1. דה בורנו הוא שחקן מאוד איכותי לפי מה שאני ראיתי עד עכשיו. מדובר על שחקן עם ראיית משחק ברמה הכי גבוהה ואחד שיודע איפה ומתי להתמקמם ברחבה. תוסיף לזה שליטה לא רעה בכדור והבנת משחק כמו ארגנטיני אמיתי, ותקבל שחקן שגם במערך של שתי קיצונים ושתי קשרים באמצע יכול וצריך להיות בהרכב. אבוקסיס לא יוכל לסחוב בגילו עונה שלמה בלי פציעות. ובלי שום קשר, שילוב של דה בורנו מאחורי שחקן כמו ברדה יכול להיות קטלני. 2. הגול של יוליץ' לא היה פוקס ולא היה במזל. הוא עצר יפה את הכדור על החזה וסיים בצורה מושלמת. אבל, יש לי עם הבחור בעיה לא קטנה כי בנתיים מדובר על אגואיסט ברמות שרק שחקנים כמו אסולין מגיעים אליהם. אני ספרתי רק במחצית השנייה 3 פעמים שברדה נתן לו כדור, חתך לקבל את הדאבל פס, אבל יוליץ' החליט לנסות לבעוט כש3 שחקנים ויותר מקיפים אותו. הבעיה עם יוליץ' שבינתיים ( אולי בגלל הביקורות עליו והדרישה לשחרר אותו ) הוא מנסה להוכיח את עצמו יותר מידי וזה בא על חשבון החלוץ שלידו. 3. אליניב ברדה הוא פלופ גדול בהפועל? אתה מדבר על החלוץ שהשיג בשנה שעברה ברוטציה של 4 חלוצים ( אוגבונה, פרץ, יבוריאן וברדה ) 7 שערים ולא פחות חשוב 9 בישולים? אתה מדבר על הבחור שהיה לו חלק חשוב גם בהגעה ובזכייה של הפועל ת"א בגביע? אתה בטוח שאתה מדבר על אליניב ברדה כמוערך יתר על המידה? כי אני חושב שאליניב ברדה באמת לא מוערך נכון, הוא מוערך פחות מידי. מדובר על חלוץ מהיר בצורה בלתי רגילה, בעל יכולת טכנית ברמה הכי גבוהה, אחד שהאיכויות שלו גרמו לזה שבשנה שעברה הוא היה זה שהיה אחראי על המצבים הנייחים של הפועל ת"א. אני אישית לא זוכר מתי פעם אחרונה נתנו לחלוץ להיות אחראי על הבעיטות החופשיות של קבוצה מסוימת, בטח בהפועל ת"א עם שחקנים כמו ורמוט ואבוקסיס. ובנוסף, הבונוס הכי גדול של ברדה זה הלב שלו, מדובר על שחקן שתמיד נלחם גם כשהוא טוב וגם כשהוא רע, שיש לו כושר מספיק טוב לרדת כל פעם להגנה ולחלץ כדורים שהוא או שחקנים אחרים איבדו. זה מה שגרם לו להיות בזמנו הקפטן של הנבחרת האולמפית בישראל, וזה מה שגורם לאוהדים של כל קבוצה שהוא מגיע אליה, להתאהב בו. לדעתי, ואמרתי את זה כבר הרבה פעמים בעבר, את הזימון לנבחרת הוא היה צריך לקבל כבר בשנה שעברה, ואם לא אז, אז כבר השנה במקום בן שושן. אני שמח שעכשיו קשטן החליט לזמן אותו, כי אליניב ברדה זה שחקן שכמאמן הייתי רוצה בכל קבוצה.
משה ביטון עשה שנה שעברה הרבה יותר דברים מבן שושן. בן שושן הראה פונטציאל, הראה שהוא יודע כדורגל, אבל מכאן ועד לקבל זימון לנבחרת יש דרך ארוכה. משה ביטון ( עד לפציעה שלו בשנה שעברה ) היה מצוין ולקח את בני יהודה על הכתפיים כמעט לבד מבחינה התקפית. אני גם מאמין שמשה ביטון יותר בשל לנבחרת מאשר בן שושן. לדעתי בן שושן צריך לרוץ עכשיו שנה בנבחרת האולמפית, להוכיח את עצמו שם, להוכיח את עצמו בשנה הנוכחית בבית"ר, ורק אז לקבל זימון. ושוב, אין לי ספק שבכל סיטואציה אליניב ברדה צריך להיות בנבחרת, ולא רק אם קולאוטי לא יקבל את האישור.
משה אוחיון, שתי דברים- אחד, גם לא ברדה וגם לא משה ביטון צריכים לקבל זימון לנבחרת. שתיהם חלוצים בינוניים, וחבל למה הם יכולים להיות יותר מזה. משה ביטון, לדעתי, עשו ממנו יותר מדי רעש, ולמה? בגלל השלושער נגד מכבי ת"א בעונה שעברה בגביע הטוטו. חוץ מזה, מה הוא עוד עשה? כל עונה 5 שערים גג. עזבו אתכם, גם 7 שערים של ברדה לא אומרים יותר מדי, אם זיטו כבש אפילו יותר ממנו (אני עדיין לא נרגעתי מהאמירה, שזיטו סקורר חחחח). אל תסתכלו רק על מספרים, תעשו לי טובה. ברדה חלוץ בינוני וחסר יציבות, נקודה. שתים, השער כן היה בפוקס\בהרבה מזל. העצירה על החזה הייתה מצוינת, אבל הוא הביא את הבעיטה מגובה לא קטן, ככה שהמזל היה לצידו של יוליץ' בבעיטה הזאת. חוץ מזה, הייתי רוצה לקבל תגובות על מה שאמרתי בנוגע לדה ברונו בעמ' הקודם... עירד, אין לי מנוי להפועל. חבר שלי, שיושב בשער 5 עם האולטראס כבר כמה שנים, הציע לי, ואמר לי שהוא יסדר לי ב800 שקל דרך לאן, אבל יש לי תסיבות שלי.
הפועל נגד אודסה,חיפה נגד ליטקס לובץ' הגרלה נוחה ל-2 הישראליות ואני מאמין שאם המשחקים יערכו בארץ הפועל תל אביב וחיפה יעברו לשלב הבתים. אני מאחל ל-2 הקבוצות בהצלחה כדי שיאבדו נקודות בליגה.
קבוצות אוקראיניות הם קבוצות קשות,הם עקשניות כאלה,אני רק נזכר בדניפרו ואני מרחם על הפועל.. תהיו בטוח שיהיה קשה להפועל.
http://www.ukrainiansoccer.com/upl/onevsal...am=Chornomorets יש כאן מידע באנגלית על אודסה. הנה הרקורד של מאמן אודסה היהודי-אוקראיני: Today, famous Ukrainian goalkeeper and coach Semen Altman celebrates his 60th birthday! Semen Altman was born on April 21, 1946 in Chuhuiev. He played for Kolhospnyk (Rivne), Volyn, Chornomorets, Zvezda (Tiraspol), Lokomotiv (Kherson). He worked as a coach of Chornomorets (1982-88), Dinamo Moscow (1989-91), Chornomorets (1991-94), Korea Olympic team (1994-96), Zimbru (1996-99), Metalurh D (1999-2002), Chornomorets (since february of 2003). Semen Altham is the Oleh Blokhin's as the UNT coach since 2003. We send our best wishes to the FC Chornomorets head coach and UNT assistant coach.
אוגובנה שחקן מרושל , לוקה בטכניקה, בלי סיומת טובה, בלי מסירה טובה ובלי עוד הרבה דברים שצריכים שהיו בשחקן אבל דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו הוא ווינר.
יסדר לך? 770 שקל זה המחיר שלאן אמרו לי שעולה המנוי, יכול להיות שבסוף אני אעשה ב-600 שקל דרך חבר שלי, אבל לא בטוח, אם לא, אני יבוא לאיזה 5משחקים חשובים השנה דרך אגב, מישהו יודע כמה עולה כרטיס למשחק נגד בני יהודה ביום שני?
רק לפני שלושה ימים חזרתי מאודסה וכבר אני רואה שהפועל עוד שבועיים וחצי נוסעת לאודסה... נחמד, מה אני יגיד. הייתי אפילו במשחק שלהם בליגה לפני שלושה שבועות. קבוצה נחמדה , סיימה במקום השלישי בעונה שעברה, קבוצה בלי כוכבים, בלי שחקנים בנבחרת המקומית, בלי זרים(חוץ מיוצאי בריה"מ)וסה"כ קבוצה אפורה. לא תראו אותה מנצחת 3/4-0 ומצד שני גם לא תראו אותה מובסת יותר מדי. הקבוצה ממשיכה את היכולת הלא טובה מתחילת השנה ואחרי ארבעה מחזורים מדורגת 13 עם שלושה תוצאות תיקו והפסד לדינמו קייב 4-1. בסיבוב המוקדמות השני של אופ"א עברו את ויסלה פלוצק הפולנית אחרי בזכות שער חוץ(0-0, 1-1). כמו שאמר זיו, גם אני לא מקנא בהפועל. על הנייר הפועל נראת יותר איכותית, אבל אין לי ספק שצ'רנומורץ תשתה להם את הדם ואולי אף תעבור. אני הייתי מגדיר את זה כ-50-50.
פעם ראשונה שאני מסכים איתך, הנבחרת חייבת סקורר וברדה הוא לא וכך גם לגבי משה ביטון, עושים מהם יותר מדי עניין ואני לא מבין את זה, אסולין מתאים, אבל אני לא מבין למה קשטן לא מזמין אותו לנבחרת, הוא גם סקורר, הוא שחקן שכבר על סף הקריירה שלו. מה?? אתה רציני? גם אם פעם הבאה הוא יבקיע ויציל את הפועל, אתה תגיד שזה פוקס? מאז שהוא נכנס באזור הדקה ה-70, הוא גם בישל את השער ליוליץ', גם כבש שער והוסיף המון לחוד של הפולע, אני עדיין לא מבין למה אתה מזלזל בו, הוא שחקן מהיר, עם המון כוח ופיזיות וזה היתרון שלו למרות החיסרון הגדול שלו שאין לו טכניקה טובה בכדור. לגבי המנוים פה, אני לא קיניתי מנוי למכבי חיפה, מאותה סיבה שלא נוח לי לבוא בימי ראשון, חוץ מזה אני בא בדרך כלל למשחקים שנערכים ביום שבת ליציע ג'.
כן, כמה מילים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני יודע רוסית, אוקראינית אני לא יודע כי גם לא היה לי מאיפה ללמוד. גדלתי באודסה ושם כולם מדברים ברוסית.