הפועל "מגדל" ירושלים 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Ralph-Lauren, Sep 15, 2006.

1. Dimitar Berbatov Member

אד קוטה בדרך החוצה בהפועל ירושלים, בשבת נצחה הקבוצה את גבעת שמואל 97-78

אד קוטה לא ימשיך בקבוצה. קוטה לא הגיע היום (שלישי) לאימון. שחקנים במועדון אמרו "לנו כבר אמרו שקוטה לא ימשיך פה".
    הצוות המקצועי הביע חוסר שביעות רצון מקוטה כבר מפתיחת העונה אבל הוחלט להשאירו במועדון ולתת לו מספר הזדמנויות. עם הזמן הפך קוטה לשחקן ספסל שראה דקות משחק מעטות בליגה.

לדעתי הוא היה צריך לעוף כבר לפני חודשים בערך. הוא לא פוגע כבר כל העונה. דן גם הוריד אותו לספסל וחג'ג' עולה בליגה במקומו, גם אם הוא עולה ביול"ב הוא יורד מהר מאוד לספסל. יכול להיות שקוטה שחקן טוב, אבל בנתיים הוא לא משקח טוב אצלנו, והוא פשוט לא מתאים. קוטה היה צריך לבקש שחרור כבר ממזמן, אבל זה כבר בעיה שלו.
    צריך להביא במקומו רכז טוב שבליגה לא יעלה וביול"ב יעלה. ושיהיה גם רכז צעיר, ראינו מה קרה עם קוטה שאמרו שיש לו ניסיון והוא יעזור לקבוצה להגיע למקומות גבוהים ובנתיים הוא רק הזיק. צריך שחקן צעיר שרוצה להגיע ל NBA לפתוח את הארנק ולהביא אותו לפה. לנושא אחר, לדעתי גם לא צריך את טימי בוווארס, אם כל הכבוד שלי אליו, אל צריך 5 זרים. מתן נאור יחזור מפציעה עוד מעט, נכון שהוא מקבל הרבה מאוד עבירות במהלך המשחק, לדעתי צריך לעלות איזה שחקן בית או לקנות שחקן ישראלי.

*דרך אגב, מישהו יודע באיזה תאריך יהיה המשחק שלנו נגד מכבי ת"א שנדחה בזמנו?

Last edited by a moderator: Mar 13, 2007
  2. Gustavo Boccoli Member

נדמה לי שב-29/03.

ולא צריך להביא שום שחקן, תכף מתן נאור חוזר והסגל יהיה טוב מאוד. יש בקבוצה היררכיה, כל שחקן יודע את המקום שלו ואת העבודה שלו, וקוטה לא עשה שום דבר שצריך שחקן שישלים את המקום שלו. חוץ מזה, בעמדת הרכז יש את טפירו ואת חג'ג', שני שחקנים מעולים.

3. Dimitar Berbatov Member

טפירו הוא סקנד גארד שמשחק בעמדה מספר 2. חג'ג' עדיף שהוא עולה מהספסל ולא מההרכב. צריך להביא רכז ומהר אם רוצים לזכתו באליפות ולהגיע לפחות לחצי גמר גביע היול"ב בשנה הבאה.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין לי בעיה שישחררו את קוטה, ואני אפילו בעד המהלך הזה, כי השחקן לא מתאים לקבוצה, רואים שלא ישתלב בה, ושחרורו בהחלט מתבקש.
    אך, מה זה אומר על ההתנהלות של המועדון אם השחקנים בקבוצה יודעים עוד לפני השחקן עצמו שהוא יעזוב את המועדון? יש דרך לעשות את הדברים, לא כך.

Last edited by a moderator: Mar 14, 2007
  5. Gustavo Boccoli Member

הוראס ג'נקינס סגר בירושלים:
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.274.18200.html

מי היה מאמין, לאחר העונה שעברה, שג'נקינס שוב יחזור למלחה לקבוצה הבייתית?
    אחרי שקוטה עזב חיפשו רכז, ואחרי שהתעניינו בכמה שחקנים בסוף סגרו את ג'נקינס. ג'נקינס לא יהיה שחקן חמישיה, הוא יהיה שחקן משלים מהספסל ובמשכורת יותר נמוכה מבעונה שעברה. בעונה שעברה כל הקבוצה הייתה על ג'נקינס, הוא הוביל בנקודות ובזריקות שלקח, לפעמים גמר את המשחק ולפעמים ניצח אותו. הפעם זה יהיה שונה לגמרי. דן שמיר זה לא אדלשטיין, הוא לא יתן לו את כל החופש שהוא רוצה, הוא יפקד עליו שיהיה בדיוק כמו שירצה. אם הכל יסתדר, ירושלים הרוויחה פה, כי כולם ראו שלג'נקינס יש הרבה כדורסל.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

השאלה הגדולה תהיה אם דן שמיר בניגוד לאדלשטייםן יידע לרסן אותו. ראינו שלבחור יש הרבה כדורסל, אך לצד זריקות משוגעות אשר נכנסו ונצחו לקבוצה את המשחק, הגיעו גם איבודי כדור שטותיים, אשר הכריעו לא מעט משחקים. כמובן שהפעם המצב יהיה מעט שונה בעיקר בגלל שהקבוצה לא תהיה בנויה רק עליו, אלא הוא יעלה מהספסל וישחק רק כאשר שמיר יראה לנכון, ולא בגלל חוסר ברירה.

7. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאני אמרתי בתחילת השנה שקוטה הולך להיות הסרטן של ירושלים צדקתי. הבחור הוא פלופ ציני וטוב שעזב.

אבל דווקא זה שלא ממש התגעגעתי אליו, חוזר ללבוש אדום. הוראס ג'נקינס יכל לתפוס משחק ולהבויל את ירושלים להישגים גבוהים, אך משחק כזה קרה פעם ב.. ודווקא הוא היה נעלם במשחקים החשובים עם אחוזים נוראים מהשדה. הו גם הוריד תביטחון למריו אוסטין ותמאק סליי ככה שאני לא הייתי מחזיר אותו כל כך מהר למלחה, למרות שבסופו של דבר הוא לא יותר מברירת מחדל.

8. Dimitar Berbatov Member

אני עם אלבר, אני בכלל לא מת על ג'נקינס. גם שנה שעברה שכולם האתהבו בו כולל הקהל, לא אהבתי את השחקן הזה. שחקן מאוד שכונתי, פעם אחת יכול לתת איזה אסיסט טוב או איזה מהלך יפה ובפעם אחרת ללכת עם הראש בקיר ולאבד כדורים.
    שנה שעברה ארז אדלשטיין נתן לו יותר מדי חופש וזה עלה לנו ביוקר. השנה יש את דן שמיר, אני מאמין ששמיר לא יתן לג'נקינס את החופש שהוא קיבל בזמנו. אם שמיר יגביל אותו איפה שצריך יכול לצאת לנו מזה רק טוב. כי סך-הכל ג'נקינס הוא שחקן מאוד כשרוני, והשנה הוא גם יודע שהוא בא להיות שחקן ספסל, אני מקווה שהשנה נראה ממנו רק את הדברים הטובים.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע למה, אבל ששמעתי שהוא חוזר, זה גרם לי לשמחה כלשהי. אני לא יודע אם זה מה שהפועל ירושלים צריכה, אבל מכיוון שהתחלף המאמן בקבוצה, אני חושב שאפשר לתת לזה נסיון נוסף. ההחלטה להביא אותו לעונה הזאת בינתיים ולשלם לו מעט, היא מצויינת והיא תאמוד את יכולתו ושימושו לעונה הבאה.

10. Number 8 Member

להבאתו של ג'נקינס חזרה להפועל ירושלים יש יתרונות וחסרונות.
    מצד אחד, ג'נקינס יכול להזיק לקבוצה. דן שמיר בנה קבוצה מצוינת יכולה להפקריע וליצור בעיות בקבוצה ולהרוס את מה שדן שמיר בנה. בנוסף, אני לא יכול להבין איך מביאים שחקן כמו ג'נקינס חזרה לקבוצה. נכון, קוטה לא תרם לקבוצה אך גם לא גרם נזק. קשה לראות שחקן שפירק את ירושלים מבפנים בשנה שעברה, חוזר להוביל אותה.
    מצד שני, ג'נקינס יכול לתרום להפועל ירושלים. דרור חג'ג' כבר לא נכנס כמחליף אלא פותח בחמיישיה וכתוצאה מכך אין לקבוצה את התרומה של חג'ג' מהספסל. צירופו של ג'נקינס יכולה לפתור בעיות בקו האחורי של הקבוצה.

11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפשתי דיון על גביע יול"ב או כדורסל אירופאי ולא מצאתי אז אני ארשום את זה פה:

הערב גמר היול"בקאפ. ריאל מדריד מול ריטאס וילנה. משחק מרתק שישודר ב71 מדינות ישראל? לאאאא, כנראה שאין לנו פה מספיק ערוצי ספורט בתשלום בשביל לשדר את המשחק הזה.

12. Tony Adams Member

מסכים עם דיאר. למרות שהגמר הזה כמעט ידוע מראש, רציתי מאוד לראות את המשחק הזה. במיוחד בגלל ריאל מדריד. אחת הקבוצות הטובות באירופה שרק בגלל השיטה הדפוקה של הליגה הספרדית היא לא נמצאית היום בהצלבה ביורוליג.

13. KirkH Member

אירגון שקובע את משחק הגמר שלו ליום של חצי גמר ליגת האלופות לא בדיוק ראוי שיראו אותו...

מה גם שאם היו משדרים הצופים שהיו אמורים לראות את המשחק היו מן הסתם אי שם בדרך חזרה לביתם אחרי שצפו במשחק כדורסל בליגת העל. אי אפשר לשים שידור ל-300 איש.

14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לשים שידור ל300 איש?
    תהיה בטוח שיהיו יותר אנשים שיראו את המשחק הזה מאשר ליגת העל בפינג פונג והתעמלות אומנותית בערוץ 5.

מה שמעצבן זה העובדה שיש ל5+ 3 ערוצים בתשלום, אבל עדיין בטח משיקולים כלכליים המשחק לא שודר. אנשים משלמים הרבה כסף בשביל לראות משחקים מעניינים יותר ומעניינים פחות, לא רק ליגת אלופות.

15. Riki Member

Dyer (שם?) אני לגמרי תומכת בדעה שלך לגבי ערוץ הספורט, מבחינת תוכן בערוץ מזמן אין שום ערך מלבד כדורגל (ליגת אלופות), כל הענין שבארץ דוקא יש ביקוש לכדורסל, הם התחילו גם העונה לעשוק אותנו בכיוון, אבל הבעיה שהם עדיין ממעיטים להביא שידורים איכותיים, וכמו שאמרת יענין הרבה יותר מהחלקה על הקרח והתעמלות. זילזול נטו.