הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמעו למרות שאמרתי בתחילת השנה שבהפועל בונים יותר מדי על הזרים וסביר להניח שלפחות
    אחד מהם אם לא כולם יאכזבו..אבל כבר עכשיו לשפוט אותם ולהחליף?חכו..מה הפועל עשו?משחק רישמי
    אחד ועוד 2-3 משחקי אימון עם יוליץ'?שבמילא מתוכם אני חושב שהוא הבקיע במשחק או שניים..
    תנו קצת קרדיט לבחור הרי במילא אמרו פה פעם[אם אני לא טועה ראוליטו] שזה חלוץ שבבוסניה היה נחשב
    לתותח והיה מלך שערים,בקיצור נראה לי אנחנו מגזימים העונה..הציפיות בשמיים מכולם..
    איך כבר חתכו את ארדילס,יוליץ',חביאר אנדרסון ועוד...מה קרה????כולה משחק רישמי אחד היה.

2. Nulla Impossibile Member

לא רק בבוסניה יוליץ' נחשב, באופן טבעי גם בקרואטיה הוא נחשב לחלוץ פורה מאוד,כבר כמה עונות.רק בעונה שעברה הוא הבקיע 15 שערים לזכותה של ורטקס,קבוצה אמצע טבלה ומטה בקרואטיה.
    הוא אף מחזיק באזרחות קרואטית,והיה אמור להיות מזומן למשחק של קרואטיה מול איטליה.לבסוף הוא זומן לנבחרת הבוסנית מול הפינליסטית של איטליה.
    כך שזה בהחלט מעליב לראות את הפיקפוקים של התקשורת לגביו,וארכת הזמן שמציבים לו ראשי הפועל (3-2משחקים) זה לא מה שיקבע את אכות השחקן,מה גם שמול דומז'אלה שום השמתש בו על המגרש בצורה לא אפקטיבית(גיחות לצדדים).כך שהוא בהחלט ראוי לקצת יותר זמן ושקט כדי להראות במי מדובר.
    אני מאמין בו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/06
  3. F-Sider Member

שטויות, יברויאן חלוץ מדהים אהבתי אותו תמיד הוא כל כך חלוץ קשטני, הוא חזר מפציעה ארוכה באמצע השנה להפועל והבקיע 8 שערים בחצי שנה בלבד, הוא הרבה יותר נשמה מיוליץ', הגעגועים לאיליה אוכלים אותי אני חולה על השחק הזה.

4. אלי מתחן Member

אחי אתה תצליח להתגבר? או שהפרידה קשה מדי?

5. vivalaunited Member

למה אתם מספידים את יוליץ כל כך מהר?
    סך הכל הוא בקבוצה חדשה, בארץ חדשה, בלי משחק ליגה אחד עדין.
    לוקח זמן להסתגל לקבוצה ולסגנון משחק שלה.

6. MHFC Member

למי?לאוגבונה אין מושג?השחקן הזה היא הסקורר של הפועל ת"א כאשר הוא היה עולה מהספסל, אני לא מבין את הפועל ת"}א, כאשר היא מחפשת סקוררים, היא מוותרת על הסקורר שלה אוגבונה כאשר הוא עוד שחקן ספסל!!ברדה לא יביא את הפיתרון לכך וכך גם לגבי יוליץ שעד כה לא הוכיח לנו שום דבר, אז מי כן יביא את הפיתרון לבעיה בעמדת החלוץ?

בולשיט, בולשיט ובלושיט.עוד לפני השער שלו בגביע העריכו אותו מאוד בהפועל ת"א, מאז שהוא בא אליה, הוא כבש, הגיע להזדמנויות, הבקיע בין 5-10 שערים בחצי העונה שהוא שיחק בהפועל ת"א, היא החלוץ שעוד מבקיע שערים ביחד עם עומר פרץ.

יצחק שום כנראה לא רצה אותו, הוא רצה להישאר שם, אבל שום לא מספיק רצה אותו, מה שכרגע חסר להפועל זה חלוץ שיודע להבקיע שערים.הדבר הראשון שהיא צריכה לעשות זה להשאיר את אוגבונה בקבוצה, לאחר מכן לנסות ולחפש חלוץ נ וסף, כי לדעתי יוליץ הוא לא הפיתרון לכך.

7. EL Capitan Member

עזוב אותך קשטני או לא קשטני. יבוריאן חלוץ בינוני מאד, כבד, איטי וללא שום טכניקה. אם הוא היה טוב, שום היה משאיר אותו.

j.k14 - תגיד, חוץ מלהסתכל על המספרים והסטיסטיקות, ראית את זיטו משחק בחיים שלך? כי זה נראה שלא. אם כן, איך אפשר להגיד על השחקן הזה סקורר??? הקשר שלו לכדורגל הוא מקרי בהחלט!

8. MHFC Member

כבד, איטי, ללא שום טכניקה, אבל יודע לפסק את הסחורה שמצפים ממנו.

אתה שואל אותי שאלה מיותרת, ברור שראיתי אותו משחק, אני לא אתווכח איתך על שחקן שאני לא מכיר.

יש לו פיזיות, הוא מהיר בהתחשב לזה שהוא כבד, אולי הוא לא סקורר כל כך, אבל הוא יכול לספק הרבה יותר סחורה בחוד של הפועל ת"א מברדה שלא הוכיח את עצמו מספיק אשתקד ויוליץ, לא נראה לי כי עד כה הוא לא הרשים אותי, מי שכן למרות שהוא לא בחוד זה דה ברונו שעוד יכול לספק כמות יפה של שערים בהתחשב לתפקידו.

ואם אתה רוצה כל כך שאוגבונה יעזוב, על מי אתה סומך על יוליץ?על ברדה?

אני לא מסתכל רק על הסטטיסטיקה, אני מסתכל גם על המשחק שלו ולדעתי הוא לא צריך לעזוב, כל אחד והדעה שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/06
  9. Nulla Impossibile Member

אז איך אתה קובע שאי אפשר להסתמך על יוליץ' עוד לפני שהליגה בכלל נפתחה?
    ישר צריך לחתוך אותו מהקבוצה ולחפש לו מחליף,זה לא רציני.
    גם לגבי אוגבונה ויבוריאן היו סימני שאלה מעל הראש ברגע שהם הגיעו להפועל,קצת סבלנות עם יוליץ' לא תזיק לאף אחד.
    ואגב אני חושב שיבוריאן היה צריך להשאר העונה על חשבון אוגבונה,אבל זה כבר שיקולים של שום(אם הוא יודע בכלל מה זה שיקולים)

10. נדב מיכאלי Member

זה נכון שאוגבונה בדרך החוצה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :aaa021:

11. EL Capitan Member

אין סיבה להסתפק בזרים בינונים. יבוריאן לא מספיק טוב, גם זיטו. שתיהם לא צריכים להיות בהפועל. נקודה.

12. Nulla Impossibile Member

בהחלט,אבל אם כבר מתקעשים על אחד מהם שזה יהיה יבוריאן.הוא לפחות מספק את הסחורה.
    גם בשביל מה להשאיר שחקן/חלוץ זר על הספסל ,ועוד שחקן מוגבל מהרבה בחינות כמו אוגבונה? זאת תיהיה טעות גדולה לעשות.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/06
  13. נדב מיכאלי Member

זה לא מגיע קצת מאוחר מדי?
    קצת מאוחר עכשיו להחליף זרים ממש לפני תחילת העונה.

14. EL Capitan Member

כי ליבוריאן לא היה חוזה לעוד עונה בהפועל, ולכן הוא עזב. לזיטו, לעומת זאת, יש חוזה עד לסיום העונה הזאת, ושיחרור שלו היה עולה להפועל כסף.

נדב מיכאלי, עדיף לעשות את זה עכשיו, לפני שהליגה התחילה, כדי שאחרי זה זה כבר לא יהיה מאוחר מדי, ועוד עונה תלך לתמיון.

15. F-Sider Member

לאוגבונה יש תחום אחד שבו הוא טוב מעל כל הליגה, זה הכושר הגופני, הטכניקה שלו נמוכה מאוד, הבעיה שלו זה שהוא לא יציב, רוב הכדורים שמגיעים אליו הוא מאבד בשלומיאליות ורק פעם בהרבה זמן זוכים לראות ממנו הברקות (וכשהוא מבריק זה פשוט תענוג), שנה שעברה הוא היה הסקורר של הפועל, אבל כל פעם שהוא פתח בהרכב הוא די איכזב, קשטן ניסח את הנוסחה המושלמת, הכניס אותו בדקה ה60 או ה70 ואז הוא הכריע משחקים, התאוריה שלי זה מכיוון ואנחנו בליגה הישראלית השחקנים מתעייפים מהר, ואז באמצע המחצית השניה אם אתה מכניס פצצת אנרגיה כמו אוגבונה קשה מאוד ליריבים העייפים להלחם באוגבונה עוד כשהוא רענן, עובדה אצל קשטן זה עבד מצוין.

קים אני באמת לא מבין למה אתה לא רואה את היכולת של יברויאן, הוא חלוץ מטרה מצוין הוא חזק והוא מריח שערים, יש לו משחק ראש מצוין 8 שערים בחצי שנה זה נתון מרשים מאוד.