מישהו יודע מה נסגר בסוף עם זאב חיימוביץ'??? אם הוא בא בסוף להפועל ת"א? שמעתי שבסוף הוא חתם בהפועל פ"ת... ידוע לכם משהו?
אני אעדכן אותך... שחקן צעיר ששייך למחלקת הנוער של הפועל ת"א... הוא הושאל לשנתיים להפועל רעננה ועשה שם עבודה אדירה!!! הוא גם משחק בנבחרת הנוער... בלם גבוה וחסון וכל עתידו לפניו... הוא יגיע רחוק!!! לפי דעתי, עוד כמה שנים, הבלם מספר אחד!!! בארץ!!! קצת התפלאתי שהפועל תל אביב לא לקחו אותו בסוף... הם השאילו אותו להפועל פתח תקווה...? או שפתח תקווה קנתה אותו...?
נדמה לי שכרטיסו של זאב חיימוביץ' שייך להפועל ת"א ולנס טוברוק(בה גדל) בעונה שעברה שיחק בהפועל רעננה על תקן מושאל מהפועל ת"א,העונה היה אמור לבלומפילד,אבל גילי לנדאו ויתר עליו,לאחר מכן הוא הצטרף לאימוני פתיחת העונה של הפועל רעננה,ואני חושב שהוא אכן עבר להפועל פ"ת.
השאלה היא אם הוא מושאל להפועל פתח תקווה או לא... אם הפועל ת'"א ויתרה עליו ככה... היא עשתה טעות ענקית!!! אםהיא השאילה אותו אז סבבה מבחינתה.......
הפועל ת"א: עגיב שוקל לבקש את פירוק הקבוצה העימותים בין בעלי הקבוצה הגיעו לשיא חדש: רפי עגיב, שמחזיק ב-16.6 אחוזים מהמועדון, שוקל לפנות לבית המשפט בדרישה לפרק את הקבוצה. תאומים: "נפתור את כל המחלוקות בתוך הבית" משה גוזגל ב-1997 רכשה קבוצת הבעלים של הפועל תל אביב את הקבוצה מידי ההסתדרות, והבטיחה עידן חדש במועדון. בהתחלה, ההבטחות אכן קוימו, עם שני גביעים ואליפות, אך מאז מסע הקסם האירופי ב-2001/02, לא זכתה הקבוצה באף הישג ראוי לציון. במקביל, הידרדרה גם מערכת היחסים בין הבעלים. אמש (ה') הגיעו העימותים הללו לשיא חדש. ל-ynet נודע כי רפי עגיב, שמחזיק כ-16.6% מהמועדון, שוקל לבקש מבית המשפט לפרק את המועדון. מקורביו של עגיב הסבירו אתמול, כי זהו אחד מהפתרונות האפשריים מבחינתו לחילוקי הדיעות עם יתר השותפים, אם מצב העניינים ימשיך להסתבך. כזכור, השבוע הפקידו הבעלים האחרים של המועדון כ-15 מיליון שקל לכיסוי חובות, אך עגיב התנגד לשלם את חלקו היחסי, כ-3 מיליון שקלים. על פי החוק, אם קיימת אי-הסכמה בין השותפים ואף אחד מהם לא מוכן למכור את חלקו, יכול בית המשפט להכריז על פירוק השותפות בקבוצה עד שיימצא רוכש חדש. כפי שפורסם לפני שבועיים, סמי סגול שמחזיק בכ-51% מהבעלות, מעוניין לרכוש מניות נוספות, בין היתר את של עגיב. אך האחרון לא מתכוון למכור. משה תאומים, מבעלי הקבוצה, התייחס לאיום הפוטנציאלי: "לא נראה לי שהדברים יגיעו לבית המשפט. אנחנו בסופו של דבר נפתור את כל המחלוקות בתוך הבית". בתוך כך, קיבלה הנהלת הקבוצה כמעט 1,000 פניות של מועמדים למשרת מנכ"ל הקבוצה. בתוך חודש יסוננו הפניות לחמישה מועמדים סופיים, שירואיינו על ידי הדירקטוריון. ביום שבת תשחק הקבוצה בבית, מול מ.ס. אשדוד , במסגרת המחזור השלישי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2975276,00.html
?????????? הלו???? על איזו עונה אתה מדבר? הנוכחית??? בינתיים, גילי לנדאו שובר שיא חדש בניבזיות: הפעם הקורבן הוא יוסי רוזן, שבכלל לא שיחק....... אבוקוף שבעצם גמר את הקריירה, תקוע לו כמו עצם בגרון, ורפי עגיב עוזב את המועדון.... חדשות טובות, אני חייב לציין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...ath=7&id=602180
אולי הגלגל התהפך? אולי הפועל אחרי 7 שנים רצוף בצמרת תיהיה עכשיו עמוק בתחתית ואולי (אמן -אמן-אמן) תירד ליגה?
אני מסכים לגמרי עם לנדאו, רוזן אפס! שנה שעברה עונה חלשה-מטה, והוא בכלל אפס. פשוט קשטן לא יודע להביא שחקנים, הוא לקח דאבל עם השחקנים של אלי כהן והצליח לשרוד רק בגלל "הילדים של קשטן", עונה שעברה הוא עשה מהפיכה ונ-כ-ש-ל!
לנדאו צריך להתפטר. ואני לא אומרת את זה בגלל ההפסדים הרצופים והמשפילים שלו, שבהם הפועל לא רק שלא מנסה, אלא גם לא מנסה לנסות (יצאתי פה אבי רצון) להיראות על המגרש. אלא בגלל שהוא בפאניקה, בהיסטריה, אין לו שקט נפשי, אין לו שלווה,והכי גרוע- אין לו מושג מה הלאה. ואת זה הוא מקרין לשחקנים שמשחקים תחת אימונו. גם לדרור קשטן היתה תקופה לא טובה בהפועל. גם לו היו הפסדים ומשחקי תיקו שבשבילם הוציא את הנשימה, אבל הוא הראה עסקים כרגיל, והוא נהג בשחקנים ביד קשה, ותמיד היתה לו טקטיקה אפקטיבית מול המדיה. גילי, כנראה בגלל חוסר הותק ובגלל התחביב להוריד קבוצות ליגה, לא יודע איך להתמודד עם התקשורת (הוא מכריז שהוא מחרים אותה, ויומיים אח"כ "הארץ" ו"מעריב" מלאים בכתבות צבע וראיונות איתו), הוא לא יודע איך להתמודד עם השחקנים (גיא צרפתי ,יוסי רוזן ויוסי אבוקסיס. שלושתם השמינו, אוגבונה מרשה לעצמו לשחרר לתקשורת שהוא רוצה העברה, יוסי רוזן חושב שהוא במעמד לא לקצץ במשכורת ולשבת ביציע במשחקים, והשחקנים מתלוננים בפני התקשורת באופן סדיר שאין קומוניקציה ביניהם לבין לנדאו, ושהם לא מבינים אותו ואין להם שמץ של מוטיבציה. הייתי רוצה לראות איך זה היה נגמר בעידן קשטן), ולא יודע איך להתמודד מול האוהדים, שהם המחלה הכי גדולה של כל מאמן. הוא מגיש התפטרות מיד אחרי חיפה, וכשנותנים לו גיבוי הוא נשאר, הוא "צריך לחשוב","צריך לדבר עם אשתו", וזה לא לרוחי. אני לא אומרת שהוא האשם היחידי. גם סגול אשם, גם תאומים, וגם עגיב. אפילו רמון. ואתם יודעים מה?- השחקנים ממש לא חפים מפשע. אבל זה לא משנה את העובדה שגילי נ כ ש ל.
גילי באמת נכשל אבל אני חושב שהדג מסריח מהראש. ההנהלה בהפועל ת"א רק מתחמקת מלסייע לקבוצה באופן משמעותי וזה רק זמן עד שהבעיות עם מתקן האימונים במתחם וולפסון או השימוש בבלומפילד יגיעו למצב שפשוט לא יתנו להם יותר להשתמש בהם. המצב הכלכלי בהפועל ת"א הוא לא טוב וזה אני לא יכול להגיד באשמת מי, לא ברור מה התפקיד של מי, חיים רמון כל פעם משמיע קולות מהצד וכל שבוע מישהו מאיים לעזוב את הקבוצה, סגול עוזב, גם לתאומים בטח ימאס מהעניין בקרוב והוא יקח את הרגליים ויברח, ואז מי? לדעתי צריכה לקום בהפועל ת"א הנהלה מסודרת, כי מאורנשטיין עגיב סגול ותאומים נשאר יצור חסר צורה שאף אחד לא יודע מי אחראי שם למה, ומי אחראי על המצב של הפועל ת"א, רק אחרי זה שידברו על רכש נורמלי ויציבות בליגה.
תקשיב, אין ספק שאתה צודק,ואני גם הזכרתי את זה בחצי משפט בפוסט האחרון שלי, אבל יש דברים שאני לא יכולה לשלוט בהם. בהחלפת המאמן כן. לקהל יש אמרה חשובה כשזה נוגע למאמן, כשזה נוגע לבעלים ולראש ההיררכיה- פחות. אני בטוחה שכל הארבעה רוצים להתעופף מהפועל כמה שיותר מהר (רפי עגיב עושה את זה גם בצורה בוטה למדיי, אני לא אתפלא אם הוא יצטרף מחר לקומץ האולטראס של מכבי בשביל להכאיב לתאומים את אורנשטיין ושות'), אבל למי הם ימכרו אותה ואיך? אני לא יכולה לצפות מאנשים אחרים שיסבסדו לי את הקבוצה כפי שמתנהלת מכבי חיפה. לפחות לא כרגע, לא כשאני י ו ד ע ת שאין. אם תשאל אותי,אפשר לשחק עם זה קצת, אפשר למכור את אלה שלא צריך (ויש כאלה,והמון), לקנות 2 שחקנים באמת יקרים ואיכותיים, ולשלב את הנוער. אבל בשביל זה צריך ביצים. וביצים, זה עוד דבר שחסר במרכול שנקרא הפועל...
לאנדאו יודע לאמן, זה לא שהוא עושה חילופים בשביל שהקבוצה תפסיד או משהו כזה. השחקנים הם אלה שלא משחקים טוב. לאנדאו עושה ההפך מקשטן (הגנה-התקפה) כי כולם שנאו את צורת המשחק של הפועל כאשר יש בונקר, אבל אולי הוא לא יודע איך אולי השחקנים לא מכירים את הצורה הזאת אולי השחקנים לא טובים מספיק, בהפועל צריכה להיות מהפיכה (פעם שלישית בשנתיים), צריך להעיף את רוזן, יוסי אבוקסיס, אבי סופר (סופר שחקנים שעוברים אותו), חן, רוסה (אולי יש בו כישרון, אבל הוא לא מציג כלום), רמי חליס (כנ"ל), צרפתי, אדרי, אבוטבול וכנפו. כל אלה א-פ-ס-י-ם!!!! אחרי שמעיפים את רוסה להביא עוד מגן, וקשר גנאים או ברזיליים ועוד שחקני חיזוק מהארץ. מאיפה הם לוקחים תאפסים האלה?..
איך אתה יכול להגיד שגילי מאמן טוב? הא'-ב' של מאמן זה קומוניקציה עם השחקנים שלו,וששני הצדדים יבינו אחד את השני, וזה פשוט לא קורה. הוא מודה בזה, השחקנים בוכים על זה, ועבר כבר זמן. עד עכשיו הוא כבר היה אמור לבנות איתם מע' יחסים מסויימת,וזה לא קרה. בתיאוריה גילי אחלה מאמן. מהגדולים בעולם. הולך על התקפה, עולה בהרכב "יהלום" למשחק מול חיפה, לא הולך על מגננה, מביא בורקסים לאימונים ומכתבים ריחניים לשחקנים, אבל בפועל- זה פשוט לא. אתה יכול לראות בחורה בלונדינית עם עיניים כחולות ורגליים ארוכות, והיא בכל זאת לא תהיה פצצה. ככה זה. ובקשר לחילופי השחקנים- איפה גרשון בכל הסיפור הזה? גרשון בין הראשונים שצריכים לעוף. עוד: דומב, רוזן, כנפו (למה הוא שם לעזאזל?), אבל את חן?! החלקת על השכל?! מה חן עשה לך?! ולהביא שחקנים זרים זה לא זה. הפועל לא פוגעת, ואת זה כולם יודעים. שילכו על שחקנים ישראלים צעירים ומוכשרים. חבל רק שמכל הבתי ספר האלה שמקימה הפועל ברחבי הארץ לא יוצא שלומי ארבייטמן/מאור מליקסון/שי בירוק אחד. מסתבר שיש דבר אחד ששלמה שרף דווקא כן יודע לעשות...
תראו, בואו נודה באמת...קשטן ידע להוציא מחבורה אפורה של שחקנים את המקסימום ולהביא אותם למצב שהם איימו על מכבי חיפה, רק על זה היה צריך לתת לו תואר כבוד לכל החיים בבלומפילד.....אולם במקום זה בחרו האדונים תאומים את סגול להביא את לנדאו {קבלן ירידות סדרתי} ועכשיו הם משלמים על כך. אני לא מבין מה אתם לנים על השחקנים...בשנים עברו היה לכם סגלים רעים יותר..... הבעיה היא כל כולה בלנדאו. ועוד משהו קטן, עצם החזרתו של הקרח מאשדוד, בעיני סימלה שהפועל לא חושבת קדימה אלא רק על ההווה, לא מזכיר לכם קבוצה שנואה מעיר הבירה?....