הפועל תל אביב 2013/14:: ניחוחות של שינוי באוויר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by HapoelFan, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

סתם שתדע, אותו בלם של חיפה ששיחק בנבחרת ארגנטינה (קאנוטו), שווה היום מעל מיליון יורו והוא מהבולטים בקיטו מאקוואדור, מהקבוצות הבולטות בדרום אמריקה. הוא לא דוגמה משהו. אבל בגדול אתה צודק שצריך לשלם כדי להביא איכות.

ממש לא בטוח שאריק "מעל הליגה" (סרטונים? אתה רציני?! אני יכול להציג לך סרטונים שבהם אלי זיזוב הוא מסי היהודי), כרגע אין לדעת אם הוא טוב יותר מכל אלה שכבר ציינתי בהודעה הקודמת. זה נכון אגב גם ליחס לראיוס, שעשו ממנו אחד הזרים הטובים שנחתו פה אחרי שני משחקים מול אין-קבוצות (ובינתיים מול ק"ש לדוגמה הוא לא היה יותר מבסדר).
    יכול להיות שאריק, וגם ראיוס, יתבררו כזרים שהם באמת אדירים ו"מעל הליגה", אבל כרגע ממש אי אפשר לומר את זה בוודאות, חכו עם כל ההבחנות המוגזמות האלה, כי לא מדובר בעילויים מסוג כזה שבטעות הגיעו לפה.

2. OriRR Member

הוא לא המושיע (גם גילי ורמוט לא לצורך העניין) אבל הוא כן שחקן שרואים בבירור שהוא חסר לנו. גם איתו יש לנו בעיות בהרכב ובסגל (בעיקר בסגל, תסתכל על הספסל של מכבי ותסתכל על שלנו). מה שכן, כבר בכמה משחקים בודדים אפשר לראות שהוא שחקן מצוין (שוב, אותו דבר לגבי ראיוס למשל). עוד "בונוס" זה שהוא כבר בן 28 עוד מעט, זה לא שחקן סטייל נוסא שהפועל בשבילו תהיה תחנת מעבר לליגה יותר בכירה באירופה. אנחנו יכולים להרוויח כאן זר מצוין לכמה שנים טובות, לדעתי צעד שמאוד שווה לעשות.

נוסא זה שחקן ענק שמבחינת פוטנציאל הוא לא רמה מעל הליגה אלא חמש דרגות מעל הליגה. מסכים שהוא לא השחקן הכי חכם אבל חוץ מזה לא רואה איזה חיסרון גדול אצלו. בעונה שלו אצלנו הוא הגיע אחרי עונה שלמה בנורווגיה, עם פגרה של אולי שבועיים ועדיין הוא היה מצוין. במשחק הראשון שלנו באירופה עונה אחר כך, אחרי שנח קצת הוא רק השתפר ושיחק יותר טוב. פאצ'לקה זה פספוס גדול, בלם גדול שסבל מפציעות.

3. EuropeGuy Member

אם כבר עסקינן, אף פעם זה לא היה נראה שהראש של איגיבור בהפועל.
    סוג של טרמפיסט ששיחק עם האגודל למעלה וסימן לקבוצות באירופה, יאללה קנו אותי כבר.

אורימור, בסכומים שקבוצות בארץ מוכנות לשלם אתה לא יכול לקנות שחקן מוכח מהליגה הצרפתית או הפורטוגזית, אז יש לך שחקן מוכח בליגה הרומנית, שכמו שציינתי זכה גם בשחקן העונה (לא שחקן המחזור) בליגה טובה כמו הרומנית. בנוסף לכך כל החששות של הפועל שהיו לגביו אומתו בצמד המפגשים מול פאנדורי, ואני בטוח שהוא אפילו הרשים יותר ממה שאוהדי הפועל ציפו.

מה גם שכמו שציינתי, בתקופת קשטן עקבו אחריו והוא לא היה מוכר לנו, אז כנראה שכן עקבו אחרי היכולות שלו ולא מסתמכים על צמד משחקים ותיפופי דרבוקה ביוטיוב.

Last edited: Aug 27, 2013
  4. alexshw Member

קנוטו בלוף גדול ובלם גרוע. גם מרלון דה חסוס כביכול מככב בליגה הזו.
    כנראה שהרמה שם לא בדיוק גבוהה במיוחד.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי זה גם עניין של התאקלמות. לא לכל שחקן יש כשרון כמו רונאלדו או מסי...בנוסף לזה יש מספיק שחקנים בעולם הזה שלא מסוגלים לשחק בכל שיטה. בקיצור, יש כל כך הרבה אפשרויות למה שחקן זה או אחר נכשל בקבוצה מסויימת.

משהו אחר שאני רוצה לשאול כאן. התקשורת מדברת היום על אפשרויות של עזיבת שחקני מפתח. אני מניח שהדבר קורה בגלל בעיות כלכליות אחרת אין לי מושג למה מכבי חיפה רוצה לעשות טרייד (דמארי -> עמאשה, שחקן נוסף וכסף) ומכבי ת"א מנסה לראות אם שכטר מעוניין לעבור את הכביש. אני לא עושה מכל שמועה חדשות, אבל הדיווחים לא באים רק מאתר אחד.

מה קורה אצלכם?

6. מרקו ואן באסטן Member

איזה בכל מקום? רק בוואן אתר הבית של מכבי תל אביב. בכל מקרה לא נראה לי מעשי ששחקן שנקנה על ידי קבוצה וחתם לפני חודשיים, יימכר על ידי המועדון למקום אחר. וזה נכון חגבי אריק או שכטר. אלא אם כן המועדון נכנס לברוך פתאומי שמאלץ אותם למכור שחקנים במידי. וזה לא נראה לי המצב בהפועל ולא בפאנדורי. תקנו אותי אם אני טועה.

7. OriRR Member

ספינים ידידי, ספינים.
    אין אפילו שום סיכוי קטן שדמארי או שכטר יעזבו.

אגב, אריק מרוויח בערך 100 אלף אירו בפאנדורי. מעבר לקידום המקצועי גם מבחינה כספית אין לי ספק שהוא ישתדרג (אני הבנתי מאוהדים שדיברו איתו שהוא מת להגיע לכאן).

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

:aaarofl:
    "מי מנהל את מכבי?!"

9. מרקו ואן באסטן Member

כותרת של אוהדים מודאגים. יצא לי לשמוע ביטויים כאלה גם מחברים צהובים בתחילת הקיץ שעדיין לא הגיע רכש ולא סגרו על מאמן. ם. וואן הוא אתר שרוב הכתבים בו הם אוהדי מכבי תל אביב, במיוחד המשקפופר המכוער הזה שמדבר כמו מורה ללשון שבא לך להעיף לו הפוכה לפנים. אתר שבמשך שנים הכתבות שלו עוסקות רק במועדון שלכם, ובהכפשות ועקיצות על המועדון שלי. אפילו שלקחנו אליפות הייתה כתבת צבע אחת, שירדה אחרי שעתיים. וגם כתבות שנוגעות בהפועל ובית?ר עוסקות בעיקר בבלאגן וספינים שליליים.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

"המשקפופר הזה" (נו באמת... בן כמה אתה?!) הוא בכלל עורך של תכניות בערוץ וואן ופרשן מדי פעם, כתב הוא לא.
    לומר שוואן הוא אתר הבית של מכבי תל אביב זה מנותק ומגוחך, תעשה לי טובה! כמות ההנפצות השליליות כלפי מכבי באתר הזה עצומה. וואן אתר אינטרסנטי שכותב לחיוב כלפיי חבריו (טביב למשל) ולא מעבר לכך, יש המון לומר עליו והחומר בו רחוק מכל אתיקה עיתונאית ברמה מגוחכת, אבל "אתר הבית של מכבי תל אביב" הוא לא.
    שוב, זה האתר שבכותרת של ידיעה שפורסמה בו נכתב "מי מנהל את מכבי?!"

וזה רחוק מהנושא באשכול הזה אז בוא נעצור כאן.

11. מרקו ואן באסטן Member

תשמע אני מאמין שנוח לך לחשוב שהמועדון שלך מקופח ומופלה לרעה מבחינת התודעה והמדיה, ושרק מנסים להזיק לו. אבל זה לא ככה במקרה של המועדון הזה. התקשורת שלנו משופעת באוהדים שלכם ומן הסתם גרמה להרגשה שלכם שהכל סובב סביבכם. בשנים רעות שלכם זה כמובן תרם ללחץ כי הסיקור התקשורתי סביבכם הוא הכי מאסיבי. אין לך מה לנסות להתווכח זה פשוט המצב.

12. Telkiyski Member

בלי קשר, למשקפופר קוראים אורי רייך והוא פשוט בנאדם מעצבן ובלתי נסבל.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא טענתי שהמועדון שאני אוהד מקופח, פשוט וואן הוא ממש לא אתר פרו-מכבי. העיסק המרובה במכבי נובע משתי סיבות:
    1. מרכז התקשורת בארץ הוא בתל אביב וסביבתה.
    2. מכבי היא המועדון האהוד בישראל, או לפחות אחד משניים, כאשר השני לא נמצא באזור שכתבתי בסעיף הראשון.
    הכל עניין של רייטינג.

ואורי רייך דווקא נראה אדם סבבה לגמרי.

ורבאק, זה לא הנושא כאן.

14. Ice Cream חסה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגד סכנין דגני לא קיבל כדור אחד מדקה 5, לא כי לא סומכים עליו אלא כי היינו בלי קשר ימני והיו עליו 2 שחקנים. כל המשחק שלנו הלך מהאמצע או מהרוש. בן שמעון היה צריך להעביר את זגורי או את ספורי לאגף ימין כבר בדקה 10 כדי שאת הכמה הגבהות שהיו לנו ירים דגני ולא הרוש.

מה הכוונה בהעדיף להיתקע באמצע? בן שמעון אומר לו להיות באמצע, בכל המשחקים עד עכשיו הוא היה באמצע ודמארי היה בימין עד בני סכנין, למרות ששכטר הכי טוב כקיצוני ימני ולא כחלוץ ודמארי הכי טוב כחלוץ ולא כקיצוני ימני. בכלל לא התלהבתי אף פעם מדמארי בצדדים ולא ברורה ההתעקשות הזאת של כל כך הרבה מאמנים. לא היה קשה לשמוע את הביקורת של שכטר על בן שמעון ברדיו והוא צודק, הוא לא חלוץ 9. בקיצור, הכי חלש נגד סכנין היה בן שמעון.

דיברתם עם שכטר כמו שדיברתם עם ורמוט. הם רק היו צריכים להגיד שהם מעוניים וקרויף היה מגיע לדירה שלהם עם חוזה ועט.

מי אמר שהוא שווה מיליון יורו? יש קבוצה שתשלם עליו את זה? לפי האתר שאתה מסתמך עליו שי אבוטבול וחוטבא שווים 600 אלף יורו כל אחד. בטח שחקנים אדירים.

נראה לי שמישהו אחר צריך לחכות עם האבחנות שלו.

Thread Status:
Not open for further replies.