנו, יש בעייה אחרת בהגנה, השילוב של כולם בייחד לא עובד, לא יודע איך להסביר את עצמי טוב יותר.
    שום מתכנן להביא קשר אחורי וגם בלם. בלם זה ברור למה, אבל קשר אחורי, זה לא על מנת שבאדיר יהפוך לבלם, אלא להקהל על אבוקסיס מהעומס, כנראה שאת אבוטבול שום לא מעריך.

bruchian 8, דה ברונו הוא שחקן שמשחק בתור פליימקר ולהציב אותו כ50\50 או במרכז המגרש תיהיה החלטה שגויה, הגנה אין לו בגרוש. ודגו באגף לא מספק את הסחורה אף פעם, מתחת לחלוצים אולי עוד איכשהו.

9. Dimitar Berbatov Member

אל אמרתי שהוא ישחק 50/50 , התכוונתי שאבוקסיס ישחק קשר אחורי יחיד, בשמאל טועמה, בימין דגו או ורמוט ודה ברונו מאחורי ניירה וברדה.
    אבל, את ההרכב זה שום צריך לשחק רק נגד קבוצות חלשות ולא הקבוצות הגדולות, כי נגד הגדולות צריך שני קשרים דפנסיבים.
    בקשר לדגו, דגו דווקא יכול לספק את הסחורה באגף, הוא יכול להכנס מימין לאמצע וככה לעשות הרבה בעיות לקבוצה היריבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/1/07
  10. Raulito Madridista

בקשר לחלק הראשון של ההודעה, מסכים, יכול להיות שצריך עוד קשר בהתקפה על מנת לפצח בונקרים, אבל קבוצות בבלומפילד באות ומנסות לתקוף כי הן יודעות שההגנה של הפועל לא מוצלחת ואפשר להפתיע אותה.

שאני מסתכל על ברוך דגו, אומנם עבר הרבה זמן מאז העונה המדהימה שלו במכבי שהוא הוליך אותה לאליפות למרות שנפצע פציעה לא קלה, בישורת האחרונה, אבל אני לא מבין איך השחקן הזה היה אחד השחקנים הטובים ביותר בארץ. דגו של היום שחקן שבחצי מהמשחקים שלו בהפועל הוא גרוע, על הלחימה שלו ורצון אין עוררין או וויכוח, אבל המגנים בארץ כבר קולטים אותו, לא היה זמן בהפועל שהוא נתן שני משחקים טובים רצוף. שנה שעברה אם היה לנו קשר שמאלי אחר במקומו ובאדיר היה מספק את היכולת מחיפה, היינו מבטיחים את המקום השני ואולי מתמודדים עם חיפה על האליפות.
    דגו לא יכול לתרום יותר מדיי והוא שחקן כבוי, שורה תחתונה שלי, הברקות פה ושם(הבישול נגד הרצליה), הוא מסוגל לתת, אבל זה לא מספיק.

11. LFC ROCKS Member

אני קורא נכון? אתה כתבת שהשחקן שצריך להעיף זה חאבייר פאהס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    דווקא את החוליה הכל כך חזקה אתה מדיח, ואת דני בונדר (שהוא מעולה, אבל לטעמי צעיר מאוד ובטח שלא יותר טוב מפאהס) - אתה דווקא משאיר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    קודם כל, יש לנו מגן שמאלי מעולה וקוראים לו מאור פרץ. חוץ מהמשחק מול בית'ר - הוא היה מעולה בכל משחק, הוא שחקן אדיר שחייב לקבל את הקרדיט במקום יגאל הקשיש. עם כל הכבוד ליגאל, צריך לפנות קצת מקום לדור הצעיר...
    טל חן צריך להשאר כבלם. לא צריך שום קשר אחורי, מקסימום להביא עוד איזה בלם כדי שתהיה תחרותיות בינו לבן טל, ומקסימום טל יודח מההרכב ונקבל בלם טוב שיעזור לנו בעונות הבאות. את הקישור לא צריך בכלל לחזק, יש לנו שחקני אגף מעולים (דגו, ורמוט, טועמה), פליימייקר שחוזר לעצמו (לוסיאנו), וקשרים דפנסיביים ומרכזיים (יוסי, וואליד ושי).
    את החוד צריך לחזק, תודה לאל שבא מנואל ניירה - לא יודע מה היינו עושים בלעדיו. צריך עוד איזה שחקן צעיר, עדיף ישראלי, שיחזק את השלישייה הראשונה בהתקפה.

יאללה הפועל - מחר מול הפועל פתח תקווה!!! 19:20, בלומפילד. :aa1:

12. Dimitar Berbatov Member

פאאס משחק רע, יש לו הרבה טעויות, הוא איטי הוא גם לא רוצה לשחק בקבוצה והראש שלו לא בקבוצה.
    במקומו אפשר להביא שחקן הרבה יותר טוב.
    דני בונדר שחקן נהדר, אז הוא צעיר אז מה? הוא ברמה טובה וזה מספיק לליגה שלנו!
    מאור פרץ שחקן טוב, אבל לא מספיק, צריך עוד חיזוק בעמדה הזאת רוב ההתקפות של היריב מגיעות ממרכז בבגנה ומשאל

13. אורדון במכתש Member

תשמע אתה מסטול....
    פאאס זה הרכש הכי טוב של שום השנה...בלעדיו הפועל באמצע טבלה היום

14. Dimitar Berbatov Member

שטויות פאאס משחק רע, חוץ ממשחק ראש נהדר אין לו כלום.
    בתחילת העונה הוא היה מצוין, אבל אז החלו השמועות שהוא רוצה לעזוב את הארץ ולחזור למשפחה שלו ואז ביכולת שלו החלה ירידה דרסטית, פאאס ממש לא יציב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/1/07
  15. Gustavo Boccoli Member

פאאס היחיד שיציב שם בהגנה, לא יודע איך ההגנה הייתה נראית בלעדיו. אבל זה לא אומר שהוא הרכש הכי טוב, פשוט הכי יציב.