הפועל תל אביב 2013/14:: ניחוחות של שינוי באוויר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ice Cream חסה

הבנתי ש4-5 מיליון שקל מהתקציב של הפועל היו מבוססים על הליגה האירופית. אאל"ו חלק קטן מהכסף הגיע בעקבות מעבר הסיבוב השני. עידו חג'ג' מדבר בביטחון על זה שלא יימכרו שחקנים ולא בטיח. נחכה להתפתחויות.

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שטויות, עלייה במוקדמות שווה בערך 400 אלף שקל, ואני מגזים.

אני לא אתפלא אם יבקשו שם משחקנים להפחית בשכרם (מה שכנראה יגרור בעיות) ואם דמארי פתאום יימכר.

3. Telkiyski Member

אמרת כבר לג'ורדי שישים עין?

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

האמת? לא אתנגד.
    תשמע, שחקן מוכשר, צריך ללמוד מואן פרסי ולעבור ליריבה כדי להתמודד על תארים.

רק שאבין, גם הוא סמל?

5. Telkiyski Member

הוא חשקן הפועל תל אביב אז אני מניח שבשבילך הוא כבר סמל כרגע, אז כן.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

http://www.youtube.com/watch?v=zGw0vGlhVa0

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/13
  7. Telkiyski Member

ואתה אוהד מכבי ושמנסה להיות יהיר ומתנשא רק כדי להרגיש שיש משהו מיוחד שמאפיין את הקבוצה הכללית שלו.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בד"כ אני חושב שזה אידיוטי ושטותי, ואני מבוגר מידי לזה, אבל כאן זה מתבקש:

http://i.imgflip.com/2vtpi.Xxxvia Imgflip Meme Maker

ושל כל מועדון כדורגל אחרי שנת 1992.

9. Ice Cream חסה

מפעלות חינוך וחברה, עמותת האדומים, מבצעי פעילות חברתית כלשהי לקראת כל פסח, הקפטן הערבי הראשון בקבוצה יהודית, השחקן הערבי הראשון שהגיע לנבחרת ישראל, החברות באנטיפה, הג'ולי רוג'ר של שת"פ עם סנט פאולי ושלל הקשרים עם מועדוני אוהדים נוספים בעולם. ויש עוד דברים קטנים שהופכים את הפועל למועדון עם תוכן, חלקו קשור למקור שעליו נבנתה הקבוצה, חלקו סתם משהו שמבדיל מועדון של אוהדים מקבוצת כדורגל.

או שחלוקת תה בבתי אבות בשנות ה-80 זה מאפיין מוצק יותר לזהות של מועדון? אם יש משהו יותר אמיתי, ולא סתם "לנצח ותמיד לרצות לנצח ולקלוע עוד סל גם ב-40 הפרש מול נהריה ולצעוק על השופט אם הוא לא שרק לעבירה", אני אשמח לקרוא בדיון של מכבי או בפרטי.

(בעצם נראה לי שלמועדוני הפועל זה פשוט הרבה יותר קל לממש את הזהות שלהם בניגוד לקבוצות אחרות מאז 92'...)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/8/13
  10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אורי אתה ענק. באמת. ככל שאני קורא יותר את ההודעות שלך אני מבין כמה אתם בכלל לא מודעים לעצמכם.

11. Telkiyski Member

הם מודעים לעצמם. כל הנסיונות האלה שלהם להשתחצן ולהישמע כמה שיותר יהירים-זה הכל ניסיון שלהם לפתח לעצמם זהות, ומשהו שכאילו מייחד אותם מהשאר - "אנחנו שחצנים אחושרמוטה". למרות שגם זה בסך הכל מאפיין של הישראלי הקלאסי. אבל אוהד מכבי טיפוסי הוא כזה בדרכ, אז זה מסתדר להם סבבה.

אהבת המדינה הגדולה שלהם למשל היא בסך הכל קונטרה להפועל, יעני להיות ההיפך.

אגב אורימור בשלישי בבלומפילד באת עם דגל ישראל עטוף בגאווה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4415661,00.html

יהיה מאד קשה לצאת מהמצב הזה כששחקנים שחושבים שהם מעל לקבוצה פונים לתקשורת בעילום שם בכדי ללכלך על המאמן וחברים בקבוצה שלהם. בקבוצה שלי אני כבר הדגשתי לא פעם שאני שונא את ההתנהגות הפחדנית הזאת. זה כן מחזק את העניין שיש בקבוצה שלכם בעיות קשות.

13. OriRR Member

תנו לו זמן חברים. הוא קיבל השנה סגל מפורק והחליף חצי ממנו. חוץ מדמארי והרוש (ורמוט היה פצוע כל העונה שעברה) ההרכב כולו חדש. אז נכון זה מאכזב ויהיה קשה להסתדר בלי הכסף מאירופה אבל זה התוצאה של השנתיים האחרונות. אני אבחן את רב"ש רק בסיום העונה הבאה.

14. alexshw Member

תרבות הכדורגל הישראלית במיטבה. הקבוצה מודחת מול יריב יחסית רציני מאירופה וישר כל החרא צף.
    הכי גרוע השחקנים כבר יוצאים נגד המאמן.

ושני דברים הקבוצה שלי כן עשתה נכון. מכרה להפועל רבע מהכרטיס של דגני וויתרה ומעל הכל ויתרה על זגורי - ילד חרא מפונק, שחושב שהוא רונלדיניו.

15. Raulito Madridista

א. אני לא מבין מה הטעם לדון על שני דברים בשני דיונים שונים. כל ההשלכות והחרא שהפועל תאכל על הביזיון אתמול - נטחנו מכל מקום אפשרי בדיון של הישראליות באירופה.

ב. מאוד בוגר לבוא ולהגיד 'אמרתי לכם' או להתגרות בת'רד של היריבה אחרי הפסד. אבל זה לא מזיז לי למען האמת.

ככה בקצרה: את האנשים הקטנים שמדברים בעילום שם בתקשורת - היו גם אחרי שתיים וחצי תוצאות תיקו בעונת הדאבל. זה לא חדש ואף-אחד לא לוקח את זה ברצינות חוץ ממך(שי). לא חסרות דוגמאות - מאוד טריות: אוסקר קיבל בראש בעונה שעברה ולא רק מפרימו ציון 3 אלא גם מהשחקנים והקהל אחרי שני הפסדים רצף במשחקי הדרבי בלי שער זכות(1:0 להפועל ו-1:0 לבני יהודה); וגם על סוזה דיברו על השטויות בחילופים.

בן-שמעון טעה בדבר אחד לדעתי: הוא שיחק בכל המשחקים של הפועל עד עכשיו - גם בהכנה וגם משחקים באירופה, גם בבית וגם בחוץ - בשיטה אחת שהיא 4-3-3 - עם שלושה קשרים מרכזיים וזגורי. דווקא הפעם הוא הכניס את ספורי מה שגרם לנו לאבד את האיזון. זו הרי קבוצה חדשה. מה גם שהפעולה לאו דווקא הייתה נחוצה כי - זגורי לא מרשים בינתיים; זה כולה ספורי ולא ורמוט; והתוצאה מהמשחק הראושן הייתה טובה דווקא. ובכל-זאת - אני סומך על רב"ש ונדבר בסוף העונה.

לא יודע למה - יש לי תחושה שזגורי יהיה זה שיימכר, השאלה אם אפשר להרוויח משהו בכלל. השכר שלו גבוה אבל לא מוגזם, וקשה יהיה לשדך לו קבוצה בחודש. לא שופטים שחקן חדש שהגיע מקבוצת תחתית ומתקשה לשחק בחודש הראשון - זה לא שאלה שלידו מדהימים(גם לא סאשה אגב, למרות שהוא כן בא לקבל את הכדור וכבר נרשם בסטט') - אבל בעיקר בגלל הפרצופים החמוצים וחוסר ההשקעה. בכל-מקרה - מכבי חיפה היא לא המודל(אלכס). קודם תביאו חלוץ. אגב, הפועל בניגוד לעונה שעברה - ניסתה לצרף פחות שחקנים אבל יותר איכותיים. זה היה ההימור על שכטר.

מצב נושא:
הנושא נעול.