הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by HapoelFan, Jul 6, 2012.

1. Raulito Madridista

המונח 'שמחה לאיד', שמעת על זה? בלי שנאה ספורטיבית הכדורגל פחות מרגש. אגב, הכי משעשע היה לשמוע על התעניינות של בית"ר באלרואי כהן 'בתנאי שהפועל תשלים את שכרו'. בטח, נעשה טובה לאלי טביב השפל או לקבוצה השנייה הכי שנואה עלינו. באמת שזה היה מצחיק. אלרואי יסתדר גם בלי בית"ר ירושלים.

אגב, עומר דמארי לא עובר לשום מקום. בן-שמעון רוצה אותו ורואה בו חלק מרכזי בקבוצה, כמו שצריך להיות. אלא אם כן מכבי פ"ת תביא הצעה של 3 מליון יורו. ואני בספק..

אז יש לך בעייה. אליפות עם ק"ש, תגיד את זה עוד פעם, תכתוב את זה עוד פעם. לפני זה הוא הגיע עם ק"ש למקום השלישי וגם בעונת 11/12 הם היו קבוצה טובה. רן בן-שמעון מהמאמנים הטובים שיש בשוק. הוא פוטר ממכבי אחרי שמונה משחקים, איך אפשר לשפוט אותו בכלל? הטעות היחידה של בן-שמעון שהוא הודה בה - להסתמך על אורי שטרית הפצוע הכרוני כמגן שמאלי. בן-שמעון לא הגיע לשום מקום בחסד. פעם בכדורגל מאמן היה צריך להרשים 5 עונות בקבוצה בינונית ואז היה מגיע הצ'אנס. היום זה כבר לא ככה. מה קלינגר עשה בקריירה לפני מכבי ת"א? לא כולם קוצרים את הפירות בגיל מאוחר כמו אלי כהן או אלישע לוי.

Last edited: Jun 28, 2013
  2. Ice Cream חסה

מי שבנה את הקבוצה זה גילי לנדאו, או ליתר דיוק איזי שרצקי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx גם את זו של בן שמעון בעצם הוא בנה (למשל הוא הביא את גרזיצ'יץ'). בן שמעון הוא עדיין מאמן טוב ואפילו טוב מאוד.

מצאת על מה לשמוח לאיד... על שחקן שאין לנו כסף להחתים איתו ועצם ההתעניינות בו היא חלק מסחריר אחד גדול. לא התעמקתי ברכש, אבל אם וכאשר לא יבוא לכם להשלים את השכר שלו לקבוצה השנייה הכי שנואה עליכם של אלי טביב השפל (בזה אני מסכים איתך) - אתם מוזמנים לשלם את כל השכר שלו על זה שהוא ישב ביציע ליד שיר אלמליח.

3. Telkiyski Member

אל תדאג, אולי הוא יהיה טוב ואז ג'ורדי יפנה אליו בתור "ערן זהבי לעשירים"

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה לא עוקץ ושום דבר. אין לי בעיה עם הפועל כקבוצת מילואים.
    תודה שאתם מכינים לנו שחקנים.

http://youtu.be/zGw0vGlhVa0

5. sagi4814 Member

הוא לא בנה קבוצה טובה, אבל עם כל הכבוד לאבי (המלך) אבי לא צדיק בוא נגיד והיה שם הרבה הסטות נגד בן שמעון, כל מאמן שהיתה מביא לא היה מצליח לעבוד תחת ה"לחץ" נמני

6. Ice Cream חסה

רגשי הנחיתות האלה של אוהדי הפועל... זה בגלל חומר כימי שמרססים בשער 5?

7. Telkiyski Member

מה הקשר בדיוק לרגשי נחיתות?

8. Ice Cream חסה

שבכל מהלך שאתם עושים את מסתכלים איך אתם לעומת מכבי או בית"ר...

9. Telkiyski Member

צר לי לבשר לך אבל ביט"ר כבר ממש לא מעניינית, לפחות לא כל עוד אתם מתקשים אפילו במו"מ עם ניסו קפילוטו (ותודות למשיח התימני).
    לא כי אתם לא מעניינים, אלא כי פשוט כרגע אין ממש מה להסתכל על הקבוצה הזו בקטע מקצועי.
    ולא אני זה שהעלה את זה ש"זגורי הוא בוזגלו לעניים". פשוט אני חושב שזה קצת פאטתי שאוהד של קבוצה עם תקציב פי 3 מזו שאחריה בליגה בא ומספר איך הרכש של קבוצות אחרות הוא בינוני בעיניו.

10. Ice Cream חסה

לפי התגובה של דור ראוליטו מה שעשה לו את זה בהחתמתם של זגורי ורן יצחק זה שמנעתם אותם מבית"ר... מילא אוהדי בית"ר וכתבי החצר של טביב שעושים את עצמם כאילו הם לא יודעים מי האיש, אבל אוהדי הפועל צריכים להבין שמה שיש לטביב להציע זה לא אמיתי, ואנחנו לא באמת מתחרים בהפועל. אבל אוהדי הפועל יחגגו את זה שאנחנו לא החתמנו שחקנים שרצינו! אורימור השווה את ההבאה של זגורי עכשיו לזו של בוזגלו ב-2008 על ידי אותו מאמן (בעצם עדיף שהוא ידבר בשם עצמו), אני חושב שזה לא נכון ולא מסכים איתו, אתה חושב שהוא בא להתגרות בכם, וישר תוקף אותם בסרקזם. אני לא פסיכולוג - אבל נראה לי שזו ההגדרה לרגשי נחיתות.

נ.ב.: מה ראשי התיבות של ביט"ר?

11. Telkiyski Member

אז דור כתב משהו על זה שזגורי לא בבית"ר, וואו.
    כנס לפורום שדים של הפועל ותראה אם מישהו שם חוגג את "הניצחון" על בית"ר בזה שהבאנו את זגורי הזה.
    והדבר האחרון שאפשר לחוש כלפי אוהדי מכבי זה רגשי נחיתות. עצם העובדה שמישהו בכלל אוהד מכבי זה כבר משהו שמציב אותו בעמדת נחיתות (מבחינת אישיות בעיקר).
    תתפלא, אבל כמו שכבר אמרתי כאן פעם, לפחות לביט"ר (בית יוסף טרומפלדור) יש תוכן והם מייצגים משהו. מכבי היא בעצם כלום. קבוצה כללית ובלי תוכן. הדבר היחיד שמאפיין אותם זה שהם "שחצנים" וגם את זה הם עושים כדי להרגיש שיש משהו שמייחד אותם ומיוחד להם.

12. OriRR Member

"ברית הנוער העברי על שם יוסף טרומפלדור". בית"ר זה טעות היסטורית. אני גם כן נוהג לכתוב ביט"ר ולא בית"ר.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע חסה אתה חייב להפסיק להביך את עצמך.

זגורי היה אחד השחקנים החופשיים החמים בשוק, בדיוק יצא שטב"ח נמכר למכבי והעמדה בצד שמאל התפנתה והפועל הצליחה להחתים את האופציה הטובה ביותר שהייתה פנויה תוך יומיים-שלוש של מו"מ ועל הדרך גם לקחה אותו לבית"ר כי אם הפועל לא נכנסת לתמונה קשה לי להאמין שזגורי בסופו של דבר לא מגיע אלינו. אני לא מבין איך לקחת את התגובה שלו כרגשי נחיתות, באמת שלא.

14. סמואל אטו Member

מה רע בלשמוח כששני קבוצות יריבות מתחרות על אותו שחקן ואתה זוכה בו.
    זה לא רגשי נחיתות, זה תחרותיות.

15. Don Joan Roman Member

במיוחד כשאת הקבוצה השנייה מנהל אדם שאתה שונא