אלישע הביא את דוגלס דה סילבה שהוא עדיין צעיר מאוד אבל נראה כפגיעה בול של אלישע וגם את עמנואל פאפו שהוא מגן-בלם מעולה. לגבי אקונור הבנתי שהוא עשה קריירה יפה מאוד בגרמניה אבל שהוא כבר בן 32 ובשנתיים האחרונות כבר מעבר לשיא ומשחק בליגה השנייה בגרמניה . אני אישית מעדיף זרים צעירים ורעבים כמו פאפו או אובוקה לעומת זרים שהשיא שלהם היה בעבר. ואגב אלישע מאמן יסודי ומצויין ואחרי לופא קדוש שמי שראה אימונים שלו לא הבין איך הוא קשור לכדורגל בשנות האלפיים אלישע הוא הברכה הכי גדולה שלנו. אגב אתה אוהד כפר סבא ?
הייתי אוהד אבל מזה 4 שנים שלא התקרבתי למגרש , בו נעשה סדר דגלאס הביא ריפמן , פאפו אלישע בחן אותו וקלט אותו אבל הובא לארץ על ידי סוכן , אלישע ישב פעם על קלטוות הוא בכלל יודע מה זה, פסדר הוא מקרין שקט ואווירה טובה שילך לחנך כיתה באונים ,הוא מבין משהו בשיטות המשחק המודרניות כ'ס צריכה מאמן כמו לחמן, אבל עם בעלים כמו שירצקי . הם ביחד העונה בק'ש אבל בכ'ס זה מרכז הארץ ולאורך שנתיים או שלוש עם יסודיות של מאמן רציני בכל קנה מידה אירופי מתקדם(לחמן). ולא משרה האוירה הטובה(חנה אלישע רובינא).היינו מגיעים גם להישגים אלישע לא מאמן נקודה ג'נטלמן כן אבל מאמן......... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :aaagath: קצרה טביב ואלישע חובבנות מבישה :aaatv: לחמן מקצועיות מרשימה(לוקרן סט טריודן)לחמן מכיר הרכבים וקבוצות !אלישע אתרים ומחנות(אימון)הוא היה שבועיים בארגנטינה לא הביא אפילו שם אחד לפחות היה עוזר למרקו למצוא את אימא :aaarofl:
בדבר אחד אני מסכים איתך שלחמן הוא גאון ויש לי חדשות בשבילך אני ביקשתי מטביב בזמנו להביא אותו ואמרתי לו שהוא גאון ובאמת גבי טוילי הביא אותו וגם שוחחתי עם אייל יחד עם אבי שרף אבל גבי תקע כמו תמיד מקלות בגלגלים ופיטר אותו וכך הנאיביות המשיכה לנגן כינור ראשון בכפר סבא לאורך שנים. עד בואו של אלישע שאיתו עשינו 18 משחקים ללא הפסד כולל הרבה נצחונות שהגיעו לאחר פיגור מה שמצביע על אופי . בדבר אחר אני לא מסכים איתך וגם לא קולט את הראש שלך. כל מאמן מבקש מסוכן שיביא לו שחקן למבחנים אבל בסופו של דבר טביעת העין של המאמן קובעת והוא זה שבוחר את השחקן ובשני המקרים האלו אלישע בחר בול. יש לי הרגשה שאתה מזלזל יותר מידי באלישע ואחד שלא היה 4 שנים ובטח לא ראה אימון שלו אז עדיף שתבקר מסעדות...(אם היית במסעדה בשנים האחרונות...). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
תאמין לי שאין לי מושג מי אתה וחוץ ממיודובניק אני לא זוכר שום שמן ואחרי כל כך הרבה שנות עשב משובח אני לפעמים מנסה להיכנס הביתה בקומה שנייה ואני בכלל גר בחמישית אז אל תבנה על הזכרון שלי ותגיע למגרש תהיה לנו קבוצה נחמדה מאוד.
מישהו היה במשחק היום אהבתי את צ'רלס אוקונור , איזה טאצ' , מעניין איזה תירוץ ימציא הפעם אלישע וחברו קצרה גבריאל,
כ"ס עושה רושם של קבוצה מאוד חזקה. שבוע שעבר האלופה ניצחה אותה ביקושי. והשבת במשחק קשה מאוד נגד סכנין אמנם 1-0 אבל. הבנתי במשחק טוב.. ד"א איך היה צ'קנה?
כבר טענתי שכ"ס נראית טוב יחסית לזה שהיא הרגע עלתה חזרה לליגה הבכירה וללא ספק רואים טביעת יד של המאמן בעיניין.. לפי מיטב הבנתי יש כרגע שני שחקנים זרים שנבחני בקבוצה אחד מהם חלוץ ואם הם ירשימו ויתחברו ביחד עם תקווה אני חושב שנראה דברים יפים מאוד העונה מכ"ס..
אני דווקא אהבתי את הצעירים ששיחקו היום פשוט תענוג. לזכותו של אלישע ייאמר שהוא נותן הזדמנויות לצעירים. לא כל מאמן ייתן לילד בן 17 כמו גיא דיין לשחק כבר במשחק הראשון שלו בחיפה. גם אבי אבינו ואביחי ידין מצוינים. תיאודוריקה קלאסה. חסר לנו חלוץ קילר ברחבה כי מה שמעצבן אותי בקבוצה הזאת שנים זה שמשחקים כאלו כמו היום במקום להיות רעים ולגמור עם ארבע חמש חתיכות ברשת נותניםאחד והולכים הביתה. לא שאני חזיר אבל בשורה התחתונה בשביל הכיף הזה אנחנו באים לראות כדורגל. לגבי אוקונר-יש לו טאצ' אבל אין לו כושר גופני בלירה .הוא חייב תוכנית אימונים אישית יחד עם תקווה ולהביא עוד חלוץ רוצח לא גמד מסכן כמו סנטוס הזה