הפועל "מגדל" ירושלים 2006/7 - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Ralph-Lauren, Sep 15, 2006.

1. Tony Adams Member

רק שנה שעברה זה היה ככה. אלא אם כן ברסה תיקח 8 בליגה העונה, אז התסרט יחזור על עצמו, כי כמו שזה נראה ריאל תיקח את המקום ה-1. בכל מקרה, כמובן שקבוצה אחרת יכולה מאוד להפגע מזה. קבוצה כמו ג'ירונה שהיא קבוצה מאוד מלהיבה, והייתי שמח לראות אותה בשנה הבאה ביורוליג. בכל מקרה, לספרד מגיעה עוד נציגה. כזאתי ליגה קשה אפילו למצוא בכדורגל.

2. Pipe Member

9 נקודות יתרון, זו הכרית של הפועל ירושלים לקראת המשחק בז'לז'ניק. אמור להספיק, אבל קל זה לא יהיה.
    88-79 ניצחו האדומים הערב את הסרבים,כשמאיר טפירו מצטיין עם טריפל דאבל של 16 נקודות, 11 ריבאונדים ו-10 אסיסטים.
    http://images.one.co.il/images/d/gg123535.Xxx

3. Gustavo Boccoli Member

ממש לא היה קל. במצב של 16 הפרש בסיום הרבע השלישי היה צריך לגמור את זה. קוטה וגולמאץ' עשו שם קצת שטויות וז'לז'ניק עוד החזירה לארבע. שתי שלשות של מוריס וחג'ג' שוב החזירו את ירושלים להפרש טוב ובסוף נגמר 9. אבל הסרבים האלה פשוט מפציצים משלוש, זה הדבר היחיד שמלמדים שם. כל ילד צולף משלוש.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב אין מה לחגוג מוקדם מדי את הנצחון הנחמד של היום, בעיקר בגלל האופי של היריבה. ז'לז'ניק, כמו ונסטפילס (שכמובן פחות מוכשרת ממנה) וכמו כל קבוצה אחרת שמתבססת על קליעה מבחוץ היא קבוצת מומנטומים. אם הם תופסים יום קליעה מטורף אז גם לסגור פיגור של 20 מהמשחק הראשון אפשרי מבחינתם, לבטח לא יהיה קל בבלגרד.
    הם קבוצה עם עומק מרשים והרבה הבנת משחק, ויש להם כמה שחקנים שדי הלהיבו אותי, במיוחד הגבוה ארצג. תמיד קשה לשחק מול גבוהים עם ידית מ-3.

אגב אני יוצא עם תחושת החמצה קלה מהמשחק כי לדעתי דן שמיר, עם ניהול משחק קצת יותר טוב וחילופים בזמן, היה יכול לגמור את המשחק עם הפרש גדול יותר.

ואחרי כל הקשקושים האלה, יאללה הפועל, חצי-גמר! :aaa021:

5. Dimitar Berbatov Member

איזה שחקן גדול מאיר טפירו, טריפל דאבל גדול של מאיר (16 נקודות, 11 ריבאונדים ו-10 אסיסטים) נתנו לנו נצחון חשוב מאוד על ז'לז'ניק, כמו תמיד מאר לקח אחריות ברגעים החשובים לקח את הזריקות, מסר מסירות גדולות, הייתה לו איזה מסירה על מגרש שלם שהיתה מדהימה.
    גם אוסטין כהרגלו היה טוב מאוד עם 26 נקודות ומשחק טוב מאוד.
    כמו שכבר אמרו פה אחרים יש גם תחושת אכזבה קלה, כבר הובלנו ברבע השלישי בכ-15 הפרש והיינו צריכים לגמור את המשחק גם באותו הפרש. ז'לז'ניק חוץ מהשלשות המטורפות והריבאונד התקפה לא קבוצה כל-כך טובה וחבל שלא עשינו את זה בהפרש גבוהה יותר.
    אני בכל זאת יוצא מבסוט מהמשחק, אני לא מאמין שז'לז'ניק תנצח אותנו בלפחות 10 נקודות הפרש, לא מזלזל בהם חס וחלילה אבל מאמין בקבוצה ובשחקנים שלנו.
    יאללה הפועל!

6. Tony Adams Member

איזה דפיקות לב עשתה לי הפועל. חשבתי שהשלשה הגדולה של טפירו בסוף הרבע ה-3 גמרה את הסיפור של משחק, ואולי גם של הגומלין. אבל מומנטום אדיר של הסרבים הוריד כבר ל-4. פה כבר נלחצתי. אבל מוריס וחג'ג' פשוט יצאו ווינרים ענקיים עם שלשות מדהימות. כל הכבוד להפועל על זה שהם הצליחו לצאת מהלחץ ולהפגען קור רוח, אבל כל הסיטואציה הזאתי לא היתה צריכה לקרות מראש. הפועל אם הייתה שומרת על יציבות היתה יכולה לסיים את המשחק ב-15+. קצת חבל. אבל אני מאמין שעם ונטפילס ניצחה בבלגראד, גם הפועל יכולה. בטח שלא להפסיד ב-10+.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיר הזה... עם יציבות וחוש אחריות בערך כמו של אחמדינג'אד, אבל כשהוא חם הוא בלתי-ניתן לעצירה. השחקן הישראלי היחיד שמסוגל לעשות טריפל-דאבלים, מעניין כמה כבר יש לו בקריירה אחרי היום.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב דיברו פה על כמה יהיה קשה מול קאזאן בחצי, אבל המנצחת בין ירושלים לז'לז'ניק בכלל תפגוש את המנצחת בין ריטאס וילנה לשטרסבורג, הגרלה נוחה למדי אני מוכרח לומר. בחצי השני ריאל וקאזאן, שתי הפייבוריטיות, אמורות להיפגש לקרב אימתני.

להגיע לגמר זה בהחלט לא בשמיים.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לכל המודאגים, אז 9+ מספיק לפ מה שראיתי היום. יודעים מה? ירושלים אפילו צריכים לעשות ניצחון כפול מהמאבק הזה. לא מבין איך קבוצה כה צעירה ועם כל כך הרבה עמדות חלשות הגיעו עד שלב כזה.

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

הפועל צריכה לעבור את ז'לז'ניק נקודה .

אין מה להשוות ז'לז'ניק לא משתווה לרמת הכדורסל של הפועל ירושלים,אין שום שחקן שמתשתווה לשחקנים
    המובחרים שלנו,אין שחקנים שיכולים לסכן את הפועל עד כדי הפסד !

אני מאמין בקבוצה ובצוות המקצועי שננצח בז'לז'ניק ונעפיל לשלב הבא.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יודע במקרה מתי מתן נאור חוזר? אני מתגעגע לנשיימה הזה למרות שהולך מצוין גם בלעדיו...

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יולב קאפ שמולב קאפ. איך קבוצה בלי משחק פנים בסיסי מצליחה להגיע לשלב הזה לא מובן לי.
    הפועל, בהגרלה אדירה, יכולה לקבל את קאזן הנהדרת רק בגמר. וזה הגמר שכנראה יהיה.

13. Dimitar Berbatov Member

העיקר עזרא זיין לנו את השכל על קאזאן וריאל מדריד.
    העפלה לגמר זה לא בשמיים, ריטאס זאת לא אותה קבוצה של שנה שעברה...

14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק כמו בשמינית גמר.
    הפועל קבוצה יותר טובה מז'לז'ניק, אבל אסור לזלזל. צריך להתכונן למשחק כמו שצריך, לסוע בשקט ופשוט לנצח שם, כי הפועל קבוצה יותר טובה.

יאללה חצי גמר!

15. Gady Member

בולגריה פנתה למריו אוסטין להצטרף לנבחרת. במידה ואכן מריו יסכים, אוסטין יקבל דרכון בולגריה ויהפוך לבוסמן. כאן !