אכן, המון רגעים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ועדיין שחקן ששיחק ביונייטד לא יכול להיות רע, מצד שני גם בבה משחק שם.
ועוד בפינתנו, הנה קטעים מטור שכתב פאדי קרארנד בתוכניית המשחק הראשון של עונת 2003/2004, שבוע אחרי הבכורה שלו במגן הקהילה: "דג'מבה דג'מבה היה פנטסטי מול ארסנל. הוא נראה כמו שחקן שיכול להיכנס להרכב הראשון ולהישאר שם. אני חושב שכל שחקן קישור של יונייטד צריך לחשוש, כי הוא חומר של הרכב ראשון, והתגובה שלו אחרי המשחק הראתה שהוא אוהד יונייטד אמיתי מה שמצוין עבור האוהדים. זה נהדר לראות שחקן שמשחק עבור החולצה. מבלי לפגוע באף אחד בסגל, אני חושב שכשמסתכלים על דג'מבה דג'מבה לא ניתן למצוא מישהו יותר רעב ממנו. הוא לא הגיע כדי לשבת על הספסל". אין ספק, פגע בומבה. עומר, היה לו עוד רגע יפה, שער מול פנאתנייקוס של שום, אבל זה לא נמצא ביוטיוב.
31 מצד אחד שחקן יונייטד לשעבר זה טייטל מחייב והוא כן שיחק באודנס, לא יודע עד כמה טוב ועד כמה הוא עזר (אליאס?), מצד אחר זה בדיוק הגימיק שבזכותו הוא עוד משחק. את כל זה אמרנו גם על אפולה אדל, ויצא יופי של שוער. והיית מתנגד לרראות אותו במכבי?
אם אני לא טועה, פרגי אמר שזה השחקן הכי גרוע שהוא אימן. למרות זאת, אם הוא יביא חצי מהיכולת שלו ב- OB אודנסה, אני מרוצה. קשר אחורי גרזן זה מה שאנו זקוקים לו. אבל שיביאו בלם כבר! ולא סתם בלם, 2 בלמים זרים!
בלם זר? 2 בלמים זרים? אדל, נוסא, ברונו, פנטסיל, דג'מבה דג'מבה. בהנחה והשניים האחרונים אכן יחתמו בהפועל, אין מקום לעוד זרים בסגל.
פרגי לא אמר את זה, גם אם זה מה שהוא חושב הוא לא יגיד את זה. דג'מבה נבחר באופן עקבי כל פעם שבוחרים את "נבחרת הגרועים בתולדות המועדון", אבל זה לא אומר כלום לגבי מה שיקרה לו בארץ.
לגבי פנסטיל, אז הוא כמעט ולא שיחק בשנתיים האחרונות. ג'מבה ג'מבה חיכה עד אוגוסט כדי למצוא קבוצה, ואם שחקן עם רקורד כזה מגיע לארץ בגיל מבוגר יחסית, אז כנראה שהוא בירידה בכושר שלו. בקיצור רק הבעתי השערה כמובן.