יש לי שאלה לאוהדי הבועל, בעקבות מכירת הקבוצה לג'קי בן-זקן: האם הקרקע של מתחם האימונים בוולפסון שייכת לאגודה? אם כן, ברורה כשמש סיבת ההתלהבות שלו, ונכונותו להשקיע ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אוהדי הפועל או כל אדם אחר אני ישמח אם תענו לי: בן זקן עוזב את אשדוד ומתחיל להשקיע בכם?? למה הוא עושה את זה? חשבתי שהוא ורביבו עוזבים את זה כי אין להם כוח להשקיע בכדורגל יותר,אז הם בוגדים ועוברים לקבוצה אחרת שיש לה כבר בעלים?? מזה אמור להביע בדיוק? ומה הם מתכוונים לעשות מאשדוד?<
לפי השמועות החדשות, בן זקן עוד לא רכש את הפועל ת"א אבל ממשיך לחזק אותה (בעצם זה על פי השקפת המתבונן). מדובר על כך שיוסי מזרחי סגר כמאמן הפועל ת"א בעונה הבאה. שייע פייגנבוים ילך לאמן באשדוד או ב"ש ככל הנראה. מלבד זאת, בתמיכתו של אברמוביץ' בין השאר, שישקיע כספים, בן זקן מתכונן להציב תקציב גדול של 33 מיליון שקלים. חם חם באיזור חיוג 03 בעונת המלפפונים.
פשששש ! אני אוהב איך שזה נראה, יש לנו סיכוי להיות קבוצת צמרת עונה הבאה, חבל ששייע לא נשאר.. רובסון, אני הייתי משאיר את אוגבונה עוד עונה, אבל אם יעיפו אותו אין לי טענות על זה.. שמעתי מתישהו היום שהוא רוצה להשקיע בהפועל כי "אם אין לך עסק בת"א אתה לא קיים" או משהו כזה.. ה33 מיליון ש"ח האלה, כמה זה בהשוואה לחיפה ומכבי?
כל הרמזים מעידים ששייע כנראה לא ימשיך בעונה הבאה. המועמד העיקרי הוא יוסי מזרחי , שיבוא ביחד עם בן זקן ורביבו אם הם יירכשו את הקבוצה.
התקציב של מכבי חיפה הוא בסביבות ה36 מיליון שקל כאשר מתוכנן קיצוץ של בערך 10 אחוז לעונה הבאה אבל ימים יגידו ..אני לא מאמין ששחר יקצץ עוד בעיקר על רקע העובדה שהוא רוצה לראות קודם כל איזו הגרלה נקבל במוקדמות הצ'מפיונס... בקשר לצהובים עם ההחתמה של ברקוביץ', נימני, קאקו ועוד כמה שחקנים ישראלים וזרים שעל הכוונת אני מעריך שהם יעברו את התקציב של חיפה אבל ללוני יש עכשיו 30 מיליון שקל ספייר שהוא קיבל על ההופעה בצ'מפיונס כך שהם יילכו בכל הכוח וזה אומר ישפכו הרבה מאוד כסף..
לוני שיחק אותה. תוך שנה גם קיבל כסף על צ'מפיונס וגם "חברים" שלו שזנחו אותו לפני כמה שנים עם חובות של 10 מיליון שקל נזכרו בו והתחילו להחזיר (ע"ע פדרמן). מצטער שכתבתי את זה כאן, זה פשוט התחבר לדיון. לגבי תקציבים, תקציב השיא של מכבי חיפה היה 42 מיליון ש"ח, מאז הוא הולך ומקוצץ, בצדק.
אאא אני אשמח אם תענו לי על השאלות... גל,תקציב השיא של חיפה היה אפילו 60 מיליון,עוד בתחילת המילניום אבל הוא ירד מהר מאד... בתקופה בה החתימו את באדיר בסכומי ענק,נראה לי הוא כבר קיצץ שלושה רבעים מהחוזה המקורי שלו...