הפועל תל אביב:: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ULTRAS HAPOEL, ‏28/5/04.

1. Apu Member

גרשון ורוסה- הפועל לא בישבילכם, אתם גרועים מדי.
    גרשון אשם בשני השערים ורוסה פשוט לא מראה לי משהו טוב.. פשוט כלום..
    עם ההתקפה אין לי בעיה, החלוץ האוקראיני החדש נראה די טוב, מרקס הוכיח היום שהוא רמה מעל לליגה, ואלדיירו שיחק מצויין והכניס מלא כדורים, אדרי שיחק טוב למרות שהמכביזם עדיין זורם בדמו והוא מחמיץ מלא הזדמנויות. בכלל אני מרוצה מההתקפה של הפועל, שבעה שערים בשלושה משחקים... השתפרות. אבל ההגנה צריכה שיפור, במיוחד מרכז ההגנה. רוסה מאבד כל כדור ולא חוטף כדור אחד וגרשון לא משחק בעמדה שלו ונראה היום מאוד גרוע.
    בצדדים אין בעיה, בן ניסן וחן שיחקו טוב. אופי של קבוצה.. מה לעשות.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. נדב מיכאלי Member

לא ראיתי את המשחק,אבל אני יודע שיש לכם שחקנים טובים ,מה חסר רק כדי להשלים את התמונה?
    מאמן טוב שידע להוביל אותם להישגים.
    כנ"ל בית"ר.

3. Apu Member

אני אוהד הפועל היחיד שלא מאשים את גילי?
    כאילו מה הוא היה יכול לעשות? להיכנס למגרש ולנגוח את הכדור לפני שהוא מגיע לאודי?
    אני מאשים אותו על דבר אחד-רוסה.
    כאילו אפשר לבחון שחקן אפס חודש ולחשוב שהוא טוב ולהחתים אותו?

ד"א- ההודעה הקודמת לא הייתה תגובה להודעה שלך...
    פשוט לקח לי כמה דקות לכתוב את זה..

נערך לאחרונה ב: ‏18/10/04
  4. ליהי Member

כרגע חזרתי מהמשחק הביתה
    ממש עכשיו הגעתי
    ואפו- כן. אתה היחידי. למה אתה חושב ככה? -לא ברור.
    גילי לנדאו, אתה מפתח אצלי סרטן, מה עוד צריך לעשות בשביל שתתפטר?! לתרום ריאה?!

5. נדב מיכאלי Member

זה כמו שאוהדי בית"ר אומרים :מה אוחנה אשם שבית"ר הובסה 1-4 לסכנין?הוא שיחק?
    זאת תגובה מטופשת למדי.
    המאמן צריך להכין אותם כדי שלא יקרו פאשלות.
    איך אתה מסביר את זה שיש מאמנים שמכינים מצויין את הקבוצה שלהם לכל משחק?למשל יוסי מזרחי?

6. Apu Member

מאמן הוא לא פנומן (יצא חרוז).
    בסדר הוא היה יכול לא לשים את רוסה בהרכב אבל אני לא חושב שהוא אחראי ל-כ-ל הבעיות שיש בהפועל..
    ליהי-בושה.

7. ליהי Member

בושה?- אני זאת שמחזיקה במנוי מגיל שש להפועל ת"א, אני זאת שלא פספסה אף משחק באף ליגה מאז שאני זוכרת את עצמי, אני זאת שמטריחה את עצמי כל שבוע לאצטדיון אחר בארץ, אם יש פה חוצפן- זה אתה! אתה לא מתבייש? אתה לא מתבייש לשבת בבית שלך מובצר בפיי פר ויו המחורבן שלך ולהגיד שגילי לנדאו לא אשם?!- דברים שרואים משם לא רואים אצלך. כנראה זה לא מספיק פוטוגני לראות איך גילי מתייחס לאבוקסיס, ובקושי מדבר איתו לפני שהוא עולה על המגרש, ומעלה ילד בן 12 לפני שהוא מרכיב אותו -10 דקות לפני סיום!

אתה לא יודע כלום מהחיים שלך אם אתה חושב שזה לא אשמת גילי. בהפועל ת"א יש מחנות כמו שהיו במכבי ת"א, הן פשוט מוסתרות טוב מאוד. לאבוקסיס יש את המחנה שלו, הזרים וצרפתי המחנה השני, שמעון ודומב נייטרלים, אף אחד לא מדבר עם אף אחד כמעט, מכות בחדר הלבשה, מי אחראי לזה? תענה לי, חכמולוג, מי אחראי לזה?!

8. Apu Member

איך לנדאו אשם בזה? הא? איך?
    אכפת לי מזה שאת "האוהדת המושלמת" של הפועל? לא מזיז לי.
    אני חושב שגילי לא אשם וככה אני רואה את זה,לא אכפת לי שאת מחשיבה את עצמך למי יודע מה של הפועל וכופה את הדעה שלך על כולם. אני רואה את הבעיה של הפועל בהגנה, את הולכת בדרך הקלה ומאשימה בעיוורון את גילי.

9. ליהי Member

"בעיוורון"?
    גילי אשם בכל פרמנט ופרמנט.
    גילי אשם בבחירת הזרים הגרועה (עזוב שגם קשטן לא היה פוגע תמיד, היו לו מעלות שחיפו על התכונה הזו).
    גילי אשם שההכנה המנטאלית של הקבוצה שלו שואפת לאפס, ביום טוב, ולקבוצה הזאת אין ווינר
    אין לה ווינר, כי גילי מספסל את יוסי אבוקסיס, הבנאדם היחידי שעושה גליצ'ים על הדשא והפליימייקר של הפועל בשנים עברו
    גילי והכבוד המטופש שלו העלה את יניב סטרול הזה לפני שהוא העלה את אבוקסיס, ילד בן 18, שלהזכירך, היה אשם בחלק נכבד מהגול הראשון שחטפנו (מה זה המסירות כדור האלה ברחבה? איפה הוא חושב שהוא משחק,בליגה ג'?)
    גילי אשם במניפולציות שלו בקבוצה, בהסתה כלפי שחקנים מסויימים, בהעדפה של אחרים (צרפתי וגילי?- זוג יונים)
    אני יכולה לעשות לך רשימה כזאת עד מחר
    ג-י-ל-י צ-ר-י-ך ל-ה-ת-פ-ט-ר.

10. אלוהים* Member

אבי נימני?

11. Apu Member

בחירת זרים גרועה? חוץ מרוסה כולם טובים.
    "גילי אשם שההכנה המנטאלית של הקבוצה שלו שואפת לאפס, ביום טוב, ולקבוצה הזאת אין ווינר"
    לא מסכים בכלל, מחצית ראשונה הפועל שיחקו מצויין, בלי טעויות, הכל טוב.
    זה שהפועל לוזרית זה חדש? מה שקשטן היה היינו ווינרים? מה פתאום!
    "אין לה ווינר, כי גילי מספסל את יוסי אבוקסיס, הבנאדם היחידי שעושה גליצ'ים על הדשא והפליימייקר של הפועל בשנים עברו"
    אולי את צודקת אבל אני חושב שיוסי אוברייטד.
    "גילי והכבוד המטופש שלו האלה את יניב סטרול הזה לפני שהוא העלה את אבוקסיס, ילד בן 18, שלהזכירך, היה אשם בחלק נכבד מהגול הראשון שחטפנו (מה זה המסירות כדור האלה ברחבה? איפה הוא חושב שהוא משחק,בליגה ג'?)"
    מסכים.
    עדיין אני לא חושב שגילי אשם.

12. Apu Member

מה?

13. ליהי Member

הייתי רוצה להתעכב איתך קצת על רוסה, אם ראית אותו משחק היום, יכולת לראות, שלו יש כדורגל ברגליים כמו שלי יש ביצים במכנסיים (הערה חשובה: אני נקבה לכל דבר). אני רוצה להבין איך, איך מאמן לוקח כזה שחקן לניסיון ומגיע להחלטה שהוא מתאים להפועל ת"א. מה הוא עשה? בעט בכדור? יש לו בכלל משהו,כל דבר, שמזכיר כדורגלן? -לא מהירות,לא טכניקה, לא ראיית משחק, והוא נייד בערך כמו הדגם של פלאפון משנת 92.
    מרקש, זוכה לאור מן ההפקר. נכון, הוא לא היה רע במשחק גביע הטוטו האחרון, אבל מרקש לא מספק את הסחורה באנדרסטייטמנט. הוא כ"כ תלותי בשחקנים שיספקו לו את הכדור שאני חושבת שאם לא היו שולחים אליו כדורים,הוא היה פשוט עומד ומסתכל על הקהל כל המשחק.

בקשר ללוזריות- נכון. הפועל ת"א תמיד היתה לוזרית. אתה צודק . ההבדל הוא שקשטן היה מסובב לשחקנים את צווארון החולצה, מרים אותם באוויר ומכריח אותם לנצח, עם השיניים. לכן הפגנו כדורגל של טורניר "מרזי מורית", אבל ניצחנו נצחונות קטנים, וסיימנו שנה שעברה במקום החמישי. לגילי אין את זה. גילי מאבד יתרונות לא של 1-0 מקרי,אלא של 2-0. הוא יוצא איתם תיקו ואפילו מפסיד אותם. זה לא צריך להיות ככה. זה שהפועל שחקה טוב במחצית הראשונה זה נחמד מאוד,ואני גם מסכימה איתך לגבי זה, אבל במאני טיים, עשרים דקות לסיום, היא לא שמרה על השער נקי. והיא יכלה. זה לא שהשארים של פ"ת (ואודי, שטינקר במיל') היו מדהימים ובלתי ניתנים לעצירה.

14. Apu Member

אמרת בול מה שאני אמרתי (חוץ מהקטע עם הביצים..עבר לי ויזואל בראש...), מסכים בכל מילה ואמרתי שרק בזה אני מאשים את גילי.

בסדר אולי, אבל במשחק הזה הוא שיחק מצויין לפי דעתי, בישל את השער הראשון, גרם לעבירה לשער השני, עשה מלא בלאגן בהגנה של פ"ת. לא יודע

מסכים, אבל ההבדל הוא שקשטן היה פה 5 שנים, הוא היה רגיל, היה לו יותר קל.
    לעומת זאת לנדאו בלחץ אדיר, הוא פה זמן קצר, וזה מעצבן לי לומר כל הזמן שעדיין גילי לא פה מספיק זמן כדי לגבש דעה סופית. אולי את גיבשת לפי מה שראית. אני לא.

15. ליהי Member

אני יודעת. גם מושיק תאומים,אורנשטיין וסגל עדיין לא.
    לא נורא, עד סוף הסיבוב הראשון כולכם תגבשו, בע"ה, דעה אחת...