הפועל תל אביב:: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ULTRAS HAPOEL, ‏28/5/04.

1. ברדלסית אדומה Member

קודם כל , תודה
    שנית אתם כבר תבינו על מה אני מדברת, תגלו תפנית....

2. כדורגל בדם Member

אתם נורמלים!!!! גילי לנאדו לא מאמן את הפועל תל אביב!!!

3. ברדלסית אדומה Member

מה הקשר לגילי לנאדו עכשיו???

4. הרצליה Member

הוא כנראה קרא את התגובה הראשונה וישר לחץ על הוסף תגובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. ברדלסית אדומה Member

כן עכשיו קלטתי אחרי ההודעה שלו למנהלי הפורום!!!

6. בית"רי מלידה Member

נו, באיזו שעה מתכנס הדירקטוריון כדי לדון בעתידו(?) של המושייע?

אגב:

כל המוצא את APU מתבקש להודיע לבית"רי מלידה - פרס למוסר מידע . ( קלטת משחק השרוכים+פוסטר ענק של איתן טייב ) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

7. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו לא מובן לי: הפועל ת"א מתלבטים אם להתחבר עם בן זקן או עם אברמוביץ'. רמון חושב ככה, אורנשטיין חושב ככה, וכו' וכו'. בן זקן בכלל רצה לעזוב את הכדורגל, עכשיו אומרים שהוא עובר לוולפסון עם חצי קבוצה מאשדוד, ואברמוביץ', מההתחלה לא הבנתי איך הגיעו אליו, אבל על פי העיתונות זה לא חסר סיכוי.

8. robson Member

רציתי רק להבהיר אחת ולתמיד את כל ספור אברמוביץ' ולומר שגם אם אברמוביץ' יזרוק כמה "גרושים" על הפועל יהיה זה תרומה חד פעמית ולא כניסה לשותפות במועדון..קצת קשה לי להבין את ההתנגדות של אוהדי הפועל לכניסה של בן זקן ושותפיו למועדון ועולה מכל הסיפור ריח רע של יהירות כלפי ה"פרובינציאליים מאשדוד"..

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אמנם ישמע לא קשור, אבל יש פה גם רלוונטיות לגבי המעורבות של אברמוביץ' עם תמיכה כספית בכדורגל הישראלי: ראש עיריית נתניה, מריים פיירברג בונה עליו לתמיכה בבניית אצטדיון חדש בעיר. האם נתניה ישחקו ב"רומן ארינה"?

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתניה זה לא הטורקי הזה בכלל?הבעלים של פנר?

אומרים שבהפועל אמור לבן זקן שקודם הם ימצו את המו"מ עם אברמוביץ ורק שזה לא יצליח הם יסכמו איתו

חוץ מזה נראה שרומן עבר את הכביש לצהוב בכלל לפי ביזבוז הכספים שהולך שם.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

11. Apu Member

מעדיף את אברמוביץ', יותר שקט כזה, אבל בגלל שזה לא יקרה אז בן זקן וכל מי שהוא יביא איתו סבבה בשבילי.

12. Melixon 15 Member

הם שחקני אשדוד אני לא מבין איזו סיבה יש להם לעבור להפועל ת"א
    חוצ'מזה שיש להם עכשיו גם את אירופה

13. הרצליה Member

14. LeddersK Member

טוב נו, אם זולה יכול בסרייה א' אז מוסטובוי לא יכול בליגת העל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

15. יחי Member

מקור:ONE מאת שלמה חסיד

מי שעתיד להיות בעליה החדשים של הפועל ת"א, ג'קי בן-זקן, כבר החל בביצוע צעדים ממשיים לבניית הקבוצה בעונה הבאה, למרות שההסכם בינו לבין המועדון עדיין לא נחתם.

הרכש הראשון והאטרקטיבי של בן-זקן הוא החלוץ הרוסי הבינלאומי, אלכסנדר מוסטובוי, בן ה-37, ששיחק ביחד עם חיים רביבו בימיה היפים של סלטה ויגו בליגה הספרדית הראשונה.

http://perso.wanadoo.fr/corbin-leglaunec/wc2002/photo/mostovoi1(Celta).Xxx

השחקן אמור להגיע לישראל בשבועות הקרובים להתרשמות ואם יימצא בכושר משחק מתאים יוחתם לאלתר בוולפסון.

מוסטובוי פגש את רביבו ובן-זקן במשחקי הפיינל-פור של מכבי ת"א שנערכו במוסקבה לפני שבועיים שם סוכמה העסקה.

בן-זקן אישר הבוקר (שני) ל-ONE: "סיכמתי עם מוסטבוי שהוא ישחק בהפועל ת"א במידה וארכוש את הקבוצה. בינתיים אין שום חדש מעבר לזה ואנחנו מחכים לאות מהפועל ת"א כדי שאפשר יהיה להתקדם".

הסיכום עם מוסטובוי נעשה בתיאום עם המאמן המיועד, יוסי מזרחי, שכבר החל לתכנן את העונה הבאה בהפועל ת"א אם אכן יאמן אותה.

מוסטובוי חתם במארס באלאבס מהליגה הספרדית השנייה, אך מיעט לשחק בקבוצה וכבש רק שער אחד ב-17 דקות משחק.
    לרוסי 15 הופעות בנבחרת ברה"מ ו-50 בנבחרת רוסיה, כולל הופעות מונדיאל 1994 ויורו 1996. במונדיאל 2002 לא שיחק החלוץ עקב פציעה. במהלך יורו 2004 סולק השחקן מסגל נבחרת רוסיה לאחר שהעביר ביקורת על המאמן גיורגי יארצב.

החלוץ שוחרר מסלטה ויגו בתום שמונה שנים בקבוצה מחבל גליסיה לאחר שזו ירדה לליגת המשנה בעונה שעברה. "אני מרוצה שהמו"מ הצליח. אני מרגיש מוכן פיזית ואני מצפה לשחק מהר ככל שניתן", אמר מוסטובוי לאחר החתימה באלאבס.

בעבר שיחק מוסטובוי בספרטק מוסקבה, בבנפיקה ליסבון הפורטוגלית ובקון ושטרסבורג הצרפתיות. כינוי של השחקן הוא "הצאר".