הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. פול סקולס Member

גם בית"ר וגם הפועל לא התחברו- כצפוי יש להגיד.

סך-הכל תחילת עונה.

משחק גרוע של שתי הקבוצות. גרשון ובואטנג היו לא רעים אצל בית"ר, אצל הפועל היו אלה אבוקסיס ודה-ברונו שהתבלטו (אבל לא כמו ששלמה שרף התלהב ממנו. עשה ממנו אלוהים.)

בקיצור, מרוב עצים לא ראו את היער (ותסלחו לי על השינוי הקל).

2. נדב מיכאלי Member

אני מסכים איתך.
    מאז טרטיאק לא היה לנו בלם כמו גרשון,הוא גם מנהיג מה שהיה חסר לנו הרבה שנים.

3. F-Sider Member

הנבחן מבורקינה פאסו, ראחים משהו, לא יחתום בקבוצה.
    לדעתי חבל, הוא אומנם לא הרשים אבל הוא גם לא היה כל כך זוועה, ואנחנו חייבים בלם ברוטציה.

4. נדב מיכאלי Member

אז לא עדיף שתיקחו בלם מחליף ברמה יותר גבוהה?
    אם הוא לא הרשים אין למה להשאיר אותו.

5. F-Sider Member

תשמע, הוא היה חולה והקיא במחצית ויש לו רקורד טוב, המשחק נגד דומז'אלה הוא ביום רביעי ואין לנו בלם מחליף ראוי ובאדיר לא בלם, היה עדיף להחתים אותו וכשאני אומר שהוא לא הרשים זה בגלל שהוא לא שיחק הרבה ולא היה באיזורים הפעילים סך הכל זה היה משחק מאוד אנמי.

עריכה: מוזר מאוד, בספורט 5 כתוב שראחים שוחרר בעוד שבאתר אדום עולה רשום שהוא ימשיך להבחן. :|

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/06
  6. vivalaunited Member

מהנוער אין בלם טוב? בדרך כלל הפועל תל אביב מייצרים שחקני הגנה טובים או שאני טועה?

7. F-Sider Member

יש את בונדר ודואני, אבל לך תסמוך על ילדים חסרי ניסיון.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/06
  8. אייל ברקוביץ' Member

אם הפועל מביאה את בנאדו היא מועמדת לאליפות ותהיה באותה רמה של בית"ר וחיפה

9. vivalaunited Member

אולי מועמדת לאליפות אבל לא כמו מכבי חיפה.

10. Raulito Madridista

אורי שמאי:"למה אני לא קיללתי את שמעון גרשון"

כנראה שאורי שמאי לא מבין מה ההבדל לבין סתם שחקן בהפועל ת"א לבין סמל, שמצפים ממנו להישאר בקבוצה ולא לעזוב גם אם זה לטובת הרבה כסף, תראו מה סלים טועמה עשה בשביל לחזור להפועל, הוא שילם מכיסו הפרטי מליון שקל, והוא לא קיבל משכורת גבוהה כמו שמעון גרשון בהפועל, שלפי הדיבורים שלו היה אפשר כאילו להבין שהמשכורת שלו בהפועל ת"א, הספיקה רק לשוקו ולחמניה בבוקר, וזה לא נכון, הוא היה השחקן הכי יקר בקבוצה, גם מתי שלא היה לנו כסף אם זה בעונה שכמעט ירדנו ליגה, עשו בהנהלה מעל ומעבר לשלם לו.

אם הוא היה עובר למכבי חיפה בגלל כסף זה היה פחות מעצבן, אבל שייתחשב שזה בית"ר ירושלים. מה גם שגרשון תמיד נתן לאוהדים הרגשה שהכל בסדר ובסוף הוא כן יישאר.

בקשר לטקס, מה שגרשון אמר נכון, ההנהלה ידועה בדברים המסריחים האלה, כמו שעשו לשלום תיקווה, ג'ימי טורק ועוד. אבל, איך היה אפשר לעשות לו טקס, מול 7,000 אוהדים שמקללים אותו כל הזמן ושונאים אותו, איך זה היה יוצא ככה?

שאלו את שמעון גרשון בריאיון אתמול בחדשות הספורט מה הוא אומר על מה שהפועל עשו עם הדולרים שיש תמונה שלו. התגובה שלו הייתה:"מה יש לי להגיד כבר? חבל שזה לא אמיתי".

בקיצור, גרשון איכזב אותי מאוד מאוד, אני הייתי בטוח שהוא יישאר בהפועל ת"א.

11. F-Sider Member

גרשון הוא האדם האחרון להתלונן על רוע הלב של ההנהלה ששילמה לו את השכר הכי גבוה בארץ עד שנה שעברה בהתחשב בכך שהפועל היא רק רביעית מבחינת התקציב וההנהלה השקיעה בו כל כך הרבה במשך כל הקדנציה שלו בהפועל, אז פתאום כל זה נמחק בגלל שלא קיימו לו איזה טקס עלוב? (שגם ככה לא יעבוד בגלל שהקהל לא ישתף פעולה).

12. אלי מתחן Member

כן ואיך בדיוק? בכל מצ'אפ של שחקנים מול בית"ר וחיפה הם מפסידים. יכול להיות שדה ברונו שווה משהו אבל חוץ ממנו אין להם מה למכור על הנייר.

13. נדב מיכאלי Member

להפועל יש את טועמה (שאנחנו מכירים את היכולות שלו),אבוקסיס שמנהיג אותם למרות הגיל שלו,דה ברונו שמתגלה כרכש מצויין ואולי גם מאור פרץ ודגו שיכולים להיות שחקנים חשובים במערך של הפועל.
    השאר די בינוניים .
    אני עדיין בדיעה שהפועל תל אביב תרוץ חזק בצמרת .

14. אלי מתחן Member

מאור פרץ? אתה יודע באיזה באיזו קבוצה הוא שיחק שנה שעברה שאתה משווה אותו לשחקנים כמו זיו ואפק או קייסי ומשומר?
    טועמה לא טוב יותר מזנדברג, ובטח שלא ממסודי או קטן. אבוקסיס אולי מנהיג אבל הוא לא יכול להשתוות לדירסאו, אנדרסון, אלברמן או בואטנג.
    כרגע דה ברונו נראה לי שטוב יותר ממירסוביץ', אבל לא ממסודי.
    ולגביי דגו אני לא אתייחס, לבית"ר יש את קובי מויאל.

15. F-Sider Member

מאור פרץ היה נקודת האור היחידה בהגנה של הקבוצה ההתקפית של אשדוד, להפועל יש את אחד השוערים הטובים בארץ והוא השחקן הכי אנדר-רייטד בעשור האחרון, חן הוא בלם נהדר לפני שהוא נפצע בכמויות הוא היה אחד הבלמים המבטיחים בארץ, ובהפועל דווקא נראה שהוא מממש את עצמו, אבוקסיס הוא זקן, חוץ מזה הוא מושלם, ראיית משחק טובה בעיטות חזקות וכמובן לחימה על המגרש הוא רץ יותר מכל השחקנים הצעירים בליגה ונותן את הנשמה, באדיר אחד השחקנים הכי מצוינים בקמפיין האחרון של הנבחרת והוא בדרך כלל מתעלה על עצמו ברגעים מכריעים, ורמוט קשר מהמוכשרים ביותר שנראו פה מי שזוכר את השער שלו נגד בני יהודה שנה שעברה ב4-0 יודע על מה אני מדבר, ברדה הוא מין חלוץ משני שכזה, הוא רץ הרבה ומבשל, שנה שעברה 9 שערים ו9 בישולים והוא די צעיר ולפני שחיפה יבשו אותו על הספסל הוא היה החלוץ הצעיר הכי מוכשר שיש.
    בקשר ליוליץ' אני לא יודע, אני רק יודע שהוא היה מפורסם בקוראטיה והבקיע 12 שערים עם קבוצה מקום 4, אני אישית העדפתי את יברויאן אבל בוא נחכה לראות איך יוליץ' ירשים.