הפועל תל אביב 2013/14:: ניחוחות של שינוי באוויר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה לא היה דאבל עצום, אם לא הקיזוז הייתם זוכים רק בגביע.
    סתם לפרוטוקול, אל תנפחו את זה מעבר למה שזה. נכון שהייתם קבוצה פנטסטית, אטרקטיבית מאוד, אבל להגיד שזה היה דאבל עצום זה פשוט גניבת דעת.

ואיזו קבוצה הייתה מנצחת במשחק זה ממש לא רלוונטי. פשוט לא חשוב.

2. Telkiyski Member

צודק אחי.
    זה היה סתם דאבל מעפן.

3. eran levy Member

יסלחו לי כל אוהדי מכבי, אבל דאבל זה דאבל. היחידים שמדברים על הקיזוז הם אוהדי מכבי חיפ ות?א, אבל זו היתה השיטה והפועל ת?א ניצלה אותה בדרך המושלמת, שלא לומר המרתקת בשנים האחרונות.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה היה דאבל, לא אומר שלא. וגם כל דאבל הוא עצום במידה מסוימת.
    אבל כשאני אומר נגיד "דאבל עצום" אני מתכוון לדריסת הליגה בפער עצום בלי מתחרות. הפועל לא עשתה את זה, עובדתית. הם זכו על חודם של שערים שגם הם היו דיי בחסד, היות והיה קיזוז.
    דאבל כן, עצום? ממש לא.

5. eran levy Member

קשה לי לראות השג מרגש יותר משער אליפות בשניה האחרונה של העונה. כל הנצחונות על חודו של שער אחד מתגמדים אחרי זכיה שכזו באליפות. זה מזכיר לי (במעט) את משחק האליפות של מכבי ב-2003. אמרו שזה בגלל העברת הביתיות של הפועל פ?ת, לא נתנו קרדיט, זלזלו. אז אמרו, אז לא נתנו קרדיט, אז זלזלו. לאוהדי מכבי זה ממש לא הפריע לחגוג.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שיחגגו. רק שלא יקראו לזה דאבל עצום.

7. eran levy Member

עכשיו אתה מדבר ממעמקי לבך המכבי...

שיקראו לזה ? הדאבל המדהים ביקום? - מה אכפת לך? בכל מקרה זו לא האליפות של מכבי, ועבור אוהדי הפועל זה דאבל עצום. זו לא האליפות של מכבי, זו האליפות של הפועל, וגם כאוהד מכבי אפשר לכבד הישגים של אחרים, אפילו של הפועל, אפילו בעונה של קיזוז.

אבל אני יודע שעם העה הזו אני במיעוט בפורום... לפחות לאיתי אין מה לומר עכשיו...

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שיכנעת אותי.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חג'ג' הוא לא הבעלים של הפועל, וזה לא חלק מהתקציב, לא משנה כמה תשחק עם זה. אם זה היה חלק מהתקציב אז מ40 מיליון היינו יורדים ל35 מיליון, אבל אנחנו לא. לא יכולנו לוותר על שכטר ולהביא 2 זרים, זה או שכטר או כלום. מה טירוף בזה? עוד פעם, זה בדיוק כמו שמחר אוהד חיפה יחליט לתת להם במתנה את בניון. זה יהיה חלק מהתקציב?

מה אתה חושב שהתקציב של הפועל ומי אתה חושב שמכניס כסף? חיים רמון?
    להפועל לא היה בעלים שהכניס שקל מאז סגול בתחילת שנות ה2000. אנחנו הקבוצה שהכניסה הכי הרבה ממנויים וכרטיסים בעשור האחרון. השנה הספונסרים עלו ל3 ומשהו מיליון, התחילו למכור כרטיסים לתא הכבוד במקום מוזמנים וקיבלנו על זה סכום מכובד, כן בונים על הליגה האירופית. "כל מכירת השחקנים הסתכמה בממן", קיבלנו גם חצי מיליון יורו על טל בן חיים. נפטרנו מכל החוזים המיותרים חוץ מחוטבא ואלרואי כרגע, שום דבר לא חריג בתקציב שלנו. הדבר היחיד שהוא לא מההכנסות הטבעיות זה תיקון הנזקים של טביב - החוזה של שירזי, ההסכמים עם לאן שלוקחים חלק מהתקציב והם משלימים אותו וכיסוי חובות. וגם זה בהלוואות שאמורות לחזור בשנה הבאה.

הועד. כן, וזה גם בסדר גמור.

זה מאוד חשוב לך שזה לא יהיה מימון חיצוני?

זה לא, הוא לא בא במקום אף שחקן אחר, אם הוא לא היה בא אז היינו אותה קבוצה בלי שכטר וכנראה חלוץ פחות טוב שעולה לנו יותר.

10. Ice Cream חסה

אוי, באמת שכחתי את טל בן חיים, זה איזה 1.5 מיליון שקל, זה עדיין הרבה לקבוצה שסיימה בעונה שעברה בגירעון של 7 מיליון שקל, וכרגע מעמידה תקציב של 40-45 מיליון שקל. אם איזה 250 אוהדים קנו מנויי פלטינום, אז יכול להיות שהפועל תגיע להכנסות של 11 מיליון ממנויים (כרגע קראתי שנמכרו 7,500), וזה ברור שככל שיש להפועל יותר מנויים, היא תיאלץ לרשום צפי נמוך יותר של כסף מכרטיסים. הליגה האירופית הניבה שנה שעברה להפועל קצת יותר מ-1.6 מיליון יורו, לפני שנתיים פחות מ-1.4. לא יודע כמה משלמים באופ"א השנה בליגה האירופית, זו לא מנייה בטוחה לקבוצה עם גירעון של 7 מיליון. לא נכנסתי לזה באמת לעומק- אבל אם נחבר 2 מיליון מכירות שחקנים, 3 ספונסרים, 11 מנויים, 10 אירופה, 6 המענקים הכוללים מהמפעלים בארץ ועוד 4-5 מיליונים כרטיסים גג - עדיין חסרים איזה 5 מיליון שקל. או שעידו חג'ג', בכור צבאן דוד תושב וגם הועד של העמותה הם פרו בונו ונותנים הכסף הזה לרמון בלי לדרוש כמעט כלום, או שמאחורי רמון עומד איזה מני ויצמן/מרטין שלאף/וורן באפט, וגם הוא בעצמו לא ממש עני ויכול לגייס את הסכומים האלה בכוחות עצמו.

11. Telkiyski Member

זה הכי חשוב.
    וברצינות, כל ניסיון לגמד את דאבל 2010 פשוט לא מזיז לי.
    אני יודע מה הרגע הזה נתן ועדיין נותן לי לא רק בהפועל אלא בכלל.
    שיגידו מה שרוצים.

12. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

וואו, אני לא מאמין שאתה אשכרה כותב את הדברים האלה.

צודק, לא דאבל עצום, דאבל חרא, משעמם, חסר עניין. הרי מה זה לזכות בדאבל בדקה ה92?

פחחח. יאללה סע.

13. EuropeGuy Member

אוריאור, סליחה שאני נכנס לכם באמצע השיחה,
    אבל אם בוחנים רמת משחק, הפועל של השנה ההיא של הדאבל, היתה הקבוצה הישראלית הכי מרגשת מזה שנים. אין לחשוד בי שאני אוהד הפועל. אני הרבה זמן לא זוכר קבוצה ישראלית שחיכיתי לצפות בה כל שבוע כמו הפועל של העונה ההיא.

אגב הפועל ההיא גרמה לי גם לחזור שוב לאהבה הגדולה שלי לכדורגל. עד אז די נימנמתי.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא טוען שהפועל ההיא לא הייתה קבוצה ענקית.
    אני רק חושב שלהשתמש במילה "עצום" בתיאור של אליפות שהושגה בצורה דיי מפוקפקת (נכון שאלה היו החוקים, אבל אלה חוקים מפוקפקים. לא משנה איך מסובבים את זה), זה לא מדויק.
    בתכלס כל דאבל הוא עצום, כי זה דאבל. אבל אם מסתכלים על סולם תיאור דאבלים (וכן, אין תיאור מטומטם ממה שאני כותב עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx), זה דאבל "רגיל", לא עצום.

לצורך העניין, מבחינתי "דאבל עצום" הוא דריסה ללא פשרות - גביע ואליפות בפער גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/13
  15. סמואל אטו Member

מה אתה עושה צחוק?
    אם האוהד המדובר הוא יענקל'ה שחר, אז מדובר בהקבלה הגיונית.
    עידו חג'ג' הוא בעלים לכל דבר ועניין, והוא הזרים כסף לתוך המועדון על-מנת שהתקציב יגדל ויהיה אפשר להחתים בעזרתו את איתי שכטר.

מצב נושא:
הנושא נעול.