הפועל כפר סבא - מפסידים בגמר גביע הטוטו להרצליה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by כפר סבא בנשמה!, Jul 12, 2006.

1. הרצליה Member

טלקר הגיע אתמול לשיא השפל שכפיר אדרי היה יותר מהיר ממנו, יאללה הביתה.

2. לא מצאתי כינוי Member

כל גיבורי האליפות של הפועל חיפה של 99 צריכים ללכת הביתה. חלפון, טלקר, ניסים. ממזמן ממזמן גמרו את הסוס.

3. Dimitar Berbatov Member

חבל מאוד.
    רציתי שכפ"ס תזכה בגביע הטוטו. הגיע לה על כל הדרך שהיא עשתה במפעל הזה. היא סיימה במקום ה-1 בבית לא קל עם בית"ר ירושלים והפועל ת"א. אבל האמת בגמר היה היתה חלשה. חוץ מישראלביץ' שכרגיל היה הבולט אצל כפ"ס כולם היו חלשים. ההגנה של כפ"ב היתה שערוריה, טלקר מבזה את הכדורגל איך שהוא משחק, פאפו היה חלש ורק אלון חלפון היה טוב. גם בקישור האחורי אבובאקרי שעוברת עליו תקופה לא טובה היה חלש אליו. וכמובן מעל כולם הצמד ניסים את כנפו. ניסים חלוץ כל-כך חלש. אם חשבתי שאחרי השער שלו נגד מכבי הוא יהיה יותר טוב אז טעיתי בגדול. וכנפו הוא שחקן בינוני מינוס שרק בגלל שנתן כמה שנים בהפועל ת"א כאשר היא כמעט ירדה ליגה נותנים לו במה בליגת העל, הכדור שישראלביץ' הכין לו והוא החטיא ברשלנות זה טימטום!

אם כפ"ס רוצה שנה הבאה להתברג בחלק העליון של הטבלה היא חייבת לעשות שינויים. קודם כל היא צריכה חלוץ, אם כל הכבוד לז'וז'ה דוארטה הוא לא משהו וכבר יש שמועות שחן עזריאל בדרך שאם וכאשר זה יקרה זה צעד מצוין לכפ"ס וגם צעד טוב לבית"ר (אוחנה מקבל פרוטקציות, אהה). אבל מעל זה הם חייבים חיזוק בעמדות המגנים, טלקר זה לא שחקן, אלירן דנין יחזור אלינו שנה הבאה ופאפו עם כל הכבוד הוא מגן בינוני. מרכז ההגנה של כפ"ס עוד סביר עם דה סילבה וחלפון ושיש גם את זרקו שהוא בסדר.
    בקישור כפ"ס לא צריכה לעשות יותר מידי שינויים. ישראלביץ' ממה שאני הבנתי כבר חתם בכפ"ס לעוד 3 שנים וזה מצוין בשבילכם. גם בן לוז אם אני לא טועה כבר חתום. מה שכן הם צריכים להיפטר מכנפו שאת מה שיש לי כבר לומר אמרתי. ובכסף שהיא תקבל (מי היה מאמין שהוא שווה בכלל גסף) היא צריכה לקנות קשר אחורי לצד אבובאקרי, אם כל הכבוד לידין שהוא שחקן בית של כפ"ס אבל חוץ מצהובים הוא לא עושה כלום.

אם כפ"ס תעשה את השינוים האלה ובעיקר תשאיר את השלד הקיים שהנהיג את הקבוצה השנה היא תעשה את זה, לפחות ככה אני מקווה.

4. קינג לדלי Member

הניתוח שלך פוגע נכון בכל החוליות חוץ מחוליה אחת.
    אביחי ידין הוא גלדיאטור.
    אביחי ידין הוא הרוי קין או המקללה של כפר סבא ואת התפקיד של לסתום לבד את החורים של כולם הוא עושה בצורה נהדרת.
    תתפלא אבל יש לו הרבה כדורגל ואל תשכח שהילד הזה שבמשחק הראשון שלו עשה לאבוקסיס ואחר כך לנימני תנועה של "תעופו לי מהעיניים או שאני הורג אתכם" הוא רק בן 19.

מידיעה ברורה אני אומר לך שאם היו מסדרים לו לחזור לצבא הוא היה גם בהרכב של האולימפית כי גיא לוי חולה עליו.

הילד לא רואה אף אחד ממטר ועם אופי כמו שלו הוא יגיע לאן שירצה.
    בכל השאר פגעת נהדר ובעיקר בכנפו שהוא אחד השחקנים היותר מעצבנים שלבשו את המדים הירוקים.

5. לא מצאתי כינוי Member

הבן אדם גם כסחן לא קטן. 15 כרטיסים צהובים :aaa021:
    וברצינות עכשיו, שאוחנה יתחיל קצת לחשוב על שחקני בית.עם שחקנים גמורים כמו אלון חלפון וטלקר ובידיעה שאתה הולך לים כבר מלפני לחודש, למה לא לתת לשחקני נוער ? ולא, אני לא מדבר על 10 דקות של חילופים מאולצים מול מכבי. אלא על הזדמנות אמיתית.

Last edited: Apr 20, 2007
  6. קינג לדלי Member

את אוחנה העתיד של כפר סבא ממש לא מעניין.
    הוא יודע שהוא כאן שנה שנתיים ולא יותר מידי. הוא צריך לדאוג לתחת שלו.
    אם היה לנו מאמן כפר סבאי אז אוהד היה מקבל את הכפפות מבלי לשמוע שאוחנה לא מאמין בו עד שהוא נאלץ להאמין בו בגלל שאוהד שיחק נהדר.
    אוחנה רוצה את שביט אלימלך כי לא איכפת לו אם יהיה לנו שוער להרבה שנים אז מה איכפת לו להביא שוער בן 37 ?

7. Don Joan Roman Member

לויטה פוטנציאל גדול, תוך שנתיים-שלוש לדעתי מתאים לרבוצה גדולה.

בקשר לידין, סוג של גרזן במרכז המגרש, אני אוהב אותו ואת צורת המשחק שלו למרות שהוא מוצהב המון, זה אף פעם לא בגלל שהוא מכסח בבורטאליות.

Last edited by a moderator: Apr 20, 2007
  8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

רובי קין - יכול מאוד להיות שאלי אוחנה רוצה בעונה הבאה להפוך את הפועל כפר סבא לקבוצה גדולה ולשדרג אותה ולכן הוא חושב שלהביא שוער ברמה של שבי אלימלך זה צעד יותר מתבקש מאשר להשביח שוער צעיר ומוכשר לעונות הבאות. אם זו המטרה שלו, אז היא הגיונית ואני דווקא די מצדד בה.
    אוהד לויטה הוא שוער עם נתונים גופניים טובים ועם פוטנציאל, אבל לא בטוח שהוא בשל כדי לעמוד בשער של קבוצה שרוצה להגיע לאירופה.

אביחי ידין הוא קשר אחורי שלדעתי, יהיה בעוד כמה שנים הקשר האחורי בנבחרת ישראל. יש שתי סיבות מרכזיות שהוא סופג כל כך הרבה כרטיסים צהובים: היותו קשר אחורי וחוסר נסיון. הוא לא סופג כרטיסים צהובים על כניסות מכוערות או משהו בסגנון.

9. קינג לדלי Member

יכול להיות שאוהד עדיין צעיר,אבל אני דיברתי על נקודת הזמן שבה אושרי לוי הבן טיבוגה עף מהקבוצה.
    באותו הזמן במקום לתת לאוהד שקט,רק חיפשו שוער בנרות...
    אוהד סתם אזניים ועם האופי החזק שלו לא ספר אף אחד בדרך.

אביחי לא קיבל אפילו צהוב אחד על ויכוח...כולם על כניסות חזקות.
    הוא עוצר 100 התקפות מתפרצות של היריב ולפעמים מאחר ומרים מישהו באוויר.
    אביחי ידין הוא סוף סוף שחקן בית עם אופי שלא מוריד את הראש בפני היריב כמו של הצעירים הרכרוכיים שגדלו כאן עם השנים.

אוהד ואביחי הם הלב והנשמה של המועדון הזה.

10. כפר סבא בנשמה! Member

אל תשכחו שלויטה שוער צעיר בן 20 ככה שאין לי בעיה עם שכר הלימוד כי מדובר בשוער מבטיח ותוצרת בית.להביא שוער כמו שביט לעונה אחת גג שנתיים זה מיותר מאוד עדיף לתת לילד אמון ולבשל אותו רק נרוויח.
    לגבי ידין הוא כיום אחד הקשרים האחוריים הטובים בארץ ואין ספק שיש לו מקום ובהרכב של האולימפית אם היה עושה צבא וכשישלים את ההתנדבות הוא יהיה בה לבטח.
    מה שכן הוא חייב לשפר את משחק ההתקפה שלו הוא כמעט ולא משפיע אין לו בישולים וגם לא שערים.ברגע שהוא ישפר את זה ומדובר בשחקן שאפתן ונמרץ שמאוד רוצה ללמוד ולהתקדם הוא יגיע רחוק.גם את כמות הצהובים הוא חייב להוריד משמעותית חלק מהם היו ממש מיותרים

11. הרצליה Member

אייל שן חתם בכפר סבא?
    מישהו מוכן להסביר לי למה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

12. Don Joan Roman Member

שיהיה גיבוי טוב לאביחי ידין שמקבל הרבה כרטיסים צהובים.

13. כפר סבא בנשמה! Member

רוצים לעבות את הסגל אבל מה עם שדרוג??
    חבל כי יש שלד ובסיס מצוין כנראה שאוחנה וטביב ימשיכו לדשדש בבינוניות

14. Don Joan Roman Member

אז מה אתה רוצה? קבוצה לאליפות?
    אין כסף!

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קבוצה לאליפות, אבל הפועל כפר סבא יכולה וצריכה לקרוא תיגר על כרטיס לאירופה. יש לה את החלק ההתקפי בין המשובחים בליגה, היא רק צריכה להתחזק בהגנה.
    זו קבוצה שכיף מאוד לראות אותה משחקת והגיע הזמן שנפסיק להגדיר אותה כ''קבוצה 'נחמדה' ושהיא תעשה את ההתקדמות שהיא צריכה לעשות.