הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by HapoelFan, Jul 6, 2012.

1. שער 7 Member

כשמדברים על בנייה לטווח ארוך, מה שקורה היום בהפועל הוא ההיפך הגמור מכך. אני לא ממש יכול להזדהות עם הקבוצה הזאת, עם כל הכבוד לניצחון הבהחלט מרשים הערב ולעובדה שבאמת נהניתי היום. חנן ממן עושה רושם של שחקן עם פוטנציאל אדיר (בכל זאת, ירש את הגנים מאביו), רק שלא יגמור כמו שחקן אחר ששיחק אצלנו והיה בן של שחקן מפורסם (ואני מתכוון כמובן לעומר פרץ, בנו של ויקי). ממן הוא מהשחקנים הבודדים כיום בהפועל שיכולים לעשות פה את הפריצה הגדולה קדימה, ביחד עם אלרואי כהן ש"אמור" לעשות את זה גם כן. שמחתי שתמוז לא עובר למכבי, הוא בדיוק מסוג השחקנים שיכול לשדרג אותם (לא שהם צריכים שידרוג) ואז הם לא ירגישו שיצחקי חסר. ידין נשאר כנראה בגלל סוגיית הנבחרת (לא שגוטמן בנה עליו כל כך). החדשות הבאמת נפלאות מגיעות מכיוונה של ההגנה. מתומר בן-יוסף אני לא מצפה ליותר מדי, שחקן שאני ממש לא סובל, גם ברמת האישיות וגם ברמה המקצועית (לטעמי החתמה גרועה מאוד), אבל שמח שמגיע הבלם הסרבי פטקוביץ'. בכלל, שחקנים ממזרח אירופה תמיד הצליחו פה ובעיקר בהפועל (טופוזאקוב, הולמאי, אונישנקו, קלשצ'נקו, פישונט, טלקיסקי, רופניק, ראצ'וניצ'ה וכו'), ועושה רושם ששחקן שמגיע מאקדמיית הכדורגל המוכשרת של הכוכב האדום בלגרד לא יכול להיות גרוע. כמובן תלוי מהי רמת הכושר שלו אבל זה עוד מוקדם לשפוט. עם 5 בלמים צעירים וותיקים, ועם 4 מגינים (2 בכל עמדה), עם חוליית קישור שנבנית (ואני בכלל לא מדבר על גילי ורמוט) וכמובן ההתקפה, עושה רושם שהדרבי הקרוב הולך להיות אחד הגדולים והמסקרנים בהיסטוריה (למרות שנפסיד כרגיל).

2. זכאי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

גילי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
    מחזיר את האמונה בסמלים בענף הזה

3. Dan_ Member

יכול ליהיות שתומר בן יוסף בא להחליף את ידין? שיבלה את שאר העונה ביציע אוו בקבוצה אחרת.
    התפקיד המקורי של בן יוסף היה קשר אחורי עד שהוסב לבלם חוץ מזה אין לי שום מחשבה אחרת למה הפועל צריכה 5 בלמים בסגל.

4. alexshw Member

מה קורה למאמני הפועל? שירזי אושפז בבית חולים עם "בעיה רפואית חמורה".

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברכות החלמה לניצן שירזי.

6. South Boy Member

אומרים שלניצן יש גידול בראשו, כל כך מצער לשמוע ואני מקווה שזאת רק שמועה.
    החלמה מהירה לא משנה מה יש לו.

7. Ricky van Wolfswinkel Member

אני כמובן מאחל לשירזי החלמה מהירה אבל אני חושב שיהיה מצויין לקבוצה אם הוא לא יחזור לאמן השנה בגלל שמאז שהוא מונה אנחנו מציגים יכולת מבישה.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש לך מישהו יותר טוב שיושב בבית ומחכה להצעות?

רק בריאות לשירזי.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

השמועה שהעלו פה לצערי נכונה
    וזה היה יכול להיגמר באסון גדול אם הוא לא היה נבדק בעקבות הכאבי ראש והסחרחורות לאחרונה
    הניתוח מחר מוגדר לפי הסובבים אותו כקריטי ויש פסימיות גדולה אם שירזי יחזור לאמן
    נשאר רק לאחל לו החלמה מהירה ורק בריאות
    מאמן ואדם חביב ביותר.

10. AronB Member

החלמה מהירה לשירזי, באמת כואב הלב לשמוע, אדם שתמיד חיבבתי. מקווה שייצא מזה.

11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

בוואן מתפרסמת היום כתבה לפיה טוטו תמוז בודק אפשרות להצטרף לגזיאנטפספור הטורקית. מעבר לשם הנוסטלגי שמעלה זיכרונות יפים מהמסע הקסום ב2001-2002 בגביע אופ"א, אני לא יודע כמה הכתבה הזו אמינה (תקשורת ישראלית, בכל זאת). אבל בהנחה שכן יש אמת בדבר, אז זה די מאכזב אותי. דווקא עכשיו, אחרי שחזר לסגל במשחק האחרון וגם שיחק, דווקא כשנראה שהוא יישאר והולכת להיות להפועל את ההתקפה הכי טובה בליגה, הוא שוב מחפש אופציות באירופה. שיהיה לו בהצלחה, אבל אני מחזיק אצבעות שזה לא ייצא לפועל.

12. שער 7 Member

להפועל יש את ההתקפה הטובה בליגה כבר 3 עונות (הוכחה במספר השערים).
    דווקא השנה, כשההתקפה נראית מבטיחה יותר, אני לא חושב שזה יתבטא כל כך.
    אם תמוז ילך או לא, זה כבר לא משנה. יש לו מספיק מחליפים (אני לא מאמין שאני אומר את זה על הפועל, כשרק עד לפני חודש היה לנו חלוץ וחצי)

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ניצן שירזי יכנס היום מסיבת עיתונאים מביתו למרות התנגדות כבדה מצד משפחתו שפוחדת שיתרגש מידי
    במסיבת עיתונאים יודיע על פרישה מאימון כדורגל לפחות עד החלמה מלאה ( במילים אחרות פרישה לתמיד )

רק בריאות

14. זכאי Member

ואביחי ידין חתם במכבי ת"א ועיריית פתח תקווה תקבל החלטה לשנות את שם המגרש לראש הזהב
    גבר, במיוחד בנושא כ"כ רגיש כמו זה, אני ממליץ להתאפק מעט עם יצר הלהגיד "אמרתי לכם"

15. Gaudi Member

ההתקפה הכי טובה בליגה הייתה בין היתר הודות לטוטו.
    ולא חושב שלחלוץ הכי טוב בארץ (כשהוא רוצה) 'יש מספיק מחליפים'. מי? מרעי ושרם?
    טוטו חייב להישאר.

Last edited: Sep 6, 2012