הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by HapoelFan, Jul 6, 2012.

1. ייא Member

העונה אנחנו בדיוק כמו הנבחרת בעשור האחרון. הקבוצה משלה אותנו שיש לה סיכוי לאליפות אבל כולנו יודעים שלא נשיג כלום ומקום 2-3 יהיה נחמד

2. Civil Anti Madridista

עד עכשיו רכש טוב של הפועל ת"א, רשימת המועמדים אומנם ארוכה אבל אבוקסיס משתדל ללכת על בטוח ולא מהמר

one מפרסם הערב שויאדוליד מספרד פנתה רשמית להפועל ת"א בעניין טוטו תמוז
    החלוץ מסיים את החוזה בקיץ, וזו ההזדמנות האחרונה של הפועל ת"א להרוויח עליו אחרי שכבר מנעו ממנו לצאת לאירופה

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בהפועל לא באמת בונים על ניר נחום כשחקן הרכב נכון? אם כן המצב שם יותר קשה משחשבתי.

4. Raulito Madridista

מנצ'סטר יונייטד עוקבת אחרי דג'מבה-דג'מבה ומעוניינת להחזירו לשורותיה! - סתם, נראה לכם? :aaarofl: סה"כ מצלמים כתבה עליו כחלק פרוייקט 'איפה הם היום' על שחקנים ששיחקו בקבוצה בעבר.

ועכשיו קצת כדורגל: גילי ורמוט מתקשה לחזור מהפציעה והוא יחמיץ את בית"ר ירושלים ומכבי חיפה וגם את הפועל באר-שבע בגביע. פשוט מתסכל מה שקורה איתו, מפספס את המשחקים הכי חשובים ולא מצליח להיכנס לכושר. העונה הראשונה שלו בהפועל כמעט מבוזבזת. הוא פתח בהרכב רק ב-6 משחקים, כבש את הגולאסו מול אשדוד ובישל שער אחד.

אחרי המשחק מול אשדוד שחזרנו עם 2:1 גדול מהי"א לפני שאשדוד נכנסה למומנטום פח - הייתי בטוח שאנחנו מסוגלים לקחת אליפות גם בלי חיזוק רציני בינואר. עכשיו, אחרי התוצאות המעולות של מכבי שמחוררת רשתות בבלומפילד והיכולת החלשה תחת אבוקסיס - לאט-לאט צריך לשנות את תפיסת המחשבה ולהנמיך ציפיות כי כישרון זה לא הכל. מעצבן אגב גם שזו עונה שנייה ברציפות שתמוז חוטף את הג'ננה לקראת ינואר. בעונה שעברה הוא כבש הרבה שערים ואז נתקע אחרי סיפור מונאקו. אני חושב שדמארי חלוץ גדול אבל לא יכול להוביל לאליפות ואם נהיה תלויים במצב-רוח של טל בן-חיים אז לי לא יהיה מצב-רוח.

5. riquelme1 Member

לשמוע את הראיון של זהבי אחרי הנחיתה בארץ, מעורר בי פשוט חלחלה, הבן אדם בעזות מצח אומר שלא היה לו קשה לעבור למכבי, שהוא צהוב ב-100 אחוז ולא היה הצעה מהפועל.

תמיד ידעתי שזהבי הוא מהשחקנים האלה שלא נאמנים, אני יכול לחתום ב100 אחוז ששחקן כמו שכטר או ביברס נאתכו לעולם לא יעברו לצהוב, זהבי הוא עוד שכיר חרב, שגם שהיה בהפועל תמיד עשה לה את המוות ובעיקר חשב על עצמו.

אגויאסט מסריח.

6. alexshw Member

מאיפה אתה יודע? גרשון ואבוקסיס מהר מאוד הלכו אחרי הכסף הגדול בקבוצה אחרת בארץ.
    כנ"ל אניימה עד כמה שהוא היה מחובר לקהל שלכם.

Last edited: Jan 22, 2013
  7. Telkiyski Member

ביברס אולי, אבל שכטר אין לי ספק שיקבל הצעה ממכבי, ולא אתפלא אם הוא גם יעבור אליהם.

8. Don Joan Roman Member

תחשוב שוב, ואם דעתך לא השתנתה אז תחשוב שושב ושוב עד שהיא תשתנה, אולי נאתכו יישאר נאמן איך שהוא(תלוי בפער הכסף), אבל שכטר? אל תפתח ציפיות שלא תתאכזב בסוף, איפה שישלמו לו יותר הוא יילך.

9. Ice Cream חסה

ועדיין זה נהייה יותר מדי טריוויאלי ששחקנים שמזוהים עם קבוצה יעברו ליריבה המרה שלה או יעברו בין קבוצות יריבות באופן ישיר (כמו אביחי ידין).

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מילא זה שהוא עבר, אבל כבר בראיון הראשון להגיד "אין לי בעיה לעבור ליריבה אני 100% מכבי" זה מראה על האופי של הבן אדם.

11. Fanatic Member

מסכים עם רוב אוהדי הפועל כאן. אפילו בתור אוהד מכבי זה צורם לי לשמוע את המשפט הטיפשי הזה יוצא מהפה שלו.
    צהוב אתה לא, וכנראה גם לעולם לא תהיה.

ובכל זאת, לא מדובר במשהו חסר תקדים. גם שחקנים כמו שבחון, ברוך דגו ועוד נוספים חצו את הכביש ופתחו את הפה.

יש לו מה ללמוד מאניימה, על איך לחצות את הכביש בצורה הנכונה ביותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. alexshw Member

כן אבל הם לא גדלו במכבי או הפועל ת"א.

13. פול סקולס Member

איך אניימה חצה את הכביש בין הפועל למכבי "בצורה נכונה"?

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

19:30, אצטדיון בלומפילד. שקט למדי ביציע אז אני נכנס לאינטרנט בטלפון כדי לראות מה חדש. משום מה, תמיד בערב משחק של הפועל צצות להן כל כך הרבה ידיעות חדשות שלא יכלו לחכות להתפרסם במועד אחר. נו טוב. הכותרת הראשית בONE מבשרת על הצטרפותו של ערן זהבי למכבי. יש אוהדים שלוקחים את זה קשה. יש אוהדים שמאוכזבים מזה. יש אוהדים שרותחים מכעס. אבל אני? לא זה ולא זה. אני נותרתי אדיש. אבל האסימון נפל רשמית.

אין כזה דבר שחקנים שבאמת נאמנים למועדון. כנראה שהייתי קטן מדי בעת מעברו של שמעון גרשון לבית"ר כדי להבין את זה אחת ולתמיד. זהבי נתן את החותמת הרשמית לכך. מילד שגדל בהפועל, בשער 4-5, עם משפחה אדומה, ילד שהביא אליפות במו רגליו בדקה האחרונה של העונה אחרי עשור שהמועדון אותו הוא אוהד לא זכה באליפות, ילד שנתן מספרת אדירה בליון ועוד תצוגה מדהימה מול בנפיקה ליסבון על כר הדשא הביתי שלו בתל אביב-יפו כשכל זה נרשם לזכותה של הפועל, אם אחרי כל זה הוא אומר בגאון כי הוא "צהוב ב100 אחוז" ו"לא היה קשה לעשות את המעבר" - אין לי ספק, רשמית, כי בודדים שחקני הכדורגל ברחבי הגלובוס שבאמת יכולים להישאר נאמנים לקבוצתם, לפחות לזו שהם גדלו בה בארצם.

הוא לא באמת צהוב במאה אחוז. הרי במצב הנוכחי בכדורגל המודרני, שחקנים יעשו ויגידו הכל בשביל עוד דולר או שניים למשכורת החודשית שלהם. הרי מחר הוא יקבל הצעה בסך 450 אלף דולר לעונה מקבוצה אחרת והוא ידרוש לעזוב לשם. הכל כסף. זה יפה להיות פצוע במשך שנה, אבל בגלל שלבשת את המדים של פאלרמו למשך כמה משחקים וזה רשום לך ברקורד אז אתה מרשה לעצמך לדרוש קרוב ל400 אלף דולר לעונה. אין שחקן ישראלי ששווה 400 אלף דולר. פשוט אין. בטח לא אחד שהיה פצוע ולך תדע באיזה כושר הוא נמצא.

ערן היקר. בניגוד לאחרים, אני לא כועס. אני גם לא מאוכזב. אני אפילו לא לוקח את זה קשה. אין לי כל צל של ספק שכשאני אראה אותך לובש את המדים הצהובים ועולה לשחק לקול תשואות הקהל הצהוב בבלומפילד זה ירגיש מוזר, אולי אפילו ארגיש צביטה בלב. אני מצדי לא מאוכזב שאתה לא בהפועל. מבחינתי אתה עוד שחקן שעבר פציעה, לא בכושר ולך תדע מה הייתי מקבל. גם אין לי ספק שבעוד שנים מהיום אתה תסתכל אחורה ולא תהיה לך שום חרטה על הבחירה. רק חבל לי שעצם חתימתך על החוזה יחד עם קרויף מחקה את ההיסטוריה היפה שלך עם הפועל. נתראה בדרבי.

15. Raulito Madridista

תעזבו כבר את ערן זהבי, אתם נותנים לו יותר מידי כבוד ומייחסים לו יותר מידי חשיבות. הקבוצה שלנו נראה על הפנים. בעצם אין קבוצה ואבוקסיס אפילו לא היה אשם בחילופים או בכך שלא שיחק עם תמוז מההתחלה כי הראש שלו בחו"ל. קיבלנו בראש מבית"ר בבלומפילד והעונה הזו באמת עלולה להיגמר סופית בשבוע הבא במידה ונפסיד בקריית-אליעזר לחיפה שבאה בטירוף(ואפילו בו-חיים פצוע) ונודח מהגביע והרי הווסרמיל זו הגרלה קשה מאוד.

אגב, גם אם זהבי לא אותו שחקן והוא לא, המעבר שלו ממוטט סופית את הסיכויים שלנו כי המעבר הזה מייצר כוח הרתעה גדול עבור מכבי. והפועל קבוצה מתה שלא התחזקה בכלל.

רק בקצרה על זהבי: הגול שלו בטדי זה רגע שיילך איתי לכל החיים, רגע השיא שלי כאוהד כדורגל ככה שעם כל האכזבה והעצבים שאולי היו מיותרים מלכתכילה(מה חשבתם?) - קשה לי לדעת איך להגדיר אותו גם כשזה יהיה קשה לראות אותו בדרבי מבקיע נגדינו ורץ לשער 11. אין סמלים בכדורגל הישראלי, הדור ההוא עבר מזמן וגם אני פתחתי את העיניים אחרי העזיבה של שמעון גרשון שהיה השחקן הנערץ עליי ביותר בתור ילד(מדובר בבחור מוצלח, האהבה שלי לתפקיד הבלם, הפנדלים, מלי לוי וכן-הלאה). גרשון לא נתן גול אליפות אבל הוא בוגד יותר גדול כי הוא שיחק 10 שנים בקבוצה הבוגרת והיה הקפטן והפרצוף היפה שלנו, אחרי שהשתחרר מהצבא תמיד הרוויח הכי הרבה והוא עשה את המעבר ישירות.
    אבל, אני יכול וצריך לציין לזכותו של גרשון שהוא תמיד נתן את הכבוד הגדול להפועל ולא שיחק אותה גדל בלה-פמיליה. זהבי אמנם אמר שהתקופה בהפועל תמיד תישאר בליבו אבל כבר עכשיו הוא החבר הכי טוב של אורי משיח.

ונחזור להפועל: כולם נופלים כמו זבובים, אף-אחד לא נלחם, אין קבוצה. אז שמעון הרוש יבוא, יופי! עכשיו יהיה חסר רק עוד בלם, מגן ימני, קשר אחורי, קשר התקפי, חלוץ, ומאמן.

Last edited: Jan 24, 2013