הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. נדב מיכאלי Member

הפועל לא ניצחה 10 שחקנים אחרי שהובילה והיתה טובה יותר .
    הם ספגו מכה מנטלית ומקצועית היום בטדי.

2. בית"רי מלידה Member

איך שכחנו:

מומולדת שמח לך אדון אבוקוף ! ( בן שושן ועוד 18,000 חברים בטדי...) :aaarofl:

3. Raulito Madridista

אני מקווה מאוד שנקבל פיצוי על הבושה הזו נגד בית"ר ירושלים, ההפסד היה כל-כך מבזה ומעצבן, לא ידעתי איפה לקבור את עצמי אחרי המשחק. קבוצת צמרת בליגת העל חייבת לשמור על היתרון, להתקיף מול עשרה שחקנים ולא לשחק בונקר לא יעיל, ולהזמין אותם להגביהה ולהגביהה. לא יכול להיתו שבכל משחק תיהיה טעות קריטית בהגנה, הפעם היו שניים. לא ייאמן איך הפועל לא הצליחה לנצל היתרון מספרי בשביל להבקיע, בית"ר הייתה חלשה והפועל יכלה לנצח את המשחק הזה בתוצאה גבוהה. בדקה האחרונה ורמוט שהיה צריך להחליף את טועמה האפס הרבה לפני, עשה מהלך נפלא, אבל דגו שהיה טוב מלבד השער העצמי האומלל, נגח על קורנפיין ובמזל בית"ר לא ספגה. אנחנו פשוט קבוצה של לוזרים, אבל ראבק, זה משחק נגד בית"ר, המשחק בידיים שלנו.

מי שהפתיע אותי לטובה היה יוליץ. מיקום נכון מאוד בשער ההיתרון של הפועל, היו לו כמה מהלכים יפים, לפחות הוא מאיים על השער, מה ששחקני הפועל לא עשו, הוא כמעט כבש עוד אחד אבל קורנפיין הדף.

יוסי אבוקסיס נתן משחק מעולה, הוא שחקן נשמה אמיתי, היה עצוב לרואת אותו מתוסכל כל-כך אחרי משחק טוב מאוד שלו, לא הגיע להפועל להפסיד. בנוגע לאלימלך, על כל הדיפה שלו, הוא משלם בטעות יקרה, היה צריך להדוף את הנגיחה של אפק. אל תבלבלו על אוגבונה, הוא נכנס לשחק כחלוץ, זו הייתה מתפרצת של בית"ר, איך הוא יגיע לשמור? איפה הכיפוי בהגנה? איפה התיאום? בכל מקרה, מאלימלך כבר התייאשתי.
    יגאל אנטבי גם היה אפס מאופס, לא יצא לסגור הרמות, לא תרם כלום בהתקפה. בול שאמרתי לחבר שלי כמה הוא גרוע, שלמה שרף אמר את זה גם.

אליניב ברדה היה חלש כמו תמיד ולא צריך לפתוח בהרכב, איבזיטו אוגבונה צריך לעלות, הוא מאיים הרבה על השער ומוסיף מהירות, גם כפיר אודי עדיף עליו.

אני נורא מאוכזב, כבר אמרתי את זה הרבה פעמים, זה לא מגיע לנו.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה זה משנה אם הוא נכנס כחלוץ?

בתחילת אותה התקפה אוגבונה היה ממש ליד אפק בתור הרחבה של הפועל ת"א. מה ניתן לראות מכך? שאוגבונה היה מופקד עליו. יפה. הלאה, הכדור הוגבה אפק התחיל לרוץ, אוגבונה נרדם ולא רץ לשמור עליו.

טעות ענקית של אוגבונה.

5. בית"רי מלידה Member

6. mor150 Member

להפועל תא יש ממה לצפות מהסגל שיש לה
    היא קבוצה מצוינת מאמן אחלה
    אבל לפי דעתי חסר להם משהו קטן שיפריע ללהם השנה
    לשחרר 2-שחקני הרכב זה לא בא בחשבון וזה יבא לידי ביטוי השנה אני מתכוון ל:אסי דומב היו בבני יהודה
    ושמעון גרשון היום בביתר ירושלים ועוד אחד עומר פרץ היום במכבי תא היריבה השנואה של הקבוצה האדומה מת"א

7. נדב מיכאלי Member

פנסטיל ואוסטרץ' הגיעו לאימון של הפועל תל אביב ובחדשות הספורט אמרו "האורחים באימון היו ג'ון פנסטיל ומילאן אוסטרץ' שהיו שותפים למסע של הפועל בגביע אופ"א לפני 5 שנים".
    איזה זיכרון קצר יש לתקשורת פה.
    פנסטיל היה שותף למסע של הפועל באופ"א?
    איזה טמטום.

8. flash Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

9. Raulito Madridista

אני שמח לראות שהפועל שומרת על קשר עם שחקנים שלה, זה לא קורה הרבה, אני מאוד אוהב את אוסטרץ, לא רציתי שיעזוב אבל קיוותי שאם כן שיצליח, היה איתו מאמר בעיתון לא מזמן והוא אמר שהוא נכשל באירופה בגלל סוכנים ואנשים שקרנים שהרסו לו. הלוואי והוא היה בכושר של אז, עדיף על כל החלוצים של הפועל ת"א. פנטסיל בהחלט לא היה קשור למסע של הפועל ת"א באותה עונה, טעות חמורה של חדשות הספורט, אבל שיהיה, זה לא מה שמעניין אותי הלחפש טעויות.

הפועל דיברו השבוע ואמרו שלא בטוח שהקבוצה של היום נופלת מאז ואני אומר - בולשיט. ההתקפה אמורה להיות טובה יותר, אבל אין להפועל חלוץ כמו אוסטרץ של אותה עונה נניח. טועמה היה שחקן מחליף. פישונט ואבוקסיס בשיאם בקישור זה אדיר ממש. בלילי גם תרם, ההגנה של היום נופלת בהרבה, כולל אלימלך. מהקבוצה של אז. אלימלך, בכר, גרשון, דומב ויגאל אנטבי בשיאם. לא רואה את הפועל עושה הישג כזה השנה או עוברת את שלב הבתים.

בכל מקרה, אני הולך למשחק! עם חבר! איזה כיף! לא הייתי בבלומפילד מלא זמן, מאז ההפסד שלנו לחיפה ב05\2004, מבעיטה חופשית של עידן טל.. טעות של אלימלך.. והיינו שווים גול במשחק הזה!.
    בקיצור, אני בשער 8, רק 34 שקל כרטיס, אחלה, אני מתרגש, הלוואי וניתן משחק טוב, אסור לא לעלות או לא לנצח.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מקווה מאוד בשבילך שלא תחזור הביתה בוכה....
    את האמת אני מתרגש בשביל אוהדי הפועל למרות שאין לי שום קרבה אהדית אליהם. לחזור לשחק בית למרות שבסך הכל חודשיים המשחקים לא היו בארץ, במיוחד במשחק כזה מכריע זאת חוויה ענקית. אין ספק שמחר יהיה יום חג עבור כל אוהדי הפועל ת"א.

11. F-Sider Member

די לזיין ת'שכל יש אלפי עובדים זרים גם אצלי פעם היה עובדת זרה אבל העיפו אותה מזמן קיצר להגיד פושע זה פתטי.

12. נדב מיכאלי Member

איזה מזל שהפועל לא פיטרו את שום.
    השתיק את כל המבקרים שלו היום ושוב הצליח עם קבוצה ישראלית באירופה.
    הפועל חייבת להתחזק.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/06
  13. flash Member

פאאס דה ברונו יוליץ' אוגובונה-4 זרים. יש מקום לעוד אחד, אני הייתי מביא מגן ימני... חליבה מתחילת העונה לא משחזר את היכולת שלו מבית"ר, ונראה עלוב. הייתי מביא גם אחד מהבלמים של בני יהודה, יש לה 4-אלקיים דומב אזולאי ואלול, היא בטח תשחרר את אזולאי/אלול אם הפועל יתענינו בהם, כדי שיתחרה עם חן על מקום בהרכב. בקישור ובהתקפה אין להפועל מה להתחזק לדעתי... ספסל של אבוטבול ורמוט דה ברונו אוגבונה ואודי הוא ממש מושלם.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/06
  14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חליבה באמת נראה חושך בכל המשחקים שראיתי של הפועל העונה,רק מראה כמה תמוה היה הזימון
    שלו לסגל של קשטן עד לא מזמן.

15. F-Sider Member

לדעתי גם חליס היה עדיף על חליבה, הוא אומנם יודע לפרוץ ויש לו חופשיות חזקות, אבל פשוט כל הרמה עפה ליציע וכל פס לרגלי היריב, הגיע הזמן להשליך את בונדר למים העמוקים.