הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏6/7/12.

1. Ice Cream חסה

ביתר, יחד עם יודפת ומסדה (שלושת מילים האחרונות של המנון בית"ר) הייתה גם אחד משלושת המצודות האחרונות בימי המרד הרומי, איפה שכיום נמצאת ביתר עלית. בגלל ששמות לועזיים ניתן היה לכתוב בט' ובת', אז גם שמו של יוסף תרומפלדור הותאם לשם הזה. עד כאן בפינת ההיסטוריה, אם ביט"ר זה ניסיון להקנטה כלשהי, תוותרו עליו.

דור כתב שהוא שמח לאיד שזגורי לא בבית"ר, איתי כתב על שכשזגורי יהיה טוב הוא מיד ימצא את עצמו במכבי, בתשובה סרקסטית להשוואה (שגויה, לדעתי) לזה שהוא כמו בוזגלו אבל זול יותר... כבר חשבתי זה מאפיין את כולכם. נבדוק את זה בבזדמנות אחרת.

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

רק אני מזהה את האירוניה?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

3. Ice Cream חסה

כשאתה ועוד מישהו שאתה לא מחבב במיוחד מתחרים על לב של בחורה/בחור, ואתה זוכה בו - אתה תשמח מזה שאתה השגת את זה ובר הפלוגתא שלך לא, או מזה שיש לך אותה/אותו?

4. סמואל אטו Member

יש הבדל בין ספורט מקצועני, לבין ענייני הלב אתה לא חושב?

5. Ice Cream חסה

אני חושב שספורט מקצועי - זה נצחונות ותארים, לא מי הביא שחקן כזה או אחר, בטח כשהיריב שלך לא באמת יכול להתחרות על זה, ולא ברור איך אוהדים שיודעים מי זה טביב מתייחסים ברצינות (לא צריך להיכנס לעובי הקורה כדי לדעת שהמצב הכספי בבית"ר על הפנים, נכון?) לאחד מתוך 25 שחקנים בלי הגזמה שהוזכרו כמועמדים לקבוצה..
    לשמוח שהסמל של הקבוצה היריבה עבר אליכם וגרם לאוהדם שלהם לשנות את היחס ב-180 מעלות? מעלה חיוך. שחקן שאמר שהוא העדיף את הקבוצה שלך ולא את הקבוצה היריבה שגם התעניינה בו? כבוד. אתה והיריב שלך התעניינתם במשהו אחד ואתה השגת אותו והוא לא? פאתטי, וגורם למה שאתה עושה להיראות לא כאילו זה מה שאתה רוצה, אלא אתה רוצה להראות לו שאתה יותר טוב ולא לאפשר לו להשיג את זה - נראה לי זה מתאים להגדרה של רגשי נחיתות.

6. אלי מתחן Member

אם אני מתחרה עם מישהו שאני לא אוהב על משהו, וזוכה, חלק מהשמחה זה מלהשחיל לו. אין ספק בכלל.
    מהצד השני, אני מדמה את זגורי ורן יצחק לבחורה לא הכי מושכת, שהשאלה שנשאלת היא לא למה הפועל שמחה שהיא ניצחה אותנו בתחרות על לבה, אלא למה מראש הייתה תחרות כזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/13
  7. סמואל אטו Member

כמו בכל נושא אפשרי בכדורגל, אתה שוב מציג דעה שאינה נמצאת בקנה אחד עם 99% מהאוהדים בעולם.

8. Ice Cream חסה

9. Telkiyski Member

אז רגע דינו, אתה בעצם טוען שלאוהדי הפועל יש רגשי נחיתות מביתר?

10. סמואל אטו Member

לא פשע, חוסר היגיון מכוון ומזויף.

11. Ice Cream חסה

אם מה שעושה להם את זה כשהם מחתימים את זגורי זה שבית"ר במצבה לא הצליחה להחתים אותו, כן.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ברגע שמדובר בתחרות שווה בה שחקן מעדיף מועדון X על פני מועדון Y רק בגלל היותו מועדון X, אני חושב ששמחה לאיד היא הגיונית.
    ברגע שהפועל פשוט הציעה לזגורי יותר כסף, השמחה על שהפועל "גנבה" אותו לבית"ר דיי מעידה על רגשי נחיתות מסוימים..

13. Telkiyski Member

סופסוף אתה מודה שאתם קבוצה פאטתית ושבעצם לכם יש רגשי נחיתות מהפועל (טוב לא נצחתם דרבי 4 שנים והדאבל והכל).
    ד"ש לזהבי, אניימה וטבח שעברו אליכם בגלל שהם מעדיפים את הצבע הצהוב על החולצה וממש לא בגלל שהצעתם להם יותר כסף.

יאללה לך תרים אותם על הכתפיים בקרית שלום ותחגוג את זה שהם העדיפו את מכבי בגלל הכסף שלכם.
    רק אל תשכח שאתה זה שטען שזה מעיד על רגשי נחיתות.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני בשום שלב לא טענתי ש"גנבנו" את השחקנים האלה מהפועל. אתה לא מתייחס לחלק העיקרי באמירה שלי. פשוט היה באפשרותינו לשלם להם יותר, אז הם הגיעו אלינו. אני לא שמח ולא שמחתי לאידכם, אולי טיפה במקרה טב"ח, כי זה פשוט מראה מי הגדולים יותר פה.
    אני שמח שהם הגיעו למכבי וחיזקו אותה, לא על זה שלא הגיעו להפועל. אני חושב שזה בגדול מסכם את השוני בינינו.

ולא זכור לי שבאיזשהו שלב הפועל ומכבי התחרו על הבאת אניימה.

15. Telkiyski Member

אתם שמחתם והרמתם את זהבי על הכתפיים ועשיתם ממנו אליל. למה? כי העדיף אתכם בגלל חופן הדולרים של מיטש.
    אל תיתמם ותנסה לצייר לי פה איזו תמונה שאוהדי מכבי שמחים על הגעת זהבי רק בשל העובדה שהוא "חיזוק לקבוצה". אתם חגגם בטירוף את הגול שלו בדרבי בזכות זה שהוא שיחק בהפועל.
    ואני מסכים עם מה שאמרת, זה פאטתי ומעיד על רגשי נחיתות.
    אבל היי, העיקר שיש לכם כסף ושעכשיו הוא "צהוב" לא?