אני מטיל ספק מבחינה מקצועית. אני לא חושב שהוא יותר טוב ממה שכבר היה למכבי. אלירן עטר לטעמי מוכשר יותר. הוא לא שחקן חכם במיוחד, מה שהתבטא בעיקר בכדרורים חסרי תכלית, אבל בן-חיים נעל. אולי הוא יהפוך להיות יעיל. אני בספק. הוא מאוד מהיר וזהו בגדול לדעתי. אין לו דריבל טוב, אין לו בעיטה מי יודע מה, הוא עצלן על המגרש.
http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/1014392/IMG_2261-(Large)_wa.Xxx מהלך לוזוני תפוסי, אם יש פראיירים שמשלמים אז למה לא?
אגב, איך זה שמכבי שהביאה לפה תרבות וניהול מאירופה, בסוף נותנת יד להתנהלות השכונתית והאלימה הזו של עמוס לוזון ובכלל של משפחת המלוכה של הכדורגל הישראלי? ולגבי העסקה, שוב, משהו פה לא נראה לי. אתם פעם נתקלתם בעסקה כזו שבה שחקן עובר קבוצה, כשהוא תחת חוזה בקבוצה אחרת, בלי שלאותה קבוצה יש say בעניין? מסריח מאוד.
מסריח או לא, אתם חתמתם על העיסקה הזאת, וידעתם שאין לכם מילה בעניין כי לא התלוננתם בכלל מהרגע שהידיעה התפרסמה. הטענות שלך צריכות להיות מופנות להנהלה שלכם.
מה שקרה זה הגיוני. מכבי פ"ת מכרה רק רבע כרטיס. תבוא בטענות לטביב שהוא הסכים לשלם חצי מיליון יורו רק על השאלה של שחקן.
בסוף מסתבר שהבאנו את דגני הזה ממכבי חיפה (איך הוא באמת?) וטוב שכך. לי בניגוד אליכם תהיה בעיה לראות את דור "איך שמחתי ב0-0" מלול משחק בקבוצה שלי.
לפי מה שהבנתי בנתניה דגני תופקד כמגן ימיני והוא היה שם מגן ליגה סביר+. בחיפה שיחקו איתו בעיקר כבלם והוא היה נוראי. דור מלול יותר שחקן כנף הקתפי ורסטילי כשדגני יותר הגנתי. אגב, יש גם אופציית קנייה אחרי השנתיים השאלה? אם כן אז אחלה עסקה. אם לא, אנחנו צריכים להתבייש שהפכנו להיות הפועל פ"ת שמשאילה את השאריות של שחר.
כבלם הוא נוראי, אבל עדיין את רוב המשחקים הוא שיחק כמגן. שחקן מנייר ומגן בינוני מאוד. לא ברמה של קבוצת צמרת לדעתי.
מה זה משנה שזה אוראל דגני? מחר זה יהיה דלה ימפולסקי ואחריו תמיר כהן ו-וויאם עמאשה. הפועל צריכה להתמודד נגד חיפה, לא להשביח לה שחקנים. **אין לי בעיה עם עסקאות השאלה שיש בהן אופצייה לרכישה, מפריע לי שבעוד שנתיים במידה ודגני יהפוך למגן הכי טוב בארץ אנחנו אכלנו אותה ורק עזרנו לאחת היריבות הכי גדולות שלנו.
דגני לא מתאים לקבוצה שרוצה צמרת או צמרת גבוהה גם בתור מגן. אין לו שום תפיסה לגבי מיקום בהגנה, סגירת שטח וכאלה. על הנייר יש לו נתונים טובים. יש לו מהירות לא רעה, טכניקה לא רעה והוא בחור דיי חזק. אולי עם מאמן רציני כמו בן שמעון הוא ישתפר. מה שכן, הוא בטוח יותר טוב משאר המגינים הימניים שהתרגלתם אליהם כמו חוטבא ובונדר.
אתה בכלל לא מתחסד ופופוליסט. אני בספק אם לא אהבת את פנטסיל בקדנציה הראשונה, את יעקב הלל, דדי בן דיין ודומיהם.
גם דגלאס דה-סילבה לא הגיע להפועל כשחקן הגנה שלם, וההתקדמות שעשה תחת גוטמן היא עצומה. זה קצת שונה מן הסתם, ואני מקווה שזה הכיוון מצד דגני. לצערי שיפור מבחינה התקפית לא יהיה וכל צד ימין יהיה תלוי בגילי ורמוט. כל מגן שיודע לשחק בלם הוא די אנטי כדורגל מבחינה התקפית. על טל בן-חיים - זה לא מפתיע, זה היה הכיוון כבר מאתמול. הוא שחקן לא רע בכלל אבל אם נביא את זגורי במקומו אני שקט(גם בית"ר במירוץ והבעיה שזגורי נוטה לכיוון אלי כהן שאימן אותו בעונה שעברה). קצת מעצבן התרגיל והעוקץ של מכבי, אבל נתמודד עם זה. להבא צריך ללמוד לא לעשות עסקים עם הלוזונים שאנחנו לא מאחלים להם את הכי טוב(מבחינה ספורטיבית כמובן), נאמר את זה ככה... אגב, יש לי מנוי גם בעונה הבאה לשער 5, הולך להיות שמח. יאללה שיתחיל כבר!
תחדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני עשיתי אתמול ל-7, בחיי שאני כבר מת לראות מה בנו פה.