הפועל תל אביב זוכה באליפות בדקה ה-92!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏14/5/10.

1. SeRgInHo Member

ככה זה אוהדי בית"ר. לצערי אני מכיר עוד כמה כאלה... מבחינתם משחק השרוכים הוא הרגע הכי מתוק בחייהם ובני יהודה שיצאו גברים אתמול, הפכו להיות ערבים ונכנסו לרשימה השחורה. ככה זה שהשנאה להפועל גדולה המונים מאהבת הקבוצה שלהם.
    ספורטיביות לא נמצאת בלקסיקון שלהם.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויעקב שחר, כהרגלו כמובן, יורדת לחדר ההלבשה לצעוק על השחקנים. כל יו"ר \ נשיא אחר שהיה יורד לחדר ההלבשה משחק אחרי משחק היה מזמן נצלב בתקשורת וביציעים. בטח כדי לצעוק, בטח כדי לצעוק על שחקנים המומים אחרי עונה כמעט הסטורית שאיכשהו חמקה לה. אבל לא, איכשהו יש לי הרגשה שאף ציוץ נגד הדון לא ישמע השבוע.

3. איגור .פ. Member

אני מאמין שכן בגלל רצף הניצחון

4. orend84 Member

מה רציתם שבני יהודה יפתחו רגלים ? לחיפה היו הזדמנויות והיא לא ניצלה אותם , את האליפות אלישע הפסיד שהשאיר את ארביטמן על הספסל מול הפועל.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אין לי מילים להביע את התסכול הרב, כשהדמעות עומדות בגרון עדיף לא לדבר. לא נתפס איך הצלחנו לאבד אליפות שהיתה לנו בידיים, אכזרי ומאוד מאוד מאוד מאכזב. אין לי כוח להתחיל לנתח את מה שהיה על כר הדשא, אך אני מקווה שהחל בחלון ההעברות הקרוב, הצוות המקצועי שלנו יפרד מרפאלוב, הטינופת הזה לא צריך להיות חלק ממועדון גדול שמכבד את עצמו. לא מעט אנשים חשבו שהוא התבגר אך הוא נשאר פוזאיסט מסריח ואני לא רואה את זה משתנה בקרוב, אם בכלל. מאחל לו לסיים את הקריירה כמו ראובן עובד ואם אפשר אז גרוע יותר, שחקן בלתי נסבל. אה, כמובן, ברכות להפועל ת"א שידעו להתעלות ברגע האמת, במאני טיים, אך אני בטוח שאם המצב היה הפוך גם הם היו מתלוננים על שיטת הקיזוז, הרבה יותר מאיתנו זה בטוח. אך זה כבר שייך להיסטוריה. זהו שכר הלימוד שאתה משלם כשאתה נכנס לעסק הזה שנקרא - כדורגל. פעם אחת אתה תהיה בצד המאושר ופעם אחרת אתה לא תדע איפה לקבור את עצמך. אין מה לעשות, זה כל היופי בכדורגל, אך לא כשאתה הקורבן.

סליחה? מה הוא בדיוק עשה לא בסדר? הוא עבר על החוק? לפישרים הקטנים (לרובם לפחות) האלה בהחלט מגיעה סטירה, יש מספר שחקנים שעדיין לא הפנימו את מהות השם 'מכבי חיפה', בלי רצון, בלי תשוקה, עם אפס יעילות. אולי אם תואיל בטובך לנמק את הטיעון המופרך שלך, אז אולי אני אבין למה התכוונת.

6. JR-Riquelme Member

באמת, מה חיפה ציפו? שכל הקבוצות נגדה יפתחו רגליים? כל העונה היא מנצחת ועכשיו היא לא מסוגלת לנצח אף קבוצה?!
    טכנית היא לקחה אליפות, אבל פשוט לא מגיע לה אם היא לא יודעת לנצח משחקים גדולים. גם נגד בית"ר היא הייתה זקוקה לפתיחת רגליים, שחיפה קיבלה מצב נייח וכל הקבוצה עלתה לרחבה אמסלם מוציא בלם ומכניס חלוץ והופ! באותו מצב נייח הובקע הגול. חיפה נראיתה ביזיון.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שאני יבין, ממה יש לי להיות ממורמר?
    מזה שלא לקחנו את הליגה האירופאית?

8. wings Member

אם יש משהו שמנחם אותי אחרי אתמול, זה שאלישע סוף סוף משלם על החרא שלו. חשבת רפאלוב יביא לך אליפות? עכשיו תאכל את כל החרא שבישלת. עכשיו תעמוד מול כל האוהדים והתקשורת. כתבתי כל הזמן שבמוקדם או במאוחר זה יעלה לו במשרה שלו. חבל שהוא לא קורא.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/10
  9. Dimitar Berbatov Member

לא יודע אם ראית את המשחק או שהעדפת את המשחק בבלומפילד, אבל זה פשוט לא נכון. בית"ר נלחמה ועשתה את שלה. הרבה זמן לא ראיתי את בית"ר משחקת בכזו נחישות ומחויבות. לא נלחמו בשיניים? עזוב שטויות, בית"ר נלחמו, עם טיפה יותר ריכוז (לא עניין של לחימה) גם היו יכולים לצאת עם ניצחון. שורה תחתונה אחרי הערב הזה בית"ר האחרונה שיכולים לבוא אליה בטענות.

לגבי יענקל'ה שחר, אין תקדים להתנהגות הזאת שלו אצל אף בעלים אחר, שכונה. שחר כבר מזמן עבר את הגבול הדק בין מאמן לבעלים. זה יפה לראות את התשוקה שלו למשחק, את המוטיבציה והאמביציה שלו גם אחרי כל-כך הרבה אליפויות, אבל בשביל געירות ושיחות עם השחקנים יש מאמן. וזאת לא פעם ראשונה ששחר עושה את זה. ואני בכלל לא נכנס ל-אם זה נכון לצרוח על השחקנים ולגעור בהם, אני בכלל לא בטוח שזה מועיל ונכון באותו הרגע.

עוד משהו קטן, תומר בן יוסף - יבורך מי שימצא את מספר הכרטיסים האדומים שהבן-אדם הזה קיבל בקריירה שלו. ומדובר בשחקן שחצי מהקריירה שלו היה פצוע. ללא ספק מהטיפשים שלבשו את החולצה של בית"ר ירושלים, IQ נמוך משל כל יושבי המזרחי יחדיו.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה לי ברור שזה יקרה, הכעס עכשיו בשיאו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    פשוט לא ייאמן עד כמה מכבי חיפה פראיירים, אבל הם לא היחידים שמקבלים ממני על הראש. למה אף אחד לא מדבר על התקשורת שכבר הכתירה את מכבי חיפה לאלופה? הובלנו ב-12 נק'? לא, כי זה תמיד היה רק 6 נקודות!?!. כל הפטפטנים ב'יציע העיתונות' יכולים מצידי להיות מפוטרים, עיתונות של שקל וחצי.

אנשי הפועל ת"א כצפוי מראים את רמתם בראשות 'עיתונאי' שנקרא עמנואל רוזן. אם איש במעמד שלו כותב כאלו דברים מלאי שנאה וקנאה אז לא פלא שהחברה הישראלית כל כך אלימה. אני לא רואה פה בהולנד עיתונאים מפרסמים באתרים גדולים כאלו דיעות קיצוניות ותאמינו לי החוליגנים פה אולי יותר רציניים ואלימים מאשר בארץ...קצת צניעות, קצת להודות שגם קיבלתם עזרה מלוזון. לא, שום דבר. טביב, שכטר וחבריהם אנשים מאד מאד קטנים מלאי שנאה. רק תקראו את ה'טור' של רוזן וכבר תבינו אותי. הם מראים שהם אולי זכו בדאבל, אבל הם לא האלופים האמיתיים, בטח לא בצניעות.

לסיום, אם לוזון לא משנה את שיטת הליגה הוא לא ייכנס יותר לקרית אליעזר. אני בקטע הזה מאד חריף. אני מגנה לחלוטין את התקיפה של החוליגנים אתמול, אבל פשוט כדאי לו לא להתקרב למשחקי מכבי חיפה כי ברור לי שלא כולם ישלטו על עצמם. פשוט בשביל לא לעורר פרובוקציות לוזון יישאר בבית. אני רוצה להאמין שכל אוהד כדורגל שלא אוהד את מכבי חיפה היה מרגיש היום אותו דבר אם היו מאבדים בצורה הזאת את האליפות...אגב, גם שחר מקבל ממני מנה אחרי שהסכים לשטויות הבלתי ספורטיביות האלו! כדאי לו לשים קצת יותר כסף מהמתוכנן הקיץ...

מאז 2007 לא הרגשתי כל כך מתוסכל והעיקר שיש בי יותר מדי כעס כלפי אנשים שגרמו לי מפח נפש. ירוק, אדום וליצן אחד שקורא לעצמו אבי לוזון...

יום נעים.

11. Dimitar Berbatov Member

לגבי ה 7-0 של הפועל ר"ג על אח"י נצרת, פרט פיקנטי ונחמד - רק לפני 10 שנים אותו ג'ון גרגורי היה עם אסטון וילה במעמד גמר הגביע בוומבלי נגד צ'לסי ולא היה רחוק גם מלזכות בגביע. אתמול הוא יורד לליגה השנייה בישראל בצורה מבישה ביום בו אותה צ'לסי זוכה בגביע בוומבלי. איך נפלו גיבורים.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת שי, לא מתאים לך להוציא את התסכול שלך מהקבוצה על הפורום ועל הפועל תל אביב.
    בערך כל שחקן של הפועל+אלי גוטמן שעבר בעמדת הראיונות אמר שהוא מבין את הכעס של מכבי חיפה ושאם זה היה הפוך הוא גם כן היה זועם, אבל שזה לא ימנע ממנו לחגוג ולשמוח כי אלה החוקים. יציע העיתונות יצאו כל כך הרבה נגד הפועל אם כבר, כמו השקר ש"נתנו משחק לכפר סבא" שמשם זה התגלגל לכל חור כולל לכאן, למרות שזה שקר מוחלט.

עצוב שאתה מחשיב את עמנואל רוזן כ"איש הפועל תל אביב".

13. riquelme1 Member

רון קופמן הוא חרטטן ידוע, בתוכנית האחרונה הוא אמר שכדורסל זה הענף החמישי בחשיבתו בספרד ושאלי סהר מביא לו הוכחות שהוא מדבר שטויות שהוא אומר שכדור יד ענף בכיר יותר הוא דופק שקרים כאלה זולים, פשוט בן אדם הזוי, שקרן ופרשן בשקל שבעים, הוא גם מודה בזה לזכותו יאמר.

יציע העיתונות זה תוכנית מגוכחת.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחם, תן לי קצת להוציא את התסכול שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

עמנואל רוזן מבחינתי איש הפועל ת"א. הוא כותב על כמה שהוא אוהב את הקבוצה שלו והעיקר עד כמה שהוא שונא את מכבי 'בית שאן' תל אביב. אני חוזר ואומר, השנאה הזאת מראה שהוא פשוט מקנא בצורה מחרידה בצהובים. תשמח בהישג של הקבוצה שלך, בשביל מה כל זריקת הבוץ לעבר קבוצה שאולי לא התאמצה במיוחד? שיבוא להולנד ויראה בעצמו איך פיינורד עשו אותו דבר. שיילך לאיטליה כדי לראות את 'אוהדי' לאציו מכריחים את קבוצתם לא לנצח. הוא צריך כעיתונאי בכיר לעמוד מעל לילדותיות הזאת, אבל לא, זה כנראה דרכו.

התסכול שלי על שחקני מכבי חיפה לא פחות גדולה מאשר על אנשי הפועל ת"א. זכיתם בצדק באליפות, אבל אני לא אוהב ששכטר עכשיו צועק "אנחנו הקבוצה של המדינה". בשביל מה זה טוב? סתם להתגרות? כולם יודעים למה הוא אומר את זה. שוב פעם תאהב קודם כל את הקבוצה שלך, אבל כנראה שיותר מדי אנשים שונאים קודם כל את היריבה העירונית. אותי זה פשוט מעציב.

לסיום שחם, אני מציע לך לקרוא בתקופה הקרובה את התגובות שלי, יש לי עוד הרבה מה להגיד כלפי השחקנים והמאמנים בירוק. כבר אתמול קראתי ליעקב שחר לעשות את הצעדים ההכרחיים בשביל לנקות את המועדון מהלוזרים שיש בקרבנו. מה לעשות, מכבי חיפה בעצמה ירתה מספר פעמים בראש שלה...את זה אני כרגע ממש לא שוכח, אבל אני לא סובל אנשים שלא צנועים ואלה שאוהבים להתגרות.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב, מישהו יודע אם בלומפילד הוא מגרש תקני לליגת האלופות? אם וכאשר אנחנו עולים לבתים, בבלומפילד אני בהחלט מאמין שאפשר להוציא תוצאות מכובדות. ברמת גן? אנחנו עלולים לגרום לחיפה של השנה להיראות טוב, מה גם שאם יש משחק מול ברצלונה למשל אני מוכן לשים כסף על כך שיהיו שם יותר אוהדי בארסה ישראלים מאוהדי הפועל.