בטח שמקבלים קנס אם נרשמתם למפעל ואתם מתכוונים לפרוש, ואי אפשר להחליף כי זה פשוט לא ככה, מה גם שאופ"א לא הכי אוהבים אותנו. בדיוק כמו שמכבי חולון קיבלה קנס, גם הפועל ר"ג תקבל קנס אם לא תופיע למשחקים, זה בדיוק כמו שהיה לקבוצות שתיכננו לא להגיע למשחקים בישראל כשעוד שיחקו כאן. ועוד משהו, הקנס שהיתה מקבלת מכבי חולון אם לא הייתה מופיעה הו משהו בסביבות ב20 אלף דולר או שקל או מטבע אחר, וזה הרבה פחות מההוצאות שיהיה לר"ג לארח ולהתארח בחו"ל, עז מבחינה כלכלית עדיף לה לפרוש.
שאלוהים יעזור לכם... הכוונה לא היה שרמת גן לא תופיע למשחקים, אלא שהיא מוותרת על הכרטיס לגביע אופ"א, ומן הסתם מעבירה אותו לקבוצה אחרת! כלכך קשה להבין? על זה לא מקבלים שום קנס.... אבל הם כבר הצהירו שהם ילכו וישחקו (ויחטפו תבוסות) בגביע אופ"א, לנו רק נותר לאחל (ובעיקר לקוות) שייצגו אותנו בכבוד
שגיא, זה כבר מאוחר מידי והם לא יכולים להביא לקבוצה אחרת את הכרטיס לאופ"א, במצב של היום הם יכולים לפרוש מאופ"א או להישאר, אם הם פורשים אף קבוצה ישראלית אחרת לא יכולה להחליף אותה.
כשלונג דיסטנס היה קטן לימדו אותו שאם מישהו נמצא בתפקיד מסויים, הוא כנראה מתאים לו. שחקן כדורגל זה שחקן כדורגל, מנהל בנק זה מנהל בנק, שר בממשלה זה שר בממשלה ומנהל בהפועל רמת גן זה בכלל שם דבר, אז שימו לב לאייטם הבא: בהנהלת הפועל ר"ג מתעקשים שגביע ההצטיינות לאופיר חלוואני מטעם האוהדים יישלח אליו באי מייל. "הדרך הקודמת בה נותנים לשחקן גביע לפני הקהל היא פסה", טענו בהנהלה. "הגיע הזמן למשהו יותר מקורי, חדשני שיתן חשיפה ויהיה מכובד".
לונג דיסטנס שתהיה לי בריא אבל מה הקשר? טוב,בכל מקרה בקשר למה שכתבת שגיא...כן,אני הבנתי למה התכוונת. אני במקום ר"ג הייתי מוותרת על העונג לשחק בגביע אופ"א ונותנת את הכרטיס לב"ש .
רודה קבוצה קטנה? הקבוצה הזאת הדיחה גם את מכבי השנה לא? רודה היא קבוצת גביע אופא טיפוסית,באותה שנה כמדומני היא הגיעה לגמר(או לחצי גמר)והפסידה רק בפנדלים. תזכרו שאז רודה הייתה יותר טובה מהיום(באותה שנה לקחה מקום שני בהולנד)ככה שאף קבוצה מהארץ,לא יכולה לזלזל בה.
הקבוצה היא רודה, העיר היא ברדה. 1) רודה לא הדיחה את מכבי השנה. היא עשתה זאת בשנה שעברה. העונה זאת היתה בואבישטה שזכתה בתואר המפוקפק. ובכל זאת - מכבי הפסידו בסיכום שני המשחקים 5:3. הפועל ב"ש הפסידה 14:1. אתה רואה כאן את ההבדל? 2) לא, רודה לא קבוצה קטנה, אבל היא גם לא קבוצה גדולה. הקבוצה לא זכתה באף תואר עד 1995, בשנה ההיא לקחה אליפות, ושני גביעים בשנות 1997 ו-2000. השנה היא הגיעה למקום שישי עם מרחק קטן מעוד מהמקום התשיעי. 3) אז מה אם רודה אז לקחה אליפות? הפועל ת"א בשנה שעברה שיחקה מול מילאן שהגיעה למקום רביעי באיטליה ומול לוקומוטיב מוסקבה, אלופת רוסיה כמדומני באותה עונה. את שתי הקבוצות היא ניצחה. זה לא התירוץ שאתה אמור לחפש.
בקיצור מה שלא עבד למכבי ת"א הגדולה לא יעבוד להפועל רמת גן הקטנה אז אם הפועל ב"ש שהיא לא קבוצה קטנה יצאה בהפרש כזה של 14:1 ,לא רוצה לדעת מה יהיה עם ר"ג.
באר-שבע אז נגד רודה שיחקה עם צעירים שהיום מחפשים את עצמם בקבוצות בדרום(דימונה,אופקים,מכבי ב"ש,שגב שלום וכו'..) הכוכב באותה תקופה היה יוסי בניון אז בן 19 נדמה לי.
ל-AFC העיר היא בכלל לא ברדה...איך הגעת לזה בכלל? ברדה לא קרובה בכלל...לברדה יש קבוצה משלה דבר ראשון... דבר שני רודה באה מעיר בצפון הולנד שנקראת קרקרדה... היא בכלל לא קבוצה גדולה...זה שהיא כל הזמן מסיימת במקומות 4-5 לא הופך אותה לגדולה...בעונה שעברה היא סיימה במרכז הטבלה (מקום 12 אני חושב)... ויטסה ארנהיים שניצלה מירידה קבוצה גדולה בהרבה ממנה...
הפועל ר"ג צריכה לפרוש,אבל אני חושב שזה כבר לא אפשרי, בנוסף חשוב לציין כי להתאחדות היתה האפשרות להחליף את ר"ג בסיום העונה,אבל לא עשתה זאת,לר"ג אין כח תקציבי,ומקצועי לשחק באירופה,אירופה תגמור את הקבוצה עוד יותר מהגביע.
יש משהו במה שאתה אומר אני זוכרת איך כל משחק הייתי מקווה מאוד מאוד שזה לא יגמר בהשפלה לר"ג,וזה היה נגד קבוצות כמו מכבי ת"א והפועל ב"ש, שהן גדולות אבל מקומיות. באירופה יש לה עסק עם חומר אחר לגמרי , ואני רק יכולה לקוות (מאוד מאוד) שזה לא יגמר בהשפלה גדולה מצד ר"ג.