זה יהיה לשמור על ראש פאקינג קטן להאשים את לנדאו בהכל. אולי לנדאו אשם גם שהמדים שלנו השנה מעאפנים? לא, יש המון אלמנטים יש לנו הנהלה מחורבנת ברמות שחיתות שרק פוליטיקאים מסוגלים להגיע אליהן רוב השחקנים שלנו הם לא שחקני בית,ללא כל מוטיבציה,שאכפת להם מהקהל בערך כמו שלי אכפת מכמות הנכדים של היצאנית איתה ווין רוני מבלה בשעות הפנאי שלו,והמצב הכלכלי שלנו גם לא מזהיר. לכל זה, תוסיף סגל לא כ"כ מוכשר (קשטן הוא מאמן אגדי נכון לסחורה שנמצאת היום בארץ, אתה לא יכול לצפות מגילי גם להכניס להם כישרון לרגליים) לכל המשוואה הזאת, ותבין למה אנחנו מתחת לקו האדום, כשהברך של בית"ר נכנסת לנו לעין.
תראי לנדאו לא אשם שהביאו אותו, שהתקציב שלו קטן, שהשחקנים שלו בינוניים. אבל הוא כן אשם בזה שהשחקנים שלו לא נותנים לו כבוד מינימלי כמאמן, הוא בחר את הזרים, הוא לא ידע להיפטר משחקנים לא רצויים ועוד ועוד. הפועל צריכה קודם כל לשקם את מחלקת הנוער שלה שלא ייצרה שחקנים נורמליים כבר הרבה זמן, להיפטר מכל הטרמפיסטים למיניהם שלא מעניינת אותם החולצה האדומה, ולבנות קבוצה חדשה על בסיס מקומי מהנוער ואת הכסף שיש להוציא על חמישה זרים חדשים פלוס גרשון ואלימלך. אני מאחל להפועל שיצליחו, ליגה בלי הפועל חזקה קצת משונה לי.....
מסכימה. פרט לשתי השורות האחרונות: 1. מה יש לכם משמעון גרשון? השחקן גמר את הסוס 4 שנים לפני תליית הנעליים. אין בו כלום,הוא לא תורם לנו במאום, ויתר על כל זה- הוא גם משמש כקפטן הכי מעאפן בתולדות הפועל ת"א. והיו לנו פאשלות. 2. הפועל וזרים הולך ביחד כמו רוי קין ורגליים של שחקנים שלא מקבוצתו. חייבים להתבסס על שחקנים צעירים ומוכשרים ישראליים. וחייבים לעשות את זה כמה שיותר מהר. הדבר הכי טוב שיכול לצאת מגילי לנדאו נכון להיום זו העובדה שהוא מת לקנות את אלי ביטון, שהוא הדבר הכי קרוב למה שאני רוצה בשביל הפועל כרגע (כאילו, מינוס הפיגור השכלי והמבט המטומטם). 3."ליגה בלי הפועל חזקה קצת משונה לך"? תגיד, אתה בטוח בשלושת השנים האחרונות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
לא הבנתי למה התכוונת... ובקשר לגרשון, אני לא מסכים איתך....אמנם ההתקדמות שלו נעצרה ונראה היה שהוא מעדיף לדגמן ולשיר מאשר לשחק כדורגל אך הוא עדיין הבלם האינטילגנטי ביותר שיש בישראל {למרות שזה לא חוכמה גדולה ....}, הוא טכני, הוא רואה משחק טוב ואני חושב שמה שחסר לו זה ה"קילינג אינסטינקט"...הוא לא מספיק רע בשביל להיות בלם ובשביל להיות קפטן הפועל, הכוונה ברע זה מבחינת הכדורגל.....
הבנתי את הכוונה אבל גרשון הוא בושה להפועל ת"א מהרגע שהוא הוציא את התקליט התמוה ההוא עם אשתו וגרם לי להתבייש בקבוצה כולה. הוא לא עסוק או מתרכז בכדורגל, לא אכפת לו מהפועל ת"א, הוא שחצן ויהיר, והוא בנסיגת יכולת כבר כמה שנים ברציפות ובהדרגה. הוא השמין לפני שנה ואפילו לא טרח להוריד את זה, ואף אחד גם לא יעיר לו, "כי זה שמעון גרשון". וכל שלושת השנים האחרונות של הפועל היו חרפה מבחינה מקצועית. שכחת את עונה שעברה?
לא שכחתי בכלל.... אבל היום רואים את הצהובים עלובי הנפש משחקים כך וכולם מסביבי רק מהללים אותם....{גלורי האנטרס כולם....} אני לא חושב שמה שהפועל הציגה בשנים האחרונות היתה חרפה מבחינה מקצועית, אלא ראייה מפוכחת של החומר שמצוי בקבוצה ע"י המאמן ועל פי כך נבנתה גם הטקטיקה....
לא משנה מה קרה שם, ומה גרם לכך,זו היתה חרפה, אך לא מחדל לצערנו. בכל אופן אם אתה מתנחם, אני יודעת שזה לא המקום,אבל המנדט הצהוב הולך להגמר ממש בקרוב. האללה פאבל נדבד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אני יודע שזה לא קשור לנושא אבל תרשי לי להצטרף לאיחולייך מכל הלב.... בקשר להפועל, נצטרך להמתין ולראות מה קורה הלאה....מי יישאר {מההנהלה} ומה הוא או הם מתכננים... אבל כרגע ללא ספק זה לא נראה טוב .....
אוקיי... סדר: גרשון שחקן מצויין, אבל סובבים אותו אפסים.. הוא ואלימלך השחקנים הכי בולטים בהגנה של הפועל (אנטבי גם טוב מפעם לפעם), במשחק מול חיפה הם היחידים שעשו משהו בהפועל, גם בהגנה וגם בהתקפה. הבעיה עם הפועל והזרים היא שהפועל קונה שחקן שהייתה לו עונה טובה או יש לו כמה משחקים טובים בעונה והפועל שמה עין עליו וקונה אותו (ויין רוני - יונייטד סטורי), אבל זה היה קשטן. ללנדאו לעומת זאת ביינתיים יש פגיעה חצי חצי עם זרים. מראקס הוא שחקן טוב מאוד שמראה הרבה יכולת במשחקים, לעומת זאת רוסה לא מראה כלום ומוכיח שהוא אפס כל משחק מחדש. (ואלדיירו לא נחשב כי הוא בא בהמלצה של מראקס). בניגוד למה שאמרתם להפועל יש פגיעה אחת יוצאת דופן בנוער - אומיט גונזאלס. שחקן מצוייו עם שליטה מצויינת בכדור ויכול מאוד להיות ה שחקן שהפועל צריכים. הבעיה היא שלא משתפים אותו. קשטן לא צריך לקבל תואר ולא כלום. לקח דאבל עם השחקנים של אלי כהן, עשה הופעה היסטורית בגביע אופ"א עם אוסטריץ' (בעיקר), ו3 שנים שיחק בונקר נגד חיפה ונגד קבוצות תחתית והכי חשוב-נגד מכבי, שיחרר 12 שחקנים טובים מאוד והוכיח שיש לו יכולת להביא שחקנים דומה ליכולת של מכבי פ"ת להביא קהל והפסיד בחצי גמר נגד הפועל חיפה. לא מפריע לי ההפסד אבל מפריע לי שהו שיחק ב-ו-נ-ק-ר!! הפועל לא החליטה להביא את לנדאו, אנחנו, הקהל החליט. ועכשיו אנחנו תקועים בחרא של עצמנו. הסגל היחיד של הפועל שהתקרב להיות גרוע עכמו עכשיו היה בעונה שעברה (אמרתי כבר שקשטן לא יודע להביא שחקנים?) ולסיום: אהבתי
אוהדי הפועל,עשו טובה תתעסקו בשלכם,קודם כל תדאגו לכך שהקבוצה שלכם לא תרד ליגה,ואולי אחרי זה תתפנו לדבר על מכבי ת"א וכל מה שנוגע בה.
כפי שאתה רואה אנחנו מתעסקים בשלנו, בגלל זה הקימו את ה-thread הזה אבל זה לא סותר את העליהום על הצהוב ולמען האמת, אם כבר מדברים,למה בדרבי הגרמני לא הפעלתם את כל התוכניות המתוחכמות שמכרתם לעיתונים שבוע לפני? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
לא יעזור,גם אם שטראובר יוציא כדורים מהרשת,מכבי ת"א בליגת האלופות. תשים לב איפה הקבוצה שלך נמצאת כיום,הלגלוג שלך על מכבי רק מראה שכבר באמת לא נשאר לך מה לעשות. הדבר האחרון שהייתי עושה כאוהד שנמצא במצבך ובמצב שבו נמצאת קבוצתך הוא ללגלג על קבוצות,אוהדים,ואנשים אחרים.
אויש נו באמת...בגלל הפוקס שלכם עם פרשת הפקס של פאו"ק אני בספק אם הייתם בצ'מפיונס.. המשחק בת"א ניצחתם 1-0 כי לפאוק לא היה רצון וחשק...לכן מכבי עלתה...המשחק היה לפרוטוקול בלבד..