צודק במאה אחוז גם אני לא זוכר.. הפועל פ"ת הוכיחה מול ביתר שיש להם קבוצה רעבה ונמרצת גם בהרכב חסר וזה גם לא היה בפ"ת ניצחו את ביתר .וכמו שאני מכיר את כפ"ס נירק דם אם בכלל ננצח. נ.ב-אביב אנחנו מכירים?
ואלה עד שחשבתי שעבר קיץ שקט מבחינת שנאת החינם של ההתאחדות, חיפשו ונברו עד שהשד יודע מאיפה מצאו לאורן ניסים(תקוותי היחידה למשחק הקרוב...)צהובים, מה יהיה עכשיו ?שימו לב! אני קורא את אלישע השקוף הפחדני (אבל לא לשכוח משרה אוירה נעימה.....)כל הקיץ משומר משחק מגן ימני ומשיג תאום עם שאר חבריו בהגנה . אבל כמו שאני מכיר את אלישע דוקא במשחק הראשון אני אומר לכם בלי לראות אף אימון . רציתם את גיא דיין? במקום ניסים(מפרטים שקיבלתי עליו ממקורות שמבינים ענין וכדורגל אין ספק שהנער יודע כדורגל וגם חוצפן במובן החיובי)אלישע ירכיב את משומר בקישור מצד ימין ולעמדת המגן הימני יכנס מוחמד שחברי וזה בלי לראות אף אימון. פשוט מכיר את ההיסטוריה הפחדנית של אלישע
אביב-שחברי לא יפתח ולא בטיח ,משומר מגן ימני וגיא דיין בהרכב זה ההרכב על פי האימון המסכם אני ראיתי והייתי שם עם עוד כמה אוהדים נקווה לסיפתח טוב בעזרת השם
"אם זה ככה.אלך איתך ככה. עזוב הכל ובו לגמור עם הפועל פ'ת חשבון איך כתבת בסוף """כן יהי רצון ונאמר אמן"",
זהו זה מתחילים. לפני כל עונה יש התרגשות אבל העונה הזאת היא אחת העונות החשובות בתולדות הפועל כפר סבא שנמצאת על פרשת דרכים. אם נרד ליגה היציעים המדוללים גם כך ישארו ריקים ואם ניתן עונה משכנעת נמשיך להתחזק ואולי נחזיר את האוהדים הותיקים בחזרה למגרש. הרבה סימני שאלה יש השנה. האם דוגלאס וצקאנה יצליחו בליגת העל ? האם שליו מנשה יתן עונה משכנעת בליגת העל ? האם אבי תקוה יצליח לתרום מהכשרון שלו ? ועוד.... זה יכול להתפוצץ לנו בפנים אבל גם יכול להצליח בעיקר בזכות הגיבוש והלוחמים שיש בקבוצה השנה. אני מאמין שהחלק האחורי יתן את הטון ועד שיגיעו זרים אם בכלל רוב המעמסה ההתקפית תיפול על שחקנים מוכשרים אבל צעירים ונתפלל שזה יצליח. אני זוכר עונה אחת שהורידו אותנו ליגה עוד לפני שהליגה התחילה ובסוף היינו הפתעת העונה עם ניסים בכר כמאמן בעונה האחרונה של המגרש הישן זצ"ל עם שחקנים צעירים ומתלהבים וגם השנה זה נראה דומה. הפועל כפר סבא בשבילי היא חלק מהגוף מהריאות ומהנשמה וגם אם אין בארץ כדורגל גדול עדיין תמיד יש את האהבה בלב שקוראים לה הפועל כפר סבא ולא משנה מי משחק בה. שתהיה לנו עונה יפהיפיה עם אלישע המלך(שדואג לאוירה טובה ..) על הקוים. אגב שווה להיכנס ל"הארץ אונליין" בספורט ומצד שמאל להיכנס לפרוייקט פתיחת העונה ולקרוא שתי כתבות מדהימות כדי להבין מה זה הפועל כפר סבא ולמה היא לעולם לא נעלמת ולא תיעלם. אימפריה. אליפות : 1982 גביע המדינה : 1975,1980,1990. אלוף האלופים :1983.
לא יודע מה איתכם אני ראיתי כפר משעממת ואפורה ביום שישי , אולי המשחק ביום שישי ב4 בצהריים עשה את שלו , אבל כפר סבא איכזבה וחסר לה זרים בהתקפה , קראבליו שוב הוכיח שהוא כזה קטן בליגת העל .
דווקא ראינו את הפוטנציאל שיש בקבוצה אבל הקבוצה זקוקה לחלוץ רציני כמו אוויר לנשימה{מתי אלכסיס חוזר?..}, בחלקים גדולים של המשחק הייתה תחושה שגם אם הקבוצה תמשיך לתקוף עוד שלוש שעות היא לא תכבוש.. חוץ מזה משחק די טוב של הבלמים כולל חלפון{הפתיע אותי} חוץ מהשער הדי מוזר שהם ספגו..
קראבליו היה אחד היותר טובים במגרש ,אין לי מושג מה ראיתה? החלק הקידמי יחוזק בקרוב בשתי שחקנים קידמיים ואולי זה ייראה אחרת. אין ספק שאין מחץ ועל זה התרענו ודברנו כבר הרבה זמן. יחד עם זאת ההגנה לא רעה וגם הקישור כשתיקווה ייכנס לכושר ייראה טוב בהרבה. אלכסיס יחזור כך אני מקווה עוד 3 חודשים לסיבוב השני .ויש גם את אורן ניסים וזרקו שלא שיחקו עקב צהובים ומחלה.מחצית שנייה הייתה בשליטה מוחלטת והיינו שווים ניצחון. אין גם ספק שלחום הכבד הייתה השפעה על רמת המשחק ,מתי ראינו משחק נורמלי בשעות כאלו? אגב אבי אלפסי על סף חתימה בקבוצה מה התפקיד שלו המקורי?
סך הכל היה משחק בסדר של כפר סבא. אם הם ישחקו כמו שהם שיחקו במחצית השניה נצליח להשאר בליגה. כמו שכבר ציינו פה, חייבים להוסיף עוד חלוץ.