הפועל תל אביב 2013/14:: ניחוחות של שינוי באוויר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

למה לעזאזל שחיפה גם תעביר את עמאשה וידין וגם תוסיף בסביבות 100 אלף יורו?!
    ובכל אופן, אני מעריך שזה יהיה מענק חתימה עם קיים והמשכורת החודשית לחודשיים.

2. Echte Liebe Member

אז יוצא שהמשכורת שלו עד עכשיו זה 40 אלף ש"ח. יכול להיות גם שזה דמארי, זאת השמועה.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא נראה לי שדמארי הגיוני, כי המקרה שלו דומה לשל טב"ח, ומצריך סיכום עם מכבי פ"ת, ואני לא חושב שהם יסכימו לתנאים כאלה..

לי יש הרגשה שבסוף שניהם יישארו..

4. OriRR Member

אולי כי זה מה ששכטר שווה? אפילו הייתי מוסיף את סולליך וטאווטחה אם כבר.

בכל מקרה, שכטר לא זז לשום מקום מהסיבה הפשוטה כי ההנהלה יודעת שאם הוא יימכר יהיה כאן גיהנום מצד האוהדים. עצם זה שאחרי שנאלצתי לשלם יותר כסף על המנוי השנה בשביל להביא אותו ועוד שוקלים למכור אותו מרתיח. אם שכטר יימכר גם המנוי של יימכר.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שכטר הוא מנייה בירידה, ובקיץ הוא נמכר בכחצי מיליון יורו (תשלומים), ככה שאולי אתם חושבים שהוא שווה את זה, אבל בפועל ממש לא, ומי שישלם סכומים כאלה לא ייפעל בחוכמה. מבחינת שווי שוק ידין ועמאשה ביחד שווים בערך מיליון יורו וחצי, אולי קצת פחות, וזה כנראה שווה יותר משכטר אחד כיום..

רק כדי לסבר את האוזן - בכלל לא בטוח שטוואטחה לבדו לא שווה יותר משכטר, ככה שהוא וסולליך, שבעצמו שווה לא מעט, זה הזייה.

6. OriRR Member

נו באמת, איך אפשר להתייחס ברצינות למישהו שאומר שידין ועמאשה שווים 1.5 מיליון אירו? אולי אולי חצי מיליון וגם זה בהגזמה. שכטר לעומת זאת שווה לפחות 1.5 - 2 מיליון אירו, תוסיף לידין ועמאשה את סולליך וטאווטאחה (לדעתי שווים ביחד משהו כמו מיליון אירו) ותקבל פחות או יותר את הסכום.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מקווה בשבילך שאתה צוחק..

8. Love Is Red Member

עוד מעט תגיד שגם משואל שיימן יכול להכנס בקלחת, משמע שכטר שווה 5 שחקנים של חיפה?
    מה אני אגיד לך, לא הגיוני בעליל....
    חוץ מזה היום שכטר שווה 800 אלף בקושי...

9. OriRR Member

חוץ מלשבת ביציע, מה עשו ידין ועמאשה בשביל להיות שווים 1.5 מיליון אירו? למה שסולליף יהיה שווה יותר מחצי מיליון אירו? אתה יודע מה, אולי טאווטחה באמת שווה מיליון אירו ביחד עם שאר השחקנים האחרים זה שווה לאיתי שכטר. רוצים אותו, תשלמו.
    איתי שכטר זה החלוץ הכי טוב בארץ, זה חלוץ שאם הוא בכושר הוא שווה לפחות 25 שערים בעונה, בעונה האחרונה שיחק ב 18 שערים בליגה האנגלית ועונה קודם לכן שיחק 23 משחקים בליגה הגרמנית.

10. Love Is Red Member

ותזכיר לי איפה איתי שכטר שיחק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    ואל תגיד לי באירופה, גם לשבת ביציע באירופה לא מועיל לקריירה, בשנתיים האחרונות למעשה מדובר בשחקן שלא משחק, ועמאשה שיחק לפניי שנה, שיימן שיחק חצי עונה וסולליך? הוא נתן שתי עונות טובות בעכו ובקריית שמונה..

אז לא הם לא שווים, אם כבר טוואטחה ואולי עמאשה יחד איתו שווה את שכטר...
    וידין?
    ידין באמת לא שווה הרבה אולי מאה אלף דולר...

11. OriRR Member

עמאשה היה פצוע בערך שנתיים. אז סולליך נתן שתי עונות יפות בעכו וק"ש, אז מה? הסיבה היחידה שבכל לחושבים לשלם עליו יותר מחצי מיליון אירו זה בגלל הניפוח המטומטם של המחירים היום (בין היתר בגלל עסקת דמארי).

בעונה החולפת שכטר פתח בשבעה משחקים בליגה האנגלית ונכנס כמחליף בעוד כ 11 משחקים. עונה לפני כן הוא פתח בשישה משחקים ונכנס כמחליף בעוד עשרה משחקים בליגה הגרמנית.

12. Telkiyski Member

איזה מפתיע זה שאורימור נזכר לכתוב כמה שכטר הוא מנייה בירידה וכמה הוא לא שווה את הסכומים ששילמו עליו שניה אחרי שהפועל הוציאה הודעה שהוא נשאר בקבוצה.

כל השבוע האחרון היו דיבורים סביב זה שמיטש מוכן לשים עליו מליון יורו ולא אמרת מילה.
    מעניין אם היית כותב את אותם דברים שכתבת הרגע אם שכטר היה בסוף עובר למכבי תמורת מליון יורו, אם היית כותב כמה ג'ורדי ומיטש פראיירים. ניחוש שלי - לא.

ובלי קשר, אני מסכים עם הכל, כרגע שכטר נראה חלוד מאוד ובלה בלה בלה. איך שלא הופכים את זה, אם הוא היה עוזב ביומיים הקרובים למכבי הייתה פה הכרזת מלחמה של ההנלה באוהדים ולהיפך. זה הצעד הכי אובדני שניתן היה לעשות.

13. Landon Donovan Member

שכטר גרוטאה מאז תחילת העונה. מעבר לבעיה העקרונית שהיתה לי עם הבאתו שכבר כתבתי עליה, גם מבחינה מקצועית אין לו מקום אצלנו. לא הייתי נותן תמורתו אפילו את יואב זיו כרגע.

אגב, מצחיק איך שבתקשורת כתוב עכשיו ש"רמון הודיע לשכטר שהוא לא ישוחרר". כאילו שהנעבר למכבי היה יוזמה של שכטר.

אורי, אם כבר סטטיסטיקה, אז בוא לא נשמיט את זאת החשובה באמת - ב-26 משחקים במדי קייזרסלאוטרן הוא כבש 4 שערים, ב-20 משחקים בסוונזי שער אחד. את הסטטיסטיקה העונה אני מניח שאתה מכיר.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/13
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני חושב שעמאשה פלוס בערך 200-300 אלף יורו תמורת שכטר זה בהחלט סביר ושווה כמיליון יורו, וזה סכום דיי הגיוני על שכטר. עמאשה וידין ועוד סכום כספי זה מוגזם. וכנ"ל גם דאבור, בן הרוש וכסף.
    אני לא יודע אם מכבי באמת הציעה על שכטר (זה נראה יותר כמו ספינים) וכמה, אבל כל הצעה מעל מיליון יורו היא אידיוטית, כי שכטר לא שווה את זה היום.
    בתכלס בגדול הייתי מעדיף לראות את דמארי במכבי מאשר שכטר..

אבל יפה האופן שבו אתה מחבר דברים אקראיים ומסיק מהם משהו. היית יכול להיות אחלה של עיתונאי בתקשורת הספורט בארץ.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Telkiyski Member

אקראיים?
    שבוע שלם דיברו פה על זה שמכבי מוכנה לשלם להפועל מליון יורו + כמה שחקנים בשביל שכטר.
    לא ראיתי הודעה אחת שלך פה שכתבת בה שזה סכום מוגזם ומופרך עבורו.
    מעניין שכמה דקות אחרי שהפועל מפרסמת ששכטר נשאר, לפתע אתה נזכר לספר לנו כמה לדעתך הוא מנייה בירידה ואיך לדעתך הוא לא שווה אפילו חצי מליון יורו.
    כל מה שאני אומר זה שאם מכבי הייתה אכן משלמת עכשיו מליון יורו להפועל עבור שכטר, לא נראה לי שהיית כותב פה כמה מיטש יצא פראייר וכמה שכטר לא שווה את הסכומים האלה, זה הכל.

מצב נושא:
הנושא נעול.