בגלל זה הוא שדר של בית"ר, כל העולם ואשתו, כולל הפרשן אבי כהן, רואים שהמשחק לא ייגמר עד שבית"ר תבקיע, ורק ארבל ממשיך כרגיל, כאילו לקשור שרוכים ברחבה זה עניין שבשגרה.
לא ראיתי את המשחק, אבל הסתכלתי אחר כך את התקציר, ראיתי כמה שלגרשון היה קשה, הביאו לו גם ציון נמוך לאיך שהוא שיחק, ההגנה של ביתר לא הייתה משהו, כל הקללות הללו גרמו לגרשון להיראות לא טוב ועובדה שבית"ר ספגה שתי גולים שטותיים לגמרי. עם כל הרכשים הגדולים של ביתר, ביתר לא הצליחה לנצח את הפועל שלא היית חמה כל כך בקיץ כמו ביתר שהביאה את תמוז, זנדברג, גרשון, פינטו ועוד שחקנים מעולים. הפועל ת"א לדעתי חייבת חלוץ נוסף בחוד, זה לא מספיק, ברדה הוא לא סקורר, לכן היא צריכה לדעתי להביא עוד חלוץ נוסף או לספסל או להרכב, בקישור האחרוי יש לה את אבוקסיס שעשה משחק מדהים אמש ביחד עם באדיר. הפועל צריכה גם לשפר את ההגנה שלה, המון שחקני ביתר היו יותר מדי חופשיים כמו בשער של ביתר, זנדברג היה יותר מדי חופשי לכן היה לו המון שטח בכדי לבעוט לשער.
ברור לחלוטין שלא ראית את המשחק. הקללות בכלל לא הזיזו לגרשון ששיחק עם ביטחון רב ועם הרבה שקט. איך אני אוהב את כל המשפטים האלה "עם כל הרכשים הגדולים של בית"ר היא לא הצליחה לנצח את הפועל תל אביב",היו אתמול בהרכב 6 שחקנים חדשים במשחק רישמי ראשון בעוד להפועל היו איזה 6-5 שחקנים שהיו גם בעונה שעברה. מה אתם חושבים שישר בית"ר תיתחבר? קבוצה חדשה צריכה זמן כדי להתחבר. גם צ'לסי לא התחברה ביום בעונה הראשונה של מוריניו.(לא שאני משווה את בית"ר לצ'לסי אבל הסיטואציה דומה).
החוד צריך להיות בנוי מיוליץ' וברדה, יוליץ' לא יכול לשחק לבד בחוד, וברדה מאוד מהיר והוא בישל 9 והבקיע 9 שנה שעברה, בגלל זה יוליץ' פשוט חייב לידו חלוץ כמו ברדה, אתמול הוא שיחק קשר.
דבר ראשון, לכל אוהדי הפועל ת"א יש את השידור החוזר של המשחק ממש עכשיו בערוץ ספורט 5+. דבר שני, קאריק, שמתי לב אכן שארבל בכלל לא צעק בשער של אבוקסיס בדקה ה-90, לעומת זאת מהגול של זנברג הייתה הרבה יותר התפעלות מצידו וגם צעקה חזקה. אכן רואים שהוא בית"ריסט, חבל שרמי וויץ לא שידר את המשחק בכל מקרה, אני הבאתי צרחה על הגול בבית. דבר שלישי, אני הספקתי להוריד את הגולים אתמול מאתר ספורט 5. כל אוהד הפועל שרוצה את אחד מהגולים או שניהם, שיילח לי הודעה פרטית. להפועל ת"א, היו שבעה שחקנים חדשים בהרכב. הנה הארבעה ששיחקו עוד מהעונה שעברה: שביט אלימלך, וואליד באדיר, יוסי אבוקסיס ואליניב ברדה. זה דבר ראשון. בית"ר הקבוצה שיצאה ראשונה למחנה האימונים שלה, ושיחקה לפחות שישה משחקים שם, היה לארדילס שעשיתם ממנו מאמן גדול, זמן לחיבור יותר טוב ממה שנראה אתמול. נדב, תודה ששיחקתם חרא ודיי, היה לכם יותר זמן לארגן את השורות, הפועל משחקת פחות זמן בייחד ונראתה יותר טוב. היה נראה שלבית"ר מספיק התיקו, הם לא התאמצו להבקיע בכלל. זו קבוצה עם מאמן התקפי? זה היה אמור להיראות אתמול יותר טוב, ולא הייתם צריכים לאבד בשלומיאליות אפשר לומר את ההיתרון, אבל זה קרה לכם גם נגד מכבי ת"א, אשתקד, אבל אז זה היה עם פחות שחקן אם אני לא טועה. בכל מקרה, אני בטוח שאתם תתחברו יותר טוב, אני לא בטוח שארדילס ייגמור סיבוב בבית"ר ירושלים.
לא אמרתי שאתמול שיחקנו נהדר ורק המזל דפק אותנו. בית"ר אתמול שיחקה לא טוב בדיוק כמו הפועל תל אביב. 2 הקבוצות היו בינוניות מאד . אני לא מסיק מסקנות לפי משחק אחד.
כמה דברים-גרשון שיחק אתמול טוב והלחץ מהקהל לא השפיע עליו. ארבל אוהד הפועל פתח תקווה וזה ידוע כבר המון זמן. שני הקבוצות לא שיחקו אתמול יותר מדי ותוצאה 1-1 הייתה יותר משקפת.
שחקן בהפועל ת"א:"בושה שלא עשו שום טקס לגרשון. הוא שיחק עשור במועדון". לידיעה המלאה - לחצו כאן אכן היה אפשר לעשות לשמעון גרשון טקס ולשכוח, אבל איך זה היה יוצא אם האוהדים היו מקללים אותו. אני מאוד מקווה שהקשר האחורי ירשים, אנחנו צריכים אחד כזה בקבוצה, אין על יוסי אבוקסיס בכל מקרה. שחקן מדהים, גם בגיל 40 הוא ימשיך להיות מצטיין, אבל נראה לי שזו עונה אחרונה שלו. הפועל לא תמצא מחליף בשבילו. כפיר אודי היה אתמול חלש מאוד בניגוד למה שדווח ממחנה האימונים. התקשה לעצור את הכדור, למסור לשחקן אדום ולא לצהוב, מקווה שזה לא אומר כלום בכל אופן. הלוואי ונרכוש את אריק בנאדו, אבל שמכבי חיפה יירדו עם הדרישות שלהם, השחקן לא צעיר, ראבאק, הוא מעל 33 לפי מיטב ידיעתי. הוא יכול למשוך עוד שנתיים. חיפה סתם מחזיקים אותו בכוח. באדיר היה טוב אתמול בעמדת הבלם, אבל אני מקווה שחן ייתפוס את מקומו שיחזור, ויהיה לנו את בנאדו על הספסל. אם גם בנאדו וגם פאסס ייפתחו תיהיה לנו הגנה של מעל 30, זה לא טוב, ראו מיקרה מילאן. גם אנטבי לא צעיר.
בנאדו יכול לשדרג את הפועל בצורה משמעותית. טקס פרידה מגרשון היה צריך להתקיים בלי קשר בכלל לתגובות הקהל. אגב אני לא זוכר אבל בעונת 01-02 כשאבוקסיס הגיע לראשונה לטדי ערכו לכבודו טקס פרידה?
טקס פרידה לגרשון לא נערך אתמול, כי הנהלת הפועל טענה שהוא חייב לה סכום של מיליון שקלים, ואחרי שכל המחלוקות ייפתרו, במשחק הליגה הוא יקבל טקס.
בשביל מה הוא בכלל צריך? הרי זה ברור שיהיו שריקות צורמות ושלטים מעליבים, שיפסיק להתבכיין על זה שהוא רוצה טקס במילא רוב הקהל כבר שונא אותו, עדיף שישכח מהפועל לתמיד, כי אם יש לו מספיק אומץ לעבור ליריבה הוא צריך לדעת את ההשלכות, וגם לוותר על איזה "טקס מסכן" כי כל המיליוני דולרים שהוא יקבל יפצו על זה.
עוד פעם גרשון מצליח לעבוד על כולם ולשחק אותה נפגע, כאילו מזיז לו שלא עשו לו טקס, הוא שוב פעם ומנסה (ומצליח) וגרום לכולם להרגיש סימפטיה כלפיו.
די זה כזה מגעיל איך שהוא מלכלך על ההנהלה, אומנם לא עשו לו טקס אבל הוא היה הישראלי הכי יקר בארץ, תמיד ההנהלה יצאה מגדרה כדי לשלם לו כמה שיותר למרות שהרבה התנגדו להגזמה בשכר שלו, הוא תמיד היה אהוב ההנהלה ועכשיו הוא הולך לקבוצה אחרת ובגלל זה הוא מרגיש שמותר לו ללכלך חופשי על האנשים שהוציאו עליו את מיטב כספם?
גרשון היה מעולה אתמול, ככה גם תמוז בהתחלה. יש לבית"ר עתיד גדול, אם מסתכלים על יכולת בחלק מסויים של המשחק ועל העובדה ששני שחקני הרכב מהחשובים ביותר לא שיחקו. ראוליטו, אתה סתם מגזים. תחכה לליגה כי שם זה מה שמשנה.