הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by HapoelFan, Jul 6, 2012.

1. OriRR Member

לא ידעתי שאתה אוהד מכבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

בכל אופן כרגע מדברים שהוא יהיה ממש מנג'ר כמו באירופה. הוא קובע הכל בכל המחלקות של הקבוצה(בוגרים עד ילדים). מדברים על צוות מקוצעי חדש(ציבלין חוזר תודה לאל) ושלום תקווה במקום זלצר. גרזיצ'יץ' וגבאי כנראה בדרך, עוד שני זרים קפריסאים גם כן. מדברים על תקציב של 35 מיליון ש"ח ואם נעפיל לאירופה אפילו 50 מיליון.
    אם יתנו לו את השקט ואת הזמן אני חושב שהוא יצליח.

2. Landon Donovan Member

השאלה היא כמה זמן זה יחזיק. ההנהלה של הפועל היא כנראה המשטר הכי לא יציב במזרח התיכון. לובין, שעד כמה שהבנתי הוא חבר טוב של רב"ש, נותן לו כרגע יד חופשית, אבל לובין הוא לא בדיוק דוגמא ומופת לניהול ואני לא רואה אותו ממשיך אצלכם לטווח הרחוק. לך תדע מי יחליף אותו.

בכל מקרה התקציב של הפועל יהיה בסה"כ השלישי בטיבו בליגה והציפיות צריכות להיות בהתאם - מקום שלישי.

לגבי גבאי - עושה רושם שהוא סגור בחיפה. מצד שני אוראל דגני פנוי עכשיו וטוב יעשו בהפועל אם יחתימו אותו.

Last edited by a moderator: May 20, 2013
  3. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אמנם אוראל דגני בעיניי הוא לא כזה שחקן-על כמו שעשו ממנו בשנה-שנתיים האחרונות, אבל הוא ללא ספק עדיף על מה שיש לנו היום (כלום ושום דבר) באגף ימין. עם זאת אני חושב שגבאי יגיע להפועל.

4. Landon Donovan Member

עם כל הכבוד לרב"ש - ויש לי המון כבוד אליו - אף שחקן שפוי לא יבחר בהפועל על פני חיפה. שלא לדבר על זה שגבאי כבר לא צעיר וחיפה יכולה להציע לו חוזה יותר טוב.

טוב תעשה הפועל אם במקום להתחרות עם מכבי ועם חיפה על שחקנים - כי היא תפסיד בתחרות - היא תלך על שחקנים שאין להם מקום בהרכב של מכבי או חיפה, כמו דגני, גרזיצ'יץ', זגורי, בן הרוש וכו'. אפשר להעמיד קבוצה ראויה גם בלי גבאי.

5. Raulito Madridista

המאמן הטוב ביותר שהיה אפשר להביא, וטוב שהעניינים נזגרו בשלב מוקדם, כי יש לנו עוד הרבה עבודה(למרות שגם אם ההכנות אשתקד התחילו באיחור זה לא מצדיק את הרכבת הרים של השחקנים הזרים, הישראלים הכושלים, נשים ותף והבנתם את הרמז). טוב לראות שהשם 'הפועל ת"א' עדיין אטרקטיבי למרות שנראה שבעונה האחרונה הלכנו 20 שנה אחורה. זה הצעד הראשון של הפועל בדרך לחזור להיות קבוצת כדורגל. קבוצת כדורגל טובה? זה עוד יגיע. הבעייה שאני מפחד שרב"ש ישאיר את בן טיפוחיו אלרואי כהן בהפועל, ומדובר בשחקן כושל. בקיצור - יאללה לעבודה.

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אתה לא יכול לדעת. פורסם כי גבאי מחכה להפועל. אם רן רוצה אותו, גבאי כנראה יהיה בהפועל. גבאי כבר היה בדרך להפועל וכל פעם העסקאות התפוצצו. האחרונה שבהן הייתה בינואר כאשר חוטבא ואלרואי היו אמורים לעבור לק"ש תמורתו, אבל אלרואי סירב והעסקה נפלה. כלומר גבאי כן רוצה להגיע להפועל. לכן אני מציע לך לא למהר להסיק מסקנות. חוץ מזה שהפועל תל אביב כיום היא המקפצה הגדולה ביותר לאירופה וזה מוכח. אמנם גבאי כבר לא צעיר אבל אם הוא עדיין חולם על אירופה, הפועל זה המקום הטוב ביותר לעשות זאת.

7. OriRR Member

אני מסכים איתך שאלרואי היה השנה חושך אבל עדיין, תחת רב"ש הוא נתן את היכולת הכי טובה שלו בקריירה והביא חצי סיבוב מדהים. בוא לא נשכח גם ששנה שעברה הוא היה מצוין בדרבי+חיפה.
    אני מאמין שיש לו מה להראות, הוא שחקן עם פוטנציאל שצריך מאמן שיכוון אותו. רב"ש עולה על ההגדרה.

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אמרת הכל. הוא היה מצוין בשני משחקים ו... זהו.

9. OriRR Member

נו?
    התכוונתי שהוא הראה שיש לו כדורגל ונתן שני משחקים מדהימים. למרות העונה הרעה אני מאמין שהוא יכול להצליח, הוא צריך מישהו שיעזור לו ויכוון אותו.

10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

גם חנן ממן נתן העונה איזה משחק שניים מדהימים (לראייה, ה0:3 על חיפה בבלומפילד). זה לא אומר עליו כלום. אי אפשר לקחת את אלרואי ולבנות עליו, אפילו אחרי האיחוד בינו לרב"ש. אלרואי לא שיחק כמעט כל העונה הנוכחית, בעונה שעברה הוא הראה כלום ושום דבר (חוץ מאותם שני משחקים). אני לא תופס ממנו, והייתי מעדיף אותו ואת המשכורת הגדולה שלו מחוץ למועדון. ואם אפשר להרוויח עליו כמה שקלים - מה טוב.

11. OriRR Member

ובשני משחקים האלו היה אפשר לראות שיש לו כדורגל ויש לאן להתפתח. אלרואי שחקן צעיר וכמו ממן יש לו לאן להתפתח. רב"ש ידוע כמאמן שמצליח להוציא מהשחקנים שלו יכולת טובה, בוא נקווה שהוא יעשה את זה לשניהם.

12. OriRR Member

אני שומע עכשיו את הראיון של רב"ש ב103, רק מאיך שהוא מדבר אני מבין כמה הבנאדם מקצוען ומבין כדורגל, איך אני שמח שסופסוף יש לנו מאמן ברמה בקבוצה.

13. Landon Donovan Member

1. יש כבר הסכם סגור בין חיפה לק"ש. אני לא מאמין שגבאי יעשה להם בעיות בשביל לקבל פחות כסף בקבוצה פחות טובה, אפילו אם רב"ש מאמן אותה.
    2. הסיכויים של גבאי להגיע לאירופה, בגילו הלא צעיר ועם יכולותיו ההגנתיות הלא מדהימות, קלושים.
    3. איך בדיוק הפועל היא הסיכוי הכי טוב שלו לצאת לאירופה? איפה זה מוכח בדיוק?

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

תסתכל על כל השחקנים הישראליים שיצאו לאירופה בשנים האחרונות, תבדוק כמה מהם יצאו אחרי שהיו בהפועל (כלומר, מהפועל לאירופה).

ככה בשלוף - שכטר, ורמוט, ברדה, טועמה, נאתכו, שהר

ולגבי גבאי. שוב, אתה לא יכול לדעת. החזרה של רן יכולה מאוד לקרוץ לו. רן הפך אותו למגן שהוא היום, הוא חייב לו המון. זה יכול לשחק תפקיד משמעותי. והסכמים זה חרטא. עד שאין חתימה אפשר לדבר כמה שרוצים ולסכם כמה שרוצים. זה כמו שמפרסמים בתקשורת "X סיכם עקרונית ב...". זה לא באמת מבטיח משהו. כמו ואן דן בורה להפועל, זוכר?

15. Raulito Madridista

ניסיון ההשוואה בין חנן ממן לאלרואי כהן הוא טוב על הנייר, אבל זה ממש לא מדויק. אלרואי כהן כבר שנתיים וחצי בהפועל, בעוד ממן משחק רק עונה אחת במועדון גדול שעבר עונה קשה. גם טל בן-חיים לצורך העניין, אולי המצטיין שלנו העונה, היה צריך ויכול לתת יותר - אבל הפועל של השנה פשוט לא הייתה קבוצת כדורגל ולכן כולם נקיים. אלרואי כהן היה מעולה בק"ש, אבל ק"ש זו לא הפועל ת"א. הקהל יותר דורש, הסיקור התקשורתי, ובכלל - קשה לשכוח את סיפור ההופעה של אייל גולן - אלרואי לא היה בסגל ונטש את בלומפילד באמצע. בקיצור, אלרואי קיבל את הצ'אנסים שלו, בעיקר בעונה של קשטן שהייתה קבוצה סבירה והוא היה צריך לתת את הברק.

שחקנים שכן יבחרו בהפועל על פני חיפה - כאלה שיקבלו הצעה כספית גבוה יותר או שיש להם סיכוי טוב יותר לפתוח בהרכב, כנראה.

בכל-מקרה, הפנטזייה שלי לקיץ הזה: איתי שכטר. שחקן שהופך קבוצה טובה למצוינת. הוא גם מנהיג באופי שלו. רק שלא ישבור לנו את הלב ויילך למכבי.