אחי..אם כל אחד יכתוב הודעות מהסוג הזה כמו הפועל כפ"ס קבוצה טובה או אבי נימני שחקן טוב יהיה לנו פורום ברמה של השידורים של חראלטון... תפרט קצת..לא צריך מגילות והרים אבל קצת יותר משורה זה נחמד.. שקל זה לא ההוא של בני יהודה שהיה עושה כל מיני שטויות בעבר?
ללויטה הצעות מרעננה ובני לוד,דגוביץ השוער השלישי בדרך לרמת השרון. ושקל אומנם שיחק בבני יהודה והיה דווקא לא רע.אתה מתכוון למוני שיקלי
ישראלביץ הקשר היהודי המוכשר צפוי לחתום מחר בקבוצה אם אכן זה יקרה זהו שדרוג אדיר לקבוצה ויחד עם בן לוז ,שלו מנשה ואבובאקרי בקישור דוארטה וסמואל יבואה בחוד בהחלט קבוצה נחמדה ואטרקטיבית.כמו כן תנסה הקבוצה להביא בלם או מגן נוסף כחיזוק.
אני מרוצה מהתחזית שלך שנה שעברה הכתירו אותנו כהפתעת העונה חודשיים לפני תחילת הליגה עדיף להגיע בלי ציפיות גבוהות ועם תחזיות כאלו ולנסות ולהפתיע. לפני שבועיים נהנתי לקרוא את התחזיות באמצע העונה שהכתירו אותנו כיורדת בטוחה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אני גם די בטוח שכפר סבא תרד בשנה הבאה , וזה רק תחושת בטן לא בגלל שחקנים וכדומה , יש להם מספיק זמן לבנות קבוצה והיא לא קבוצה רעה. תסמונת העונה השנייה תשפיע על אוחנה .
אתה חי כל היום על סטטיסטיקות. פימפמת לנו על זה שהמקום הראשון בלאומית יורד ועכשיו על תסמונת העונה השנייה. אני חושב שהקבוצה פשוט מתחמשת נכון ובדיוק במקומות הנכונים. מה שעשוי לעשות את ההבדל זה הרכישה של ישראלביץ'. אם הוא יגיע אז יש לך מנוע בקבוצה שיעזור לנו לשחק מהר. אם הוא לא יגיע נאלץ להסתמך על שליו מנשה שזה אומר שנשחק בהילוך איטי. הרכישה של גיז'רמו משמעותית ביותר !