הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏6/7/12.

1. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפתחים כאן דיון, נשאלות שאלות ועולות השערות.
    לא באים לריב כאן.
    עידו חג'ג' מממן את הבאתו של שכטר והעניין תלוי בקבלת חצי מליון ש"ח שיושג דרך אוהדי הקבוצה.
    נכון לכרגע הסכום עומד על 350 אלף ש"ח.

האם יש חדש בעניין?
    האם הושג הסכום?
    אני לא בא לקטול אף אחד אלא מתעניין בתור אוהד כדורגל

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/13
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בישביל זה הבאתם את בן שמעון?
    לסיים במקום 3?
    אם לא תזכו באליפות אומנם זה לא יחשב ככישלון, אבל המינימום יהיה להיאבק על התואר.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/13
  3. זכאי Member

האוהדים אספו את הסכום
    הכל מסוכם מול שכטר
    כרגע ממתינים לסגירת הקצוות מול קייזרסלטאורן,
    לפי הבנתי המחלוקת היא על מספר התשלומים
    עידו חג'ג', מעבר לזה שנתן כסף לעסקה, עם חתם על ערבויות לעסקה

4. Raulito Madridista

בן-שמעון שופך מעט אור על הפועל ת"א מודל 13/14, הנה הנק' העיקריות:

- עסקת שכטר כמעט סגורה לדבריו. 'מאמין שהוא יחתום בקרוב'. קרדיט לאוהדים.
    - עמדת השוער הראשון - טרם הוחלט לגבי קליימן. 'מותר לי לגבש דעה על השחקנים'.
    - אלרואי כהן - הדלתות לא סגורות בפניו והפרסומים לא מדויקים. עדיף לו לעזוב.
    - המטרה הבאה היא להחתים מגן ימני.
    - לסיכום: 'נבנה את הקבוצה הכי טוב שיש במצב הזה ונהיה תחרותיים. הפועל תרוץ לכל התארים".

אימון פתיחת העונה: ביום ראשון הקרוב, 16.6.

5. סמואל אטו Member

שמעתי את הקטע איתו ברדיו ואני רק יכול להגיד: כיף לכם.
    אני לא חושב שיצא לי עדיין לשמוע מאמן עם יכולת התבטאות כל-כך גבוהה, אתה ממש יכול לדמיין איך הראש שלו עובד כמו מחשב-על לפני שהוא פולט את התשובה הכי עדינה ומתאימה לנושא.

ואחרי כמה שעות הייתי צריך לשמוע/לראות את גיא לוזון...

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה רציני?!
    הוא משתף הרבה יותר מדי, הפילו אותו לפחות פעם אחת בראיון.

הוא סוג של גרסת כדורגל ליאיר לפיד - מדבר הרבה ולא אומר דבר.

7. סמואל אטו Member

רן בן-שמעון הוא לא זר, לכן אין לו את הפריבילגיה של אוסקר ויורדי של לא לשתף פעולה עם התקשורת ולהצליח. מאמן ישראלי שלא משתף פעולה עם התקשורת בעצם גומר לעצמו את הקריירה קח את אלי כהן(של בית?ר) כדוגמא, אז לומר שהוא משתף יותר מדי? זאת המציאות בארץ הזאת.

8. Ice Cream חסה

איך הפועל בדיוק משחררת שחקנים כמו תומר בן יוסף וניר נחום שיש להם חוזה? חוץ מלומר להם שהם יכולים לחפש קבוצה אחרת, אולי גם לנסות להגיע להסדר על התרת החוזה, את אלרואי כהן לפי האתר הרשמי של הפועל בכלל מתכננים למכור... אבל זה לא שהיום בן שמעון הודיע שהם משוחררים וכל קשר בינם לבין הפועל מנותק.

ה-15 מיליון (עם כל הבונוסים על כל התארים...) ששכטר מקבל זה ל-5 שנים, כלומר 3 מיליון לשנה. למרות הגירעון של הפועל (רמון כתב 7 מיליון), כן יש לה גב כלכלי חזק של אנשי עסקים, של עמותה יציבה, וגם רמון עצמו הוא לא עני. אם עידו חג'ג' נותן בעצמו את הערבות - אז בכלל לא אמורה להיות בעיה כזו.

לאוהדי הפועל - איך מורכב הדירקטוריון שלכם, ועכשיו אחרי שבחרתם ועד -כמה נציגים מתוכו אתם שולחים?

9. זכאי Member

דיריקטוריון הקבוצה:
    משה תאומים, מבעלי משרד הפרסום "גיתם" ולשעבר אחד מבעלי המועדון, הוא נציגו של מחזיר זכויות הניהול חיים רמון
    התכשיטן בכור צאבן ("תכשיטי צבאן") אשר מחזיק ב7% ממניות הקבוצה
    איש העסקים סיימון כץ, בעלי חברת "טעם 88", המייבאת למשל את חמאת הבוטנים של הבמבה, מחזיק ב4% ממניות הקבוצה
    בועז תושב הוא נציגו של דודו, מאיר תושב, אשר יושב בארצות הברית והוא בעליה של חברה המתעסקת בגידול מוצרי הודו, ומחזיק ב10 אחוז ממניות הקבוצה
    האחים יצחק ואיתן ניסנוב, יהלומנים ובניו של מנהל הקבוצה בעבר, מחזיקים ב4 אחוז ממניות הקבוצה
    ואחרון וסופר חביב מבין אנשי העסקים, הוא עידו חג'ג', מבעליה של קבוצת חג'ג' - חברת נדל"ן העוסקת בקבוצות רכישה, ומחזיק ב5% ממניות הקבוצה
    בנוסף, 2 מבין 7 (או 3, האמת שאני לא בקיא כ"כ) חברי הועד המנהל של עמותת האוהדים יושבים אף הם בדיריקטוריון הקבוצה

10. riquelme1 Member

איתי שכטר יחתום היום בהפועל.

שזהבי חתם במכבי, רשמתי ששחקנים כמו איתי שכטר או ביברס נאתכו לא יעשו את זה בחיים, שכטר בקלות יכל לללכת למכבי ולקבל עוד קצת ג'ובות, אבל הוא בניגוד לזהבי לא חושב רק על עצמו, אלא על המועדון שהוא כל כך הצליח והפך אותו למה שהוא.

11. alexshw Member

לא חושב שמכבי ת"א הגישה הצעה רצינית עליו או הצעה יותר גבוהה, בניגוד לזהבי.

12. Daresen Ark Member

שכטר דווקא אמר בעבר בראיון שכאחד שהגיע מהצפון מכבי חיפה בשבילו היא הטופ בארץ. כנראה שהירוקים לא הסכימו להשוות סכומי השכר שהפועל ת"א הציעה לו.

13. Ice Cream חסה

ולהפועל הוא הגיע תמורת חוזה אפס...

דווקא העסקה שאופירה פמפמה בתור "15 מיליון שקל" נראית הרבה יותר הגיונית, שכטר אמור להרוויח ב-3 השנים הראשונות 350 אלף דולר נטו, וגם אם המס הוא 50% בלי מדרגות (מה שלא נראה לי, אבל נוותר על החישוב הזה...) זה 2.6 מיליון שקל בעונה, וזה רק אם הפועל תקח אליפות, גביע, גביע טוטו, מעל X נקודות ושכטר יכבוש מעל Y שערים. יחד עם רכב, דירה, דלקן, פלאפון וזונות בחו"ל - זה יגיע גם ל-2.8 מיליון. לא שכר מופרך בשביל שחקן מוביל. חוץ מזה אחרי 3 עונות הוא אמור לקבל שכר מופחת דווקא, ויש להפועל אופציה להשתחרר מהעסקה הזו תמורת פיצוי מוסכם.

זכאי, אז רוב הבעלים עצמם הם אלה שיושבים בדירקטוריון, חוץ מהאחיין של תושב, וחיים רמון שמינה את תאומים?
    קצת מוזר שלרמון שהוא בעל השליטה יש רק נציג אחד בדירקטוריון, לאחים ניסנוב שמחזיקים בחלק הכי קטן יש 2, ולכם יש 3 (בדקתי, שלושה). מה הסמכויות של הדירקטוריון, ושל כל אחד מחבריהם (כם על הכבוד לוטו שיש לכם על צבע החולצה, פשששש...).
    אחוזי השליטה נקבעו לפי אינדקס של 120 אלף שקל לאחוז נכון?

14. OriRR Member

שכטר חתם.
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1012621_10151418383256076_1090202829_n.Xxx

לא יכול לתאר כמה אני שמח. ועם זאת, המלאכה לא נגמרה. צריך עדיין מגנים חדשים, קשר אחורי, חיזוקים לספסל.

15. זכאי Member

כן, הקבוצה שווה 12 מיליון ולכן כל אחוז הוא 120 אלף
    לאחים ניסנוב יש קול אחד בהצבעות...
    אני באמת לא בקיא בפרטים... כל פעם מישהו אחר מחברי הדיריקטוריון לוקח על עצמו פרוייקט
    בכור צאבן הביא ונתן את הכסף לעסקת אלמוג גהן
    עידו חג'ג' עשה את עסקת שכטר וגם בן שמעון לפי מה ששמעתי
    סיימון כץ מתעסק עם כל נושא אירופה - אירוח, יחסים בין לאומיים וכו'.
    והם כולם ביחד מהווים גב כלכלי לקבוצה, כולל העמותה, שגם מגייסת כספים לקבוצה. ויש לה וטו הרבה יותר חשוב מאשר צבע החולצה - וטו על הכנסת רוכש בעל שליטה למועדון (כלומר 51 אחוז) למועדון. מבטיח לך שלא היו מאשרים את גאידמק או טביב :).

בסך הכל, מדובר במצב זמני. כולם רוצים שיגיע בעלים אחד ויחיד, אבל זה בינתיים לא קורה, וזה היה הפתרון הכי טוב כדי לצאת מהידיים של טביב.

ושכטר, כמו גם ורמוט, כן קיבל הצעה גדולה יותר ממכבי והוצץ בטלפונים מקרוייף. כל הכבוד לו ולגילי. מזכירים לנו למה אפשר לאהוב כדורגל ולמה לא הכל זה כסף כסף כסף