נכון הוא פשוט לא שיחק איזה יותר מ10 שנים כבלם וגם הוא לא יודע לשמור על הכדור עם הגב, היה קטע שסבי בא מאחוריו לקחת את הכדור ואז באדיר ניסה לשמור עם הגב והוא פשוט החליק.
והמשחק מול הפועל לא נחשב, אני מבין? אלעד, גם אם בית"ר תשחק טוב, ואני מאמין שהיא תעשה את זה, כי הכסף יעשה את שלו (אגב, אני חושב שבית"ר גם תזכה באליפות העונה), אנחנו עדיין נשארים עם בקושי 3 קבוצות ברמה. אתם לא שמים לב, שעל כל קבוצה אתם שומעים משחקת גרוע, נראית חלש, יש עוד הרבה עבודה ועוד? מעניין למה אומרים את זה. כל העיתונאים שלנו שוכחים לרגע, שהפועל היא לא בארסה, ובית"ר היא לא צ'לסי. בקשר לבאדיר, עצם זה שאתם מזכירים את זה כבעיה, זה מראה משו על זה שאתם סתם מחפשים אותו, ושלטענות לבאדיר אין כל בסיס. כי אם הבעיה היא תיאום, זה בסך הכל עניין של זמן. גם לכל בלם חדש, ואפילו אני ייתן את פאאס כדוגמא, אין תיאום עם חבריו לקבוצה והשוער שלו. עם הזמן, נוצר התיאום. הלאה. לדעתי, משחק אחד טוב של באדיר, וכולכם שוכחים את מה שאתם אומרים עליו עכשיו. אל תשכחו גם, שהפועל שיחקה מול דומז'אלה עם יציעים ריקים כמעט. זה כאילו היה משחק במחנה האימון בחו"ל. ולא, שום לא רוצה, שאבוקסיס ישאר לבד בקישור, אלא הוא מחפש עוד קשר אחורי זר לצידו. ועשיתם מבאדיר קשיש. הוא ממש לא בן 36, גם לא בן 35. על נימני שהוא בגילו ואולי אף יותר מבוגר מבאדיר אין שום טענות, אה? F-Sider, בגלל טעות אחד לשפוט את באדיר כבלם? להזכיר לך, אותה טעות בדיוק קרתה ללוסיו ברבע הגמר של 2002 נגד אנגליה. זה היה מקרי הטעות הזאת, ובטח שלא לפי זה צריך לשפוט את באדיר. וזה פשוט מגוכחך להגיד, שבאדיר לא יודע להגן על כדור עם הגב, כי כל שחקן כדורגל, ולא משנה מה העמדה שלו, יודע לעשות את זה.
דובר על אבוקסיס שנמצא בגיל הזה ולא על באדיר. ובקשר לבאדיר גם אם הוא יתפוס משחק אחד טוב וקשה לי להאמין שזה יקרה , אף לא ישכח כי זה יהיה משחק אחד טוב אחרי כמה גרועים.
זה לא ששום בונה על באדיר שיהיה בלם כל העונה, כשטל חן יחזור מהפציעה הוא יפתח ואז באדיר יוסט לתפקיד המקורי שלו. זה עדיין לא טוב כי גם טל חן הוא לא בלם מי יודע מה אבל יותר טוב מבאדיר. אני חושב שהפועל שווה מקום 3-4 לא יותר.
טל חן בלם טבעי מאז תחילת הקריירה, וטל חן התגלה כקשר אחורי לא רע בתקופת שייע. הבעיה זה שהמחליפים האפשריים של טל חן ופאס הם שחקני נוער ובאדיר.
טל חן בלם מצוין. עוד אחד מיוצאי מצפרירים, שהגיעו להפועל (שביט ואבוקסיס..). ומישו אמר יותר מזה? אתם רוצים להגיד לי, שאתם לוקחים ברצינות את הדיבורים על האליפות?
אלימלך בא מצפרירים? נראה לי שאתה טועה, הוא התחיל את הקריירה במכבי, משם לראשון ואז הפועל, אגב אתה יכול לאשר אותי באייסי?
המשחק מול הפועל לא היה כמו כל משחק בגביע הטוטו. זה המשחק הראשון של בית"ר, שהיה משודר בטלויזיה, והיה חשוב לה לעשות רושם טוב, להצהיר על כוונותיה עם הצגה על המגרש, ובעיקר לתת סיבות לאופטימיות בשביל האוהדים. ואגב, אני מהאלה שממש לא התלהבו מהניצחון של הפועל, בגלל שהיה משחק חלש. בורן טו בי רד, האייסי שלי בפרופיל כאן לא היה המעודכן. זה האייסי שלי: 201378993.
לפי דיווחים שונים בכל מיני אתרי אינטרנט וגם בעיתון, הפועל רוצה להשאיל את אוגבונה לקבוצה אחרת ולפנות מקום לזר אחר, כאשר יוליץ החלוץ הבוסני שלא הרשים כלל וכלל עד עכשיו במשחק גביע הטוטו, במשחק גביע אופ"א ולא בלט יותר מדיי במחנה האימונים, מועדף על פניו. למרות הפרסומים באתר ספורט 5 שיוצע לאוגבונה חוזה ארוך טווח, יש לי הרגשה ששום לא סופר אותו. יצחק שום עושה טעויות רבות בהפועל בתקופה קצרה, שהעיף שחקנים מהר מדיי. הוא יכל להתעקש על שמעון גרשון, לא היה צריך לשחרר את יבוריאן(אני בטוח שיוליץ לא יבקיע כמוהו והוא גם יותר סקורר מברדה), אסי דומב ללא קבוצה וסתם הועף מהפועל ויש סגל קצר, הקשר האחורי הזר שבא לא הרשים מחצית אחת והצטיין באימונים ועף הביתה. שום לא נותן צ'אנסים לשחקנים וזה מעצבן. אסור להפועל ת"א בתכלית האיסור להעביר את אוגבונה לאף קבוצה. קשר אחורי רצוי מאוד כרגע לקבוצה(לא עם משחקים עם קשר אחד במרכז המגרש), אבל יש לנו מקום פנוי לעוד זר לדעתי, וצריך עוד בלם במקום וואליד באדיר שלא יודע לשחק בעמדה הזו. זיטו הבקיע 36 שערים ב3 עונות בישראל, בוא ניקח בחשבון שבשנה הראשונה הייתה לו קבוצה בינונית מאוד(כפיר אדרי, רוזן, אבו-לאבן : בלופים בהפועל), בשנה השנייה הוא היה בספסל ושיחק בקבוצת תחתית, ורק שנה שעברה היה לקבוצה קישור ראוי. אוגבונה מוכן לשבת על הספסל והוא תמיד תורם שעולה לשחק, הוא מלך השערים של הקבוצה בשנתיים מתוך השלוש האחרונות והוא תמיד נותן תפוקה של עשרה שערים בכל המסגרות. הוא שחקן חשוב.
להשאיל את אוגבונה?למה, השחקן הזה הוא הסקורר של הפועל ת"א, נכון שהוא שחקן ספסל, אבל ברגע שהוא עולה לשחק הוא מעורר את ההתקפה של הפועל ת"א וכובש, אם הפועל תוותר עליו זאת תהיה טעות חמורה.להפועל אין סקורר שיכול לכובש המון שערים וברדה הוא לא אחד כזה, אחרי שעומר פרץ עזב למכבי ת"א, יש את אוגבונה ועוד איזה חלוץ אחד, שום חייב להשאיר אותו כדי שיהיה לו חיזוק על הספסל והוא אוגבונה. לגבי זה ששום העיף את יבוריאן אתה צודק, יבוריאן שחקן מעולה, ברגע שהוא הגיע להפועל ת"א בעונה שעברה, הוא כבש שערים יפים, נתן חצי עונה נפלאה, כבש כמות לפחות של 10 שערים בחצי עונה בכל המסגרות ואיכשהו שום מוותר עליו.הפועל ת"א לא צריכה לוותר על חלוצים, זאת הבעיה שלה בהתקפה, היא לא כובשת בעונה המון שערים, היא צריכה חלוצים שמבקיעים שערים ואלו יבוריאן ואוגבונה, אחרי ששום וויתר על יבוריאן כרגע הוא רוצה גם לוותר על אוגבונה.
תשמע בהחלט תמוה איך הוא מעדיף את יוליץ' על פני אוגובונה אבל אולי הוא רואה בו משהו שאנחנו לא רואים. סה"כ להפועל יש קישור יחסית טוב (טועמה, אבוקסיס, דה ברונו, דגו, ברדה, ורמוט, באדיר) אבל בתקפה ובהגנה יש לה בעיות רציניות אם הם סומכים על יוליץ', כפיר אודי, טל חן/ באדיר ועוד, הזמן להביא רכש עומד להסתיים והפועל לא נראית טוב.
פשוט. כי אין לו מושג. ודי כבר עם יבוריאן. מדובר בלא יותר מחלוץ בינוני מינוס, שאם לא הגול שלו בגמר הגביע אף אחד לא היה מדבר עליו עכשיו. כמו בעונה שעברה, להפועל אין חלוץ, כנראה שגם יוליץ' לא יהיה המושיע.