אין מה להגיד.. בעיית הביתיות מאוד חמורה. אפשר להעביר את המשחקים להרצליה או לקופסא בשביל הביתיות אבל מצד שני אם לכפר סבא שצמודה לרעננה מגיעים 300 אוהדים למשחק בית אז כמה יסכימו לנסוע מרחק עוד יותר גדול? אני חושב שעיריית רעננה חייבת לגבש כבר מעכשיו פיתרון קביל לבעיית הביתיות ולבדוק איך מסדרים להפועל רעננה איצטדיון בשטח העיר. העירייה חייבת להחיות את פרוייקט לב הפארק ואם התושבים עד כדי כך יעשו בלאגן עם זה אז לחשוב על מיקום חלופי לאיצטדיון בשטח העיר. בכל מקרה קבוצה בלי בית ובלי מתקנים ברמה סבירה אין לה מקום בליגת העל והיציעים מדברים בעד עצמם (אותו דבר לגבי הפועל עכו, רק שבניגוד לרעננה, היא כן עובדת על בית חדש).
אריאל שיימן דורש סכום כסף לא סביר עבור השכרת המגרש. כפיר, אני מסכים איתך לגמרי. לי, כאוהד שמלווה את הקבוצה לכל המשחקים, מאוד כואב העניין הזה, אבל צריך להבין שמדובר בעשרות מיליוני שקלים ועוד מאות תושבים בלב הפארק שמתנגדים לרעיון. בכסף של בניית אצטדיון אפשר לפתור הרבה בעיות בעיר. זו דילמה קשה מאוד ואני יכול להבין את העירייה במובן מסוים. איצטדיון חדש לא יהיה ב-3 השנים הקרובות. אם הקבוצה תשאר בליגה בסיום העונה, אני מאמין שיתחילו דיבורים רציניים על הקמת אצטדיון כדורגל ראוי לקבוצה.
מזל טוב להפועל רעננה על הניצחון הראשון ההיסטורי בליגת העל :aaarse: עם קצת מזל אולי תצליח להישאר, בכל אופן היא לא הקבוצה החלשה בליגה (עכו,פ"ת וסכנין נראות חלשות מאוד). קבוצה חביבה מאוד שיהיה בהצלחה
גם הקבוצה שלך שייכת לאותו ז'אנר. לטעמי קבוצות כמו אחי נצרת, רעננה, עכו, רמת גן, הפועל פ"ת, נתניה וסכנין פשוט באותה רמה... וכמו בליגה הלאומית, מי שתלחם יותר, תצליח לשרוד. ההגרלה של פתיחת העונה הייתה קשה יחסית כשמשחקי החוץ היו נגד נתניה ונצרת ודווקא משחקי הבית היו נגד מכבי תל אביב ומכבי חיפה. אולי בעמדת המגנים אנחנו חלשים מאוד, אבל צמד הבלמים שלנו טוב מאוד וגם הקישור האחורי שלנו לא רע. עדיין חסר סקורר אמיתי אבל אפשר להסתדר כשיש שחקנים כמו סנטוס, ארמנדו וסטיבן כהן בחלק הקדמי. אבל תודה על האיחולים...
ההתאחדות: רעננה לא תוכל לארח בקופסא ועדת ליגה וגביע החליטה: "הדבר ייצור חוסר שוויניות". בעלי העולה החדשה, אשר אלון: נערער על ההחלטה ועדת ליגה וגביע של ההתאחדות לכדורגל, שהתכנסה הבוקר (שלישי), החליטה לדחות את בקשת הפועל רעננה לקיים את משחקי הבית שלה עד סוף העונה באצטדיון "הקופסא" בנתניה. בהחלטה המנומקת והמפורטת שהועברה לקבוצה נטען כי "ישנה חוסר שוויוניות במידה שהוועדה תקבל את הבקשה. על פי התקנון קבוצה שרשמה את מגרשה הביתי בתחילת העונה לא יכולה להחליפו למעט מקרים בודדים לדוגמת שזרוע וכיוצא באלה, שמקרה כזה מאפשר לאותה קבוצה לשחק במגרש שהוא לא ביתה". ברעננה, שתמשיך בינתיים לארח באצטדיון לויטה בכפר סבא למרות שעדיין לא חתמה על חוזה מול האחראים עליו, עדיין לא אמרו את המילה האחרונה בנושא. הבעלים אשר אלון אמר בתגובה לאתר ערוץ הספורט: "עדיין לא קיבלנו את המכתב, אבל כשזה יגיע, אנחנו נגיש ערעור". הבוקר יצאה רעננה ליום גיבוש עד שעות הערב המאוחרות, בו לקח חלק כל הצוות המקצועי והשחקנים, כולל הבלם הארגנטינאי שנבחן בשבועות האחרונים, לוסיאנו פרקונה, ששיחק אתמול משחק מלא מול מכבי ת"א. החלטה לגביו צפויה להתקבל בימים הקרובים. ספורט 5.... אני לא מבין למה אשר אלון כל כך רוצה לארח בקופסא ? איצטדיון באמצע נתניה מרוחק מרעננה הרבה יותר מהאיצטדיון של הרצליה או כפר סבא וגם לא רואים בו כל כך טוב...
השם של הארגנטינאי כלל לא צילצל לי מוכר, וזה די מפתיע להתחשב בכך שכתוב בוואלה כי הוא לקח חלק בנבחרת הצעירה של ארגנטינה ב-2001. אז בדקתי ולא מצאתי שום איזכור לכך שהוא היה בסגל הנבחרת הצעירה במונדיאליטו 01. מקווה שברעננה יבדקו אותו טוב טוב באימונים, כמו שעושה רושם שהם באמת עושים, ולא יסתמכו על מידע לא מדוייק שיכול להיות שסוכנו מפיץ.
פוצץ המו"מ בין רעננה לבלם הארגנטינאי, לוסיאנו אוגוסטו קרפונה, בעקבות סעיפים שונים שלא הוסכמו על ידי שני הצדדים. בעקבות פיצוץ המו"מ ביטלו ברעננה גם את הבדיקות הרפואיות שהיו מיועדות לשחקן אחה"צ. http://www.one.co.il/Article/147790.html
למרות מה שדנה מ-ONE מספרת לנו לשחקן קוראים פרקונה ולא קרפונה... ובסופו של דבר עושה רושם שהוא דווקא כן יחתום. לי הוא אמר שהוא עדיין מתאמן עם הקבוצה לפחות.
לויטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx עוד חדשות:ג'ונתן אסוס מועמד לרעננה לא ברור על חשבון מי וסטיבן כהן צפוי להעדר תקופה ארוכה