ממש לא רק 10-11 בשיפוץ. כמו כל שנה, כל האיצטדיון מקבל חלק בשיפוצים המעיקים והמיותרים האלו. אם היית מגיע בזמן האחרון לאיצטדיון הפועל היית רואה שמסביב לכל היציעים ערימות של חול. מגביהים את שער 5 לגובה של 7. משפצים את כל הכניסות. בשער 11 עשו מין חור ענק לכניסה של כבאית דבר שממש משעשע אותי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx העבודות אמורים להסתיים עד למחזור השני, כשבמחזור ראשון אנחנו משחקים בחוץ. לסיום חברה תעשו חברות בעמותה! בשביל הפועל שלנו. זאת הזדמנות חד פעמית לקחת בקבוצה שלנו חלק להרבה זמן ולהיות יותר מעורבים ותלויים ב...
יומיים לאחר שכתבתי את אותה הודעה כבר הספקתי לעבור ליד בלומפילד. ולגבי חברות בעמותה : לא עושה השנה, וכבר דאגתי להבהיר זאת כמה פעמים. הסיבה לא מקצועית או כלכלית, אלא אישית.
Hapoel Tel Aviv הקשר הברזילאי ברונו קאוטיניו (26), חתם הערב בהפועל תל אביב לשנה עם אופציה לשנתיים נוספות. קאוטיניו ששיחק בקבוצת פולוניה ורשה הפולנית היה תחת מעקב חשאי של המאמן ניצן שירזי במשך תקופה ארוכה, והוא צפוי לחזק את הקישור האדום לקראת משחקי ליגת העל ומשחק הפלייאוף בליגה האירופאית. השחקן קיבל את החולצה עם המספר 32 ואמר לאחר החתימה, "אני שמח שהצטרפתי להפועל ת"א, אדום זה הצבע האהוב עליי ולפי מה שלמדתי על המועדון מדובר במקום חם ומקצועי, עם אוהדים מעולים שדוחפים את הקבוצה גם ברגעים הקשים". על עצמו סיפר השחקן, "אני לא אחד שמוותר, אבל גם לא כזה שאוהב לדבר על עצמו, הבנתי שהמטרה השנה היא להיות בצמרת הגבוהה ולהגיע לשלב הבתים באירופה וזאת השאיפה, אני מקווה שאצליח לעזור למועדון להגשים את כל המטרות". השחקן הצטרף מיד לאחר החתימה למסיבת יום ההולדת שנערכה לסלים טועמה לאחר האימון ועשה היכרות עם חבריו החדשים לקבוצה. כשמחר בבוקר הוא צפוי לערוך אימון ראשון במתחם חודורוב. http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/386930_10150961196956076_674838593_n.Xxx
הוא הושאל? נרכש? הגיע בהעברה חופשית? הרגשה שמדובר פה בעוד אורמוש, לאו דווקא רע בימים כאלה. רוב הקבוצות עוד לא לגמרי בנויות ושלמות ויתעכבו בהרכבת הסגל, כשדווקא זה של הפועל מסתמן כמאוד כישרוני והיא עוד לא סיימה להביא שחקנים. אדל הוא שוער ענק שפשוט לא נוחת כל יום בישראל ולראות אותו, גם במדים של הפועל, זו תעווה לעיניים. יש לו שם, יש סביבו הייפ של שחקן גדול, יותר מאיינוגבה ואג'ידה, כך שגם אם יש לו שכר גבוה, עוד שנה הוא יעזוב בחינם (הייתה עליו הצעה מאירופה שהפועל דחתה, שכחתי איזו קבוצה) ותאכל'ס יש לו מחליף לא רע- אבל הוא שווה כל שקל. מה שבאמת צריך להישאל: למה ליהיא טביב עדיין חברת הנהלה בהפועל?!
מה שבאמת צריך להישאל (וסליחה על הסטייה מהנושא) הוא למה אתר ההתאחדות לכדורגל נראה כמו אתר מתחיל של ילד בן 12 שקרא שני עמודים במדריך HTML.
ליהי טביב רשומה כמו גם עומר עצמוני ואלי טביב. אין מה להתרגש, אין לה שום חלק במועדון. לפי מה שהבנתי היא צריכה לעשות איזו חפיפה לאחד מבעלי התפקידים החדשים, אם אני לא טועה זה החשב החדש של הקבוצה או הרו"ח, בכל מקרה אחרי זה היא כבר לא תהיה שום דבר. אלי טביב כאמור ימשיך להיות רשום כבעלים עד שהוא לא יקבל את כל הכסף, ביום שהוא יקבל את כל הכסף אז השם בהתאחדות ישתנה לחיים רמון, אבל זה לא משנה כי טביב חתם על הסכם העברת זכויות הניהול ואין לו שום חלק במועדון יותר.
פנסטיל סגר בהפועל בתמורה למאה חמישים אלף דולר לעונה. המגן חוזר להפועל אחרי שעזב לפריימרליג לפני שש עונות. בשרות טובות מאוד, שמח לקרוא. בימים האחרונים מצב הסגל השתפר. החתימו קשר מרכזי במקום איגבור שאומרים שהוא איכותי, חנן ממן בדרך להצטרף, אומרים שהשאירו כסף לחיזוק נוסף - בלם, וכמובן פנסטיל. מעבר לכך שחוטבה לא שחקן מספיק טוב להפועל - פנסטיל הוא האופצייה הכי טובה שיכלו להביא. בלט מאוד בשנתיים בהפועל גם כמגן וגם כקשר והוא יוריד חלודה ויהיה בסדר. "אני כבר מזמזם את השיר שאוהדי הפועל שרו לי בזמנו. אראה לכולם שלא שכחתי איך זה לרוץ באגף ולהכניס את הקהל לטירוף אחרי גולים". שיהיה בהצלחה..
שחקן שבזמנו אהבתי מאוד. יהיה מעניין לראות איזה ג'ון פנטסיל הפועל תל אביב תקבל. בכלל, כשאני מסתכל על הסגל של הפועל תל אביב היום, אז הוא טוב בהרבה מכפי שניבאו שיהיה לפני כחודש וחצי. השאלה היא רק עד כמה הוא עמוק. כרגע, עושה רושם שה-11 הראשונים יהיו מהמובילים, כמו ביתר הקבוצות שודאי תתחרנה על האליפות.
מה? הוא בסדר גמור מבחינת העיצוב- וזה ממש לא העיקר. זה האתר היחיד ברשת שאפשר לראות בו בדיוק איפה משחק כל שחקן, מי עבר בבקרה, מי מוקפא ובעיקר ברמת המושאלים. גם רישומי הסטט' שלהם (על כל הליגות) ממש מועילים. די, באמת? הוא לא בתכניות, ניסו למכור אותו. אבל גם בית"ר בזמנו ניסו למכור אותו- לא צריך לספר איך זה התנהל ואיך זה נגמר.. הוא גם עכשיו שלח מכתב עם דרישה להיות משוחרר ללא תמורה בגלל הפרת חוזה כלשהי. זאת הולכת להיות סאגה ארוכה במיוחד.
אתמול עוד חשבתי שמדובר בסתם שמועת קיץ טיפוסית, אבל מדווח שאריק דג'מבה דג'מבה אכן הולך לנחות הערב בארץ! אז הנה, קליפים של מיטב הרגעים של הבחור ביונייטד: