הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Don Joan Roman Member

יוסי ביטון בלם צעיר ומאוד טוב, אני מבחינתיב כיף הייתי מחתים אותו במקום טיבי.

2. LFC ROCKS Member

4-3, איזה משחק נהדר של ברדה!!! רביעייה של אליניב, שהיה פשוט ענק!!! איש המשחק, ללא ספק, ואולי גם המחזור.
    שביט היה ביום חלש מאוד. הוא מדאיג אותי, חטף 2 גולים שטותיים ועוד אחד יפה שבו הוא לא אשם. משחק עם הרבה תהפוכות, היינו מעולים וחדים בהתקפה אבל לא יציבים בכלל ומדאיגים בהגנה.
    הקהל היה מעולה, גם האצטדיון המשופץ הפתיע אותי, שונה לגמרי ממה שהוא היה בשנה שעברה.

3. M.G Member

מצוין? למה, כי ניצחנו 4-3? אל תתן לזה להטעות אותך.
    יוסי ביטון וחוסר הנסיון שלו אשמים בשער הראשון של הכח עם ההרחקה הגרועה לאמצע המגרש במקום על הקו כך שלא יווצר סיכון שהם ישתלטו על הכדור.
    חוץ מהמקרה הזה, שנגד קבוצה ברמה "קצת" יותר גבוהה משל הכח, היה גומר להפועל את הסיכויים להוציא נקודות במשחק, הוא דווקא היה די בסדר... לא עשה איזושהי טעות שאפשר היה להתאכזב ממנה, אבל רבאק, הפועל ספגה 3 שערים מהכח רמת-גן... אם אחרי דבר כזה אתם יכולים להיות אופטימיים אז כנראה שהבעיה היא אצלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/doubt.Xxx

ונעזוב לרגע את יוסי ביטון :
    כרגיל, ניהול משחק מדהים של שום, חילופים מעולים...
    אליניב ברדה לא ממש הלהיב אותי עם שלושת השערים הראשונים שלו, עניין של מזל. אבל הגול הרביעי עשה לי קצת טוב בלב, אחרי פריצה נהדרת של ורמוט, הרמה פנטסטית של אנטבי שהרבה זמן לא זכינו לראות ממנו ניצוצות של המסע באופ"א, ונגיחה באמת מרשימה של ברדה.

אבל מה כל זה שווה בלי הקהל? איזו תצוגת עידוד... מפגן תמיכה אדיר של הקהל...
    לא רוצים שוטרים ביציע!

4. LFC ROCKS Member

אנחנו דיברנו על התצוגה שלו נגד נתניה, ה-2:1 ברמת גן... אז הוא היה באמת אדיר.
    אבל נגד הכח הוא באמת היה חלש ולא דומיננטי, ואסור לספוג 3 כל כך בקלות...
    אז אתה יכול לחסוך המון כתיבה ולהסתכל על מה מדובר לפני שאתה מגיב...
    היית במשחק? אחלה עידוד, אחלה שיפוץ... אחלה תוצאה... אחלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. M.G Member

חח כנראה שקצת מיהרתי בתגובה, לא ראיתי שהתכוונת לנתניה... סליחה.

6. Raulito Madridista

"אם שום ישחרר את אוגבונה - לא ייסלחו לו"

http://images.one.co.il/images/d/gg116527.Xxx
    להשאיר\לא להשאיר?

אני רוצה לעלות כאן סוגייה חשובה לפי דעתי בקשר להפועל ת"א. הסוגייה היא, מה לדעתכם צריך לעשות עם אוגבונה. האם להשאיר אותו בקבוצה בתור שחקן ספסל, הם לנסות למכור אותו(יש קבוצות שמעוניינות) ולקנות במקומו חלוץ יותר טוב ואני מניח שזה אפשרי, הוא האם להשאירו ולתת לו יותר דקות ממה שקורה עד עכשיו. הקהל לא סתם אוהב את אוגבונה, הוא עדיין כבש הכי הרבה שערים בקבוצה בשלושת השנים האחרונות, הוא משקיע והוא בהחלט שחקן נשמה, אבל היכולת, איך לומר בעדינות, יש דברים שפשוט מרגיזים. שהוא מפספס מצבים מעולים שעולים לנו בנקודות, שהוא לפעמים מקבל החלטות הכי הפוכות, במקום לתת פס לשחקן פנוי הוא משחרר לי בעיטה מ30 מטר...
    אוגבונה לא מנצל את המהירות שלו נכון, כל פעם שהוא במאבק פיזי שורקים נגדו, טכניקה אין לו וזה לא חסר, בבעיטות הוא לא מכוון, הדבר היחיד שיש זה משחק ראש למעשה שהוא טוב מאוד בו, בעיטה שלו היא כמו פצצה. אני מניח שאוגבונה לא יירצה להישאר בהפועל בתום העונה אם המצב שלו יישאר כמו עכשיו. מה לדעתכם צריכים לעשות, על איבזיטו אוגבונה, אחד השחקנים האהובים ביותר על הקהל, בטח שאחד מהזרים שהאוהדים הכי נקשרו אלייהם.
    אני רוצה להזכיר שאחרי עונת 04\2003, שהוא כבש 11 שערים ב31 מחזורי ליגה, הוא כבש עוד שערים בגביע ובגביע הטוטו(בכל המסגרות היה לו בערך 17 שערים), אחרי העונה הראשונה שלו, הפועל יכלה למכור אותו לקבוצות בחו"ל שהביעו בו עניין אך החליטו להשאיר את אוגבונה אצלהם.
    עוד שאלה: האם לדעתכם הדקות הם מה שמפריעים לאוגבונה להראות לנו יכולת?

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/07
  7. d3fton3s Member

אוגבונה הגיע בתור יעקובו הבא.. מה שהוא ממש לא. אבל עדין, הוא שחקן שמגיע למצבים פי כמה מיוליץ, ואם הוא מגיע ליותר מצבים אז מן הסתם הוא גם יכבוש יותר מיוליץ.
    כל עוד להפועל ת"א אין שחקן עדיף ששווה להביא, עדיף להם להשאיר את אוגבונה ולא לעצבן את הקהל שלהם שכל כך אוהב את הקרנף הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים[כרגיל] עם תומר,אם אין לכם איזה משהו ביד שהוא יותר טוב מאוגבונה[ובמשך השנים האחרונות
    ראינו שאין לכם] אז חבל לזרוק את אוגבונה-הוא אמנם לא בדיוק סמואל אטו וגם לא קולאוטי אבל כרגע
    הוא באמת זה שתמיד נותן יחסית הרבה שערים בהפועל-הקהל אוהב אותו וזאת סיבה מספיק טובה לתת
    לו את הכי הרבה קרדיט שאפשר לתת לזר.
    יוליץ' צריך ללכת בהשאלה לדעתי להרצליה,אני עדיין חושב שיש משהו בו ושווה לנסות אותו אולי בקבוצה
    אחרת בינתיים.

הבנתי שהפועל אבל רוצה להביא שני שחקנים בסכומים שלא נראו הרבה זמן בהפועל,אז שווה לחכות.

ומתי חוזר דה ברונו?

9. Raulito Madridista

יעקב חודרוב : 2006 - 1927 - ז"ל

יעקב חודרוב, השוער הישראלי הטוב ביותר, שוער הפועל ת"א בשנות החמישים ותחילת שנות השישים ושוער נבחרת ישראל, נפטר היום בגיל 79. אבל כבד נפל היום על הספורט הישראלי, שאיבד את אחד הספורטאים הגדולים ביותר. חודרוב זכה עם הפועל ת"א באליפות ובגביע.
    חודרוב שיחק בהפועל 16 שנים. 1963 - 1947. מחלה קשה הכריע היום את חודרוב. יהיה זכרו ברוך.

יעקב חודרוב - מתוך ספר "אדום בנשמה"

תגובות:

מהפועל ת"א נמסר: "מועדון הפועל ת"א מרכין ראש עם לכתו של השוער האגדי ומי שהיה אבי שבט המועדון, יעקב חודורוב, ששמו היה שם נרדף להפועל ת"א.
    יעקב חודורוב נשאר אוהד של הקבוצה והתעניין בנעשה בקבוצה עד ימיו האחרונים".

אהוד אולמרט: :"יעקב חודרוב היה גיבור נעורינו, אחד מהספורטאים הנפלאים שהיו במדינת ישראל, אדם צנוע, פטריוט גדול, אוהב ישראל,
    שנאבק במחלה קשה בשנה האחרונה וממשלת ישראל אבלה על מותו".

שורה אובארוב: "לא יצא לי ממש לראות אותו עומד בשער אבל מהסיפורים ששמעתי מדובר בשוער מספר 1 שהיה כאן".

חזי מגן: "אין ספק שמדובר בגדול שוערי ישראל. הוא חלק מהשמות הגדולים של הכדורגל הישראלי שילוו את הכדורגל לעולם. יש לו מורשת שלא תישכח".

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/07
  10. LFC ROCKS Member

עצוב על אגדה כמו יעקב חודורוב.
    יהי זכרו ברוך.

בקשר לסוגיה שדור העלה הקשורה לזיטו:
    אני בעד להשאיר אותו. הוא שחקן טוב כשהוא עולה מהספסל. אפשר למכור את יוליץ' ועדיין להביא שני חלוצים שיעזרו לנו ולהשאיר את זיטו. הוא שחקן נשמה, אמנם ההחמצות מרגיזות אבל עם עבודה על הטכניקה והדיוק אפשר לתקן את זה, והוא יוכל להחזיר לנו את הנקודות האלו.
    אם כבר מדברים על זיטו... פגשתי אותו אתמול בסינמה סיטי (שוב. הבחור אוהב לבלות!!!), אחלה גבר... מהפעמים הקודמות שפגשתי אותו הוא לא זכר אותי... (אני זכרתי אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx)

11. N כמוני Member

אני חושב שזה ששחקן זר כמוהו נשאר כל כך הרבה זמן בקבוצה בכירה בליגה הישראלית אומר הכל.
    הוא שחקן בינוני,אבל אני לא רואה את הפועל מצליחים להביא זר שיוכל להשתלב מהר בקבוצה ולשחק יותר טוב ממנו,ולכן כדאי להם להשאיר אותו.

12. מכבי או מוות!!! Member

אם אני לא טועה הוא היה שוער ענק בשנות החמישים הארבעים אמרו שהוא היה אחד השוערים הטובים שהיו בארץ,יהיה זכרו ברוך.

13. מ.ח.א Member

בקשר לזיטו
    אני חושב שאתם צריכים להשאיר אותו ולתת לו יותר דקות לשחק , יש לו כישרון
    כדאי לעבוד איתו על ההחמצות שלו

14. XabiAlonso Member

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

על פי מה בדיוק הם נראים לך שחקנים מבטיחים?
    לפי השם?
    בוא ניראה אותם קודם משחק אחד, שנייים לפני שנתחיל לגבש עמדה לגבי היכולת שלהם והאיכויות שלהם.
    היו הרבה מקרים בהם אמרו כי הולך להגיע שחקן גדול, מלך השערים בכמה וכמה מדינות ובסוף הוא היה פלופ רציני.

גם אמרו שאוגבונה יהיה יעקובו אז מה?
    בסוף הסתבר שהוא סתם נגמש. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/1/07