הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. XabiAlonso Member

לפי הרקורד הם נראים מבטיחים מאוד.
    נראה מה הם יעשו על המגרש.

2. BugSniper Member

ברונו פונגאסה, ושמו באנגלית: BRUNO FONGACA, שחקן אלמוני.
    ניסיתי לחפש את תמונתו במנוע החיפוש "גוגל".

http://www.clarin.com/diario/2006/03/20/thumb/d016dh01.Xxx
    לוסיאנו דה ברונו, למרות שמו הארוך הניב לא פחות מ-17 תוצאות! וברבות בתמונותיו קראו לו דה ברונו, או ברונו, ולכן הוא לא הניב מספר גבוה יותר של תוצאות..

http://www.slobodnadalmacija.hr/20050306/images/SPORT5A.Xxx
    איבן יוליץ', היה קשה למצוא לו תמונה ממשחקיו שלא במדי הפועל ת"א, אבל זה היה אפשרי..

לFONGACA, עשרים וחמש גילו, היו אפס תוצאות באינטרנט. מכאן שהוא שחקן אלמוני.

הישג השיא שלו בקריירה היה בעונה שעברה, בה הוא כבש שבעה שערים בנאבאל ששיחקה בליגה השניה בפורטוגל, אך בלא פחות מעשרים ושמונה משחקים. זה היה הישג השיא של ברונו בקריירה: שער אחד לכל 4 משחקים בליגה הפורטוגלית השניה. בתום אותה עונה נאבאל עלתה ליגה והחליטה לשדרג את הסגל כדי לשרוד בליגה הבכירה, ושיחררה את נאבאל, משום שמבחינתה הוא לא טוב מספיק על-מנת לשחק בליגה הבכירה בפורטוגל. הוחלט לשחררו לקסאנטי היוונית, בה כבש שער אחד בשבעה משחקים. בקסאנטי הוחלט להשאיל את ברונו. בכלל, השחקן הזה שיחק בשבדיה, ברזיל, פורטוגל, יוון, וכל קבוצה שהוא רק הגיע אליה: זרקה אותו. גורלו בהפועל ת"א צפוי להיות דומה. הסיבה שהחלוץ הזה מועמד להפועל ת"א, הוא מחיר ההשאלה הזול שבעזרתו יגיע. אני כבר אומר: למרות שיוליץ' צריך לעזוב את הפועל ת"א, הוא עדיין עולה עליו בדרגה. אוגבונה עולה עליו בשתי דרגות. אליניב ברדה עולה עליו בשלוש.

למה הפועל ת"א צריכה להביא אותו?? הוא אמור לתת את עונת חייו בהפועל ת"א??

מובן מאליו שבהתחלה הוא לא יכבוש, ולא יכבוש.. ואז ירצו "לתת לו זמן להיקלט בארץ"??
    עם כל הכבוד להפועל י-ם נועלת הליגה הלאומית, חלוץ כמותו צריך לנחות שם ולא בהפועל ת"א.

Last edited: Jan 1, 2007
  3. Raulito Madridista

אני עדיין מנסה שלא לצפות ליותר מדיי מכמות הזרים שמגיעה אליינו. אם אנחנו פוגעים ב2 מהזרים אנחנו חזקים במאבק האליפות, אהבתי את זה שהביאו עוד עושה משחק כמו דה ברונו או רוצים להביא, זה אומר שאם הזר בתפקיד הנ"ל טוב, דגו ייראה הרבה מאוד ספסל. דיברו על יוליץ המון וראינו שחקן בינוני ומטה, לכן אני מנסה להישאר מפוקס, מקווה מאוד ששום פגע בזרים שלו, אם לא פגענו בזרים, ולא יבוא שחקן הגנה טוב, העונה דיי עבודה.

אני פגשתי את אוגבונה פעמים, ברחוב פעם אחת סתם והבאתי לו קלף סופרגול שהיה לי שלו ממזמן שחבר הביא לי, והבאתי לו אחד, ופעם אחת פגשתי אותו ב"אינטרנט" מן מקום כזה שמשחקים ברשת או איך שלא תקראו לזה, משלמים ויש לך מחשב שאתה יכול לעשות בו מה שתרצה במשך שעה, ראיתי אותו גולש שם.
    אוגבונה בחור מצחיק, שהייתי באימון של הפועל שאבא שלי לקח אותי, ראיתי אותו עם האוטו שלו.
    הוא נהג עם רגל אחת כלפי מעלה, יד אחת על ההגה, יד אחת שותה ענבים ושומע מוזיקה.

לברדה יש מקום בטוח בהרכב הפותח של הקבוצה, הוא שחקן ההתקפה הכי טוב ואני בעד שייפתח כחלוץ. יוליץ מועף, שני זרים בתפקיד חלוצים מגיעים, וזה מה שמשאיר לזיטו את הספסל הקר שלנו. אבל, שום אוהב להשתמש בספסל, והוא לא יהסס לעשות את זה. שההזדמנות לזיטו תגיע, הוא יהיה חייב לנצל אותה ולשמור על עיקביות.

לוסיאנו דה ברונו אמור לחזור בסוף חודש ינואר. אני מעריך שבתחילת פבואר הוא כבר ישלים 90 דקות במידה ושום יירצה בכך. הפציעה שלו נגד נתניה שיבשה לנו מאוד את הספסל, כולם חשבו שזה חודשיים גג והפציעה לא קשה בהתחלה, אבל זו הייתה מכה רצינית.

Last edited: Jan 2, 2007
  4. BugSniper Member

ג'ון פנטסיל בכלל לא מקבל דקות משחק בווסטהאם. הוא פתח בהרכב רק בשלושה משחקים בלבד העונה, ובאחד מהם נכנס כמחליף. בתקופה האחרונה הוא בכלל לא רואה דקות על המגרש.

יש מצב שאפשר להחזיר אותו להפועל ת"א? כי הוא בהחלט יכול לעזור לה.. קשר אחורי מעולה כמוהו יעזור מאוד להפועל.. ייתכן שמחירו ירד וווסטהאם תמכור אותו במחיר נמוך מהמחיר שהפועל ת"א קיבלה מווסטהאם עבורו..

כשווסטהאם מפסידה 6:0 לרדינג חבל לי שיוסי בניון עדיין משחק שם, אבל גם על פנטסיל..

===================================================
    אגב, אוגבונה רוצה דקות משחק, וטען שאם לא יקבל אותן אז הוא ילך לקבוצה אחרת על-מנת לשחק שם.. כי נמאס לו להתייבש על הספסל.. אז הוא רוצה שהפועל ת"א תחליט אם היא אכן רוצה אותו ואכן תיתן לו לשחק.
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/525/324.html

5. Raulito Madridista

א. לא חושב שהוא יחזור להפועל, הוא יינסה את אופציית חו"ל בקבוצות אחרות.
    ב. למה לנסות להחזיר אותו שיש את דני בונדר המצויין? הוא מגן מעולה והוא צעיר מאוד הוא עוד יישתפר. זה לא שתומר חליבה האפס משחק כמגן ימני אצלינו.

6. LFC ROCKS Member

לא נראה לי שכדאי להביא את ג'וני כרגע.
    כדאי להתמקד על חלוצים במקום לחזק את העמדה בה יש לנו כבר שחקן לא רע (בונדר), חבל על הכסף. הוא יעלה לא מעט, וחוץ מזה הוא לא ירצה לחזור מאירופה אחרי חצי שנה, הוא לא יתייאש כל כך מהר...
    אולי להביא אותו לעונת פרישה? :aaa021:

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

פנסטיל אמנם יכול לשחק בהמון עמדות אבל הוא לא קשר אחורי זה בטוח,הוא מגן ימני,קשר ימני ויכול
    להיות אפילו חלוץ.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רק אצל קשטן מגן ימני יכול להיות חלוץ. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited by a moderator: Jan 2, 2007
  9. LFC ROCKS Member

מה הוא אילן בכר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    שי, נא לא להזכיר את דרור. הוא מזכיר לי את הגביע, שמזכיר לי שלא נקבל אחד השנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת זה לא קשור רק לקשטן,גם במכבי וגם לפני שבא למכבי הוא כבר היה יכול לשחק בעמדות האלה.

11. M.G Member

אני מקווה שלא נראה עוד פעם פלופים של שום עם משכורת של 150 אלף דולר לעונה

עדיף זר אחד מצוין על פני 3 ליצנים...

12. Raulito Madridista

שמעון גרשון התארח ברדיו ערוץ הספורט וענה לשאלות הגולשים

מאזין אוהד מכבי ת"א שאל את גרשון איך הוא היה מסוגל להפנות גב לאוהדים האדומים שהעריצו אותו מגיל צעיר. "אין לי ספק שזה לא היה פשוט גם עבורם", סיפר הבלם, "אבל למטבע יש שני צדדים. יש את השחקן ויש את ההנהלה. גם הפועל ת"א לא הייתה מעוניינת בעסקה".

הנה תגובה יפה מאוד שאני בהחלט מסכים איתה, של אחד שהגיב לכתבה בספורט 5, הנה התגובה שלו:

חבל שגרשון ממשיך לשקר לכולם בנוגע למו"מ עם הפועל

חבל שהוא לא סיפר שהוא סיכם בבית"ר עוד במרץ 2006 בעל פה. הכי קל להפיל הכל על ההנהלה של הפועל "שלא רצתה את העיסקה" לדבריו וזה ציטוט מדוייק שלו מאתמול כי שמעתי את התכנית-מציג את זה כאילו אשכרה גירשו אותו וזה ממש לא נכון.

הפועל כן רצתה שיישאר , חבל שהוא ממשיך עם מדיניות השקרים....אבל להפועל לא היה סיכוי להתחרות בהצעה של בית"ר...אם לזה שהציעו לו כמה שהוא שווה, 200 אלף דולר בשנה, ובית"ר נותנת לו היום פי 3 ממה שהוא שווה, 600 אלף דולר בשנה, אז אם לזה הוא קורה שלא רצו אותו אז הוא צודק....אבל במילא גם כשרצו לתת לו כבר יותר שייצא לו בשנה 350 אלך דולר גם לזה הוא סירב כי הוא ידע מה ארקדי מציע לו עוד בחודש מרץ.

אבל שיהיה כן עד הסוף ויאמר שהוא לא בא למו"מ עם הפועל נקי כפיים כי הוא היה סגור בבית"ר כבר בחודש מרץ והפועל דיברה איתו בחודש מאי.

שקרן עלוב, זה מה שהוא.....את הגביע הוא הניף כשחקן בית"ר וגם אם הוא לא יאמר זאת שפת הגוף שלו בחגיגות הגביע בפארק הירקון הוכיחה שהוא כבר לא חלק מהפועל, וזה היה עוד לפני שהושלם עימו המו"מ עם הפועל.

הכי יפה שדווקא אוהד מכבי ת"א בסוף התכנית הוא זה שדחק אותו לפינה עם ניסיוניות הסבר אמיתיים על המעבר, חבל שהשתיקו אותו...

עוד נקודות מעניינות מהדיון שם:

"שאלה כנה לאוהדי הפועל ת"א " :

אני שואל ברצינות ותשתדלו לענות ברצינות:
    1)אם הייתם במצבו של שמעון גרשון וביתר הייתה מציע לכם הרבה יותר כסף האם הייתם נשארים בהפועל או עוזבים לביתר?
    2)כמה לדעתכם באחוזים מאוהדי הפועל תל אביב היו נשארים בהפועל וכמה עוזבים לביתר אם ביתר הייתה מציע הרבה יותר כסף?
    3)במידה והתשובה לשאלה 1 היא שהייתם נשארים בהפועל האם יש איזשהוא סכום בעולם שבגללו הייתם עוברים לביתר?נניח לצורך הדוגמא שביתר מציע לכם 10 מליון דולר לשנה האם הייתם נשארים בהפועל או עוזבים לביתר?
    4)בדומה לשאלה 2 כמה באחוזים מאוהדי הפועל היו נשארים בהפועל אם ביתר הייתה מציע להם 10 מליון דולר לשנה?

תגובה של אוהד הפועל ת"א :

אני לא הייתי מסוגל ללבוש חולצה של בית"ר בעד שום הון שבעולם- אני אוהד שרוף של הפועל ת"א, היא חלק חשוב מהחיים שלי אני קודם כל אוהד הפועל ת"א ואחרי זה שונא בית"ר (עיסקת חבילה שכזו) אני פשוט לא מסוגל ללבוש צהוב ביומיום אפילו, אני לא מסוגל להיות מזוהה עם משהו שקשור לצהוב ולבטל לא לבית"ר אם הייתי שחקן, אולי זה רק אני....

אפשר לחשוב גם שגרשון היה נשאר עני אם היה נשאר בהפועל ת"א - הציעו לו משכורת יפה מאוד הוא היה מחדש חוזה אצלינו..... בבית"ר אולי יזרקו אותו עוד לפני תום החוזה ואולי יישאר שם את כל הארבע שנים שלו אבל אחירהם מה יהיה כשהוא בן 33 ויש לו 3 שנים לתת? מי אמר שיחדשו לו את החוזה? בהפועל הוא בטוח היה ממשיך כי הוא היה הופך לסמל בסדר גודל של שייע או סיני או גילי לנדאו, אף אחד לא היה זורק אותו בגיל 33 מה שיכול מאוד לקרות בבית"ר.

אל תדאג... אף אחד בחיים לא היה מציע 10 מיליון דולר לאף אחד זה כולה הפועל ת"א ובית"ר ירושלים, לא ריאל מדריד ולא מנצ`סטר יונייטד, אתה לא צריך לזרוק מספרים כאלה כדי להמחיש את ההפרשים

"הבעיה" במעבר מבחינה אידיאולוגית היא שגרשון לא אוהד הפועל ת"א אלא שחקן קר רוח (מדי) ומחושב (מדי) ולכן הוא חושב כמו מקצוען שזה לטובתו ולכן היה לו קל לעשות את ההפרדה בין האהבה שלו למועדון הפועל ת"א (שמוטלת בספק כי אם הוא היה מאוד מאוד מאוד אוהב את המועדון הוא לא היה עוזב והיה עושה מאמץ עליון להגיע להסכמות עם ראשי המועדון) ובין שחקן כדורגל מקצוען.

אני גם מייחס חשיבות רבה מאוד לאישתו שכל המשפחה שלה אוהדים שרופים של בית"ר והיה עליו לחץ לעבור, אבא של מלי לוי, אישתו, ממש הודה שמיום שמלי הכירה אותו לפני שש שנים הם חלמו שגרשון יעבור לבית"ר, היה גם את אחיו שהוא העורך דין שלו שגזר קופון מהמעבר הזה ושמעון גרשון מאוד קשור לאחיו ופרנסתו של אחיו חשובה לו מן הסתם, ויש כאלה שאפילו מגדילים ואומרים ששמעון גרשון הוא בבסיסו אוהד בית"ר ירושלים מילדות עוד לפני שנרשם לילדים של הפועל ת"א אז בכלל לא היתה לו בעיה לעבור- מה עוד שאבי נימני ואייל ברקוביץ` וכל מי שלא קשור להפועל המליץ לו לעבור ככה שמערכת השיקולים שלו לא היתה "טהורה" נטו אלא כללה עוד אלמנטים שאין לאוהד שרוף של הפועל ת"א, גם באותם ימים של המו"מ בחודשים מרץ-אפריל מלי נכנסה להיריון (לפי חישוב הלידה של הבן שלו שעכשיו נולד) ככה שבזמן שהוא החליט לעבור גם השאלה של ילד שעומד להיוולד עמדה מול עיניו וכשמציעים לך פי 3 ואישתך בהיריון אתה לא חושב עם הלב אלא עם המחשבון
    מקווה ששרדת את התשובה הארוכה והכנה שלי

תגובה של אוהד הפועל על דבריי גרשון:

אהה נו אתה שהיית פעם אדום ..
    מה קרה גרשון ? רואה ששכחנו ממך כבר אז אתה מתחיל לדבר? סוגר חשבון עם אוהדי הפועל. כמו אחרי המשחק נגדנו ?
    לא כל אוהדי הפועל "היו עושים כמוך " . כי מה שאתה לא מבין פה. שמה שעשית זה כמו להכניס גול עצמי (שדרך אגב, מאוד מתאים לך ..) .כאשר תרד קצת ברמה ..כמו שצפוי להיות . שבית"ר תיהיה קבוצת המיליונים ואז הם לא יזדקקו לך .. אתה לא תראה אוהדים שמגנים עליך . יעיפו אותך כמו טיל מהקבוצה.. ולמי יהיה איכפת ? אם דבר כזה היה קורה בהפועל. כל האוהדים היו עומדים מאחוריך ולא היו נותנים להנהלה לעשות כזה דבר. כי אתה יודע... יש דבר כזה שנקרא "סמל" וזה הדבר הכי חשוב בכדורגל. בגלל הדבר הזה אנשים אוהדים קבוצה. ולא בגלל שחקנים מתחלפים שיום אחד תאהב אותם כמו אמא שלך ויום אחרי תקלל אותם ותשנא אותם.
    שמעון , מאחל לך רק רע. אל תחזור. בהצלחה עוד שנתיים בהפועל כפ"ס.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx דיון נהדר התפתח שם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. ManUtd Fan Member

אני בטוח שכולם שם סתם מדברים.
    אני בטוח שהיו הולכים תוך שנייה אל בית"ר אם היו מציעים להם את סכום הכסף שהציעו בית"ר לשמעון גרשון. יותר קל לדבר מאשר לעשות. אני רוצה לראות שמציעים להם כזה דבר והם לא מסכימים. אני בטוח במאת האחוזים שהם יסכימו.

14. Raulito Madridista

הרבה יותר קל לדבר מאשר לעשות, אבל מה כל-כך אבסורד בזה שיש כאלו שלא היה עוזבים בשביל הכסף?
    שוב, בהפועל הוא קיבל שכר יפה מאוד ואם גרשון היה עושה פיפס קטן ומראה שהוא רוצה להישאר, הוא גם היה מקבל 350 אלף דולר לעונה. הקהל גם היה מלחיץ את ההנהלה ואולי הוא היה מקבל סכום גבוהה יותר, ולא היינו רוכשים את פאאס. הוא בכלל לא אמר מילה שהוא רוצה להישאר ולא נותנים לו, הוא פשוט הלך, אני לא אתפלא גם אם הוא היה חתום בבית"ר חודשיים לפני שהעונה נגמרה.

בהפועל ת"א הוא הקפטן, הסמל, המנהיג, הקהל אהב אותו מאוד, נכון שיש את אבוקסיס אבל הוא היה שחקן עם המעמד הגבוהה ביותר בהפועל, אולי. בבית"ר ירושלים הוא עוד שחקן. בהפועל לא היו זורקים את גרשון גם בעוד 5 שנים, בואו תראו מה ייקרה שגרשון לא יבריק בבית"ר, שהוא יירד ביכולת, אם הקהל ייגן עליו בכלל. הוא הפנה לנו עורף.
    בנוסף, היו צריכים לתבוע את בית"ר שהם פנו לשחקן לפני הזמן המיועד, לפני חלון העברות, כבר כמה ימים לפני הוא היה חתום בביצ"ר ירושלים.
    תראה שחקן כמו טוטי שוויתר על מליוני דולרים ועל מעברים לריאל מדריד, צ'לסי ועוד שלל אימפריות ובחר להישאר ברומא.

15. ManUtd Fan Member

אין הרבה שחקנים שהיו עושים דברים כאלה, ובאמת שאני מעריך שחקנים כאלה, כמו טוטי שהזכרת, נימני וכו'.
    זה לא אבסורד, אבל אני בטוח שהם היו שוקלים ברצינות הצעה כמו של גרשון ולא ישר אומרים "לא", ורובם (מקודם אמרתי כולם, טעות שלי, אין כזה דבר כולם) היו הולכים אחרי הכסף הגדול וזה לא משנה להם אם הם שחקני מפתח בבית"ר או סתם עוד שחקן בקבוצה.