הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏6/7/12.

1. sagi4814 Member

בנוגע לדני עמוס אני מאמין שהוא יהיה בקבוצה בחו"ל השנה, יש לו דרכון אירופאי וזה קלף חזק במקרים הללו למרות שאני באופן אישי לא מחזיק ממנו כשוער שיכול להיות באירופה, איינוגבה שוער טוב מאוד, רק שיש לו לפעמים טעויות הזויות. אם רן בן שמעון רוצה ללכת על בטוח אני חושב שאיינוגבה זה כמעט הכי בטוח שיש

2. Ice Cream חסה

מוזר ששום גוף תקשורתי עוד לא קישר את דני עמוס לשום קבוצה אירופית, אלא אם פספסתי שורה בעיתון, או שבצרפתית/ פלמית לא כותבים את השם שלו Danny Amos...

3. sagi4814 Member

דני עמוס הוא בעל אזרחות נוספת לא סגור איזה, הדיבורים עליו שהיו בתקשורת היו על קבוצות מהאי הבריטי, סקוטלנד, צ'מפיונשיפ, כרגע אין משהו קונקרטי

4. Ice Cream חסה

בדיוק, אין שום דבר קונקרטי, ואין שום כיוון גם (ראית איפשהו את הסוכן שלו מתבטא "בודקים הצעות מאיסלנד, אלבניה ומקדוניה"?), או שנרקמת איזושהי עסקה כזו בחשאיות. הצעה אטרקטיבית מהפועל (סעיף שחרור נוח), קבוצה שתשחק באירופה, מופיעה בפנקסים של סקאוטרים רבים, המאמן מכיר אותו היטב - זה יכול לסדר אותו.

יש לעמוס דרכון אנגלי (יליד דרא"פ, בטח קשור לזה). יש שמועות על מבחנים בפרמיירליג, אבל קשה לי להאמין שטוטנהאם באמת בונה עליו (ואם ניר ביטון הגיע למחנה האימונים של סיטי לך תדע...). לפני שנה וחצי סלטיק עקבה אחריו, אבל לא נראה לי הוא סופר נחוץ להם עכשיו (וקצת מוזר השקט בתקשורת, שוב).

ותוך כדי שאני מנסה למצוא משהו, מסתבר שיש לו הסכם בעל פה עם שרצקי שאם הוא לא מוצא קבוצה באירופה הוא חוזר לק"ש. להכינס לעימות עם שרצקי זה לא דבר נעים בעליל, אז גם האופציה הזו ירדה. נשאר לויטה, אולי אופיר מרציאנו, ובעצם להפועל יש כרגע רק 3/5 מהזרים במכסה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/13
  5. OriRR Member

לפני כמה זמן ראיתי כתבה על ק"ש שאמרו בה שעמוס יעזוב כמעט בוודאות לאירופה. מעניין מה איפה הוא יישחק(מקווה בשבילו שייצא לאירופה, הוא מתאים לשם).

אם הוחלט להביא שוער אחר במקום קליימן אסור לנו לשחרר אותו! חובה להשאיל לשנה בשביל שיצבור ניסיון ויחזור אלינו מוכן.

6. שער 7 Member

ואחר כך אנחנו בוכים למה אין שוערים ישראלים טובים. כשהייתה לנו הזדמנות אי שם ב- 2007 כששביט עזב להמר על גליל בן-שאנן כשוער ראשון, זרקנו אותו. אמנם זה היה לטובת אניימה, החלטה שהתבררה כנכונה, אבל מי יודע מה היה צומח מגליל (שהיה אז די צעיר) או מניל אברבנאל אם היו נשארים בהפועל לעוד כמה שנים.
    ומי שנתן דוגמה על שטראובר כשוער עם אינסטינקטים טובים... אולי בפנדלים וגם זה בקושי.
    שטראובר תמיד ייזכר בכדורגל הישראלי כשוער שספג את הגולים השערורייתיים והיפים ביותר בו זמנית.

7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמתם לב לך שהאתר הכי אמין שבארץ מקבץ חזרה את ידין, אניימה ואגייבור להפועל?
    חסר רק נאתכו....

8. Ice Cream חסה

http://up380.siz.co.il/up2/gjydn2zzlz1u.Xxx
    פאתט.

הפועל קרובה גם לצרף את עומר פדידה. התנאים עם כפ"ס (ואשדוד?) כבר סוכמו, אבל עוד אין סיכום עם הנציג של השחקן על השכר שלו. איך פישר שירד לליגה א' מציב להפועל תל אביב תנאים?

9. Raulito Madridista

http://msc.wcdn.co.il/w/f-466/1516840-18.Xxx

הפועל ת"א פתחה את אימוניה לעונת 2013/14. איתי שכטר התקבל בהמון חום ואהבה ע"י האוהדים והונף על הכתפיים, ובלט גם המאמן החדש רן בן-שמעון ושאר שלושת שחקני הרכש החדשים. בלט בהיעדרו: אלרואי כהן. גילי ורמוט שיפתח את העונה אחרי פציעה ארוכה סיכם:"יש הרבה ציפיות ואני מקווה שתהיה לנו עונה טובה". עוד החמיא הקשר לבן-שמעון ואמר - "הביאו את המאמן הכי טוב שיש". מכירת המנויים תתחיל היום ותיפתח בהמשך גם דרך ארגון חבר. הגרלת הסיבוב הבא בליגה האירופית ב-24 בחודש.

ברור שהייתי רוצה להיות באימון הפתיחה ולהרגיש שוב את הטירוף של הכדורגל, אבל הצבא..טוב, לא נשאר עוד הרבה. העיקר שאיתי שכטר חתם, עד הרגע האחרון לא האמנתי. זו העיסקה של הקיץ חד וחלק, הוא שווה כל שקל והעונה שלו בדאבל הייתה אחת העונות הכי גדולות שאני זוכר משחקן שלבש את המדים של הפועל, גם אם הפיניש היה פחות טוב. לדעתי הוא היה משמעותי אפילו יותר מורמוט. יש לו את האופי והווינריות והוא תורם הרבה יותר מהגולים שהוא מבקיע. כוח הפריצה והיציאה מהמקום, הטירוף שהוא מכניס בקהל. אבל, למרות ששחקן כזה חד וחלק יכול להביא אליפות - הפועל עוד לא הרכיבה אפילו חוליית הגנה ויש עוד הרבה עבודה. הפועל צריכה עוד שלושה שחקנים לפחות.

טוב נסכם בזה שכל-כך מתאים לו ללבוש אדום. השחקן שאני הכי אוהב בכדורגל הישראלי מאז שמעון גרשון. איתי שכטר עולה, איתי שכטר עולה, איתי שכטר! יאללה הפועל, תחל שנה וברכותיה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/13
  10. sagi4814 Member

החתמה הכי טובה שהפועל הייתה יכולה לעשות בקיץ ללא ספק, למרות שאני אוהד מכבי אני חייב לציין ששכטר הוא אחד מהשחקנים שאני יותר אוהב ומעריך והייתי מאוד רוצה לראות אותו בצהוב עוד שהיה בנצרת עילית, ואם לא אז גם עכשיו, אין מה לעשות הוא בחר בהפועל אני באמת מאחל לו בהצלחה שם חוץ מנגדנוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אבל רק דבר אחד לכל אוהדי הכדורגל בכלל והפועל ת"א בפרט, מי שחושב שעל ההתחלה הוא יקבל את שכטר של עונת הדאבל מתבלבל קצת, זה יקח קצת יותר מכמה שבועות אולי יותר מחודשיים עד שהוא יחזור לכושר והיכולת המדהימה שלו.
    ושוב אני יגיד שלא יחשבו שאני בא לעקוץ פה אוהדי הפועל, אני מאוד מעריך את שכטר והייתי רוצה לראות אותו בצהוב.

דבר אחד שנראה לי קצת בעייתי איך שאני רואה את זה, אני חושב שהוא ועומר דמארי שחקנים שמשחקים פחות או יותר על אותה עמדה, שכטר לא חלוץ 9, ולכן מעניין לראות איך רב"ש יתמרן ביניהם.

11. Ice Cream חסה

דווקא דמארי הוא חלוץ 9, ושכטר יכול לשחק קצת יותר מאחור.

12. Landon Donovan Member

אני חושב שבאופן כללי הפועל ראוייה לשבחים על ההתנהלות שלה הקיץ עד כה, שהיא שונה ב-180 מעלות מהעונה שעברה. היה אומנם די ברור שרב"ש לא מתפשר על פחות ולא היה מגיע במצב אחר, אבל עדיין כל הכבוד להנהלה של הפועל שהתאפסה על עצמה. יש עוד פערים בינה לבין מכבי וחיפה, ואני לא בטוח שמבחינה תקציבית היא יכולה לסגור אותם - ספציפית בעמדת המגן שמאלי ועוד שחקן לקישור, ולטעמי (ועושה רושם שגם לטעמו של רב"ש) הפועל צריכה שוער מנוסה ומוכח במקום קליימן. חוץ מזה אני חושב שהיא זקוקה גם לחיזוק להתקפה - אני מעריץ מאוד קטן של הצמד מפתח-תקווה ואם נצא מנקודת הנחה שייקח לשכטר זמן עד שיחזור לכושר שיא, היא צריכה מישהו שייתן תפוקה ראוייה, דוד מנגה יכול לעשות את זה, אולי ברק בדש, או אפילו מישהו כמו אוהד קדוסי שישמש כמחליף. בנוסף, הספסל של הפועל העונה היה מאוד חלש והיא צריכה לחזק גם אותו. אבל יש עוד הרבה קיץ לפנינו וההתנהלות של הפועל עד עכשיו בהחלט נותנת סיבה לחשוב שהם יידאגו לרוב הבעיות האלו.

13. sagi4814 Member

דמארי? 9? ממש לא, טוטו, פריצה, הם חלוצי 9 גדולים מסיבים שיכולים לשחק כמו פיבוטים, דמארי חלוץ רחבה קלאסי, אבל הוא לא 9 לא הוא ולא שכטר, לכן אני חושב שיהיה מעניין לראות את רב"ש מתמרן ביניהם.

עריכת מנהל: יש אפשרות עריכה, אין צורך בדאבל פוסט

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/6/13
  14. Ice Cream חסה

15. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לא יודע עד כמה הנתון הזה הוא נכון, יכול להיות שמחר הפייסבוק של הפועל יפרסם נתונים רשמיים יותר, אבל בכל מקרה זה לא משהו חדש. בכל עונה המנויים נמכרים לשערים ה"נחשקים" יותר כמו לחמניות. לשער 5 בעונה שעברה המנויים נגמרו אחרי 3 ימים (2,500 מקומות), לשער 7 אחרי שבוע. זה בערך 5,000-5,500 מנויים תוך שבוע.