הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏6/7/12.

1. Raulito Madridista

ישראל זגורי אמור לחזק אותנו גם, נדמה לי. או שאני הוזה. וזה יותר מעניין מאשר שהוא לא חתם בבית"ר.

לקחתם משפט אחד שכתבתי ואפילו לא הבנתם אותו - והרסתם את הדיון.

רגשי נחיתות? זה דבר שמשתנה. אני זוכר את האוהדים של מכבי חוגגים את ה-0:0 בצורה מביכה 'אין אליפות להפועל'. וכל זה בעונה פח שלהם שהפסידו שני דרבים, איבדו את המאזן ההיסטורי מול הפועל ולא היו במאבק האליפות אפילו דקה וחצי.

איתי שכטר וגילי ורמוט העדיפו את הפועל ת"א למרות שמכבי הציעה מליונים. ערן זהבי משהו אחר בכלל. הפועל לא פנתה אליו רשמית והכעס עליו, לפחות מצד הקבוצה, הוא על ההתנהגות. על ההתגרות בקהל, היריקה בפרצוף לקבוצה שגידלה אותו וכן-הלאה. טל בן-חיים? הוא אוהד מכבי מילדות אמנם לפי מה שמספרים אבל הוא לא היה צד בעניין, זה נטו עמוס לוזון. ומי זוכר אותו בכלל, יש לנו שחקן חדש.

ושוב על רגשי הנחיתות - לא, אין לי שום סיבה לרגשי נחיתות מבית"ר. כן, היה סבבה מבחינתי אם היו יורדים ללאומית והיה משעשע לראות מהצד את הקבוצה השנייה הכי גרועה בליגה חוץ מהפועל ת"א בחצי השני של העונה, ותודה לקהל ולצ'צ'נים - אבל אין שום סיבה לרגשי נחיתות. 'שנאה', ספורטיבית כמובן, זה כן. אגב, זו לא בית"ר של גאידמאק שגנבה את הקפטן והסמל לשעבר שמעון גרשון והייתה אמורה לשלוט בכדורגל הישראלי לעשר שנים, אלא קבוצה ששנה אחרי שנה בקושי פותחת את העונה, לא ראתה צמרת כבר הרבה זמן ובאופן כללי מועדון פחות גדול מהפועל ת"א לאורך ההיסטוריה. באליפויות, בגביעים, בהצלחות באירופה, במכירת שחקנים לחו"ל.

2. eran levy Member

הדיון ממש הידרדר וכבר מזמן לא עוסק בנושא מעניין כי אם בהכפשות הדדיות. יש שחקנים שהולכי אחרי הכסף ויש שקצת פחות, אפשר לחזור לשגרה? בבקשה?

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מתנצל, פשוט נתתי את הדעה שלי על איזושהי שאלה. האמת שבאמת לא ניסחת את זה כאילו זו הסיבה המרכזית..

ומצחיק אותי האופן בו איתי מפרש את רגשות הקהל. זהבי, כידוע לכולכם, הוא שחקן מהסוג שקהל מתאהב בו, וזה מה שקרה, לי לפחות, לגביו, ללא קשר לזה שהיה בהפועל. באמת. אני גם לא ממש רואה בו אליל, מבחינתי הוא איזה בן זונה מניאק שאני שמח שהוא לצידי ויודע שקיימת אפשרות שיעזוב את מכבי בלי סנטימנטים תוך שנה-שנתיים, וחי עם זה.

איתי - כפי שמפנים לפורום השדים, אני מזמין אותך לקרוא בפורום השחקן ה-12. זהבי יצר שם אנטגוניזם ודעות חלוקות בתחילה, כי היה נראה כפרי אסור שלא ייתן הכל למען הקבוצה, היום מתים עליו כי הוא בן זונה מניאק. (ברור לך שלא כולם יחזקו שם את טענתי, בכל זאת בני אדם).

4. Telkiyski Member

אתה זה שטען פה שאם קבוצה מחתימה שחקן רק בגלל שיש לה יותר כסף מליריבה ואז האוהדים שלה גם חוגגים את זה, זה מעיד על רגשי נחיתות.
    אם אני לא טועה כשזהבי בא למכבי אתם חגגתם ועדיין חוגגים, בעיקר בגלל שהוא שיחק בהפועל (לא חגגתם ככה שפריצה או יצחקי חתמו אצלכם)
    המסקנה מהמשפט שלך : יש לכם רגשי נחיתות מהפועל כנראה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/13
  5. Lupos Member

שמע אתה בנאדם קורע....עושה השוואות לא קשורות כדי להוכיח טענה,מעניין אם אתה באמת מאמין למה שאתה כותב.
    בוא נזרום שנייה עם הטענות שלך למרות שלא רואים בהם שום היגיון - ההגעה של פריצה, למה שאנשים יחגגו? מדובר בשחקן זר שאנשים לא יודעים איך הוא יהיה (להרבה אנשים היו ספקות בגלל הגיל שלו) אז למה שהם יחגגו בטירוף על ההגעה שלו? תאמין לי שאחרי כמה משחקים הוא נהיה אחד השחקנים האהובים
    וכשיצחקי חתם במכבי האוהדים כן היו שמחים בטירוף ואיך שאני זוכר את זה, זה היה הרבה יותר מלהיב מההחתמה של יצחקי...אבל עזוב למה שאני יסתור את הטענות שלך, הרי אתה בנית מדד למדוד את ההתלהבות של הקהל מהגעה של כל שחקן

והכי מצחיק...אתה הגבת פה למישהו למה הוא שופט את כל הקהל של הפועל ע"פ התגובה של דור...אבל כשראית כמה אוהדים של מכבי מקבלים את זהבי בשדה ישר החלטת שכל הקהל של מכבי כבר סוגד לו...ועזוב שרשמת פה את המשפט הכי מפגר שראיתי...שזה שבנאדם אוהד מכבי מעיד משהו על האישיות שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

וואלה נקווה שתתבגר קצת מתישהו ותצא מהסרט שאתה חי בו...כולנו אוהדים פה קבוצות, חלק אפילו אוהדים פנאטיים...אבל ברגע שאתה נותן לזה להשפיע על התפיסה שלך בחיים זה כבר נהיה מוגזם

עריכה: ועם עיסוק אובססיבי במכבי ובבית"ר תוך חיפוש כל דרך לרדת על ההתנהלות שלהם זה לא רגשי נחיתות אז אני לא יודע מה כן

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/13
  6. OriRR Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

7. Ice Cream חסה

"עדכון לגבי עומר פדידה ואברהם צוקול: השחקנים לא יצאו למחנה האימון עם הפועל ת?א לאחר שנדחתה הצעתה הכספית של הקבוצה. תגובת הסוכנות (סקאוטפוש - הסוכנות של דודו דהאן. סוגריים שלי): ?הפועל ת?א זה מועדון גדול והרצון היה שהשניים ישחקו בו תחת רן בן שמעון שהוא מאמן מצוין. עם זאת אין סיבה שההצעה הכספית תהיה כזו ושהשחקנים ירגישו על תקן מתנדבים או שהם אלו שמשלמים כסף כדי להיות בהפועל?

8. Ice Cream חסה

איכשהו גם אתר האוהדים וגם האתר הרשמי שלכם קרסו... אותה שאלה ששאלתי בדיון של מכבי - למישהו יש את הרשימה של השחקנים שיצאו למחנה האימונים?

עריכה: עכשיו ראיתי שבאותו יום שזגורי ויצחק חתמו, גם ריף מסיקה הוחתם לעונה עם אופציה לשנתיים. לא נמאס להפועל לבצע כל חלון ההעברות איזו החתמה סתמית שמתאימה גג לאשדוד לשחקן בינוני שבקושי מתאים לליגה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/7/13
  9. Ice Cream חסה

קצת מוזר שאני מתכתב עם עצמי בדיון של הפועל, ניחא.
    לוקאס סאשה מלבסקי חתם לשנתיים. אין לי מושג איך הוא, אבל יש לו שם מגניב. וגם קליימן יישאר עד ינואר, אלא אם יקרה משהו מאוד מפתיע. אם הוא מושאל עכשיו, אז לפי החוזה שלו זה אומר שהוא לא שיחק 70% מהמשחקים ורשאי בינואר להשתחרר מהחוזה שלו בהפועל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/7/13
  10. OriRR Member

סשה הרשים אותי. אם כי הוא לא משחק בעמדה שאנחנו צריכים שהוא ישחק בה(קשר 50/50). הוא אפילו יותר הגנתי מבריאן (למרות שבסרטונים שיש לו רואים שיש לו גם יכולות התקפיות). יכול להיות שרב"ש מתכנן לשחק עם בריאן בתור ה50/50 מה שלא נראה לי כ"כ טוב.
    למרות שזה לא הכי ריאלי אבל אני מקווה שיביאו שחקן לעמדה הזאת, היום במשחק ראו בבירור כמה חסר לנו מישהו שיכול לעשות את המעבר מהגנה להתקפה ולסדר לנו את המשחק במרכז המגרש.

לא הבנתי כ"כ את השאלה שלך. אתה מתכוון האם הסעיף הזה קיים גם במקרה שקליימן מושאל? לפי דעתי לא.

11. Ice Cream חסה

זב בדיוק מה ששאלתי. צריך לרדת לעומק הפרטים של הסעיף הזה ומה הוא כולל, אבל קליימן נמצא עכשיו במצב אופטימלי גם אם הוא לא ישחק חצי שנה. עם הסוכן שלו הוא אפילו יצליח לצאת לאירופה בינואר.

לפי ויקיפדיה האנגלית, בסגל הנוכחי של הפועל מופיעים שם אריק ינקו ושון מלכה שחזרו מהשאלות (הכח והפועל פ"ת בהתאמה) ופיליפ חייק, ניר לקס, דור חמו וכפיר אייזנשטיין שעלו מהנוער, כולל המספרים שלהם. לא מצאתי את זה בשום מקום, אז אני משער שזה על סמך הסגל שיצא למחנה האימונים. מישהו יודע משהו על זה?

12. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

החוזה של ה70% מדבר על קליימן והפועל. אם הוא מושאל, זה לא רלוונטי.

13. OriRR Member

הסגל של הפועל (תוסיף את סשה שהצטרף וקיבל את מספר 10)
    כפיר אייזנשטיין פצוע ולא יצא למחנה האימונים.

http://img841.imageshack.us/img841/3258/ntcq.Xxx

**קרדיט לטלקיסקי מפורום שדים.

14. סמואל אטו Member

לפי דעתי, רב?ש בונה על ורמוט באמצע, ולכן החליט לצרף עוד קשר עם אוריינטציה הגנתית כדי לחפות על התרומה ההגנתית הקטנה של ורמוט.
    בכל מקרה, לא הייתי מזלזל ביכולת של גרזיצ?יץ? לתפקד כ 50-50, המסירה וראיית המשחק שלו לא מקבלים את הקרדיט שהם באמת ראויים לו.

15. OriRR Member

אם כבר הוא בונה על אמצע חזק שישחרר את ורמוט, זגורי, שכטר ודמארי שההגנה שלהם לא משהו.
    ראינו השנה שורמוט לא יכול לשחק באמצע ואני מקווה שלא מתכננים לתת לו לשחק שם.