בקשר למחירים וכרטיסים זה יירד תהיה בטוח...אולי לא בהרבה אבל זה יירד. שידורים? מתוכנן להיות דבר כזה: כל המשחקים ביום שבת באותה שעה כאשר אחד מהם ישודר בפיי פר וייו. משחק אחד מהמחזור יהיה שעתיים מאוחר יותר ויהיה בערוץ פתוח. חוזרים לעונת 02/3 חוץ מהקטע של הפיי (אז זה היה אותו דבר רק בלי פיי) זה כבר טוב.
אין אפילו אחד. וכתוצאה מכך: שירים ושערים חוזרת...5 משחקים במקביל, עוד אחד מאוחר יותר. אפשר לבקש יותר טוב מזה?
זה רק בשנים האחרונות. היו ימים במגרש הישן של 5000 אוהדים ובאיצטדיון באו קבוע 3500 כל זאת עד לשנים האחרונות. פשוט כל כך הרבה שנים בלאומית+הירידה בכל המגרשים הורידה אותנו עד ל1000 איש אבל היום יש התעוררות מחודשת בעיר ותאמין לי שאני גדלתי עם מאות אוהדים שלא מגיעים כבר שנים ואני מקווה שהשנה יחזרו. עונה אחת גדולה של הפועל חיפה והממוצע של האוהדים שלה גדל כי הרבה ילדים בעיר פתאום הצטרפו להצלחה אחרי שנים בליגה השנייה עם ממוצע של 500 איש וזה בדוק עוד מהימים של רוני מלכה בקריית חיים והפועל חיפה עד היום נהנית מהרבה יותר אוהדים בגלל האליפות עם גוטמן ושפירא ז"ל.
שום קהל לא היה שורד בצורה שאנחנו שרדנו את השנים האחרונות ,עובדה שחצי פורום קורא לנו קבוצת נדנדה.למרות זאת שרדנו יפה עם כל האכזבות ואני מאמין שעונה או שתיים טובות תחזיר הרבה מאוד אוהדים ללויטה ויש פוטנציאל לא רע עובדה שבמשחקים חשובים האיצטדיון היה מלא עד השנה. אחרי ששנתיים רצוף אכלנו קש בירידת ליגה ועם בלופא קדוש הרבה מאוד אוהדים התייאשו. גם לי נראה שאם טביב אכן יבנה בכפר סבא קבוצה אטרקטיבית ויתחיל להשקיע בנוער היציעים יתמלאו בדור חדש של אוהדים
תמיד הייתה לי חיבה לכפר סבא. אולי בגלל הקירבה הגיאוגרפית (10 דקות מהאצטדיון) או אולי בגלל הצבע (כמו מכבי חיפה), והיא הקבוצה שהכי רציתי שתעלה (נו טוב, גם נתניה, בגלל עטר). אני חושב שנעשית שם עבודה טובה. בשנים האחרונות היה שם הרבה בלאגן, ועכשיו, כך עושה רושם, העניינים מתחילים להסתדר, הקבוצה התחילה לעשות רכש, שנראה כרגע לא רע. מה גם שהשלד שלה הוא טוב, ככה שעם חיזוקים במקומות הנכונים, אני מאמין שהיא לא תתקשה לשרוד בליגה.
תראה, יש הרבה דברים לא מתוכננים. כרגע היא גם עושה רכש במקומות הנכונים. פאפו אחד המגנים הטובים פה, אתלט רציני שכבר סתם להם חור בצד הימני. הגיחות שלו באגף עזרו לא מעט לאשדוד, מה גם שהוא מסוגל לשחק כבלם, בעת הצורך. רכש נוסף הוא קלרוס צ'קאנה, כל הארץ דיברה עליו וכפר סבא גנבה אותו מאחורי הגב. נכון, אמנם הוא שיחק בליגה הארצית, אבל גם גביע ראו שלשחקן הזה יש כדורגל, ועם ההתקפה המזדקנת של כפר סבא (אי אפשר לבנות על קקון יותר מידי), הוא יכול להיות ההפתעה הנעימה של העונה הזאת.