מסודי לא מועמד לכ"ס.. אני מסכים עם "ג'רמיין דפו" שרשם שהעונה הזאת תלויה בזרים של הקבוצה במידה רבה.. יש כמובן את דה סילבה וקראבליו שהשתלבו יפה מאוד במערך של הקבוצה בעונה הקודמת אך ליגת העל שונה מה גם שקראבליו לא הצליח {בלשון המעטה} בקדנציות הגדולות שלו בליגת העל בהפועל ת"א ובהפועל ב"ש..גם הפציעה של בונפלד שהיה אמור להיות האיש עם ה"ברק" במרכז השדה לא מיטיבה עם כ"ס..אבל אלישע לוי הוא שועל וותיק ואני מאמין שהוא יסתדר עם מה שיש..
אני אוהד כפר סבא, קשה לי להאמין שלא נרד, כבר התרגלנו לזה =\ קבוצה בינונית באימונים.. חסר חוד, שחקן קישור [נקווה שאבי תקווה יעשה את ההבדל] אבי אבינו מתגלה ככישרון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx :aaa031:
מסודי ראזאק וחסן זה קישור של נתניה אם לא שמתם לב. יש לי הרגשה חזקה שכפר סבא לא תפסיד מחר. שיהיה בהצלחה.
כל מי שפה אומר שכ"ס תלויה בזרים שלה צודק. אבל למה אתם אומרים את זה? כי יש לכ"ס קבוצה שהיא בנויה נכון אבל אין לה שום שחקן נוצץ שום אחד באמת מוביל. היא חייבת שאחד מהזרים שמגיעים יהיה ברמה הכי גבוה שיש, שידע להוביל ולנהיג את הקבוצה קדימה. כי זה כרגע מה שחסר לכ"ס שתי שחקנים דומיננטים מאוד בקשיור בהחלק היותר התקפי (קצת מאוחרי החלוצים). ועד שזה לא יקרה לכ"ס עדין תיהיה קבוצה בינונית שתיהיה בתחתית הליגה.
לדעתי כפ"ס תשחק העונה על מקומות 6-9, ורק בגלל שיש כמה קבוצות חלשות יותר שיתמודדו על ההישארות. כפ"ס בהחלט בנתה קבוצה סבירה במסגרות התקציב הקיימות, שכן, לא מדובר בקבוצה גדולה ורק עכשיו הם חזרו לליגה הבכירה, אבל כמו שאמרו פה, קבוצה אפורה, בלי ברק שתגנוב פה ושם, אבל קשה לי לראות אותם מצליחים לעשות את זה בגדול כמו נצרת עילית בעונה שעברה. פשוט בגלל סגנונות המשחק השונים. אבל אהיה חכם יותר לאחר המחזורים הראשונים.
הפעול כ"ס התחזקה מאוד בקישור ויכול להיות שהם היו ההפתעה של העונה... אבל ההגנה קצת התחלשה ההגנה של כ"ס יותר מופנת לליגה הלאומית אם צריכים לשפר את ההגנה אבל למרות זאות יש סיכוי שהם יפתעו נחכה ונראה
מי אתה גרמיין דפו .? האם אתה אברושמי?...??? יש עוד שלושה אנשים בכפר סבא שזוכרים את הכינוי הזה אברושמי ... אז כן .
ממה שזכור לי, הכינוי אברושמי נגזר משם משפחתך לא? אני ממש מתרגש יו כמה זמן ............. נ,ב חבר'ה תעשו כבוד לו רק ידעתם איזה דריבליסט גדול וענק היה גרמיין דפו(אברושמי)
לא אברהם זה שם משפחתי והוא פתאום באמצע משחק כדורגל זרק אברושמי ומכיתה א ועד התיכון זה נתפס... מי אתה איש המיסתורין ?
אני לא יודע אם תזכור אותי אתן לך טיפ .מגרש הקטרגל בבית חב'ד !בוא נחזור ברשותך לת'רד אלישע לוי הוא מכה ,לא זכור לי זר אחד נורמלי שהוא הביא לכדורגל הישראלי, ויותר מזה לא נשכח איך כמאמן ראשון הוא ויתר על יעקובו ?!? בריטס לא טוב לו ! ולמכבי חיפה כן ..? אוקונור שבתור מומחה בונדסליגה אני אומר לך איזה תותח הוא היה פולצוואגן ארינה הריעה למסירותיו' והוא צריך להיבחן אצל אלישע במשחק עלוב מול סכנין עד שאלישע בוחר זר העונה תיגמר מה לעשות לא מחזיק מאלישע '