הפועל כפר סבא - מפסידים בגמר גביע הטוטו להרצליה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by כפר סבא בנשמה!, Jul 12, 2006.

1. צהוב בנשמה! Member

זאת הקפצה או שנדמה לי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

בכל מקרה, שחקנים חשובים מאוד לכפ"ס.
    אם דוארטה לא יחזור מהפציעה בכלל אין להם התקפה, עם הסדל הזה יהיה להם קשה מאוד בבלומפילד נגד מבי, אני מקווה שמכבי ינצחו אבל כפ"ס יכולים להפתיע, אסור למכבי לבוא שאננים גם אם כפ"ס בהרכב חסר.

2. Don Joan Roman Member

מקווה מאוד שכפ"ס תצליח להוציא תיקו מהצהובים של ת"א, אבל עם הרכב כזה אני בספק גדול, במיוחד כאשר המאמן של כפ"ס לא ידוע בתור טקטיקן גדול.
    מנגד אם מכבי תבוא שאננה ותזלזל, הכל יכול להיות.

3. כפר סבא בנשמה! Member

אוחנה אולי לא טקטיקן אבל ייאמר לזכותו הוא מגיע לשחק התקפי עם 2 חלוצים לפחות בכל מגרש בארץ ולא משנה מי היריבה

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

על כך ללא ספק מגיע לו שאפו גדול. בכל משחק הקבוצה שלו משחקת כדורגל מהיר, התקפי במטרה לכבוש כמה שיותר שערים. לפעמים היא גם משלמת את המחיר וסופגת שערים ממתפרצות אך ללא ספק, כפר סבא היא קבוצה שתמיד כיף לצפות במשחקים שלה.

5. כפר סבא בנשמה! Member

כנראה שזרקו ודוארטה לא ישחקו בגלל מתיחות במפשעה
    שימו לב איזה ספסל יהיה לנו-גיא דיין,אלירן סימון(הבן של גדעון סימון),טל בנש,גיא חיימוב.
    מפחיד

6. כפר סבא בנשמה! Member

מסכן אלירן סימון עד שיש לו הזדמנות לבכורה בבוגרים במשחק ליגה הוא צובר צהובים מהנוער ולא יוכל ליטול חלק במשחק החוץ נגד מכבי.
    מי שכן הוקצפו מהנוער הם החלוץ אלעד חיגר,הקשר חן חג'ג ושחקני ההגנה יניב בוקוביץ וטל בנש

7. Dimitar Berbatov Member

בהחלט הגיע הזמן להעיר את הדיון.
    מבחינת אוהדי כפ"ס ואנשים שמחבבים את הקבוצה ( יש פה עוד מישהו חוץ ממני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) העדרות הצפויה של דוארטה היא יתרון יותר מחסרון. ראיתי את דוארטה לא מעט ותמיד הוא מחמיץ מצבים של 100% שישראלביץ' מכין לא בצורה נפלאה. דוארטה לפעמים כובש אבל שי לו ניצול מצבים אפסי. הוא יכול לקבל 5 מצבים של גול בטוח, הוא יכניס אחד וכולם יתלהבו.
    אבל העדרות של יבואה מאוד משמעותית. מבחינתי השנה הוא אחד מחמשת החלוצים הטובים בליגה. הוא מהיר בצורה בלתי רגילה, יש לו נגיחה טובה, מיקום טוב ליד השער וסיומת נהדרת. כל התכונות שחלוץ צריך והוא רק בן 20 (?). אני מניח שאורן ניסים יחליף אותו. ניסים הוא אחד החלוצים הגרועים שראיתי איי פעם. איטי מאוד, כל מצב שהוא מצליח להגיע אליו זה כתוצאה מעבירה.
    ושאלה לאוהד כפ"ס היחיד פה: "כפר סבא בנשמה", אם דוארטה באמת לא ישחק מי ישחק לצד ניסים? אני די בטוח שנראה את שלו מנשה,אבובאקרי, ישראלביץ' ושום בהרכב. השאלה מי עוד ישחק בקישור.

אני לא מאלה שמתלהבים מאוחנה. זה שהוא השאיר שנה שעברה את כפ"ס ליגה זה יפה, אבל אני לא חשוב שבגללו כפ"ס נשארה בליגה. הפיטורים של אלישע לוי הכניסו לשחקנים מוטיבציה וגם באותו זמן הגיע בן לוז והקבוצה החלה להראות את הפונטנציאל שלה. מה שכן מגעי לו שאפו על כך שהקבוצה משחקת כדורגל התקפי, יפה עם שני חלוצים בחוד ושני קשרים התקפים כמו לוז וישראלביץ'.

8. כפר סבא בנשמה! Member

שהמחליף הוא אורן ניסים אני לא כל כך משוכנע..
    ההרכב הצפוי כפי שאני מכיר את אוחנה

לויטה

טלקר פאפו חלפון דנין

אבובאקרי ישראלביץ שום מנשה שלו

אורן ניסים אבי כנפו

לא יהיו חילופים לפני דקה 75 אלא אם כן תהיה פציעה והחילוף הראשון יהיה גיא דיין
    נתראה במוצ"ש ותגיד לי אם צדקתי

ואגב אני ממש לא האוהד כפר סבא היחידי כאן יש פה לא מעט אם תסתכל בדיון פשוט חלק
    בתקופה האחרונה ממעטים לרשום

9. אורדון במכתש Member

מה אני צריך לקבל אתכם בגביע...
    לפחות איזה מישהו אצלכם קיבל צהוב חמישי נגד הפועל ת"א?

10. כפר סבא בנשמה! Member

רמת גנים ברוכים הבאים אבל עד המשחק נגדכם יש לנו על הראש את מכבי ת"א בבלומפילד וביום שלישי את גמר גביע הטוטו יכול להיות שעד המשחק נגדכם נישאר רק עם שחקני קבוצת הנוער

11. לויטה Member

הלו הלו ! גם אני וערן פה- לא לשכוח !

גילי, מצטער להגיד לך אבל לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין את מה שאמרת, אוחנה ידבק בשבלוניות שלו רק תן לי לתקן אותך בקשר להרכב, כנפו לא יפתח כחלוץ שני אלא ישחק כקשר, אורן ניסים אמור לשחק כחלוץ בודד וככה, גם עוד 100 שנה לא נבקיע גול.
    מול מכבי, אין לנו סיכוי, ההגנה שלנו גם ככה לא מי יודע כמה ועכשיו, עם טלקר, חלפון ובקישור האחורי עם שום, אני מתפלל לא לקבל יותר מ3 שערים, גם אם זאת קבוצה שבלונית כמו מכבי.
    ת'כלס, זה גם לא מעניין אותי, מעניין אותי כרגע זה גמר גביע הטוטו והפועל ר"ג שבאה אח"כ, הגרלה לא פשוטה.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בשורות טובות לאוהדי כפר סבא: ישראלביץ' סיכם ל-3 שנים
    ישראלביץ' יהיה בעל השכר הגבוה ביותר במועדון, הגבוה ביותר אותו קיבל בקריירה, וזוהי גם ההצעה הגבוהה ביותר שעד כה הגישה הפועל כפ"ס לשחקן כלשהו.
    הקשר קיבל בחודשיים האחרונים הצעות ממכבי חיפה ובית"ר ירושלים. יש לציין כי השאלתו ממכבי חיפה מסתיימת בסוף העונה, ולכן לכפ"ס היה מותר לנהל מו"מ עם השחקן.

13. Don Joan Roman Member

ישראלביץ' גבר שבגברים, איש של מילה וכבוד, הבטיח לקצרה וטביב שהוא יחתום בכפ"ס אם ישחק בארץ וחתם כמו גדול למרות שבחיפה ובבית"ר יכל עם מענקים לגרוף לכיסו עד 350 אלף דולר לעונה.

14. אורדון במכתש Member

ידוע מה מצבם של אוהד לויטה ועופר טלקר שנפצעו אתמול?

15. כפר סבא בנשמה! Member

לויטה אמור להיות כשיר
    טלקר ...מקווה שלא
    בכל אופן דנין יחזור לעמדת המגן השמאלי ופאפו לימין כך שטלקר לא יפתח זה בטוח וטוב שכך