הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. נדב מיכאלי Member

חביבי העונה מתחילה אוטוטו ,כבר עדיף היה להביא זרים למחנה אימון שיתגבשו עם הקבוצה ואז היה יותר קל להם להשתלב.

2. TariboWest Member

לאוגבונה אין כלום חוץ מכוח של סוס והרבה נחישות. כל מה שקשור ליסודות כדורגל - לא קיים אצלו.
    הוא שחקן שמנצל את הכח הפיזי שלו מול ההגנות הישראליות שמורכבות מבובות (ביחס אליו), הגולים שלו (כמו בשלושער שלו מול ביתר) הם בדר"כ שילוב של כח, מהירות והרבה נחישות להגיע אל הכדור.
    חוץ מזה, אין לו כלום.

3. vivalaunited Member

כוח, מהירות, וקצת עבודה על הבעיטה שלו. ויש לו נתונים של חלוץ רחבה טיפוסי.

4. MHFC Member

המון פה מזלזלים ביבוריאן ובאוגבונה שהם שבמקרה משחקים כדורגל, למרות שאין להם כמעט טכניקה, הם כבדים, הם מבקיעים שערים, הם מספקים את הסחורה על המגרש ומה שמצפים מהם לעשות.

אוגבונה כבד, הוא חסר טכניקה, אבל יש לוט המון פיזיות ומהירות שנותנות לו יתרון, מה לא טוב בזה?אתם מעדיפים את ברדה, שלא מסוגל לעשות זאת?וכך גם לגבי יבוריאן, מה שלא תגידו עליו, כבד, איטי, ללא טכניקה, אבל הוא יודע לשמור על הכדור טוב ויש לו המון פיזיות שזה רק מועיל לו.

איפה ההוכחה שהם בינונים?

מעניין אותי לדעתי, מה אתה מצפה מהזרים שבאים?

כמו שאמר נדב מיכאלי, אוטוטו העונה מתחילה, אין זמן כרגע להביא זרים, אלא רק להביא אותם בשביל מחנה האימונים בשביל שיתגבשו.

5. Raulito Madridista

שום מתכנן שינויים בהרכב במשחק גביע הטוטו נגד בני יהודה מחר. לכתבה המלאה- לחצו כאן!

אני מאוד מקווה שנראה את טל חן מקבל דקות במשחק, הפועל חייבת אותו כבלם נגד דומז'אלה. גילי ורמוט פצוע כבר תקופה ארוכה אני מחכה מאוד שהוא יחזור ויישחק על חשבון ברוך דגו באגף ימין, וסלים טועמה ייפתח באגף שמאל. יגאל אנטבי כבר ממזמן לא אותו שחקן, מאור פרץ נראה כישרון מבטיח ואני בעד לשלבו בהרכב וגם את המגן הימני הצעיר על חשבון חליבה. טוב מאוד שהקבוצה חוזרת לשחק עם 2 קשרים אחוריים ועם באדיר לצד אבוקסיס ולא כבלם. המערך שנראה הוא 4-4-2 כנראה, מה שאומר שדה ברונו יישב על הספסל או יישחק כשחקן אגף, או כחצי חלוץ מתחת ליוליץ כנראה ששום מחזיק ממנו מאוד. מקווה שהקבוצה תתן תוצאה טובה ותשאיר אופטימיות לקראת המשחק נגד דומז'אלה, אני מאמין שלא נעבור אותם.

קים, אתה מזלזל באוגבונה וביבוריאן שהביא לך את הגביע אחרי שער מעולה, יוליץ לא יותר טוב מאוגבונה(מלך השערים של הקבוצה שלך בשנתיים מתוך השלוש האחרונות, 36 גולים בשלוש שנים בישראל+ ישיבה על הספסל כחצי עונה בעונת לנדאו המקוללת).

אם ואן ניסטלרוי בנה את הקריירה שלו(אני לא משווה ביניהם לרוד כמובן), על מיקום נכון וסיום מעולה ויכולת נגיחה טובה, מה הבעייה שהפועל תחזיק חלוץ כמו יבוריאן, הוא מריח שערים. בחצי עונה הוא היה מלך השערים של הקבוצה עם תשעה בליגה ועוד בגביע ואולי גם בטוטו.
    אליניב ברדה הוא חלש מאוד למה עליו אתה לא נותן ביקורת? אז מה אם הוא לא זר, הוא שחקן שעלה להפועל הרבה כסף, היא בנתה עליו מאוד שייתן תפוקה נאה אבל לא קיבלנו ממנו כלום.

6. TariboWest Member

התשובה פשוטה - שיהיו רמה אחת מעל רוב השחקנים הישראלים.

7. EL Capitan Member

מי מספק את הסחורה? זיטו? תעשה לי טובה... תראה משחק אחד של הפועל, תראה איך זיטו משחק, ותראה שפשוט אין לו מושג. אם אתה לא יכול להבחין בכך, אתה באמת משו מיוחד. גם הגול נגד בני יהודה, שדיברתם על הברקות שלו, זה פוקס, שלא יחזור על עצמו. איך אומרים? לא כל יום פורים. אוגבונה, למי שלא יודע, היה אלוף ניגריה לנוער ב100 מ'. הוא עשה 10.60, כשהוא היה בן 14 או 15 ככה, ובטפשות החליט להתרכז בכדורגל. אין לו מושג בכדורגל. נקודה. יבוריאן- כנ"ל. שחקן התקפה שלא מסוגל לרוץ עם כדור- הוא בחיים לא יכול להיות חלוץ טוב. לליגה בארמניה הוא טוב, לא כאן.

דור, איך אתה יכול להשוות? יבוריאן בקושי יכול לזוז בכלל. הוא רק עומד במקום ו.. זהו.

עריכה: ופעם הבאה, לפני שאתם קוראים לזיטו סקורר, תוודאו מה משמעות המילה. טוב?

Last edited: Aug 18, 2006
  8. EL Capitan Member

נראה מה עכשיו יגידו על שום.

דה ברונו הוא הבעיה העיקרית של הפועל. כן, כן. למה? לפעמים שחקנים כמוהו, שמשחקים מאחורי החלוץ, מחייבים אותך לשחק עם 3 קשרים באמצע. חלוץ כמו יוליץ', חלוץ כבד ואיטי, 9 אבל הכי לא 9, לא מקבל כדור עם הגב, אוהב להיות לפעמים רחוק מהשער, להחזיק קצת בכדור- צריך לידו עוד חלוץ. אבל עם ברונו, זה לא אפשרי, שכן צריך שתי שחקני אגף על מנת לתת איזון למשחק. איך שברונו יצא, הגיע השינוי.

עוד 2 דברים שמציקים לי: הראשון, אני מקווה שעכשיו אף אחד כאן לא יגיע, שזיטו שלנו הוא סקורר. השני, יוליץ' כבש די בפוקס תאמת, וכבר נדב יעקובי אומר "יוליץ נולד מחדש". תעשו לי טובה... גילי ורמוט וטועמה 2 השחקנים הכי טובים של הפועל. ברדה צריך להיות הספסל, ורמוט בהרכב.

9. נדב מיכאלי Member

כל הכבוד להפועל.
    עכשיו שום יהיה אליל נכון?שיתנו כבר יותר כבוד וצ'אנסים למאמנים בכדורגל הישראלי.
    לא יכול להיות ששופטים מאמנים אחרי 3 משחקים רישמיים.
    כל המחמאות להפועל.

10. roeiuzan Member

כל הכבוד להפועל ת"א
    סוף סוף קבוצה ישראלית היא זו שכובשת בדקות הסיום

11. Raulito Madridista

אני מאוד מרוצה היום מהתוצאה שלנו נגד דומז'אלה, גם הפועל יודעת להבקיע שערים בדקה ה-90. הפועל הייתה יותר טובה, חזרתו של באדיר לקישור ושל שום למערך עם שני קשרים אחוריים היה רעיון טוב, אי אפשר לשחק עם קשר אחורי אחד או עם חלוץ אחד, מה שאומר שאין פליימקר מתחת לחלוצים במערך של הפועל. אם דה ברונו לא יודע לשחק כקשר כנף מה שמזדמן היום, אז חבל היה לרכוש אותו, קשרי כנף יש הרבה להפועל, שלושה שהם צריכים להיות השחקנים המובילים בהפועל העונה. סלים טועמה שבישל נפלא את השער השני לגילי ורמוט שכבש בקור רוח יוצא מן הכלל, וברוך דגו שבישל את השער השלישי. עם המאתיים אלף דולר שדה ברונו מקבל במשכורת היה אפשר לעשות משהו אחר. חזרתו של טל חן לעמדת הבלם הייתה טובה היום.

יצחק שום מאמן טוב, אבל הוא בונה על יוליץ שבאמת נתן גול דיי בפוקס, אבל זה מה שייזכרו לו, את השער הנוכחי. למרות שמרכז המגרש היה חזק, עד לדקות האחרונות הפועל לא הייתה כל-כך טובה פרט לאטרף בפתיחה. יוליץ עשה גול מכלום וזהו. האמונה בברדה לא מובנת לי, הוא כל-כך מוערך יתר על מידה(יש מילה אחת לזה אני פשוט שכחתי איך אומרים), הוא פלופ גדול בהפועל למרות שבעת שעריו בשנה שעברה ועוד.

גילי ורמוט היה צריך להיכנס הרבה לפני למשחק, אני מרוצה מאוד מהבישול של דגו לאוגבונה, כבר הייתי בטוח שנאבד את הכדור. דגו חייב לחזור לתקופה ממכבי, אם זה ייקרה הרווחנו שחקן גדול. ורמוט צריך לפרוץ רחוק בעונה הזו. חייב לציין את דני בונדר על משחק ענק.

מצחיק אותי לחשוב על זה שהם הבקיעו לנו במשחק הקודם בדקה ה-90 ואנחנו עשינו אותו דבר! באמת שהפועל הפתיעה אותי לא האמנתי שזה ייקרה. תודה לך הפועל!!!

12. Quique_Flores Member

פעם ראשונה שלי פה, אני רואה שגם דור וקים אוהדי הפועל, תגידו אתם מנויים? אני רציתי שער 5 וחשבתי שיקחו לי 500 שקל ככה, בסוף "לאן" אמרו לי 770, אין לי תקציב לזה

יצחק שום הראה היום לתקשורת המפגרת שלנו איזה מאמן גדול הוא, קאמבק אדיר, עד דקה 70 התקשינו ליצור מצבים, אבל העיקר עלינו והעיקר שבית"ר בחוץ

13. XabiAlonso Member

כל הכבוד לאחינו האדומים!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

שום פגע בול בחילופים שלו וורמוט ודגו והם למעשה שהביאו את הניצחון להפועל ת"א.
    יוליץ' למרות הגול היום לא היה במיטבו, אבל צריך להמשיך לתת לו את הזמן ולהיעזר בסבלנות!
    ולשם שינוי קבוצה ישראלית מצליחה סוף סוף לנצח בדקות האחרונות ולא רק להפסיד בדקות האחרונות...

יאללה הפועל לאליפות!!!!

14. BugSniper Member

אותי הפועל ת"א הרשימה מאוד נגד דומז'אלה בגומלין. במשחק הראשון הפועל ת"א לא הייתה נראית מגובשת כקבוצה, כל המחצית הראשונה הפועל ת"א ניסתה להכניס כדורים לדה-ברונו ברחבה, עד שיצא מזה גול. ההגנה הייתה מסננת, כמו בכל משחקי ההכנה. חליבה עשה שטויות והורחק.

במשחק השני הפועל ת"א הניעה כדור בסבלנות, וחשובה גם ההכנה המנטלית למשחקים: אין ספק שיוליץ' התאמץ מאוד למרות שלא היה טוב, וכתמורה על כל המאמץ שהשקיע הוא זכה להכניס גול חשוב מאין כמותו שפתח את המשחק ועוד בבעיטה אדירה. יש לו גם משחק ראש טוב, וכדי לכפר על חסרונו של אסי דומב, בלם בינוני מינוס אבל נוגח בחסד, כדאי מאוד שיראה את זה. הפועל ת"א כבשה לא מעט שערים מנגיחות בעונה שעברה והדבר צריך לשחזר עצמו כדי שהפועל ת"א תגיע לשלב הבתים באופ"א ותסיים גבוה בליגה.

אבל בכל זאת, דומז'אלה, שנהנתה ממשחק ניטרלי במקום משחק חוץ ושקיבלה את הפנדל השני שלא בצדק ונפסל שער גבולי להפועל ת"א (לעומת זאת, השיפוט במשחק השני נטה קלות להפועל ת"א, ואיזן מעט את התמונה) עשתה המון שטויות.
    ====================================================
    במשחק הראשון:

-שלחה את סימרוטיץ' לבעוט פנדל מול הפועל ת"א, קבוצתו לשעבר, מעשה מאוד לא חכם. זה לא משנה כמה טוב הוא בועט פנדלים, שחקן שבועט "פנדל אמוציונאלי" מרבה לפספס
    -פעם אחר פעם הפועל ת"א ניסתה להכניס את הכדור לדה-ברונו בתרגיל שקוף מאוד, זה נכשל פעמיים, ובפעם השלישית גלידה. לאחר מכן הגיעה המחצית ורק אז דומז'אלה כיסתה את דה-ברונו כמו שצריך
    -החטאה של סימרוטיץ' משני מטר מול שער חשוף לחלוטין (!), הגיע לא טוב אל הכדור
    -עבירה מיותרת לחלוטין של אחד השחקנים שלהם שמנעה ממנו לשחק בגומלין (מישהו זוכר איך קראו לו?)
    -החמצה גדולה מאוד בנגיחה של ג'וקיץ ליד השער

ובמשחק השני, עוד יותר שטויות:

-במחצית המאמן הוציא את סימרוטיץ' שדווקא שיחק טוב, הכניס קשר הגנתי והזמין מתקפות
    -מתפרצת של דומז'אלה הותירה את קילם באחד על אחד מול אלימלך, אבל קילם הקפיץ מעליו בצורה אומללה, ומעל השער. החמצה אומללה ביותר ולכן כתבתי אותה כן
    -הכשלה מיותרת של באדיר סמוך לרחבה לקראת הדקה ה-60, מהלך שכמעט הסתיים בגול, אלמלא התעופפות של השוער שכיפר על הכשל בהגנת קבוצתו
    -מאמן דומז'אלה ממשיך לעבות את ההגנה, ולא מחפש בכלל להשוות את התוצאה ל1:1, מה שהוביל לכך שכמעט כל שחקני הפועל ת"א יכלו להסתער על דומז'אלה במשך 25 דקות (כולל תוספת זמן), בלי איום ממשי על שערם
    -היה צפוי שהשופט יתן תוספת זמן ארוכה בסיום המשחק, משום שלמחצית הראשונה הוא נתן תוספת זמן גדולה של 3 דקות. שחקני דומז'אלה לא היו מוכנים לתוספת זמן של 5 דקות. כל מה שהם היו צריכים זה להחזיק בכדור, אבל במקום זה הם העיפו אותו לרחבה של הפועל ופשוט העבירו אותו להפועל
    -דקה בתוך אותה תוספת זמן, סלים טועמה קיבל כדור ארוך, שחקן דומז'אלה, לדעתי שחקן הגנה, הגיע לכסות את טועמה אבל הכדור נתקל בו וחזר לטועמה. השחקן פשוט לא תיפקד בתוספת הזמן, נפל מהרגלים. גם את גילי ורמוט אף אחד לא טרח לכסות. דומז'אלה בישלה את הבישול לגול ====================================================

לסיכום, הפועל ת"א שיחקה מצויין בגומלין, אבל לא צריכה להשלות את עצמה: בשלב המוקדמות הבא הפועל ת"א תפגוש קבוצה טובה הרבה יותר, וכנראה גם מנוסה יותר. הפועל ת"א תגיע לפחות מצבים, אני מקווה שלא להרבה פחות, ותצטרך לנצל אותם כראוי. אולי הרבה תלוי בהגרלה, אבל הרבה יותר בהפועל ת"א. שחקן מורחק נוסף כנראה יעיף את הפועל ת"א מאירופה.

נחכה להגרלה. אני, אוהד מכבי חיפה, מקווה שנגריל את סלובן ליברץ' הצ'כית, ואתם את רוזמברוק, קבוצה סלובקית חלשה. בהצלחה לשרידי הישראליות באירופה.

Last edited: Aug 25, 2006
  15. BugSniper Member

אגב, זה האתר של דומז'אלה
    http://www.nogometniklub-domzale.si/

ממה שהבנתי, זלאטן התראיין אחרי השער שכבש נגד הפועל ת"א וממש החמיאו לו על השער. מישהו יודע באיזו שפה זה ויכול להביא ציטוטים?

נ.ב: אני מכיר כמה אתרים גדולים לבית"ר, כמו גדולים למכבי ת"א וכמה אתרים גדולים למכבי חיפה. היחיד שהוספתי לפייבוריטס בתיקייה " הפועל ת"א " זה אתר האולטראס.
    ( http://www.ultrashapoel.com/index1024.php )

יש להפועל ת"א עוד אתרים יותר רציניים מזה?