הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by HapoelFan, Jul 6, 2012.

1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא בדקתי לעומק, צודק, טעיתי בעניין השכר. למרות שעדיין מדובר על סכומים אדירים ביחס למועדון שטוען שאין לו כסף.

לטביב חייבים עוד כסף במסגרת עסקת הרכישה, מדובר בדבר ידוע לכל - נותר עוד תשלום בעסקה. ואני יודע שמדובר בקופות נפרדות, אך הן קשורות האחת בשנייה כי הן באות מאותם הגורמים. גם ההקלות בבקרה הן דבר שאתה מוזמן לבדוק - במסגרת מה שמכונה חוק גולדהאר חובה לשלם ערבויות על חוזה שלם מרגע העברתו, בשונה לתשלום שנתי בעבר. להפועל דחו תשלום ערבויות בשנה שעברה ע"ח הכנסות השנה. אם היו לי עצבי ברזל גם הייתי מחפש את הידיעה על כך.
    ודיי עם אימרות המפונקים עם הדוד העשיר. תקציבה של מכבי ככל הנראה ייקטן השנה וייתקרב לזה של חיפה בסביבות ה-80 מיליון (ללא הכנסות אפשריות מאירופה), זאת בשל סיומים של חוזים כבדים. הפועל, עם רכש של שכטר (שאגב, גם יעלה בערך 800 אלף יורו), כנראה תגדיל את תקציבה, שעמד השנה על כ-40 מיליון. מכבי מוציאה על רכש פחות מהפועל בשנתיים האחרונות ומכניסה יותר, אצלנו פשוט מוציאים לשמחתי הרבה יותר על מה שחשוב - נוער, צוות מקצועי ושיווק. זה לא שמכבי קונה כוכבים, שחקן העונה (שלי לפחות), ראדי, עלה 20 אלף יורו, זו רכישה חכמה. הסגל שלכם נוצץ הרבה יותר, אז מספיק עם השטויות האלה.

2. Igi Member

יכול להיות ששכטר חוזר להפועל ביותר כסף ממה שהם בכלל מכרו אותו?

3. זכאי Member

לא
    הוא נמכר ב2.75 מיליון יורו וחוזר, ע"פ הפרסומים, באיזור החצי מיליון יורו (זה מה שקייזר תקבל)

OMRIOR,
    התקציב של הפועל ייקטן מכיוון שהפועל משתחררת מהרבה חוזי עתק, כמו אדל, כנראה אלרואי כהן ועוד סתם כל מיני בינוניים שתפסו תקציב
    בקשר לכסף שחייבים או לא חייבים לטביב -
    ע"פ הסכם המכירה צריך להיות תשלום נוסף אבל הוא אמור להתקזז מול החובות שטביב השאיר, ועל זה בדיוק הדיונים כרגע. לכן זה ממש לא בטוח שהפועל חייבת כסף לטביב, אולי בכלל ההיפך הוא הנכון

4. Raulito Madridista

אלי טביב לקח מהקופה של הפועל הרבה כסף בתקופת ליגת האלופות, תעשו חשבון פשוט בעצמכם. לא שהדיונים הם על זה, אבל הזוי כל העניין.

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/8/376388.Xxx

לא רק אלרואי כהן קיבל בשעה טובה שחרור מהפועל ת"א. ואלה שמות: איאד חוטבה, ניר נחום, אריק דג'מבה-דג'מבה, תומר בן-יוסף ומחמוד עבאס. בן-שמעון התחיל בניקוי אורוות, ויש הרבה מה לעשות. התכנון הוא לצרף לפחות עוד חמישה שחקנים חדשים. בחלק מהאתרים נכתב שזאב חיימוביץ יקבל צ'אנס להוכיח את עצמו(בכל-זאת, מצוקת בלמים). הוזכרו כמועמדים להצטרף: דור מלול, רחמים צ'קול ואוראל דגני.

זה מדהים כמה זבל היה בקבוצה בעונה הבאה. אני מחכה שהעניין עם שכטר יהיה רשמי ואז השאלה המרכזית היא האם בן-חיים או דמארי יעזבו וסביר להניח שכן. ברור שיש עוד הרבה עבודה. אני הייתי מחזיר את עומרי קנדה, הוא טוב ביחס לרמה של הליגה ואי-אפשר שבכל עמדה יהיו זרים. סוף-סוף אלרואי כהן עוזב, בקשר אליו המטרה היא לצמצם נזקים. עלה כל-כך הרבה כסף ונתן כל-כך מעט. אחד הפלופים הכי גדולים שאני זוכר יחד עם ליאור אסולין ואדוארדו מארקש.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אל תצפו למעל מקום 3.
    בלי לדעת איך יהיה הסגל. האמינו לי, אין טובים מאוהדי מכבי מלהעיד שסגל חדש לחלוטין לא מביא הצלחות.

ולגבי המועמדים זה בכלל מוזר: צ'קול כבר הוכיח במכבי שלמועדון גדול הוא לא מתאים, דגני פרווה ודור מלול זה שרן ייני לעניים, ואני אומר את זה בתור אחד שאוהב את השחקן מתקופתו בצהוב.

6. Telkiyski Member

חוטבא מגן ימני טוב מאוד, גם התקפית
    הקהל של הפועל שרף אותו כי הכי קל לאוהדי כדורגל שלא באמת מבינים למה הקבוצה שלהם פח, לתלות את האשמה בזה ש"מהגן לא יודע להרים" וכאלה.
    כל שאר השחרורים על הנייר אמורים להיות טובים לנו.

7. Love Is Red Member

לעשות מהפכה בסגל זה לא דבר טוב ועוד לשחרר כל כך הרבה שחקנים שיכולים לשמש כשחקנים לסגל הרחב...

8. Raulito Madridista

זה נכון שאי-אפשר לשחרר את כולם ולבנות סגל גלאקטיקוס של 20 שחקנים. לא כל יום יש סגל כמו בעונת הדאבל וכן-הלאה. הגיוני ששחקני הספסל יהיו בינוניים עם חיזוקים מהנוער, ושם מקומו של חוטבא, אבל אני מניח שרב"ש מבין מה הוא עושה. אבל האגדה הזו שחוטבה טוב התקפית היא לא נכונה. קנדה היה טוב אבל היה לו פאק במסירה האחרונה. חוטבא מהיר קצת יותר מהיתר וזהו. יש לו המון ליקויים במשחק וגם הגנתית. אף-אחד בקהל לא 'שרף אותו'.

אף אחד מהמגנים שצויינו כמועמדים להגיע הם לא להיט אבל אין מה לעשות, יש אלתורים. אני מעדיף שבן-שמעון ייאלתר מאשר ניצן שירזי ושות'. תיבנה קבוצה שההתקפה תהיה החלק החזק שלה אבל ההגנה לא תהיה בדיחה כמו אשתקד אלא הגנה סבירה. לא של שחקנים מבוגרים מדי או כושלים אחרים.

ברור שסגל חדש לא מבטיח הצלחות. אבל יש אנשים שלא מבינים כנראה מהי החשיבות של איתי שכטר להפועל ת"א. שכטר הוא לא עוד שחקן בארץ, זה הרבה מעבר לגולים על כר הדשא.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי שכטר, יש להפועל כסף לרכוש עוד 5 שחקנים חדשים?

10. yedidel Member

לי יש הרגשה ששוב הפועל ת"א מתנהלת מכסף שאין לה.

11. זכאי Member

מה זה ?כסף שאין לה??
    להפועל תל אביב יש כמה וכמה בעלים, חלקם עשירים מאוד כמו למשל עידו חג?ג? או בכור צבאן.
    הפועל גם משחקת מדי עונה באירופה (מקווה מאוד שגם השנה נעפיל לבתים)
    מה הדאגה הגדולה הזאת שלכם? מתי שמעתם ששחקן בהפועל לא קיבל משכורת? (הכוונה לעידן שאחרי טביב)? שלא שילמו לספק כלשהו? הפועל עומדת בכל ההתחייבויות הכספיות שלה שהיא לקחה על עצמה מאז שטביב הלך.
    אז לא, הפועל לא מנהלת שום כסף שאין לה

12. Telkiyski Member

שכטר עדיין לא חתם בהפועל
    ולדעתי העניין הזה ממש לא סגור

13. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם שימציאו ערבויות עבור החוזה של שכטר ואז שיסגרו עם שחקנים אחרים.

14. ייא Member

אין לי שום בעיה לסיים שוב מקום 3, לעלות לבתים של אופא ולקחת גביע עונהבאה...

15. זכאי Member

יש ערבויות
    עידו חג'ג' נתן
    לך לרחוב הארבעה בתל אביב, תסתכל איזה בניינים מרימים שם, ותבין מי זה עידו חג'ג'
    מה הדאגה הגדולה הזאת שלך אפשר להבין?
    יש לכם כיס שלא נגמר, מה כ"כ מציק לכם הכיס של הפועל?