הפועל כפר סבא- הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by כפר סבא בנשמה!, May 31, 2005.

1. לוקה בראצי Member

יאלה מחכה שתתחדש הליגה ומצפה לראות את הבומבר החדש זוראן ראיוביץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx

אני קרוב למצוא לביראקי שאנגלי עבודה בהובלות כחלון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

ראיתם את הנבחרת נו........בשביל זה עצרו לנו את הליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

2. קינג לדלי Member

אביגדור כחלון ?

3. לוקה בראצי Member

מה המצב ערן אברהם

4. קינג לדלי Member

בסדר איזה קטע...
    לפני איזה שנתיים או יותר נתקלתי באבא שלך ושאלתי אותו מה שלומך והוא סיפר משהו על בית קפה או פאב שפתחת ושלחתי ד"ש...
    יותר מידי פרסום להובלות כחלון אז קלטתי שזה אתה...
    אני לא יודע אם אתה זוכר אבל אתה הבאת את הכינוי הזה אברושמי וכולם נתפסו על זה.
    אגב עם אבי דהן אני לא בקשר מהצבא רק רואה אותו לפעמים במשחקים של כפר סבא מרחוק ולפי התנועות שלו נראה לי שעדיין הירח מטפטף עליו...

Last edited by a moderator: Sep 4, 2005
  5. אני אוהב אותך בית"ר! Member

נכון, אבל מה שאני לא מבין זה למה עצרו את הליגה הלאומית והארצית!

6. לוקה בראצי Member

איזה אביגדור ואיזה נעליים,תחשוב טוב קצת יותר קדימה בשנים ,אגב אני רואה את אבי דהן באופן יותר תדיר עזוב שלא תעבור אפילו טיפה ממה שהוא עבר במהלך השנים , היה לו בלאגן גדול בכסף שהוא עזר למישהו ועד היום בית הסוהר מאיים על פניו ,אני אגב היתי יותר חבר שלו אבל אני היום לוקה בראצי

Last edited: Sep 4, 2005
  7. לוקה בראצי Member

או ביתר המשחק ביננו יוצא רק עוד חודש וחצי ויותר (כן עוד פגרה )וכבר אתה נכנס לנו לת'רד לרגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. קינג לדלי Member

טוב אני נשברתי וחבל לי לשמוע על אבי דהן .

מחר בשעה 17:00 משחק אימון בכפר סבא מול הפועל פ"ת וכל קבוצה תבחן את הזרים שלה.

9. כפר סבא בנשמה! Member

ערן ,אביגדור מזמן השתדרג מהובלות לבית קפה ה"תעתוע" (כבר 6 שנים)
    אתה מגיע מחר?

ואבי דהן-באמת נשמה טובה ,רק לפני שבוע במשחק עם פ"ת הוא סיפר לי את תלעותיו
    נקווה שיצא מסכנת הבית סוהר כי לפי מה שהבנתי ממנו זה מתקרב אליו

Last edited: Sep 4, 2005
  10. לוקה בראצי Member

טוב בו נעשה סדר, אביגדור שבמקרה פגשתי לא מזמן מעביר דירה(התחיל לעבוד עם אביו)נאלץ לסגור את הפאב(גילי זה פאב...)התעתוע בהוד השרון , "מה לעשות כולם הולכים לפאב המיוחצן של העיגולד(בצחוק..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx שיהיה לאלון בהצלחה הוא משקיע בפאב נשמה ואהבה) ואביגדור אחרון ודי באוקטובר הוא במזל טוב מתחתן , ובסימן מזל טוב זה יואיל להסביר לי כפ'ס בנשמה. אחרי אין ספור התנצליות כנות ממני לסיון פרץ ובתור ידידו וחברו של עידו ,מדוע לא מחזירים אותי לפורום הלב הירוק?..... אומנם אני לוקה בראצי אבל עוד לא אכלתי אף אחד. ממה הם פוחדים ?.........ושאלה אחרונה האם דוגמן המספרות אבי אלפסי חתם סופית?

11. כפר סבא בנשמה! Member

שיהיה במזל טוב..האח עמי קצת הקדים..

לגבי הפורום אין לי מושג אפילו לא ידעתי שהושעית ,דווקא ראיתי את השם שלך מופיע בפורום..
    אין לי שום קשר לניהול האתר או הפורום את השאלה צריך להפנות לממונים עידו או סיון
    לגבי אלפסי אני הבנתי שהוא סיכם בקבוצה.הוא שיחק במשחק אימון האחרון נגד נצרת עילית ולא הרשים במיוחד ,אני מניח שגם מחר הוא יפתח ,להערכתי הדוגמן (דפקת לו שם..בוא נראה אם הוא יעמוד בגודל הציפיות..של בנות כפר סבא..)ישחק כאן בעונה הקרובה.לדעתי סתם צעד מיותר אביחי ידין מהנוער גם שחקן בית וגם טוב יותר וחבל שהוא יתחשל על חשבון הדקות של ידין,חג'ג (שהיה מצוין בתור קשר אחורי במשחק האימון האחרון)ושאר הצעירים

12. אני אוהב אותך בית"ר! Member

כלל ביטוח כנראה יאמצו את הפועל כפ"ס, זה יכול לעזור להם...

13. קינג לדלי Member

אפשר לעשות ביטוח שנישאר בליגה ?

14. אני אוהב אותך בית"ר! Member

אם הייתי אוהד כפ"ס הייתי אומר כמו בפרסומת שלהם לפני שנה, "לפעמים החיים ממש לא הוגנים..."

15. לוקה בראצי Member

העונה נשארים , הרבה כדורגל אין פה ראית אתמול .ולכן הכי חשוב שתיהיה אוירה טובה ויחסי חברות הקבוצה ואת זה הפעם "בכל הרצינות "אלישע עושה הכי טוב ,הבסיס טוב והגיע הזמן שפעם אחת בעידן טביב ויותר מזה בעידן -12 הקבוצות נצליח להישאר ,יש לנו אוהדים מתקן ומסורת ואנחנו מוכרחים לעשות את מה שעשו בשנתיים האחרונות נצרת עילית וסכנין , והפעם יש אבי תקווה (איזה טאץ.....אתה אמרת)ראיוביץ הולך להשכיח מאיתנו את אונגור, קראבליו,דה סילבה(חולה עליו)ופאפו, עם שליו ומשומר בקיצור אין סיבה שלא נשארים השנה , ומכיוון שכבר ירדנו ליגה עם יעקובו נוסיף בעזרת השם