הפועל תל אביב:: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ULTRAS HAPOEL, ‏28/5/04.

1. בית"רי מלידה Member

אם הוא יחתום בהבועל - שווייו בעתיד יהיה נמוך מאוד....

שיברר כמה שיותר מהר, איפה תחנות היציאה של 901 , ו 405 ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת השם הזה היה מוכר לי מאוד...במנג'ר הוא מאוד מוערך...
    ובינתיים הוא הרשים באימונים של הבועל...

3. אלי מתחן Member

להזכיר לך שגם שחקן בשם maxim tsigalko היה הכוכב במנג'רים הקודמים.
    זה לא אומר שום דבר.

4. TariboWest Member

ברק בדש מעמידר בהפועל ת"א לאחר שהרשים במשחק אימון מולם.
    "ידיעות אחרונות" מפרסם היום ששחקנה הניגרי של צפרירים חולון דנדי אוקונגו ששיחק אצל שייע במכבי אחי-נצרת, בדרך לקבוצה.

5. בית"רי מלידה Member

מי המאמן שיחליף את שייע, ובאיזה מחזור זה יקרה?

בין הפותרים נכונה יוגרלו שני כרטיסי כניסה לאתר החרמון ( לעונת 2005/6 ...)

6. בית"רי מלידה Member

כפיר אודי חוזר להפועל תל אביב

בפגישה לילית הסכימה מכבי פתח תקווה להשאיל את החלוץ להפועל תל אביב. הבוקר הוא יסכם את תנאיו ויתאמן עם חבריו הישנים-חדשים. אם יאושר חוזהו עד השעה 14:00 בבקרת התקציבים, הוא ישחק מחר מול נצרת עילית. אתמול החליט הדירקטוריון להקצות 3 מיליון שקלים לרכש.....

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029176,00.html

7. Apu Member

אין להם מי שיקנה כרטיסים אז הם חייבים דרך להכניס כסף..

8. בית"רי מלידה Member

הוא לא עבר עדיין בבקרה - ולכן לא ישחק מחר.

בכל מיקרה, תקציב החיזוק של הבועל הוא מכובד - כ 680 אלף דולר.

9. כפר סבא בנשמה! Member

מה קורה עם אודי בסוף?

10. בית"רי מלידה Member

הפועל. נגמרת בסגול

רון עמיקם, העצוב לאיד על מצבה של הפועל ת"א, במכתב אישי לסמי סגול
    8/1/2005

שלום לך מר סמי סגול.

אתה לא מכיר אותי, אף פעם לא נפגשנו, ומעולם לא הייתי אוהד הפועל ת"א. סוג של חינוך רוויזיוניסטי משהו. למרות הכל, כבוד להפועל ת"א תמיד היה לנו, סוג של יראה. בכל זאת, הפועל ת"א. אצלנו בשכונה תמיד קראו לה רק הפועל, זה הספיק. במילעל, פה דגושה, נגמרת בסגול.

יש לי המון חברים שהם אוהדי הפועל ת"א, יריבים אידיאולוגים. ע.מוהר, איש רוח, נוהג לקרוא לזה "ברי פלוגתא". לא הייתי נכנס לקטע הזה אלמלא הם היו באמת חברים, רק נורא מסכנים. אתה יודע, להפועל יש המון אוהדים ידוענים. אחד מהם, א.איינשטיין, שאבא שלו היה שחקן ב'האוהל' והוא עצמו שר המון, הוציא פעם להיט שבתוכו שזורה השורה הקסומה: "הפועל שוב הפסידה, ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים עכשיו ת'לב". כי לא רק אוהדי הפועל אוכלים עכשיו את הלב לנוכח מצבה של הקבוצה שאתה בעליה, אבל רק הם מסוגלים עוד לשיר על זה. אז סע לאט, ותקשיב.

איזה מסכנים האוהדים שאתה הבעלים של הקבוצה שלהם. הקבוצה היא באמת שלהם, אבל לפעמים נדמה שאתה לא יודע שהיא גם שלך. זה לא עוד ליין של רהיטי גן או עוד אביזרים לאמבטיה, זו הפועל. במילעל, פה דגושה, בסגול. לאחרונה מבטאים אותה במילרע. כי רע.

רע כי אתה מנותק מהקבוצה, כי שמת אותה בידיים של שליימזלים, שעמיר פרץ היה זורק מכל המדרגות של הוועד הפועל, אם הקבוצה היתה שייכת עדיין להסתדרות. אבל תתפלא, היא שייכת לך. שפכת עליה ים של כסף, התחלת לקמץ, ושכחת בדרך את הקבוצה. את הדרך, את החזון, את הקהל.

אתה צריך להבין סמי, הפועל ת"א הולכת ונגמרת. זה לא רק ההפסדים המצחיקים, הטעויות הניהוליות, ההיסוסים הכספיים, אלא התדמית. הפועל ת"א יותר פאתטית היום מאשר בימי בית ברנר. היא בדיחה מהלכת. יש הרבה אנשים ששמחים לאידה, יש גם הרבה שלא. כי הפועל זו הפועל. במילעל, פה דגושה, תשים סגול בסוף, כשמכבים את האור.

ביום ראשון הולכים בכירי אוהדי הקבוצה להפגין מול המשרדים שלך. יש לך מזל שלא קוראים לך גד זאבי ואתה לא הבוס של בית"ר ירושלים. אצלו האוהדים פשוט נכנסו לסניף של 'אייס' ביד-אליהו ועשו בלאגן. ביום ראשון, בלי חוליגאנים ובלי אבוקות, סביר שישמעו יותר את טיפות הגשם מאשר את שאון המחאה, אבל יעמדו שם אנשים טובים שחלקם היו יכולים בשקט לנהל את הפועל ת"א, יותר טוב מאלה שמנהלים אותה היום - הדירקטורים והמריונטות שלהם – יותר טוב ממך.

אתה מבין סמי, אצלך ב'כתר' זה לא היה קורה. אנחנו קוראים גם מדורי כלכלה, ונדמה שהחברה שבאמת אכפת לך ממנה משגשגת נהדר. עינם של אוהדי הפועל אינה צרה, היא פשוט בוכיה. החברה הקטנה שלך, זו שעובדיה לובשים בגדי עבודה אדומים, תיכף נעלמת. אם זה היה קורה ל'כתר', היית משנס מתניים, נכנס לעשיה, מפגין נוכחות, אכפתיות, נותן בראש. אבל לא. או שלא אכפת לך, או שכן ועושים ממך צחוק, או שאתה כבר לא הבעלים ולא טרחת להודיע על כך. העניין הוא שנתקעת עם עשרות אלפי צרכנים ממורמרים, ובעיקר עם מדינה תמהה. איך זה קרה לסמי סגול, איך נפלה ככה הפועל? כן, הפועל. במילעל, פה דגושה, תחת הנהגתו של סמי סגול.

תודה על תשומת הלב ושתהיה לך שנה קצת יותר טובה. ממני, העצוב לאיד.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART/850/512.html

11. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

עסקת העברתו של ויאם עמאשה מהפועל קרית-שמונה בוטלה. העסקה נתקעה בשל סירובו של קשר הפועל ת"א, גיא צרפתי, לעבור לשחק בליגה הלאומית במדי קרית-שמונה.
    כתגובה לכך הפועל הקפיאה את החוזה שלו.
    http://www.one.co.il/next.asp?id=57950&Bz=9

12. נדב מיכאלי Member

טור שפירסם היום אבי רצון במעריב :
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART/853/854.html
    על הפועל תל אביב והניהול שלהם.
    גועל נפש איך שהפועל תל אביב מתנהלים,מביאים שחקן באמצע הלילה ומאיימים עליו שיעזוב?
    שחקן זר נפצע ,שבר את הרגל באימון אף אחד לא בא ומטפל בו?
    אני מת שהפועל תל אביב תירד ליגה,אני לא סובל אותם ,והניהול שלהם פשוט מגעיל.
    ומשהו על סמי סגול ,מסכן הבנאדם הזה,באמת בנאדם נחמד ,אבל הוא השקיע את כספו בכדורגל וכאן הטעות שלו,הוא יהיה בחובות גדולים בגלל הטעויות של שותפיו,חבל עליו,בנאדם נחמד .

13. בית"רי מלידה Member

בית"ר מתנהלת מצויין...לפי הניהול, הבועל ת"א, בית"ר, וב"ש צריכות לרדת.

דווקא למאזן גנאיים הייתי נותן פרס.

14. נדב מיכאלי Member

גם אני בנאדם זהב .

15. city Member

בעלי הקבוצות בארץ צריכים ללמוד מלוזון, גנאים ושחר איך צריך לנהל קבוצה. כל השאר סתם מבזבזים את הכסף והזמן שלהם והורסים את הקבוצות שלהם.