יאוו די עם זה בבקשה לקחנו דאבל יש אליפות בואו לא נתייחס לכל השטויות האלה עכשיו נחזור לזה עוד שבועיים ככה =]
אגב, אני מניח שאם מקרה בני יהודה היה קורה באנגליה למשל, היינו רואים בפורום האנגלי תגובות כמו "רק באנגליה..." וכדומה. אז בהחלט צריך להעריך, כי בעונה שבה ליברפול, לאציו ועוד נראו כמו שנראו נגד קבוצות שבאו לנצח... המקרה הזה לא צריך להילקח כמובן מאליו, בני יהודה הראתה ספורטיביות שלא נראיתה העונה בליגות הרבה יותר גדולות ומתוקשרות.
לא ממש, אני לא לוקח את זה כתירוץ אבל לבני יהודה היה העדפה להפועל בקרב האליפות(זה הביא אותם שני סיבובים יותר גבוה בליגה האירופית) אז זה לא בדיוק שהיא שיחקה בלי רצון, זה נכון שהיא לא נתנה 200% אבל היא גם בטח לא שיחקה בשאנטי.
להגיד את האמת? אני לא ממש בטוח... אנשים אומרים שהיו שחקני בני יהודה (כמו אלירן עטר) שלא ממש התאמצו וזה לא מפתיע. אל תשכחו שלאורך כל המחצית השניה בשני המגרשים חיפה הייתה אלופה, ובעצם לא היה שום מצב קריטי שבו חיפה חייבת לכבוש שער כדי להיות אלופה, ובאופן מיידי, עד שהגיעה הדקה ה92 בבלומפילד ובטדי. אמרתי לאנשים בטדי שאני לא יודע מה היה קורה אם אניימה מכניס את הפנדל אמרתי שיכול להיות מאוד שטוב שאניימה החמיץ, כי אם הוא היה מבקיע, וחיפה הייתה צריכה דחוף לעשות מהפך, היא הייתה פתאום כן מקבלת את עזרת שחקני (ולא שוער!) בני יהודה.
אני ממש לא חושב שזה ככה,אם בני יהודה היו "מוותרים" לנו אז הם לא היו שמים את הגול והיו חוטפים 1-0 קטן בדקה ה-80,ראו שהם כן התאמצו. בקשר לעטר,גם בגמר הגביע הוא לא בדיוק התאמץ
אוקיי,אני מאמין לך, לשמחתי לא ראיתי את המשחק הזה. סביר שאם הייתי צופה בו, חיפה הייתה כובשת בסוף, כמו שתמיד קרה כשצפיתי במשחק שלה העונה. עדיין תנועות ה"סורי לא התכוונתי" של צעירי אחרי השער שכבש די לא היו במקום לדעתי.
מי שהיה במשחק וראה את כולו, דווקא ראה שבני יהודה לא כל כך נלחמו. לפחות לא כמו בית"ר בקרייה או מכבי ת"א בדרבי. זו פשוט חיפה שלא נלחמה/התאמצה במיוחד.
לקנדה גם לא היה אדום. סתם הצגה של דנין. שתי אימרות מאוד מעניינות בתקשורת ביממה האחרונה. הראשונה מניר דוידוביץ', שמחזק את טענתי מקודם לגבי יעקב שחר. דוידוביץ' ענה לביקורת של היו"ר כשאמר שאם שחר היה מתנגד לקיזוז חיפה הייתה אלופה היום. זה אולי לא בטוח נכון, כי בידוק כמו שגווארדיולה ופויול ציינו אתמול - ריאל הייתה זו שדחפה את בארסה להישגי שיא מבחינת הנקודות. מי יודע מה היה קורה אם חיפה לא הייתה יודעת שכל הנקודות יתחלקו בשניים? מי אמר שהיא הייתה מגיעה באותה דריכות ומוכנות שבה היא הגיעה במהלך המחזורים לפני הפלייאוף? בכל מקרה, עוד נקודה למחשבה למי שחושב שזכותו של שחר ללכת ולצעוק על השחקנים מתי שבא לו. ההתבטאות השנייה היא של ערן זהבי. שנשאל ב"ישראל היום" לגבי החוזה החדש אותו דרש במהלך העונה. כנראה שהשתן עלה מהר מאוד לראש, כי זהבי אמר שלדעתו לא תהיה בעיה "עכשיו כשכבשתי את השער שלמעשה היה השער הכי חשוב שלנו העונה" וש"השוו את הגול לזה של גילי לנדאו, מי אני שאתנגד". מי אתה זו שאלה מצויינת, אדון זהבי.
בני יהודה רצו לקחת את המשחק. זו היכולת שלהם ביום טוב - עדיין בינוניים. בלי פדרו גלבן ועם אלירן עטר לא מרוכז ומיכאל זנדברג נעדר, זה נראה רע עם השחקנים האפורים הרבים שיש לקבוצה להציע. מוזר שדווקא במשחק שכזה, בנסיבות שנוצרו, הם הצליחו להוציא משהו מהירוקים, אחרי שבשנתיים האחרונות הם לא היו מסוגלים לתפקד מולם.
כן, זכותו המלאה והמוצדקת של שחר לרדת ולהשתין גם על השחקנים אם בא לו אחרי שהם מגיעים למשחק על האליפות ולא נלחמים עליה. הידיעה עם דבידוביץ' לא קשורה לזה בכלל, הוא הגיב על הקיזוז בכללי ולא על הצעקות וגם לא רמז לזה, מי שמכיר אותו יודע שהוא לא עד כדי כך חכם כדי לקשר בין 2 הדברים ולהביא רמיזות נסתרות. אבירם, העניין הזה שבני יהודה היו 'באנקר' של חיפה והם הפסידו לנו בכל המשחקים בשנתיים-3 האחרונות גם כן היה אירוני עד כאב כשחשבתי עליו אחרי המשחק...
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx זה גם מה שאני אומר לחברים שלי. בני יהודה לא ממש התאמצו, הם ממש לא עשו בונקר כמו מכבי תל אביב אנשים הגזימו לגמריי. הם נתנו בערך 80% מעצמם מלבד קדוש שבאמת נתן מעצמו 100% כי ידע שזה משחק חייו. אפשר לספור את מספר המצבים שחיפה הגיעה ורק קדוש מנע מהם, כי לקדוש היה הכי אכפת במשחק הזה. מכבי חיפה שיחקה לא טוב ולא בני יהודה שיחקו בונקר מהסרטים. עוד אחת מהטענות למה לא מגיע לחיפה אליפות - הם לא ניצחו משחק כזה משמע הם פראיירים בני פראיירים.
nave - מחוייבות לנצחון לא חייבת לבוא לידי ביטוי במגננה היסטרית. בני יהודה האמינה שהיא יכולה במשחק שכזה, בו מכבי חיפה תחפש בכל הכח הכרעה, לצאת עם משהו. בדיעבד היא גם צדקה.
צודק, שכחתי את רן שטראובר 2 קדוש. הוא הציל ובזבז זמן ככל יכולתו, אבל כמובן שלא בגלל שטראובר 2 חיפה לא ניצחה, אלא בגלל הגישה המטומטמת של אלישע עם ה"לשחק סבלני" כשהוא חייב לנצח את המשחק ואין לו ספסל. למישהו יש ספק בכלל שאם זו הייתה כל קבוצה גדולה אחרת הם לא היו טורפים אותם תוך 20 דקות עם 3-0? עזבו,סתם מעלה לי את הדם לראש.