וואי נכון! איך שכחתי,פאוק שיחקה בלי חשק,בעצם פאוק בכלל לא רצתה להופיע במוקדמות ליגת האלופות,בטח אחרי עונה קשה וארוכה שבה היא סיימה במקום ה-3 בליגה היוונית במקומה של א.א.ק אתונה.
בורנינג, אני מציעה לך ללכת למכור לוקשים לאנשים שבאמת לא מבינים כלום מהחיים שלהם וחיים בלה לה לנד, או בתרגום חופשי- לאוהדי מכבי. לאוהדי הפועל יש קללה כזאת שנקראת common sense, והיא אומרת- אנחנו מכירים את אוהדי הכדורגל טוב מידי. גם אם מכבי היתה בדרך הישרה לליגה הלאומית בצניחה חופשית היית יורד על הפועל ומקניט אותה. ואם לא, אתה זן חדש של אוהד, שלמען האמת? - משעמם לגמרי.
צודקת,אולי יש הקטנות בכדורגל,במיוחד בין אוהדי קבוצות יריבות,אבל למה לדחוף בתוך משפט שמתייחס להפועל ת"א הקנטות על הקבוצה היריבה, מה זה קשור בכלל לנושא של הדיון. חוצמזה הפרבילגיה שלך,ושל כל אוהדי הפועל ת"א לעשות זאת אינה גדולה במיוחד לאור המצב של הקבוצה שלך כיום,ואם כואב לך על הקבוצה שלך,אני לא חושב שלגלוג על אחרים יתרום בהרבה. אני את שלי אמרתי,ואין לי חשק להתעסק בזה יותר,בואו נשתדל לחזור לנושא המקורי של הדיון.
"אחד השחקנים בהפועל אמר אתמול: "חייבים לנו כספים. לא משלמים לנו משכורות. השחקנים מסרבים לקצץ וההנהלה נותנת ללנדאו גיבוי להפוך את עניין הכספים למקצועי. האווירה רעה ומתוחה". http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShAr...SubContrassID=0 אהבתי!
"איתנו"? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx בית"ר כבר כמה שנים מחכה לשני המחזורים האחרונים כדי לראות אם לקפל ציוד ולרדת ללאומית, או להישאר עוד שנה לליגה, שלא משנה כמה הפועל תהיה גרועה בה, היא עדיין תפתח לה את התחת. יש לך חוצפה שאני לא יודעת מאיפה קיבלת . הפועל ת"א כבר שנתיים נראית כמו עגלה, אבל לפחות נכון לשנים קודמות שומרת על פאסון אמצע- הטבלה. ומה התרוץ של בית"ר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
כשכתבתי איתנו אמרתי עם חובבי הכדורגל בארץ. הפועל קבוצה של אנשים מגעילים. אחרי שקשטן עשה מהם אימפריה הם זורקים אותו,תאומים אומר שזה כמו ירח דבש בגיהנום. לא סובל אתכם והלוואי שתיתפרקו.
אתה קורא למושיק תאומים "הפועל"? אני קוראת למאיר פניג'ל "בית"ר"? אני אמרתי לכם :"אתם לא מתביישים לזרוק ככה את ארבייטמן אחרי כל מה שהוא עשה בשבילכם?" -לא. בגלל שזו לא החלטת האוהדים, זו החלטת ההנהלה ואין לנו מילה או חצי מילה בדבר (למה הכנסתי את עצמי, להתחיל להסביר לאוהד בית"ר משהו לפני חצי ליטר גינס, ועוד בהתנדבות...). הנהלת הפועל ת"א עשתה ותעשה עוד מיליון טעויות, והקהל יצטרך לספוג את זה, רצוי בשקט, ולהתבונן מהצד. כנ"ל לגבי בית"ר ירושלים, זה לא פרמטר לשום דבר ש"הפועל" (חוג האוהדים, הסמל, ההסטוריה, ולא הנהלה זמנית שבטח אוטוטו תתפרק) רוצה או עשתה. וכמה מילות סיום: 1.בתור חובבת כדורגל, בארץ, אני חייבת להודות- גם אתם לא תצוגת פאר של בארסה כרגע. מתקרבים, בהחלט מתקרבים, אבל עדיין לא. 2.ובתור אוהדת הפועל ,גם אני לא אהיה הראשונה שתצא עם חנוכיות על הידיים ותצעק "הללויה!" ברחובות, כשמחזור לפני הסיום, אתם ואיזה קבוצה קיקיונית עם תקציב של 14 שקל תאבקו על השארות בליגה, והשופט התורן, כרגיל, יעשה הכל בשביל ש"הקבוצה של המדינה", תשאר עוד עונה מגעילה...
בואי נגיד ככה הפועל הכי צבועה והכי מושחטת בליגה. פשוט קבוצה שמגעילה,יש לי חבר אוהד הפועל תל אביב שאמר שזאת בושה איך שזרקו את קשטן ככה,וגם הוא כעס על תאומים שאמר :"אנחנו לא מייצגים את ישראל אלא את הפועל תל אביב בלבד". ומה לעשות שהיום בית"ר ירושלים זה פניג'ל? הפועל תל אביב כבר 7 שנים עם תאומים,סגול אורנשטיין ועגיב(שעשה בשכל ועזב). לא סובל אתכם ,אתם הקבוצה הכי שנואה עליי אפילו את מכבי תל אביב אני מסוגל לסבול מאתכם. אתם פשוט אנשים מגעילים כולם שם.
בוא נגיד ככה (נ.ב, אני "בואי", אם לא שמת לב...) הסברתי לך לפני שניה שהנהלת הפועל ת"א לא מייצגת את חוג האוהדים, ונכנסת בנושא הזה יותר חזק, מה שאומר- תן לי לחזור לפה בערך בתשע וחצי-עשר, אחרי הגינס, ואני אסביר לך יותר טוב למה התכוונתי. שלך לנצח, המושח ת ת.
לא אמרתי שבית"ר מושלמים. אמרתי שאני לא סובל את הפועל תל אביב בגלל הסיבות שכתבתי. מעיפים את קשטן כאילו הוא זבל,הוא עשה ממכם קבוצה . משחקים בשביל הפועל ולא בשביל ישראל..לא סובל אתכם וזה אף פעם לא ישתנה. ואם להשוות בין הניהול של תאומים לפניג'ל?אי אפשר שניהם מטומטמים.